Helgen som gick - the good, the bad, the ugly (ville egentligen bara citera en Clintan-film)

Samtidigt som jag haft världens bästa helg känner jag samtidigt att den lämnat en eftersmak jag inte tycker om. Vet inte hur jag kan sammanfatta helgen men åkte in till stan för att äta middag med Nickie vid nio i fredags och kom hem vid elva i söndags.

OBS! för namn och platsdroppning.

Mötte först upp Natasha och hennes far på Lipp för att sen gå till Jallajalla och äta mat(? okej så äckligt var det inte) och drinkar med Nickie och Tashi och så kom Sarah, Malin och Zakis. Jag vet inte vad vi kände för men vi åkte i alla fall till Glenn med Kaveh och mötte våran ärkefiende (lol) och Magier var även där så då fick pussa och krama på honomen. Eller nej, det får man inte. Han har flickvän så det hade varit sjukt konstigt men det är vad man vill. Man vill pussa och krama sönder som med en bebis ungefär. Vet inte om det är något en kille vill höra dock. 


Nickie och Kaveh på onsdagsöl förra året. Bara så ni får en uppfattning om hur mina vänner ser ut.


Därefter till Peacock för att vara med Özgur som spela men i med att han spelar är det lite svårt att umgås med honom vilket man kanske borde ha tänkt på innan. Vi var där ett tag och sen skjutsade Sarah mig.


Jag, Öz och Sarah i slutet av förra sommaren när Öz spela på Magnus&Magnus


Vart jag sov förtäljer inte historien men det är inte så intressant som det kan låta. När jag vaknade i lördags åkte jag till Natasha efter ett pit-stop på Hemköp för hälsa på Malin och köpa massa mat så jag kunde bjuda Natasha på frukost. Åkte förbi Systemet med och köpte lite gotte så vi hade champagnefrukost och låg i sängen precis hela dagen och mös. Vid sex kom Carro, världens bästa Carro, och vi köpte med oss indisk mat och hängde hos Tashi ett tag till.På Natasha och Carro från förra sommaren.

Jag hade juh tänkt att åka hem emellan fredagens och lördagens utgång men när jag försökte gå tog Natasha mig som gissla.

Men jag måste juh duscha.
Finns här.
Öh sova lite.
Du kan sova nu.
Meeeen ladda mobilen vi har inte samma laddare så det måste jag hem och göra.
Skall nog ha en sådan någonstans
(och det hade hon).
Aaah men då har jag väl inget val. Då stannar jag.

Så jag duscha, sminka, föna håret, fick låna underkläder och sen frågade jag var deon låg.
Vad sa du?
Deo?
Nej, du sa behå.
Nej, deo.
Nej, behå och du vet mycket väl att du inte kan låna mina behå för du har typ femtio storlekar större.
Men men, jag sa deo.

Vi var på andra lång ett bra tag, därefter till Flying Scotsman för träffa Uffan Erik och därefter till Yaki-Da för att fira Nati. Dansade på bord och stolor med Jessica och hade the time of my life om man får säga så.
Natasha och Jessica vid annat tillfälle

Bara för att Natasha Khan är världens coolaste


the look of love

I lördags visade en kompis en bild på en kille som jag aldrig träffat med kommentaren;

Alltså den här bilden gör honom ingen rättvisa. Han är så mycket skabbigare i verkligheten.
Och ja, skabbig är fortfarande en förolämpning.
Sen lyssnaden vi på Meat Loaf. Älskar skjortan. "I don't wanna be a pirate".Du levande

Haft en underbar helg. I fredags fyllde jag år och blev firad ordentligt och jag som inte ens tycker om att vara i centrum. Eller.

Kunde inte sova natten till torsdagen på grund av att jag var uppspelt så till fredagen tog jag två sömntabletter och somnade knappt. Blev väckt av skönsång och sen somnade jag om igen och sov läääänge precis som det skall vara. Ellen kom till mig efter jobbet och hade med sig bubbel, choklad och blommor och sa;

"kan inte du lägga upp den på facebook så alla kan se hur snäll jag är".
Det gjorde jag och tog även med hennes citat.
Var ute och åt med mamma, Ellen, moster, hennes man och pappa kom en akademisk kvart försent som vanligt. Stället där vi åt hade tydligen varit med i Kniven mot strupen vilket alltid är ett bra betyg. Baah....öh, vem rekommendera det här stället till dig mamma? I alla fall så var vi där och åt och drack och sen så tog jag mig till världens mysigaste Puta Madre som är mitt favoriteställe numero uno för tillfället. Där drack jag grapefruktdrinkar och öl, bästa kombinationen, och åt tårta med Kaveh, Sarah, Kicki, Nickie, Staffan, Malin, Zak, Tashi, Linus, Cazper, Mfom och Carro.

Snabbspolar några timmar och då är jag på Locan. Ser hur en kille verkligen eyeballar mig och jag kollar tillbaka och när han skall gå tänker jag; va fan. Skall han eyeballa mig i en halvtimme non-stop och sen gå utan att säga något. Nej nej. Så jag gick fram till honom och sa;

skall du ta mitt nummer eller skall jag ta dit.


Han följde med mig och Tashi till Lounge där vi avslutade kvällen så tack alla som var med. Speciellt tack till min farmor som skickade ett kort där det stod som vanligt Kram farmor (Ulla. L). Fast till hennes försvar så gifte sig min farfar om så förut när alla levde hade jag en farmor, en nästan farmor som var mina halvkusiners farmor och farfars nya fru.Tre fabulösa kvinnor. Cissi, Tashi & Nickie.


Igår skulle jag Cissi och Tashi svulla ost, kex, druvor och dricka massa vin och det gjorde vi. Men sne fick för oss att gå ut så Cissi tog taxi till någon svartrockklubb på Hisingen och jag och Tashi tog oss till lite mer bekantare ställen vid Avenyyyyn. Hade inga planer på att gå ut så hade inte högklackat på mig på 15 cm som jag alltid har och kände mig sleten. Men imorse när jag var på väg hem älskade jag mina converse.

Varit en underbar helg och nästa helg skall vi tydligen klä ut oss. Inte för att det är Halloween utan för att vi bara vill klä ut oss. Vi skall alla vara olika versioner av Lady Gaga säger Tashi med det vill varken jag eller Cissi vara. Jag skall vara indian. Klassiskern. Det tråkigaste man kan vara så jag får se om jag hittar på något ballt att ha på mig.

HAPPY BIRTHDAY!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!!!!


Men vem sjunger happy birthday till mig då.


Sinnessjukt sjuk

Jag tror inte människor förstår hur sjuk jag är. Förutom hosta, snuva, halsont så har jag feber. Vansinnigt mycket dessutom. Jag känner juh det.

Tog precis muntempern och den visade 36.5. Alltså.....hahaha.........febern jag sitter inne på är verkligen hög. Men det känns som jag har feber i alla fall. Punkt och slut.Nu är den på 36.6 så den börjar komma igen. Djävla skittemp alltså. Mamma köpte den idag och jag tycker skiten skall lämnas in på reklamation.


Tjena, tjabba, hallå

Igår var vi på Bliss, Hello Monkey och sen Puta Madre. Vi gick alltså ca 50 meter under hela kvällen. Drinkar jag ogillar; moijito och frozen margarita. Drinkar Daniel köper till mig; moijito och frozen margarita.

Gick på en kompis storebror igår och jag och Daniel diskutera vem han är lik:
Han ser ut som en dvärg på Fångarna på fortet.
Ja. Han är inte dvärgkort utan bara så oproptionerlig att han ser ut som en dvärg.
Men till hans försvar ser han ut som en av de snyggare dvärgarna
.
Bandet i mitt hjärta <3

Nej nu skall jag dra in dom stora pengarna på spela Diamantjakten på svenskaspel.se. Och människor tror att poker har med skicklighet och sen lite kinamat. Kultursöndag.

En avbild av sin mor

I fredags var mamma inne i en affär då expediteten helt sonika sa; du är verkligen jättelik min kompis. Måste säga det. Mamma frågade vem hennes kompis var och det var juh Ellen. Ellen är så lik mamma att man dör. En kopia.

Och Ellen blir verkligen svinförbannad när hon hör det. Mamma ringde Ellen och berätta vad hennes kompis hade sagt och Ellen la på i hennes öra för att ringa upp Bella och skälla.
Ellen Brita Braun

Plötsligt händer det

Måste dela med mig av det här som bästa Frändfors la upp på facebok idag.SÅ DJÄVLA JOBBIGT NÄR DET HÄNDER! Själv kollar jag på mycket japansk animeporr så har några gölliga japaner här hemma.Skall iväg snart och träffa Daniel på Bliss. Frågade när vi skulle träffas och han smsa 9.oo local time. Tur att skrev local time i med att jag annars följer etiopisk tid.

FOTBOLLSFEST SOMMAR 2012

Okej. Det viktigaste först; SVERIGE KLAR FÖR EM 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annars har jag betalt samma mobilräkning två gånger så igår sa hörde dom av sig via sms där det stod att jag numera inte kan ringa utan bara motta samtal pga utebliven betalning. Hold your horses, jag VET att jag har betalt min räkning så jag ringde upp (ja inte från min mobil då döööööh) och det visade sig att jag betalt för samma räkning i två månader. Sådant som händer när man inte har koll på sina papper så jag får väl skylla mig själv Duktig idiot.

Frågade om man kunde göra något åt det och Telenorsupporten svara; ja, ja. Inga problem överför dom pengarna till nästa räkning så om en till två dagar kommer du kunna ringa som vanligt igen.

Bad mamma skicka ett sms till mig för se om jag kunde motta sms och får:
Lär dig betala rätt räkning nästa gång. Puss

ÖH. Du kunde ha skrivit hej eller något bara. Inte massa spydigheter.


Hej dagboken

Hej dagboken.


Fyller snart 26 år och det är ingen bra ålder när man åstadkommit............ingenting. Eller det är inte helt sant, jag har ett duktigt CSN-lån.
Men mentalt är jag högst 14.


Bra resa

Kollar på Sol, fest och oroliga föräldrar men i dagens avsnitt verkar inte föräldrarna lika oroliga. När en av killarna, Nacho, dricker sig asfull tycker pappan det är bra; vad bra, kanske gör det dom pigga.

Tänk om en kamera hade varit med mig när jag gjorde Kos i somras. OMG. Nej men jag har faktiskt varit på ett av alla dessa ökända resemål en gång. Nämligen Alanya och som om det inte vore nog med en pojkvän. Eller jag gjorde slut med honom på flygplatsen på väg ner så vi var egentligen inte ihop. Bra resa.

Hej!

Stod och väntade på vagnen när en gubbe + fru i festliga kläder kollade när vagnen skulle gå. Före de står hur många minuter det är kvar till vagnen anländer är det en sån här skylt

(illustrerar)för att visa om vagnen är handikappvänlig eller ej. Detta fatta inte gubben som frågade frugan om de skulle ta 8:an med 2 eller 12 handikapplatser. LOL.

FML


I söndags när jag var med göttegänget + några fler så berättade en av killarna om en annan kille  i sällskapet om en incident som nyligen hade inträffat. Han hade gjort en tjej gravid. Killen ville inte att hans kompis skulle berätta historien men S gjorde det i alla fall. Killen hade träffat en tjej, tjej blev gravid, de var ej ihop men han sa till henne; att jag stöttar dig i vilket beslut du än tar, behåller du barnet tar jag ta mitt ansvar.

Var inte det gulligaste ni hört eller träffar jag bara svin....och i allmänhet med. För jag kan inte tänka mig många som skulle säga så och speciellt inga jag träffat.

I alla fall visade det sig att 1. hon var inte ens gravid och 2. hon hade legat med andra så om hon hade varit gravid hade det inte behövt vara hans men hur göllig var inte han. Fast han gjorde det egentligen det enda rätta men framstår som världens bästa kille för alla andra killar är så handikappade. Blev lite kär i honom då.

Var på barnteater idag för andra gången inom loppet av en halv vecka. FML. Sa i fredags; att den här halvtimmen var den längsta i mitt liv men tar tillbaka det. Idag upplevde jag den längsta halvtimmen i mitt liv.

Klockan halv sju på morgonen väntandes på min buss. Ser det göttigt ut? Svar nej.

Men nu kollar jag på nyaste Dexter och äter finglass från affären där Ellen jobbar och myser.

The holy Bible

Taxichauffören i lördags slängde upp sin Bibel, the Holy Bible liksom liksom, i mitt knä och bad mig välja ut mina favoritecitat och jag skämtar inte när jag säger att han hade markerat ca 75% som var extra viktigt. Som på min pappas studietid när pappa lånade ut en kursbok till en kompis. Han markerade med olika färger av det som viktigt, viktigare och viktigast. Hela boken kom tillbaka och såg ut som en Gaypride-flagga och saker han tyckte var viktigast var vem han hade dedikerat boken till. Jo för det kommer nog på tentan. Sicken karaktär som Farzad skulle säga.

Sen lyssna jag och chaffisen på lite gospel och sen var jag framme.


tell me why i don't like mondays

Gårdagen var världens mysigaste. Träffade upp Nickie och Tashi vid tolv för bruncha och det slutade med att jag kom hem elva på kvällen för vi gick vidare med Sharam och kompisar för att ta några öl sen.

Julle kom med och den killen kan cirka vara den roligaste på denna jord. Han, eller hans kompisar, berättade att han hade köpt en kanin för ett tag sedan. Hans dåvarande tjej hade sagt att hon tyckte om kaniner så han hade kommit hem med en kanin som döpt till Stampe till henne. Hon ba; öh, jag skämta så varje gång han var ute så försvann han i en halvtimme eller så för att åka hem till Stampe och se till honom. Till sist gav han upp och gav den till någon kille som antagligen har gjort gryta av lilla Stampe.

Annat kul som hände. Ett par hade med sin SKÖLDPADDA ut. Sharam sa; kan vara det sjukaste jag sett eller det vore om man hade sett sköldpaddan shotta.Idag hatar jag livet. Kan vara att det är måndag eller så är allt bara bajs.


Nu väntar jag på domen mot Amanda Knox.

Självinsikt 0 - Verkligheten 1

Bjöd ut min syster på middag igår och hon kom hungrig, Ogillas starkt. Bjuder man ut någon skall dom helst komma mätt. Och dom här skämten är så min pappa............jag håller på att bli min pappa. Horror.I alla fall. Åkte hem till Carro, tog ett glas rött, till Bommen och sen Yaki-Da. Men nu tappa jag bort mig för vad jag skulle säga var att vi träffa Eric Ulfs kusin som är med i West Side Story-ensamblen och hans kompis frågade mig vad jag gör. Förklarade vad jag läst efter gymnasiet, att jag jobbar på dagis och receptionen hos en plastikkirurg men det är inte vad jag egentligen vill göra.

Vad vill du göra?
Alltså....jag är juh en stjärna.
Okej. Som...
En stjärna. Jag borde göra annat. Annars kan jag tänka mig bli advokat.
Har du läst till det med. Imponerande.
Nej fan, Men jag har sett sjukt många advokatserier så jag kan typ allt.