Livet

Hela lördagen sov jag bort. Alltså from am to pm som titeln på Christina Milans hitlåt men i fredags var jag och typ bjöd in mig själv till Stickie (deras Hollywoodnamn. Nickie + Staffan). Sen till Röda Sten, tror klubben kallades Sacre Blu och hade världsbästkul och fick ut min jacka trots att jag tappade bort min bricka. Sen när jag skulle gå pratade jag med en skånsk tjej och jag älskar skånska så när hon frågade om vi skulle med på svartklubb så svarade jag självklart. Var där till typ, ja sist av alla and I had a blast.

Lördags sov jag som sagt. Ca 12 missade samtal från Natasha men jag var en trött tjej.

Igår var jag på Leonardo Tapas Bar and Lounge där Tashis kompisar har quiz varje söndag. Tashis lag kom på tredje plats och mitt.....jag vill inte prata om det. Blev på allvar sur men erkände det med.




Fråga ej. Det är bara en bild från fredags för visa hur jag såg ut. Minus hårslingan.

26 januari

Dagen innan lön och har exakt 16 kronor på kontot. Men det är inte så konstigt för idag har handlat lite.

En svart kavaj som ser precis likadan ut som en annan svart kavaj jag har.
En likadan behå som jag redan för mina behåar blir alltid för små. Har alltid undrat om mina bröst aldrig slutar växa/bli större (och som jag hatar det) men efter att ha sett på Big Bang Theory förra veckan fick jag reda på att man inte skall maskintvätta behå och antagligen inte torktumla dom heller.
Flytande eyeliner (som var vattenfast och skämta ej. Är fortfarande svart runt hela ögon trots tvätt och skrubb) och prövade när jag kom hem och såg ej ut såhär:






Göttig frukt som ananas och blåbär.
PRINSESSTÅRTA!!!
och så hyrde jag dessa tre filmer:



Onsdag

Är så sugen på prinesstårta  och/eller semla så jag dör. Fast jag tycker varken om marispan eller mandelmassa så egentligen äter jag bara innehållet av prinsesstårtan och av semlatoppen med florsockret och grädden.

Så om jag inte jobbar jag inte imorgon skall jag hälsa på mina barn och sen köpa prinsesstårta.






Grejen med mitt liv nu är att det inte händer jättemycket spännande. Att hitta klyvna hårtoppar är dagens stora underhållning och det jag ser framemot mest förutom julafton som är om 65(?) dagar nu dvs ALLSVENSKA PREMIÄREN är om mina ögonfränsar blir längre av ögonfransserumet jag köpt och jag tror fan det.

Och jag tänkte lite på hur jag skall göra för att få en stor blogg och kom fram till att om ni som läser tipsar era 10000 närmsta kompisar om denna fantastiskt roliga och nyskapande blogg som skrivs av ett geni dvs jag så ni fatta det så kommer jag bli störst i Sverige.



Levererar

Alla verkar tycka att Petra Meade gjorde ett fenomenalt jobb på Guldbaggegalan. Förutom jag såklart. När Bill och Gustaf Skarsgård skulle dela ut pris skulle jag till exempel sagt såhär:

Nu kommer Bill och Bull (alltså ni fattar väl? Bill och Bull som i Pelle Svanslös och så heter en av bröderna Bill. Alltså.....hysteriskt...roligt).

Sen kom jag på något mer roligt som jag glömt av nu men jag lovar att det var skitkul.








En liten iaktagelse. Varför fick Izabella Scorupco och Michael Nyqvist dela ut galans finaste pris? Nyqvist kanske för att han är sjukt talangfull skådespelare som börjar tjäna the big bucks och bli känd i det enda land som spelar nog roll nämligen Bolivia, nej USA, men Izabella har juh inte gjort jättebra filmer på senare tid. Hon är juh ingen gigant inom svensk film.

Men man skall självklart inte bara dissa utan även hissa så det en sak till jag tänkte på. Sjöng inte Rebecca & Fiona sjukt bra live på P3Guld.





Tja tja

Även om jag tycker Özz är en dålig komiker har jag respekt för honom som människa. Jag tycker han verkar vara en god människa. När jag och Sarah hade våran första dejt var vi på Rubinens takterass och där satt han helt själv och var uppenbarligen sällskapssjuk för han började prata med oss. Och har var bara artig, hövlig, trevlig och sådant som en semikändis inte brukar vara. Inte slemmig, stötte inte på oss utan bara va. Annat ser man på Parkan klockan tre valfri fredag och lördag när Sveriges största komiker har någon uppsättning i stan. Så djävla ovärt att se honom med en Möet-flaska i ena handen och en blondin i andra.

En stor man


Tanken på Jan Eliasson som partiledare för socialdemokraterna är det vettigaste någonsin. Han är en stor man.

pic.twitter.com/x6tbLL81

Fy fan


Skämskudden

Ser på RAW och undrar vem Özz  Nujen har fått ligga med för att få vara med. Hans komikerkollegor kan inte tycka han är rolig.

Han har inte material för en minut och håller på i en kvart men man tycker ändå lite synd om honom för alla är på honom fast vad skall man göra för HAN ÄR JUH SÅ DJÄVLA DÅLIG.

Hot hot heat

pic.twitter.com/fKsGfvOB

Min heta kompis.

Bundisar

Handboll och Guldbaggegalan på TV. Hejar på Sverige och Ruben Östlund. Är kompis med han på facebook och vi har snackat lite och så, så vi är ganska tajta. Kan tänka mig att vara med i hans nästa film.

Brön

Alltså Kirsten Dunsts brön hon får i brudklänningen i filmen Melancholia är icke att leka med. Fantastiskt fin byst. Lars von Trier i mitt hjärta men Dogville är fortfarande hans stora mästerverk.





Underskattat

Om det är underskattat att ha hemmakväll med chips och dip och hyrfilm. Nej. Vill vara på avenyyyyyyn eller vilket ställe som helst och nypa killar i röven och dricka avslagen öl.

Fast om Ellen och Sebban hade stannat här hela kvällen hade jag valt hemmakvällen lätt.


Parodi




Den ultimata tjejbloggbilden. Inte nog med att man tar bild i spegeln utan att man gör det i en hiss ger pluspoäng och om det hade varit wordfeud hade man fått ordets poäng gånger tre för solglasögonen. Ingen riktigt bra bloggbild om man inte har solglasögon på. Solglasögon kan få den fulaste människan snygg. Amen!


Apropå wordfeud och fusk-appen som jag anklagade Jennifer Svensson att använda frågade Ellen mig varför jag trodde det.
Jo men hon använder svåra ord.
Som?
Ja, ubåtar.



Jag vill tacka Gud

Ellen och Sebban har precis åkt och vi åt tacos, hyrde Bronson och kollade sen på P3 Guldgalan. Kommit på att mitt mål här i livet är att bli nämnd i ett tacktal på någon större gala och då räknar jag inte de otaliga gånger jag blivit refererad till som Gud. HOHOHOH.

Igår var jag på Henriksberg med Nickie, Staffan, Lisa, Jesper, Martin och Hjelmen. En barndomskompis till Staffan fyllde år så födelsedagsbarnet uppträdde med de fyra band han varit med i och Staffan har spelat i ett så han uppträdde han med. Nickie, flickvän och sambo, såg så stolt ut när han spela. Jag trodde det skulle vara refrängvänlig rock men det var dödsmetall visade det sig. Och kul var det.

Sen skulle vi till Rockbaren med Martin "står inte i kö" så då gick vi första bästa vilket var Dancing Dingo och sen hängde jag på Tintin tills halv sex. Kände mig lite som killen jag läste religionvetenskap som bodde långt som satte sig på Tintin hela natten när det var klassfest och väntade tills nästa föreläsning för han tyckte det var onödigt att åka hem. Hade låtit honom låna soffan om han inte var en galen östeurope som berättade att han suttit fängelse halva sitt liv när vi hade introduktionsdag och alla skulle berätta lite om sig själv. Tystnaden efteråt var som man säger priceless.


Fruktansvärt bra låt som spelas i Bronson. The walker brothers - The electrican


Glöm och dröm

Slutet av januari är årets fattigaste tid. För de flesta. Själv har jag grymt med cash i plånkan som på kontot. Eller. Konversation med mig och Ellen i december.


pic.twitter.com/kUe5Q4Cy



För övrigt vet jag inte vad som hänt med henne. Hon hör av sig till mig, säger till pappa att jag är sjukt smart och rolig (sjukt la jag till själv) och undrar om jag vill umgås med henne både fredag och lördag. Herregud, hon kväver mig som en jobbig kille som är för på. Igår kom Nickie och Staffan hem från Egypten så jag skall se Staffan spela på Henriksberg med Nickie ikväll men imorgon skall jag umgås med Ellen och hennes pöjk Sebban. Vara tredje (eller säger man femte?!?!) hjulet och så.


Debatt

Katrin Zytomeirska gästade Debatt ikväll då det pratades om LHCF. Katrin är som känt en aktiv förespråkare för LHCF och jag ger mig in i debatten om det är bra eller ej för kroppen men när hon sitter där och skriker om hennes 34 kilo hon gick ner tack vare LHCF så undrar man varför hon inte nämner att hon


1. räknar sin viktnedgång från i princip dagen efter hon födde sitt barn
2. åt marshallowfluff de nio månaderna hon hade en unge i bulle

Klart man går ner i vikt när man börjar tappa gravidkilona plus att man tränar och äter färre kalorier än vad man gör av med vare sig man kör tallriksmodellen eller LHCF. Eller är det jag som är funtad. Nej, precis.

Bazinga!



Pappa, Beckis och jag.




Kunglig bild på Alex. Vi var vid Hallandsåstunneln med klassen och Alex fick panik pga radioaktivitet eller något dylikt.




Pappa och Ellen.



Jag i andra ring. Kör på smala ögonbryn och mycket smink till skillnad från nu med tjockare ögonbryn och mycket smink.



Ellen och Becka.



Jag

Det var här det börja




Hittade den här bilden på mig som trashank. Dör. Man fick en potatissäck och sen var man förvandlad.

Har typ inte självdistans att lägga ut den men gör det ändå. Tur att man är snygg nu *ler* och sen blir man gammal och dör.


Obalans

Har så kallad wordfeud-huvudvärk. Sådan som uppkommer när man anstränger hjärnan för mycket som man gör när man spelar wordfeud dvs innan man laddade ner appen WF-helper. Man får juh inte vara dum och som andra fuskar. Ellens kompis Jennifer Svenssn som jag spelar mot använder den med, det är jag hundra på.

Fast jag fick wordfeud-huvudvärk av att städa. Det är mer psykiskt påfrestande än fysiskt och nu har är det stökigare än när jag började och det ligger massa saker i sängen och feng shuin är helt obalans.

Who run the world

Nej men skall man se senaste avsnittet av Revenge som visades på amerikansk tv igår nu innan man väntar på jobbet. Från att sett det första avsnittet i helgen såg jag de resterande 11 under ett och ett halvt dygn. Jag plöjde igenom hela säsongen och tänkte bara ett avsnitt till, bara ett avsnitt till och när jag var klar klappa jag mig på axeln och tänka duktigt Anna. Som om det vore en bedrift.

Marie Curie (född Marie Sklodowska. Common knowledge. LOL) var första kvinnliga Nobelpristagaren och Anna Braun såg 12!!!!!! avsnitt av Revenge under ett och ett halvt dygn. Beundransvärda kvinnor de där.

Jag vill tacka Gud

Zappar mellan Real Madrid - Barca och Golden Globe-galan. Sitter och filar lite på nästa års tal, alltså mitt. Ingenting är omöjligt säger man juh. Dock är väl det scenariot rätt så omöjligt även om jag alltid tyckt och fortfarande tycker att jag skulle bli en grym skådespelerska. Method acting är nog min grej.


Method Man

Som den här killen. Han är grym på det. Eller oj, hans artistnamn är visst Method man. Så konstigt det kan bli. Helt crazy. Sinnes. Men förutom att vara med i Wu-Tang Clan så är han skådespelare.








Sådana saker man kan hitta på mitt CV är bland annat utmärkta rolltolkningar av en trashank (luffare med finare ord) och duva i en exklusiv uppsättning av Bröderna Lejonhjärta i nian där jag inte fick vara med i scenen med min enda replik "neeeeeej". Jag skrattade i den scenen när jag, ofrivillig statist som trots det fick ledigt från skolan i två veckor (WIN!), skulle dö. Men Tengil porträtterades av en tönt och Katla var gjord av wellpapp och skumgummi = ICKE TROVÄRDIGT so fuck you för att jag skratta.









Det här är läskigt. All makt åt Tengil.

Skillnaden mellan...

Min kompis som skall flytta till Stockholm visar mail från två olika studievägledare. En från Göteborgs Universitet och en från Stockholm.

Studievägledare Göteborg: "Hej xxxxx, självklart tar jag omedelbart tag i ärendet. Hoppas att allting gick bra i Milano och ha en fortsatt trevlig helg."

Studievägledare Stockholm: "Vi är en myndighet som skyndsamt ska hantera inkomna ärenden, men att förvänta sig att vi ska ha gjort denna bedömning på två dagar är inte rimligt."





GÖTEBORG I MITT HJÄRTA <3. Fast jag hade nog skapat mig en egen kategori som studievägledare. En som inte hade svarat i med min oförmåga att ta tag i saker och ting.





Apropå ingenting. Jag, en ettakladdare, i blommig klänning på segelbåt i Monaco hos familjens vänner Gunnar och Michelle.. Bara en fin bild. Frihet.






Pappa ringde och sa att det blir släktträff och att jag inte skall boka in något annat då.
Okej. Vilket datum?
11 augusti.
Tror jag är ledig då.


Härligt med framförhållning i alla fall.









Den här människan, alltså jag, förtjänar mer erkännande än jag får.


Min bästis tv:n

Självklart är jag inte i Stockholm och försöker komma med i BB utan hemma i härliga regniga Göteborg.

Umgås lite väl mycket med mig själv, min tv och dator under vardagarna (på helgerna är jag (självutnämnd) partysessa och (ej självutnämnt, generell uppfattning av Göteborgs invånare. Speciellt Cissi) socialt geni of course) och här är någon slags top 3 vad jag tycker har varit roligast:



Inte dödsfallen men kaptenens förklaring.

När Magnus Jernemyr braka in i Serbiens mål igår.

Lill-Babs sorti i Adam Live i måndags när hon snubblade.


Håll tummarna!

Är uppe tidigt idag för skall nämligen till Stockholm över dagen. Får inte avslöja så mycket mer än att det handlar om en tv-produktion och går det riktigt bra får jag inte se mina nära och kära på 100 dagar lite senare i vår.

Pojkvännen.


19 februari

Två saker att se fram emot:

14 februari med alla röda rosor och kärleksförklaringar jag kommer att få och


Twitter

Idag åt mat från kvartetskrogen som byter ägare tre gånger om året och man säger såhär, de skulle inte klara av ett besök av hälsovårdsmyndigheten.


Öltullen

Svältfödd på snygga MÄN. En grej som är rolig på Tullen när det kommer till längden på människor är att ALLA är korta. Männen alltså. Tashi såg någon snygg kille enligt henne och så ställde han sig upp och var typ 1,50 . Dessutom hade  han Levi's twisted-jeans på sig. Spydde lite då.


och addera kraftig benstomme på det.







Hahahahahaaaah

Patrik Sjöberg håller tacktal på Idrottsgalan och kommenterar Nicke Borgs uppträdande tidigare under kvällen (tror jag har skrivit om den meningen fem gånger nu. Så grammatiskt fel det kan bli men det är okej för det är bloggspråk. Bloggar skall helst var politiskt inkorrekta och även grammatiskt):

vi har fått lyssna på en massaker av London Calling.






Hahahaha. Dog. Sen var det lite roligt när han skämtade om att människor inte tror idrottare är läs- eller skrivkunniga och sen 30 sekunder senare tackade sin medförfattare apropå skrivkunnighet.







Marcus Hellner. Ganska pojksöt ändå. ÅHHHH.

I tried singing once and they threw tomatoes. After the show I had a nice salad.

Jag och pappa skulle ha far och dotter-tid och gick på bio i torsdags. Såg The girl with the dragon tattoo och det är väl bra att man har dåligt minne för hela filmen var som en överraskning och en ganska bra sådan. Vill juh gärna tro intala mig själv att jag har exklusiv filmsmak i med att jag skäms lite över att min favoritefilm i tonåren var Save the last dance och att jag är bästis med Alex som är världens smartaste så jag känner att jag inte borde gilla sådana filmer. Annars ser jag framemot...







I fredags såg jag den här underbara filmen.




Vår, varmt, ledigt och pengar

I helgen blev det ingen anklever, löjrom eller dyra ostar utan billig zumbali och indiskt från vanliga stället. Eller det som var vanliga stället. Tror inte det finns ett endaste ställe som levererar take away-mat som tar längre tid än dom. Från beställning till att maten är klar tog det 45 minuter och då fick jag sitta som ett fån helt själv och vicka med benen i 25 minuter.

Har enligt säkra källor hört att jag och Natasha tjafsa i lördags och att jag sedan gjorde fuck you till henne. Moget. Men allt är bra, vi vakna båda två med en känsla att "bråka jag med Anna/Natasha" och skrattade åt det.




2004



Jul 2004. Är uppe i Elsas rum och hänger. Älskar kläderna, framför allt det breda silvriga skärpet vars enda funktion var att se snygg ut. Herregud.

Vision is your mission

Gjorde av med chock/skräck-mycket pengar igår men det var på bra grejer som löjrom, anklever, ost och drinkar men om jag vill in och kolla hur mycket pengar jag har kvar? Not so much.

Inget jobb imorgon och det känns väl bra, eller kändes bra. Nu är det mer, aha vad skall jag göra. Sova hela dagarna? Städa? Läsa The Secret, göra en sån där vision board och visualisera fram lycka och framgång i livet.





Apropå ingenting. Har räkcravings.

Igår på yaki var det en kille, eller man, som hade sina jeans lite väl högt uppe, läderbälte och sen sin skjorta instoppad så man såg hans rumpa väldigt tydligt. Snygg rumpa sa jag när jag gick förbi och idag har jag fått ett sms där det står "Perra med rumpan här...vad händer".

Du, Perran med rumpan. Jag är ledsen men jag tror inte det kommer fungera.

Saknad.





Saknar den här människan extremt mycket idag.

Pallar ej.

Jag vet inte riktigt om jag är arg eller inte. I alla fall så finns det en kille som jag skulle gå på dejt med förrförra onsdagen men jag gick aldrig. Sa att jag trodde vi skulle höras under dagen om vi skulle träffas och nu var jag ute med min systers pojkväns hund så kunde inte när anledningen egentligen var att jag.vill.inte. Varenda cell i min kropp skrek nej så jag sov middag istället. Fast det som påverkade mitt beslut mest var att jag hade världens, alltså världens värsta finne på kinden.

Nu när jag ändrat mig och är tillgänglig så skall han leka svår. Pallar ej så jag skiter i det nu.

Är det lördag älle?

Skall till en kompis och äta middag och maten serveras 17:30. Min kompis heter tydligen Agda och är 103 år. Nej, jag skall inte sådan när man blir bjuden.

Kommit på lite fler saker på min störa mig på-lista. Människor som....

precis upptäckt twitter
tycker dom är fräcka för tycker om filmen
Salo för de är juh människor som förstår sig på film
älskar trav och
namnger hästarna
sen inget mer är ej arg flicka för det är oattraktivt.




Fredagsnatt

Utan att ha haft jättehöga förväntningar på Shame så blev jag ändå besviken. Betyg: den leverera aldrig. Två ruttna popcorn av fem möjliga. Och apropå popcorn, så kommer jag alltid hem med en en mindre portion som hamnat i urringningen istället för i min käft. Aja. Fick umgås med Ellen och det var mysigt och hon påpekade lite diskret hur snäll hon är som spenderat så mycket tid med mig på sistonde:

"Förra söndagen var du med mig i FYRA timmar och i onsdags var du på mitt jobb".


Bah, för att hålla dig sällskap och köpa mat till dig.


Målar mina naglar med nyårsglittret även om de enda som tycker det är fint är barnen på dagis. Och apropå dagis, eller förskola som det heter, var det min sista dag där i torsdags. Varit på ett och samma ställe i 11 månader men nu var det slut och jag fick en liten present. Detta:

pic.twitter.com/yTJVG0cM

LOL.

Halloj

Sitter på marklandsgatan och väntar på min syster. Det är svinkallt men hellre frysa och komma i tid än att möta Ellens vrede. Annars så känner jag mig inte lika vansinnigt ful idag utan det är att jobba typ hela tiden och den här förbannade mittbenan som gör det + de fyra liter vatten om dagen jag dricker som gör mig svullen för jag misstänker att jag fixat diabetes 2 genom mitt sunda liv.

Regn

Huller om buller och allt och inget under den tid som gått


pic.twitter.com/xsc0iiUj

NYÅR

pic.twitter.com/zv9qqrSO

När jag går på bio själv. av egen ville, går man på
legendaren Rolle med DEJT. Kändes lite orättvist trots allt. Jag är ett popcornmongo som får ett gammalt ligg raden bakom mig, Rolle är på dejt och jag går själv och försöker kallprata med tanten bredvid mig för verka poppis och I don't do kallpratning.

pic.twitter.com/UYujkEqB

pic.twitter.com/gYyzj03C

Bästa julklappen. En judisk menroah! Tydligen köpt på auktion enligt pappa men sen när han pratade om den lite senare på kvällen; och så såg jag den på loppisen. Bah att pruta på något på en loppis är inte detsamma som auktion.

pic.twitter.com/FumqyKaF

Pappas julgran.

pic.twitter.com/ANT0riuz

Mosters julgran där vi fira jul.

pic.twitter.com/yYXJmWRH

På väg till moster.


pic.twitter.com/5C6SfaOA

Mammas gran.

pic.twitter.com/mdSTqSE2

Julpresent av ett ÄRLIGT barn.


JVM

Kollar på JVM och måste erkänna att jag ej hade sett matchen om 1. vi ej var i final 2. uppmärksamheten efter vinsten mot Finland.

Jag tycker om hockey, verkligen, inte så mycket som fotboll och jag gråter när Frölunda åker ur slutspelen OM dom ens kommer dit men ett JVM låter i förhand inte jättehet.

Mojo

Jag har förlorat min mojo, eller det jag definierar som mojo, min förmåga att vara het/snygg. Jag vet att jag inte är en naturlig skönhet men när jag är sminkad, håret är puffat som Peg Bundy, minst 15 cm klackar och jeans som ger en urinvägsinfektion bara av att man tittar på dom för dom är så tajta så duger jag. Men idag efter allt det så såg jag mig i spegeln och baaaaah, hej är ful och snart blir jag en tant. En rolig tant men ändå en ful och gammal. Fast mina kompisar upphöjer min skönhet för normalt att umgås med dessa:





Varit och druckit några öl ikväll och ätit lite ost, salami och sådant göttigt och kommit på hur gott saltgurka är. Imorgon skall jag på bio och se
Shame (<3 Michael Fassbender. Ej sett Fish Tank? Se den! Top 5 av bästa filmer jag sett) med min syster och hon vill att vi skall äta innan. Tanken på att hon vill umgås med mig utan att jag köper hennes tid gör mig överlycklig men hur skall man klara av att popcorn, snacks, läsk OCH mat. Kommer ej klara av det för blir sällan hungrig men hetsäter gärna när något är gott utan att njuta och jag vill juh kunna njuta.

På lördag blir der wrestling och lyckan över det är stor! Så fruktansvärt roligt! Sist grät jag så mascaran var överallt förutom på mina ögonfransar och det var nog det hjärtligaste skrattet jag haft innan nyår. Manimal, manimal, manimal!!!!!!!!!!!


Vad

Här älr allt bra. Tackar som frågar. Vad har hänt sedan sist?

Skrev väl någon rad efter jul som spenderades hos min moster i Askim på julafton och hos pappsen på juldagen med julklappslek, julmat, gran, paketutdelning och allt som hör den kristna julen till....eller den svenska julen till skall det vara. Var ute på juldan men kom aldrig ut. Var på för- och efterfest men skippade festen kan man säga. Kom hem med ångest och någon annans mobilskal då jag trodde det var mitt för jag tappade mitt så nu så har jag två.

Sen jobbade jag en dag i mellandagarna och då mös vi mest. Kollade på Katten Findus och åt bullar och gick inte ut då det regna. Firade Felicia som fyllde år på Puta madre och åt djävulskt goda kambrem på en inte så djävulisk banangrej. Jag har druckit drinkar och öl, gått på bio med Tashi och gått på bio själv där jag gick på Rolle med dejt. FML!

Firat nyår hos bästa Tashi, skålat i skumpa, nyårspussat, tappat bort men sen hittat nycklar. Vad mer? HMMM.... Fått umgås med Ellen i rekordlånga fyra timmar inne i hennes rum liggandes i hennes säng och kollat på Bachelor pad. Vår kärlek för sådana serier gör att vi har ett livslångt band till varandra. Blev utkastad när jag bet henne i armen dock.

Jag har sträckkollat serier jag fått, sovit mycket, fått finnen från helvetet, blivit raggad på, Becka och Micke har åkt och jag har sovit MYCKET.



Okej, lite bildREGN. Får visst vänta för min dator är diovgÅSPDIJVGSWahip