Tackar

Fått umgås med det här kexet, aka mitt kött och blod, i helgen. Drack lite vin och prata om livet.


Inte?

Några svenska OS-medaljer idag? Inte? Nähä. Skräll. Men i med att jag läste franska i fyra år i grundskolan känns det som det bor en sval, sofistikerad fransyska i mig så gläds jag åt deras Frankrikes medalj i 4x100. Dör för de manliga simmarnas kroppar. Asså, dör.

Mini

Imorgon om det inte regnar skall jag spela minigolf. Älskar det men inte alla slöa fanskapen som spelar banorna framför så man hoppar fram och tillbaka mellan banorna så man slipper vänta.

 

Sist jag spela var med Daniel när vi var på Kreta och när han sa "du behöver väl inte göra dig till, inte roligt då" så brast det för mig. Gick in för det hundra procent varje kväll. Jag prata inte med Daniel på hela kvällen och han tyckte jag var töntig och sen följande dagen pratade inte han med mig och jag tyckte han var töntig. Men till slut var vi tvungna för vi skulle åka hem och på flygplatsen hade vi fem kilo övervikt som vi hellre slängde än betala för. Så vi kastade våra handdukar och lite annat i en påse och ställde inne på flygplatsen vid en bänk. Tur ingen trodde det var en bomb.


Fuck that

Försöker vara lite cool med rubriker, svordomar toppat med lite engelska. Sket i carpe diem-grejen utan har sett på Keeping up with the Kardashians hela dagen och nu på kvällen är jag inne på min tredje film.

 

Ser nu på min favoritefilm i hela världen, på delad plats med Dogville och TYP Titanic och alla Disney-filmer, Fish tank. Har lånat den och några andra av min moster men det vet hon inte om. Har typ fått låneförbud sen dom påstår att jag slarva bort en Whitney Housten greatest hits-skiva år ca 1999. Och det var inte jag utan Ellen fast hon vägrar att erkänna det och i kombination med att hon har ett minne som en guldfisk blev hon friad. Aja, vad skulle jag säga....mamma fick agera Hitlers hantlangare.


Let's deal

Erbjudande från Let's deal. Hell the fuck no. Inte ens mot betalning.


U-land

Gothia cup är i stan. Veckan då svenska tjejer och pojkar blir av med sina oskulder. Själv har jag varit på ett sådant disco i mitt liv och blev istället nästan av med min väska. Tycker synd om dom som bor på närliggande skolor här i området och får handla på Blommans. Såg ett gäng mexikanare igår och dom lär väl ha tänkt; okej vi har knark och skit hemma men det här är ett u-land.


Imse vimse

Var hos Carro och åt och drack. Hon har en kille, nakenkatt och spindel.


Hopp

Varit vaken i en timme nu. Kollat på Real housewives of New Jersey och nu är jag uttråkad. Blir nog motvilligt lite carpe diem idag.


Jag skall bara

Jag skall bara skriva ett inlägg till och sen vila några sekunder. Skall till posten som öppnar nio och tränga mig in först när närköpet öppnar för att köpa go vaniljbulle eller vad det det är min granne alltid kommer bärandes på 9.05. Nej jag är inte alls läskig och håller koll på mina grannars rutiner. Jag hejar alltid på han men frågar inte om han behöver bärhjälp. Han kanske vill visa att han är stark fast han egentligen inte är det och skulle känna sig generad om jag fråga. Vi kör på det. Snart är det dagen D. Då vi skall på släktkalas som pappa frågade om vi kunde hänga med innan isen hade smält.

 

Hur tar vi oss upp? Nyinköpta husbilen. FY FAN VAD NAJS!!!! Insert ironi om ni har en tvåårings intelligens. Och tydligen måste vi vaccinera oss. Tror pappa svänger av vid Landvetter och så tar vi flyget till något exotiskt ställe och så skrattar vi alla när pappa säger "trodde ni verkligen ni skulle behöva träffa släkten på sommarens fina helg" ( vilket det säkert kommer vara). Nej bara att köpa med sig valium, öronproppar och yatzy. Antal släktingar som inte tycker mitt inlägg och ringer pappa om 3, 2, 1. En gång var jag extrarolig och fick direktsamtal till mig.


Kaxigt

Kaxigt. Men det sista är lite öh, gör jag, näää....Sarah! Men hon skulle aldrig ha tagit sig ner. Vet inte sist jag betala inträde, eller jo det vet jag, men mina fria ingångar har ca 0 med mig och 100 med mina kompisar.

 

Men en gång ett tag så kände jag lite folk. Men sen blev jag nochig. Det var vad en vän påstod i måndags. Och så ser jag mig som världens trevligaste i 99 procent av alla/ de flesta 99/ fallen.

 

Fan, måste le mer. Mitt leende dödar. #LOL


Asså

Förra veckan skrev jag ett CV som var så snyggt att om inte hon blir tårögd vet jag inte vad. Då är något fel här på jorden.

 

Första veckan på semester, åh fucking hallelujah or not. Gjort ganska mycket roligt men det flesta har blivit fel. Blev bjuden på mat hos en arbetskollega i onsdags och det var kul. Hon påminner lite om mig men det tror jag inte är någon information jag delar med mig av.

 

Hängt på Colors och kastade boll och vägrade någon annan göra det. Hyrt bra och minsta bra film, Becka har varit här nere, Kasra har försökt spritmörda mig och så lite mer. Nu ligger jag i sängen och har EJ SOMNAT!!! Fick en idé om att pimpa mina skor inatt ännu mer än jag gjort vilket resultera i att jag fick en stor klick med svart skokräm i mitt hår. Jag skrek i minuter på allvar och mamma kolla fram, skratta och sa; dig har man inte tråkigt med i alla fall.


Nej för fan

Saker man hittar hos pappa. Tabasco anno 1999.

Jag och Ellen; skall vi slänga det?

Pappa; nej för fan, den är oöppnad.

 

Så det var bara att ställa tillbaka den i kylen.


Flickvän

Som Natashas flickvän har jag lite grejer hos henne. Tandborste, låga skor och skabbiga högklackade om vi skulle få för oss att gå ut. Igår pimpade vi om ett par med hjälp av nagellack på klackarna och fan vad snyggt det blev. Det tyckte jag igår i alla fall och idag, not so much.


Hashtag

Skaffade instagram i söndags och fattar inte grejen. Eller jag förstår vad det går ut på men tycker inte det är speciellt kult. Annabraunstark har laddat upp ett kort och har ett följe på 16 pers. Lite häxjakt med andra ord.

Om twitter, Facebook och andra sociala medier handlar om 99% narcissism och självbekräftelse och 1% kommunikation handlar instagram om 100% noll självinsikt. Människor som ger sina bilder hashtags som #model och dylikt gör att jag får använda mig av det mycket hippa internetordet lol. #LOL.


Första semesterdagen

Första riktiga semesterdagen. Så det känns i alla fall för helg är helg och det har alla rätt till. Vaknade vid tio, skrev klart på ett CV, hoppade in i duschen, klädde på och sminkade mig och bröt ihop. Bara sådär. Skulle träffa Tashi men la mig i sängen och drog upp täcket över huvudet och sov till tre. Sen åkte jag till Natasha och nu är all good in the hood som man säger.


Människor

Igår pratade jag med en kompis kompis som frågade hur gammal han såg ut eller, gissa hur gammal jag är.

 

- 35 kanske.

- Nej, gissa igen.

-32.

-Alltså jag är 31. Ingen tror jag är över 30.

 

Sen dansa han lite och kom tillbaka och sa; "alltså, du var verkligen inte duktig på det" och jag svarade på skämt att det måste bero på att det var mörk inne och han instämde fort, "mmm, måste varit det".


Ove

Fast först av allt var jag på min syster Ellen, aka Ove Sundberg, som hade inflyttningsfest i hennes etta.

Människor bah; kan du visa runt i lägenheten?

- Har du sett soffan?

- Ja. - Då har du sett allt.

 

Då både mamma och Ellen hade sagt till mig att sköta mig/tänka på vad jag säger/etc. så höll jag låg profil.


Paparazzi

Känner mig lite som Kissie. Eller Kenza. Definitivt Kenza när jag tänker mig. Hon är snygg, jag är snygg, hon försörjer sig på sin blogg och jag på min, hon är för många en stilförebild, jag är det för de flesta, hon kan inte gå utanför dörren utan att bli fotad och ja, jag med. Döm själva av den här bilden. Man ser ca 25% av mitt bakhuvud. Tur att Sarah vet om att jag värnar om mitt privatliv så man inte ser mig så mycket.

 

Var lite på Port igår och tackar gudarna för att jag drack ren sprit istället för massa läskeblask så man inte hade något behov att gå på toa och stå i en kö som är cirka 100 meter lång. Var på Lounge med och såg en bekant Dirty dancing-sexdansa med en mörk skönhet och sen gick jag och köpte en kebabrulle som jag åt på trappan vid Röhsska.


En kväll

En kväll för några veckor sedan. När det var andra långgatan-dagen närmare bestämt försvann min behå. Antingen har jag abnormalt stora bröst eller Tashi hängrumpa.


Okej, bilder

Vi var på pustervik och firade Natashas bästa vän och även min vän Angeline som hade haft rollerderby och vunnit!!!!!


Det fungerat. Det är ett julmirakel

Nu fungerar det. Det är ett julmirakel! Nu kan kan jag börja blogga som vanligt igen. Idag började min semester och för att fira det gick jag hem och utmatthetsdäcka i sängen tills halv nio. Vaknade, duschade, sminkade mig, åkte in till stan, drack två öl och två vitt och åkte sen hem och väl hemma hade inte filmen Unfaithful slutat på ettan. På allvar har den filmen en av världens bästa soundtrack. Jan AP Kaczmarek är ett geni! Var hungrig och åt två äggmackor med kaviar och drack oboy. Kan få småallergiska besvär av kaviar då det börjar klia i halsen och så även denna gång.


1, 2, 3

Verkar som skiten fungerar. Tack blogg.se-appen för lång och trogen tjänst.....eller. Skall ladda upp någon bild och se om det fungerar.