Aja.

Spyr lite i min mun när jag ser den aktuella allsvenska tabellen. Vad hände?

Aja. Blir i alla fall glad när jag ser den här bilden från midsommar. Sådär bra idé att klättra i träd halv tre på natten. Fråga bara Sarah. Först hör man någon säga att dom är världsbäst på att klättra och sekunden senare trilla personen i fråga.


LobbanSyster på midsommar. Så fin så.

Bästa midsommaren


Kvart över elva var vi redo att åka till världens bästa Jessicas land som ligger ute på Hälsö.Jag åkte i Staffans bil med Linus, Staffan och Nickie. Andra bilen kördes av Denice på bilden vars kort är dom jag snott.Hej och välkommen till den svenska idyllen.Vi som kom i de två första bilarna började med midsommarstången. Malin, Zak, Linus, jag, Nickie och Staffan. På bild alltså för alla hjälpte till. Alla skall med.

Alla borde få ha med sig två snygga talangfulla killar som både kan spela och sjunga.
Sen kom andra ligan med Jessica, Daniel Djemal, Sarah och Natasha och matförberedelserna sattes igång. Staffan fixar grädde till jordgubbstårtan.Nickies favoritemat; ägg.Malin och Zak.Skall jag vara ärlig hjälpte jag nog inte till någonting med maten alls men det kanske var bra. Bästa Jessica i blått ocH bredvid henne är Zak. På andra sidan Nickie, jag och Sarah.Gänget. Minus Staffan som tar kortet.Daniel Djemal som precis som mig presenteras med både för och efternamn för är man artist är man.Ingen midsommar utan jordgubbstårta.Vi spelade frågesport nere vid bryggan och innan vi ens börjat tappar Tashi ner tärningen i havet. Linus, Sarah och jag som senare tog hem segern i en musikquiz.


Här skrattar vi åt Daniel Djemals svar angående en fråga då man skulle säga vilka evangelium man kan läsa om Jesus liv och han svarar; nej, men alltså......skall vi ta det där testamentet då. Ja, vi säger testamentet. Jag dog av garv.


Och sen var klockan sju och alla var trötta efter lång dag och gick och la sig........NOT! Korten som förklarar hur kvällen såg ut finns på en annan kamera.
I like sports, I can do something in sports - George Costanza

Jag idag. (bästa scenen från Seinfeld. Tyyyyyp)

Jag skall nog söka nytt jobb.
Aha. Vaddå?
Alltså det enda jag kan är skådespeleri.
Har du gått i någon teaterskola?
Nä.
Haft någon roll?
Nä.
Men?
Inga men. Jag tycker bara det låter kul.

Hur bra? För bra.


Hola, que tal?

Massa som hörde av sig och det var jättekul. Tänk om jag skulle möta en lång mörk främling precis som i filmtiteln och gifta mig, få tre söta retards och bli tokkär på det sättet.  Nej men tänk om värsta snygga, smarta, karismatiska, underbara människan hör av sig.....HAHAHAHAAAH!

Däremot har faktiskt fått riktigt bra kompisar tack vare min blogg. De bästa faktiskt.

Sommaren vi träffades.

Kärleksförklaringar som inte betyder någonting

Kärleksförklaringar som inte betyder någonting finner man oftast på facebook. Konversation mellan två vänner på facebook. Jag säger inte att de inte menar vad de skriver men ni förstår mitt exempel att människor kärleksbajsar som fan där.

Jag fattar ingeting, you are back. Vi måste skypa, har såååå mkt att prata om. Miss you som FAN!!!!!
Jag fattar heller ingenting! Surrealistiskt är ordet, haha! Ja, vi måste snälla snälla!!! ♥ ♥ ♥
Hoppas att allt e bra med dig. Har varit orolig. KRAM
Jag vet... vi ska prata! Kafferep på skype! Love u!

Semesterpappan

Försöker få tag i pappa och önska en lycklig resa eller vad man säger men får inte tag på honom. Till sist svarade  Ellen som sa till mig att sluta ringa för pappa inte är hemma och hälsa det till alla du känner för det ringer hela tiden.

Tror att pappa kommer smälta in bra bland alla tanzanier med sina khakifärgade shorts, piké, vita tubsockor och sandaler. Han har alltid som mål att smälta in bland "urinvånarna" vart vi än var men ser alltid ut som den största turisten på orten. Den man ser från flera mils avstånd och tänker att man kan lura skjortan av. Fast pappa kan utnyttja systemet han med. Vet ni att vi fick böja oss och göra oss kortare tills vi var åtta år för då kom man in gratis på ställen där priset är baserad på ens längd.

Har så många sjuka historier från våra semestrar genom åren som inkluderar pappa och extrapris. Allt från när han blev sur på mig när vi var i Grekland och båtluffa för jag tyckte att pappa inte behövde deala med fem olika hotell utan bara välja ett för vi alla var trötta. Pappa tyckte inte så och sa till mig att gå därifrån för de kan förstå svenska. Jag höll alltså på att fucka upp dealen. Eller när han samla upp en gäng främlingar i Italien för att gå in på museum med grupprabatt. Sen följde dom efter oss från sal till sal för de trodde pappa var en guide för vilken annan idiot samlar ihop ett gäng främlingar och låtsas att dom är bästa kompisar när man kommer fram till entrén.

Men man garvar ihjäl sig sen. Efter några år när allt har sjunkit in och de blir bra historier att berätta sen. Och sen är han sjukt ball. Semesterpappan.
Love is life, life is love

Läste att BB-Patrik och Bachelorette-Frida är ett par. Kärlek när det är som vackrast. Han la upp en bild på henne i sin LEOPARDMÖNSTRADEONEPIECE. Så smaklöst på många nivåer.


Holla back girl......

HOLLA TILL MIG PÅ FACEBOOK SÅ JAG FÅR SE VILKA DET ÄR SOM LÄSER.

Jag heter Anna Braun som sagt.


19

Fantastiska söndag. Tjejsnackat över telefon med tre av mina bästa vänner i timmar idag och sen åkte jag till pappa och åt söndagsmiddag. Grillat och jordgubbar med vaniljglass. Såg EDEN Lake med pappa, Ellen och Sebban (Ellens pojkvän) och filmen var förvånatsvärt bra.

Sebban blev drogad förra helgen och han saker han sa fick mig att dö av skratt. Ellen ringer och frågar hur det är och att han måste sätta sig i en taxi på direkten och komma hem så han inte blir överfallen varpå han svarar; det är lugnt, mina händer är två gånger så stora nu och jag går inte utan jag flyger fram. Så han får tydligen övernaturliga krafter när han blir drogad och hans händer blir dubbelt så stora.

Lenny


BaksmällanHittade den här som jag hade på mig för två år sedan på någon Frölunda Indians-match. Kommer ihåg att mina syskon sa till mig att ta av mig den men jag fattade inte varför. Tyckte jag såg cool ut.

Cash is king

Imorgon har min mammas kusin vernissage på Röhsska. Mamma frågade om jag skulle med och jag svarade; inte ens mot betalning men hon måste ha hört fel och trott att jag sa; mot betalning för två sekunder efter var hon inne i mitt rum med en tusenlapp och berätta att hon väcker mig klockan elva imorgon.

Nej, jag skämta bara. Det där med tusenlappen inträffa aldrig utan bara att jag sa att jag inte ens skulle gå med mot betalning. Är för trött för att göra något produktivt under hela helgen och ikväll har jag på eget intiativ varit hemma och slappat. Men lite panik fick jag runt tiosnåret och ringde upp Nickie och förhörde mig om vad alla var bara för att ha lite koll så. Imorgon blir det Jonas Mattson-event på PUSH med fina vänner och på fredag skall vi grilla hos pappa.


Pappa skall till Afrika höll jag på att skriva som den eurocentriska självupptagna tönten man är. Han skall till Tanzania och vi får se om han kommer hem igen.


Jippi!

Vill ej jobba!!!!!!! Men slutar om 14 timmar så det är alltid något. *Självdör*

FruganKolla in frugan. Aldrig varit så het innan som på detta kort.


Hade lite svårt för Tashi i början för hon vägrade komma ihåg mitt namn. När hon pratade i telefon kunde det låta såhär; Jag är här med Nickie, Jessika, Sarah, Kaveh.....och, vad hette du nu igen?

Fatta dissen. Även om jag aldrig var med på onsdagsölarna då dom oftade träffades för jag jobbar onsdagskvällar så blev mitt ego sårat! Men efter nyår vart det ut med gamla och in med det nya, Tashi-love.

2 timmar 19 min

Sett Pirates of the caribbean - i främmande vatten ikväll och den var makalöst dåligt, alltså fantastiskt dålig. Plus för sällskapet men minus för att vi var i en biosalong och där det viktigaste budordet är; du skall icke tala. I alla fall efter; du skall icke ta med dig hemmapoppade popcorn.

Varenda gång jag är på bio med pappa och hör hur någon viskar hoppas jag bara att de skall bli tysta fort. Inte för min skull utan för att snart kommer pappa att säga till dom att vara tysta och jag kommer skämmas. Samma sak på restuarang. Vågar aldrig klaga så snälla bullen vad skall jag göra? Som vanligt är det inte tjejen i filmen som skrivit brevet.


Den gladaste mannen i världen (och den mest älskvärde)

Och här har vi anledningen till varför jag inte åker till Cluj i Rumänien och hälsar på Svante. Säkerheten. Jag vill inte att något skall hända mig och jag hamnar på sjukhus. Oklart vad som hänt i med att han ser så djävla glad ut men det är han förvisso alltid men sjukhusrummet ser inte helt high-tech ut. Eller high-tech, man ser inte att han är på ett sjukhus ens.Messi

IFK-förlust med 0-4 mot DIF idag. Glad att jag inte gick.

Hello lobsterBut hello there you sexy little thing.

Jobbigt

Tre vänner som fyller år på facebook idag. Hur många orkar jag gratta? Hur många vänner kan man ha? Hur poppis kan man egentligen vara? Jobbigt.

Helgen

Den här helgen har jag i princip gjort två saker. Sovit och festat. Sovit för det behöver jag och de två närmsta veckorna jobbar jag jämt vilket vore okej om jag gjorde karriär eller jobbade med något som jag verkligen brinner för men så är ej fallet.

I fredags skulle vi bara ta det lugnt men gjorde misstaget (eller misstag. vilket misstag? inget? bara glädje där) att gå till Rubinen där man aldrig tar bara en eller två öl. Var där från åtta-nio till två kanske. Och sen studentfest!, PUSH och peacock. Gjorde en Sarah-fint och gick utan att säga till fast det hade redan Sarah gjort mot hela gänget, först av alla, två timmar innan.


Sarah tog studenten! Stort grattis och så fick hon en rååååås rååååås.Hjärtat Tashi.När köket är stängt men man får mat i alla fall.På lördagkvällen spenderades på vino pasta due med gottegänget där jag gjorde en avstickare för att få mig en kyss och det var väl gölligt eller något. Vi kidnappade med oss Sarah till PUSH och när hon sa att hon skulle hem för att byta om trodde jag att vi hade förlorat henne men till min stora förvåning (och glädje!) kom hon tillbaka. När alla andra gick till Parkan gick jag och Andreas till peacock vilket är oklart varför och där slutar min kväll.

Kanske skall inte alla helger se ut såhär men det gjorde den här och fy fan vad kul jag hade. Älskar mina vänner.

Sebastian

På dagismatsedel kan man läsa att det blir fisk imorgon. Bredvid har hon satt en bild på fisken Sebastian från den lilla Sjöjungfrun. Barnen är icke imponerade.
Lol

LOL.

Sommaren är här

Om jag har förstått allting rätt så är det snart morgon och jobb? Det har juh varit svinljust ute och tropisk hetta så jag har inte sovit en blund. Jag vill ha sommarlov! 


Tänk att jag köpt den här låten på itunes. Lätt värt det.


Inshallah

Var hos en kompis igår som jobbat som flygvärdinna i Dubai där hon träffa en kille. Han skulle hämta henne vid flygplatsen en gång men något hinder uppkom och han kunde inte komma dit i tid så han skickade ett sms till henne där det stod; jag kommer om tre timmar inshallah.

Så göttigt. Skall med göra så när jag kommer försent. Jag är försenad men jag kommer om Gud vill.