Myggan

Sjukaste som hänt på länge. Djurskötare som blir dödad av vargflock. Berättade det för mamma;


- En djurskötare dödades idag av vargar på Kolmården.
- En människa?
- Nej en mygga.


Det finns visst dumma frågor.


Bert

Tjena bloggen. Bert här! Ni vet han som skriver dagbok som Berts bravader och sådant. Nej, jag skämta, det är juh jag Anna. Nu fick jag er allt.


Varit hemma hos Natashas mamma idag och firat Lena och ätit gott. Brushetta, lax med vitvinsås som innehöll rom och andra gottigheter och chokladtryffeltårta med jordgubbar och grädde. Dog matdöden.


Ges det utrymma så kan jag hålla låda, herre djävlar vad jag kan det ibland, men när det kom till Natashas mamma Sonja var det bara att hålla käften. Hon berätta den ena roliga anekdoten efter den andra och jag må överdriva och dra till med ordet "dog" lite ofta men jag DOG av garv. RIP. En av historierna handlade om en vän som jag hade svåra sömnbesvär och när hon tog sömntabletter blev hon lite annorlunda. Från ingenstans börjar hon skriva det ena och andra SEXsmset som hon inte kommer ihåg dagen efter. Hon har skrivit saker som;

"kom hit, min fitta ångar"Och massa annat men det var min favorite. Tänkte ta en tur till locan eller möjligen Magnus & Magnus men regn i kombination med hur trevligt vi haft bestämde vi oss för hemgång. Sätter klockan på elva för imorgon skall vi upp för då har vi planer.En sak som slog mig idag var tanken på mig som två personer. Ibland tänker jag att;
FY FAN VAD FUL DU ANNA
men sen finns den andra sidan som kommer fram ibland och säger;
FY FAN VAD SNYGG DU ÄR ANNA och så kände jag mig idag (efter jobb och dusch med helgbestyr).


En kung är död

Nalle Knutsson är död. Det här är en sorgens dag för mig, då Nalle är för mig vad MJ, Aaliyah, Lisa Left Eye, Whitney, Tupac, Elvis var för er. För mig vara Nalle störst.Jag är inte orolig för den vuxna indiern Nalle ville adoptera men aldrig fick utan vem tar hand om Jugge nu? Bästa radarparet alla kategorier.

Fuck you

Fuck you your fucking fuck. Ungefär så känner jag för blogg.se-appen som gör at jag ej kan ladda upp bilder för det blir något error så om jag måste bildblogga får jag logga in via datorn och dator är bara så 2010.

Hittade det här min syster skrivit i någon dagbok för längesedan (eller jag hoppas för längesedan);HAHAHAAH! Så tappad! På alla punkter om man bortser från en, det där om landslaget. Så som dom spelar kanske hon platsar.

Varit på dåligt humör hela dagen. Tror jag redan visste kvällens resultat innan matchen visades men men två matcher kvar........................att förlora. Nej men heja Sverige!!!!!

Tack och hej

"Är alla här?" - Zlatan.Tack och hej leverpastej.


Wait, wait...

Finns nog ingen människa, död som levande, som jag ogillar/avskyr/direkt hatar som Jockiboi. Det här är det enda bra han gjort. Då fick han mig att skratta.

Working class hero

Vaknade 7.09 och bussen går 7.32 vilket gör att jag måste gå hemifrån senaste 7.22 och hann jag? Hah! Sitter på hållplatsen och rullar tummarna och väntar på bussen. Dessutom fullt påklädd, mascara på ögonfransarna och en låst ytterdörr.


SMS ej SOS

Skickade ett sms där det stod "att du var rätt söt igår eller så var jag full." Nu var jag i och för sig full men nevermind, han var söt. Och nu, inget svar. Får väl leva med det.


Tom

Tomheten är ej att leka med efter BB:s slut. Självmordsbenägen.


Poslušaj me kad ti kažem, sve sam probala...

Jag tyckte det här var den bästa låten i Eurovision och den kom inte ens till final. Skandal! Hon sjunger om sin relation till sin bror och att dom i hemlighet har ett förhållande och han egentligen är pappa till hennes barn så det är något alla kan relatera till. Nej, jag har ingen aning om vad hon sjunger om.


Gud straffar somliga

Gud straffar somliga på direkten. Som när man försöker ta de obligatoriska spegelkorten när man är ute.


Finkultur

Skall till Ellen och kolla på BB-finalen. Hon ringde igår och frågade om jag ville komma och då tackar man inte nej. Hon vill inte så ofta umgås med mig frivilligt och det i kombination med att jag är rädd för henne gör att jag dyker upp med ett paket salta pinnar som Ove Sundberg.


Det där med killar

Det där med killar. De skall helst:

ej ha katt
eller hund
men gärna några vandrande pinnar, nej men inga djur
gärna långa ögonfransar men ej böja dom med ögonfransböjare. Vet allt att ni gör det!
inget cykelnörderi. Sjukt trött på prat om cykelramar och sådan skit
inte vilja se stjärnspäckade actionfilmer på bioSinnes

Sinnessjuk outfit. Dresscoden var i och för sig vitt men det i kombination att han hade på sig jeans med strass dagen innan går det inte att komma undan med det.