Självinsikt

Människor med ingen självinsikt kan vara det mest störande i världen och eavtändande och massa annat och jag ser mig själv som en person med självinsikt. I lördag på premiären av UBA Hamngatan råglodde en kille, en snygg kille, på mig. Oh la la tänkte jag men förstod sen att var "undercover vakt" Som råglodde på alla för kunna hålla läget under kontroll. En liten fail.

 


3

Mamma; " har läst ännu en undersökning där det står att ett glas vin om dagen är bra för hälsan". Man bah, jag bah, du bah, vi bah....nej men jag bah, mmm...fast nu är du inne på ditt tredje.


Popular

Man kan fortfarande inte kommentera min blogg så tro ej att min popularitet har dalat.


Grattis

Grattis alla mammor på mors dag. Skulle skriva att jag har världens bästa mamma men har varit så grinig på senaste att det uteblir.


Vad är

Vad är en bal på slottet om man inte hinner posa på toan.


Igår hade vi kult

Igår hade vi det kult.


God morgon

Blir god morgon istället. Somna med kläder och smink på och väcktes av Ellen och pappa som vill ha flytthjälp. Vill inte kalla mig överdrivet aktiv men en låda här och där är väl också hjälp.


Fashionista

Skall grilla och är hos Tashi och kollar på när hon lagar mat. Kollar runt på tradera och hitta de här och det blev ett himla liv om vem av oss som skulle få buda på dessa men till slut fick hon äran och inget dåligt bud Natasha la på dessa skor. 5siffrigt!


ABBA

Den här veckan har varit snäll mot mig. Derby, Eurovision och det viktigaste, fint väder. Finns inget jobb som är så underbart som mitt när det är bra väder. Då är vi ute på gården och gör sandkakor, sparkar boll, leker vattenlekar och imorgon skall vi på utflykt till havet.

Igår var Ellen här och jag berätta att jag såg Kenneth Andersson på matchen varpå hon svarar; "ah, vem i ABBA är det?".


Men inte det här...

Men inte det här. Nötter. Två domare skadades sig innan matchstart och dom var tvungna att ringa in nya som min religionsprofessor Henrik Bodgan. Otippad mix av jobb.


Vackert

Men det här är vackert.


Kostar det så...

Var på derby igår med pappa. GAIS - IFK. Vi hade biljetter så nära GAIS-klacken man kunde ha utan att sitta i den för att känna hatet. Det är dom biljetterna som kostar mest vet ni. Eller...


Il Divo

Var på Bliss tidigare ikväll och hämtade ut min nyckel som skall fungera som ett VIP-kort för UBA som är nytt ställe som öppnar i helgen. Dom som skall driva stället berättade om konceptet och sen när alla skulle skåla meddela de att någon helt spontant hade önskat att framföra en låt av Il Divo. Il Divo är några snygga killar som gör covers av både moderna låtar och dödar riktiga klassiker och gör någon slags popopera. Dog lite, vem gör sådant. Jag skall inte påstå att han sjöng dåligt men humorn i det och som var på så många plan gjorde att man fick bita sig i läppen och kolla ut i tomma intet för inte skratta. Sarah däremot fick ögonkontakt med "tenoren" och för några sekunder måste hon ha varit i en annan värld

I alla fall, trevlig kväll, goda drinkar och underhållning av hög nivå.


Djurblogg

Åt hos Natashas mamma igår och myste lite med hennes hundar. Tydligen har dom haft en hel del djur genom åren som: hund, katt, marsvin, åtta sköldpaddor, vandrande pinnar, DVÄRGGETTER, orm, en drake (ödla som hette Torkel), någon sort av minihajar dom fick ge bort till något museum, ankor, RÄV, ja allt. Men här har vi en alldeles vanlig söt bebis.

 


Tips från coachen

Träffa en tjej jag läste kulturvetenskap ihop med på Smaka igår. Hon gav mig ett tips angående bloggen: "vet du vad som skulle ta den till nästa nivå? Jo, om du var med i Big brother." Men jag förlåter henne, hon är född och uppväxten i Norrköping och där vet man inte bättre.


Satan

Är hos Natasha och umgås med hennes katter. Det här är Satan.


Fail

Sitter på hållplatsen och ser hur en kille som åker förbi stirrar på mig, alltså äter upp mig med blicken. Sen åker vagnen iväg och jag fattar att det är min kusin som försökt se om det var jag. Har på mig solglasögon ser ut som en filmstjärna.


Hej kompis

Blir inspirerad av andra bloggare och lägger ut menlösa konversationer.


Basketfestivalen

Förstår att årets upplaga av Basketfestivalen inträffar denna helg i med att jag såg ca hundra basketspelare på vagnen igår. Basketfestivalen var i princip årets höjdpunkt för mig när jag gick i gymnasiet och trots att jag 1. aldrig raggade på basketkillar och 2. inte spelade basket själv. Men det gjorde mina kompisar och i med att där jag var, var Alex och vice versa kollade jag på ganska mycket basket och jag tror jag har en medalj från något år här hemma någonstans. En gång var det världens kö till kafeterian och Alex var hungrig, orkade inte stå i kö och skrek "jag har diabetes, låt mig gå före". Älskar honom så.


Kärleken

Kärleken i mitt liv. Han hade jag nypt i röven.


Hello

But hello you sexy little thing. En kompis blev nypt i rumpan av en bekant till oss och hon berättade att hon inte tyckte det var okej och det är juh inte det men...........jag gör ofta det på män och tänker inte på det. Alltså på killar jag känner. Ett litet sexistiskt svin.


Amen

Tänkte ta en tidigare buss idag men i med att den bussen följde tidtabellen hann jag inte med. Lite fräckt kan man tycka men men får sitta i busskuren och mysa. I helgen har jag lekt med Natasha för ovanlighetens skull. Cissi gjorde tacos åt oss i fredags och jag fick lyckan att se massa youtube-videor av hennes katt och så jag älskar katter. Sen åkte vi in till andra lång, drack en öl och sa god natt. På lördagen lagade Natasha mat åt mig. Det var gott men med timjan som jag inte tycker om men det sa jag ej. Vill inte vara sån. Sen åkte vi till en av hennes kompisar och drack vin, åt ost utan timjan och prata på engelska. Förra helgen var jag grym på engelska men denna not so much. Sen gick jag till Yaki-da och ville aldrig gå hem. Bussen kommer typ inte. Hallå, I got a plane to catch.


Think about that


Dåtid

Bilder från en svunnen tid.Vet inte vilken Emil i ordningen det här är men jag börjar förstå varför dom dog.På plastiken i full mundering.På Mykonos med Alex. Skabbigheten i denna bild är hög men mina mycket synliga nyckelben gör att den åker upp.Ett tag gick det bra men det var så jobbigt att vara offentlig person *skoja*Mitt stackars ben när jag bröt det och dessutom på tre ställen. Daniel som den gentleman han är gick in på 7Eleven och drack kaffe för "det var så kallt ute" när jag satt vid vägkanten mitt på Avenyn och inte kunde röra mig. Sen skjutsade mamma hem honom till oss innan vi åkte till sjukhuset för han ville sova och sa till när han vill bli väckt. Mamma frågade om han ville ha frukost på sängen med men han svara; nej, man vill inte vara jobbig. Självinsikten? Saknar honom, saknar oss och vad vi hade. Haft så roligt med honom och aldrig varit så arg på någon som jag var på honom. När jag klippte sönder hans jeans för femtusen som ändå var rätt mycket pengar när man gick i gymnasiet är ett kärt minne. Han var min bästa kompis och jag räknar honom fortfarande som det även om vi inte umgås längre.Maskerad. Alex låtsaspappa var punkare. Jag är punkare.
Men varför ser det ut som du är med i Björnligan då
svara Alex.

Och till hans morbror; man ser vad du är i alla fall men kunde du inte tvättat bort älgblodet på kläderna.

Alex har lärt mig allt jag kan om spydigheter.Challe som jag umgicks med jämt förut. Alltså jämt. Tar tillbaka det med Daniel och att vi bråka mycket för jag och Challe bråkade mycket. Varje gång vi var ute vilket var tre gånger i veckan blev det bråk och om allt och inget.I Kroatien. Under denna resa var jag tydligen hemsk.Precis flyttat och har inga grejer.Den här killen var jag kär i. Han mellan mig och Nickie alltså. Han hette Luis och var utbytesstudent från Madrid och klarade nog inte en endaste tenta.Man kan inte välja sin familj och inte heller vilka man pluggar med. Läste filmvetenskap och var tydligen inte så populär. You're fucking out.Mangepange och jag. Han är en legend. OBS! Har kläder på mig.När jag fick för mig att jag skulle gå runt med en diamant, fejk alltså, i pannan.Skulle gå på bio med pappa och skämtade till det med peruk. Trodde pappa skulle sucka högt och fråga vad fan jag hade gjort med håret men det gjorde han inte. Han sa; vad fint, nu ser du inte lika mycket ut som en bimbo. Bah, tada, jag skämta....jag är blond fortfarande.Gick på Frölunda Indians-match såhär och Ellen och Becka skämdes. Sen försvann pappa i någon minut och kom tillbaka målad. Då hade han varit förbi barnhörnan där dom gjorde ansiktsmålning på barnen.Jag och morfar dansar. Jag var deras första barnbarn och gjorde så många shower för dom. Det gjorde jag alltid när mamma och pappa hade besök med men dom uppskattade det inte lika mycket. Jag och Lisa, en kompis, uppträdde mycket till Carola. Jag tejpade fast en lapp på mig där det stod Carola och en på henne där det stod Carolas bakgrund. Nu i efterhand förstår jag att det inte var speciellt snällt men rätt skall vara rätt.Emil som min fisk är döpt efter.Min besatthet av lobstrar.Drömbilen.Drömbarnet.Gjorde läpparna en gång. Höhö. Nej det här är min och Sarahs favoritehackkyckling.Har en hel bildmapp med bara bilder på Rolle. Vad dricker du? Vitt vin med citron. Älskar honom.
Hasse Aro

Var mänsklig sköld idag. På järntorget bråkades och jag har läst så mycket om civilkurage och att ingen gör något. Jag gjorde något och sen hör Cissi när hon köpte cigg " brudarna förstår bråket". /skrivet från Kings head


Hej Ali

Hej Ali. Tack för den fina middagen igår. Puss och kram. With Cissi och Natasha. Vi såg på SVT:s Högklackat och lärde oss hur man får killar.
Natasha är så onöjd att ingen nämner henne i offentliga rum, som i Sveriges top 10-blogg, så jag nämner henne.


Men nej...

Men nej jag saknar inte dig alls. Har fysiskt ont av saknad.


LOL

Ellen flyttar till Johanneberg, Becka blir sambo med Micke och jag fick vara ute i regnet i två timmar idag. LOL upphöjt i hundra. Men jag är personen som unnar andra människor framgång, lycka och hälsa. Den som bryr sig, som pappa. Pappa berättade en gång för mig hur människor, jag citerar, frågar; "Thomas, Thomas hur orkar du bry dig om alla andra hela tiden. Är inte det jobbigt?". Satt tyst i bilen i chock, tackade för skjutsen till skolan och bröt ihop av garv.


Hej världen!

Har rast och skall snart ut i ösregnet och hoppa i vattenpölar och göra barkbåtar som vi kan leka med. Just nu kollar jag igenom kort och minns dåtiden. Den här kvällen upplevde jag ett nytt lågvattensmärke för mig själv. Jag tycker om att gå på bio, mestadels själv för då är jag i bästa sällskapet, får välja film själv och mina popcorn ifred. Men det brukar jag göra på eftermiddagen och inte nio-bion då man träffar på en massa tjenisar och måste "öhhhh....min kompis är på toa". Aja, i alla fall bestämde jag mig för att jag skulle se Tinker tailor soldier spy när klockan var åtta på kvällen och att jag skulle se den nu, nu, nu. Kollade upp om det fanns biljetter kvar vilket det inte fanns men åkte in ändå och livet lekte för någon ensam stackare hämtade inte ut sin biljett.Satte mig på trappan inne på Biopalatset och väntade och inte nog med att jag såg ett gammalt ragg, icke ensam såklart, så glider Roland dansaren eller Rolle the legend som jag kallar honom in med en dejt. Dog som martyr i den stunden.

 


SYSKONKÄRLEK. ELLER???

Jag och Ellen från i fredags. Jag mötte upp Nickie och Staffan vid sju och åt och drack på restaurangen nedanför dom. En liten fördel med att bo på Södra vägen och inte Flatås but nevermind. Klagar ogärna som sagt. Gick till Flying för hälsa på Linus som spela och sen ville alla hem förutom jag såklart så jag mötte upp Ellen på Locatelli och resten är historia som man säger. Hon är sur på mig så därför har jag klippt bort henne från vårt fina "syster som pussar på annan syster"-kort.


Deal

En gång var man borta i fem minuter och så möts man av det. Meeeen Natasha. Jag som trodde vi skulle gå vidare sen? "Ah, men då gör väl vi det, svara hon för att senare tillägga: om du betalat taxi och inträde". Deal, svara jag. Måste verkligen velat gå ut den natten i med att jag ville synas ute med en tiger och betala för den. Det jag kommer ihåg starkast från den kvällen var en mans andedräkt som dödade mig och då stod vi hade en konversation. Och alla nötter som trodde Tashi såg ut så, att det var riktiga tatueringar.


SorrowFör en bild säger mer än tusen ord

Schaaaa schaaaa bloggen (och Nickie, Lurken, Sarah och pappa som tjuvläser).Bilderna i något sådär kronologisk ordning. Jag och pappa var på Rambergsvallen och såg Hacken - IFK. IFK vann och allt var frid och fröjd.Sarah youtubar fram hur man lagar mat, alltså hur man gör chokladbad, och jag får inte smaka förens hon tagit ett kort på underverket.Vi, Sarah, Jessica och jag går på teater men den är fem timmar lång och det är fint väder och fredag så jag tar en avstickare och kommer tillbaka lagom till tredje akten. Det uppskattas ej och dagen efter får jag dåligt samvete och...köper djävulskt sjukt dyra blommor.
Jag och Ellen går på fotboll senare på dahgen och ser IFK krossa allt motstånd. Sanning med viss modifikation men vi vann.På kvällen spelade vi biljard men jag var så dålig på det att det knappt var kul. Speciellt för dom som var i mitt lag. Vaknade upp med träningsverk dagen.Vi var ute och jag gick (hoppade) på the love of my life, Danny, och sa att jag älska honom och att han är skyldig mig sjukt mycket pengar efter allt röstande i Melodifestivalen. Mest för fjolåret för den låten är bättre.På valborg var vi och grilla upp vid Skansens krona och senare på kvällen fick jag Ingvar Oldsberg att stoppa ett bråk. Var vid Vasaplatsen och ser två gäng, alltså gäng av killar inte HA, som tjafsar och någon skriker om någon Ella som han älskar och det börjar bli hotsam ton och armar börjar vevas. Då ser jag Ingvar som högst sannolikt druckit några GTs på en bar nära dig och jag säger till honom att; Ingvar, du är den största profilen vi har här i Göteborg och om det är någon som kan stoppa bråk så är det du. Javisst, svarar han och fixar det.
Dagen efter njuter vi av fint väder på Sarahs balkong och...hänger med Linus, Staffan och Casper.Förra veckan var jag och pappa på match. Bra platser, fint väder och vinst. Fast det var mer match/powerwalk för 2 kr/timme-parkeringen ligger inte direkt runt hörnet. Kan ej avslöja riktigt var men det är bortom Korsvägen och upp för en mördande backe. Men kostar det så smakar det eller ja tvärtom i detta fall.I helgen var vi i Hovås (MYCKET VIKTIGT ATT DET NÄMNS) och grillade. Sjukt god mat *matblogg*.