Marie Picasso <3 BenjiSnart bara en vecka kvar till BB-final. Hoppas på att något storartat händer som 2002 när två av dom hetaste profilerna från årets säsong gjorde ett bejublat uppträdande LIVE(!!!!!typ ej playback lol). Den enda som lyckats från den säsongen är Peter som blev ihop, gjorde bort sig och sen gjorde slut med Agneta Sjödin.Jag måste poängtera att jag ej tycker att Agneta gjorde bort sig för hon är juh sådär med sitt;

Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig! ♥

men han, han lär juh aldrig hitta en vettig tjej i sitt liv.Idag skall jag tydligen på SM i kickboxning med Sarah och Natasha.

Dagens lirareDagens lirare hittade jag inne på Systemet.


Varför?

Varför har människor på sig solglasögon vid tio-elva på kvällen när solen gick ner för ett bra tag sedan? Antagligen för att glajor gör en snygg och jag är precis likadan.

Varför lufttrummar man med till låtar man tycker är bra när man inte kan spela trummor in real life som man säger på engelska. Det ser ganska dumt ut.


Natali Strandman

Jag undrar lite över Natali Strandman, VD för Adam & Eva-kliniken, medverkan i SVT:s Debatt igår (underhållningsvärde från 23 min och framåt). Hon var så fruktansvärt dålig på att debattera för sin sak att jag är väldigt intresserad av att veta varför hon tyckte att det var en bra idé att ställa upp. Vill hon visa upp att hon är en jubelidiot eller tycker bara om att sänka hela skeppet, Adam & Eva-kliniken, under mindre än 20 minuter?Kissie la upp den här bilden från sändningen och här har vi alltså hennes Natali Strandman som ger henne möjlighetén att att få snygga läppar. Hon är hudterapeut och har ingen medicinsk utbildning men det gör inte så mycket om man har ett estetiskt sinne menar Natali. Och visst är det tydligt då man ser hur Kissies läppar ser ut. Snyggt. Verkligen.Kissie.

:(

Varför visas Tin cup typ jämt på 8:an?
Vad är det här?

Vad är det här?


Trollmors vaggsångÄr det normalt att sätta den låten på repeat och rådigga den.

Fotbollens sista proletärerPå tisdag skall jag och pappa gå och se Fotbollens sista proletärer på Draken och sen kommer Torbjörn Nilsson och Glenn Hysén dit. Bra skit.


Like a star

För att kunna sova brukar jag ta en sömntablett till natten. Och varenda gång jag väntar på att den skall kicka in eller när den gör det och jag är inne på facebok, läser aftonbladet, bloggar, beställer kläder eller whatever så tycker jag datorn blir segare. Allt tar tid. Men nu förstår jag varför. Det beror juh på att det tar tre minuter för mig att skriva in en webadress och ytterligare två till för att skriva in mitt lösenord på någon sida. Jag blir seg, inte datorn.


Finns det en så finns det flera

Bakis? Söndagsångest? Bästa Rescue me när Tommy vaknar upp dagen efter och har tappat bort sin dotter och inte minns någonting av gårdagen.

Själv var jag på Liseberg igår med Sarah, Faria, Filippa, Nickie, Denice, Zak, Tashi, Daniel och jag själv såklart. Bästa gänget! Jessica saknades dock men det gör hon 9 av 10 gånger och Kaveh spelade tennis. Jag åkte lite allt möjligt som kaffekopparna med Filippa, uppskjutet, sagoslttet....höhö, balder etc. och sen stod vi i kö i flera år. En sak jag ogillar med Liseberg förutom köerna är att säkerheten inte alltid känns helt hundra. Jag ogillar gärna att lägga mitt liv i en finnig tonårings händer. Självklart började det att regna så sol och fågelkvitter förvandlades till ösregn, kyla och Lisebergsponcho. Min köpte jag innan alla andra, innan det ens började regna som ett fashion statement som den trendsetter jag är.

Vi var på Spökbaren och åt och deras biff smakade flygplansmat. Sarah sprang fort som fan och beställlde om sin mat när hon såg min och jag förstår henne. När hon såg mitt missnöje klagade hon åt mina vägnar och jag tokneka när dom kom och fråga vad felet var. Nej, nej, nej, det är inte jag som har sagt något. Det är gott eller alltså det är äckligt men det är nog det skall smaka medan Sarah sa; kolla på maten, det är ett skämt, det är inte godkänt. Jag dog. Ville sjunka ner under jorden eller gå upp i rök men så fick jag ny, ätbar mat så tack Sarah.Tanken var att vi skulle hem, duscha oss varma och möttas upp för att gå ut men det slutade tvärtom och jag stannade hemma och kollade på Eurovision och en film jag gick och hyrde. En film som var BASED ON A TRUE STORY! Tror alltid att filmerna skall vara lika bra vars verkliga händelser filmen bygger på är gripande men det går inte alltid hand i hand. Filmen gick i alla fall aldrig på bio i Sverige och förpassades till dvd-hyllan direkt.

Filmen handlar om en systers kamp för att rentvå hennes bror som fälldes oskyldigt för mord. Han satt inne i 18 år och när han väl kom ut dog han sex månader senare. Halvtaskigt minst sagt.

Saade <3

Azerbaijan är fan inte ens ett u-land. :(((Saade <3. Kanske lite osympatisk att parkera på handikapplatser men jag går på handikapptoalett för det är rymligare. Typ samma.

Fast jag kan inte låta bli att tänka att vi hade tagit hem hela skiten med
Danny.


3 wishes

#Just hemkommen från häng hos Natasha där Zak för närvarande bor (och förhoppningsvis för alltid) och ätit god mat och ostdricka. De är världens bästa.

#Imorgon står Liseberg på schemat  och jag hoppas på bra väder, inga barnfamiljer, en blött Nickie efter Kållerado, sockervadd och sen är jag mer än nöjd.

#Hoppas även på galej på kvällen men vi får se vad som händer.


Detta fält måste fyllas i
 • Ställde mig upp i sängen, gjorde segerdansen och skrek JAAAAA.

  Jag ville självklart att Danny skulle vinna Melodifestivalen men när Saade vann så backar man upp honom till hundraprocent. Allt som Sverige kan vinna hejas på från Eurovision till curling.
  LOLX2 på dagiset.

  När en mormor med dålig syn skulle hämta sitt barnbarn och grabbade tag i fel kille.
  Ett barn som vill ha 50 barn. Sen ändrade hon sig till 100 för då kan man sälja några.
  Fått hem två klänningar och tre par skor jag beställt från Nelly och jag undrar varför skorna alltid luktar....skit. Eller alltså inte bokstavligt talat utan det luktar konstigt och starkt.


  Har sena passet imorgon :( :( :(
  Hoppas på bakfylla på lördag, dvs en redig utgång på fredagen och kanske lördag. Någon pratade om Liseberg på lördag men det går icke om inte någon har en käck magväska.

DerbyDerby i måndags och det var alldeles underbart om man bortser från att killen med röda shorts pepprade mig med hans saliv varenda gång han skrek och om han skrek ofta? Nonstop. Berättade det för pappa som inte trodde mig men bytte i alla fall och efter ca en sekund förstod han vad jag mena.

 

LOL att GAIS bengaler tände eld på deras eget tifo.


Hat är ett väldigt starkt ord så jag menar egentligen...

Okej. Lite hat.

#Jag hatar människor som anser sig vara starka feminister men som alltid har förhållande med män som behandlar dom som skit och som undermedvetet påminner om ens pappa eller den pappa de aldrig haft i sitt liv.


#Något så banalt som PETER!!! MARTIN!!! SARA!!!!!!! i Big Brother. Jag hatar dom. Alltså....hatar.


#Att man fördummar människor som röstar på ett annat block än en själv. Eller snarare det du själv anser vara viktigt. Aha, du är sosse? Så du tycker krogar skall stänga redan vid tre? Röstar du blått? Så du tycker det är bra att de höjer priset på SL-kortet, att de blir dyrare att gå till vårdcentralen och att frånvaro skall påverka skolbetygen?

#Lustig humor i bloggform och denna hittar man i en och samma blogg:

Kom hem och upptäckte att jag hade myror i brallan. Och visst, måhända att jag är en smått rastlös person, men den här gången var det tyvärr bokstavligt talat. Ett helt jävla fotbollslag av myror höll hov innanför mina trosor, och ni vet ju att jag inte tycker att någonting litet har där att göra.

Hela min kropp värker och jag måste shota hostmedicin som jag i vanliga fall shotar.

Den andra saken var att när jag gick på Humlegårdsgatan så sa en snyggelisnygg kille "Vad fin du är, en riktigt 10:a"... Och vad gjorde jag då? Fnissade lite töntigt och sprang sedan därifrån som om han vore HIV-mannen. Såklart.


DET HÄR KOMMER BLI SÅ FETT


I'm back

Mitt möjligen helt mediokra liv har de senaste veckorna haft ett skönt flow. Jobben är helt okej för att ha under en viss period, solen skiner, göttig fotboll, parkhäng och sist men absolute inte minst underbara vänner. Ett göttegäng.

Men idag kände jag att den hatande Anna är tillbaka. The bitch is back.

Kollektivet

TV-kommentatorn om Elmar Bjarnason;

DET ÄR VÄRLDSKLASS, DET ÄR VÄRLDKLASS. Okej, det kanske är lite överdrivet men det är toppklass.

Visar vägen.


AlltsåHAHA....alltså, skämtar dom? Så djävla surrealistiskt att gå ut på gatorna och fira.

Borta

Föregående inlägg har raderats på grund av tillfällig sinnesförvirring.