Det var en gång...

Det var en gång en tjej som gick på en dejt den sista söndagen i april. Slut.
Min nya kille

Jag behöver inte ens byta efternamn.


Fast det skulle jag aldrig göra. Braun är coolt och Stark är coolt.


...

Att vakna av sig själv halv nio på en lördag är ren och skär misär. Att sova är ett av mina intressen.


Apropå ingenting, eller jo dumma människor.


Sen sist.

Var ett tag sen jag bloggade. Om man bortser från igår och idag. Inte för att överdrivit många bryr sig men vad har jag gjort sedan sist.

Nu pratar jag om i början av året. Träffa en kille, skitsnygg, men allt annat not so much. Köpte en Pippidocka till hans dotter som hon aldrig fick.

Väntat på våren. En evig väntan. Varenda gång man tror den här regnar det en vecka i sträck eller börja snöa men nu är den här för att stanna. Fått lite färg till och med.

Kom på att det där med träna inte är jättedumt. Jättetråkigt självklart men inte jättedumt för man borde kanske röra på den här degklumpen till kropp och det gör jag.........utan resultat. Så något fel gör jag.

Jobbat. Hela tiden. Men 16 ungar som kommer springandes emot en och ropar Anna när man kommer vid nio och har sena skiftet är inget att klaga på.

Fotbollen har börjat, allsvenskan alltså. Toppar allsvenskan och har fortfarande 0, zero, nada förluster. Alvbåge är så säker i målet alltså. När man kollar på EM och VM-kval blir man nervös av att se Isaksson men med Alvbåge känns det tryggt.

Fått hänga lite med min syster faktiskt och det är alltid trevligt.

Har faktiskt varit lite kufig och inte träffat så många vänner och inte gått ut sådär mycket som jag brukar göra utan mer lagom. Hoppas på annat när Sarah kommer hem.

Gått på en dejt med fast med en annan kille. Kändes som det var en arbetsintervju. På hans fritid tycker han om att klättra i världens högsta berg och jag tycker inte ens om att gå upp för en backe. Nej, det blev inget med det. Men vi har känt varandra i massa år och kommer väl gå på en dejt om tre år igen och komma fram till samma svar som sist. Då blir det tredje gången gillt.

Var utomlands 24 timmar, eller alltså Stockholm. Men Stockholm har sååå mycket mer att erbjuda än Göteborg så det kändes som man var i ett annat land. LOL. Men jag hade svinball, och dom otrevliga stockholmare verkade inte existera. Så det som fanns var en göteborgare med attityd och just det ha, tappade juristkillen Emil. Haha. Men staden var fin och jag skrattade så jag grät, på allvar tårarna bara rann, på hemresan när vi busade.

O


Nej.

Hyrt All the boys love Mandy Lane som jag kollar på nu. Fint skall det vara.

När jag skulle visa mitt leg som jag inte har så pass sa killen i videoaffären att det inte behövdes för han kommer ihåg mitt namn. "Vissa namn sätter sig bara."

Vill tro att det har med att jag är unik och speciell men vet att det

1. Har att göra med att jag ofta är försenad med filmerna

2. Bara kan ett ord. Nej.

Haft en bra dag?
Nej.
Den här filmen tror jag du skulle gilla?
Nej.
Sett den?
Nej.
Aha, men den här då?
Nej.
Skönt med helg. Skall du göra något kul i helgen?
Nej.


Och sen kommer jag på mig själv. Anna, glädjespridaren.

På NOBA får jag inte ens beställa för en kille, lillAnkan tror jag han kallas, om jag inte visar upp mitt största leende.


The fire

Det här var jag idag. Bussen på väg till jobbet började ryka och när den stannade så alla skulle gå av var jag först ut och satt inte på något säte som var närmast någon dörr.

Jag har tänkt på hur jag skulle agera i kriser och alltid tänkt att jag är den som hamnar på löpet som hjälte dagen efter men vet att det aldrig skulle hända. Jag är George Costanza. Två minuter senare fick vi gå på igen.


Hur söt

Hur söt? Som i att nypa i kinden-söt alltså. Pojken är knappt könsmogen. Och i intervjun efter matchen;

-Var det på vinst och förlust?
-Nu fattar jag inte.

Sherlock Holmes är en annan femma.


94

Ikväll var jag på fotboll. 94:e minuten var kult.