Årets hjälte

Årets hjälte. Fast bara i några dagar tills det kom fram att han misshandlat alla sin ex-flickvännen.


Dec. 31, 2013

Rensar lite bilder.Min jacka vs Sarah. Skillnaden är antal nollor på prislappen. Based on true story. Nej, men på allvar.

Som pappa när han köper kläder;
Gissa vad den kosta?
1000?
Gissa igen?
500?
Igen.
Miljarder. 200 kronor.


Bah, nähä, syns ej *insert smiley*.


Årets bild

Fadde blir aldrig inaktuell.


Sidospår: jag förstår inte, Deb är alltså kär i Dexter. Sin bror.

Igår firade vi den fantastiska människan som fyllde år. Åt middag på Hemma hos och tog några öl på andra lång. Började inte förens tolv idag och det första jag hör är hur x springer fram emot en och säger; kjam, kjam.


Dessa små liv <3

I alla fall så Felicia att hennes bästa födelsedagspresent var jag. Toppen. Växte några centimeter (asså på bredden under middagen *trumgrej din gör när någon säger ett roligt skämt*.


Sen kom en kille och satte sig bredvid mig och berättade att var på killjakt men han fortsätter prata med mig hela tiden och det var frågor som;
Vad ser du dig om fem år?
Vad är lycka? Är du lycklig?

Och sen när jag skulle gå frågade han om han fick eskortera mig ut. Antingen är jag en kille eller så var en gentleman och det sistnämnda är sjukt ovanligt.


Twitter 2013

Årets ord (i alla fall mest återkommande på twitter);

Feminist, antifeminist, offerkofta, härskarteknik och patriarkat.


Yonce

Jag älskar henne. Tror hon är felfri.


Årets

Skall man recensera detta fantastiska år tro?

Årets händelse:
Jessica blev gravid och födde ett vackert flickebarn, Stella. Köpte Polarn och pyrets fleecetröja idag som exakt alla barn på förskolan har. Varma och finns i massa härliga färger. Fem Kenta av fem möjliga.

Årets misstag:
Sola med babyolja i ansiktet. Fick soleksem/utslag i hela ansiktet på semestern och försökte gömma mig med en cowboyhatt.

Årets resa:
Var bara i Stockholm i ca 24 timmar och Turkiet i en vecka i somras så det måste vara en av dom. Jessica är en av de roligaste människorna jag känner så hemresan från Stockholm grät jag sv skratt. Bästa känslan.

Årets kärlek:
Grät nog över två killar. Jag har fan humor när jag tänker tillbaka.

Årets människa:
BEEEEYONCE, Yonce. Paradise hotel-Amir, alla Svantes kompisar, Maria på jobbet.

Årets fest:
Utan tvekan vår personalfest. Kyckling, pastasallad och två män som spelade Charleston och fort som fan. Mycket nöje.

Årets köp:
UGGS i julklapp. Håller fötterna varma så kaxa inte.

Årets kompis:
Alla. Men Sarah är väldigt bra. Vettig, rolig, snart och ja, galen.

Årets skämt:
Är hos pappa på juldan. Becka, Ellen och Micke skall ta taxi till stan och jag får inte åka med och bli avsläppt på vägen. För omständligt. Om jag vill kan jag få åka med till gamla 4-Gott och gå till Linné och ta vagnen hem. Ellens påhitt såklart. Hon är inte helt hundra.

Årets besvikelse:
Livet.


Kan inte

Kan inte sova.

Snurrat runt i sängen fler gånger än vad jag vill räkna till.


Sett scenen ur Romeo och Julia när de träffas. När de för första gången ser varandra igenom akvariet, när de gömmer sig i hissen och kysser varandra i poolen minst elva gånger nu och kommer kunna göra det minst lika många gånger till om jag vill. Men sen måste jag upp och hoppa och iväg till jobbet.

https://cdn3.cdnme.se/18853/7-3/pic_52bcf57e88e59d8c6514c6ca.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/18853/7-3/pic_52bcf57f88e59d4432877a9f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/18853/7-3/pic_52bcf580ddf2b32c2232fec3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/18853/7-3/pic_52bcf5809606ee79a26baaf2.jpg" class="image">


Tanken/utförandet

Tanken vs. Utförandet


Jul

Det har varit jul och för mig har det varit jätteviktig med att köpa dyra, många, igenomtänkta paket och slå in dom så paketet blev till konstverk. I dyra askar, fina glittriga papper, stora rosetter, ja så det blev storslaget och svårslaget....hehe.

Gjort tre pepparkakshus. Ett till mig, ett till pappa och ett till Maja på jobbet. La ner två veckor och miljarder i kristyr i massvis med färger, snöflingor, silverkulor, hjärtan och allt man behöver för göra det finaste pepparkakshusen.

Sen en vacker gran är viktig och maten och att vara ledig dagen innan så man inte kan gå och bli sista minuten sjuk.Sen klockan sex julaftonsmorgon vaknar jag upp och har ont i hela kroppen. Ont i lederna, fryser och mår illa. Allt är perfekt inför julen och när det väl är jul så är jag sjuk. Toppen.Nu är julen över, jag frisk och börjar jobba imorgon. That's just perfect.


Hej?

Hej?


Känner mig som en dålig kompis som inte hör av sig och nu när jag tar tag i det så undrar jag om kompisen är kvar. Det är den antagligen inte men hej i alla fall.