Kenny Powers


När livet blir lite tokigt ibland

Ikväll grät jag lite och det var inget kul. Att ha en anledning att gråta över. Ibland går det halvår då jag inte gråter en droppe och ja nu är det tydligen inte så.

Men nu skall jag sluta censurera min blogg. Får skriva vad jag vill. Ej lägga band på mig själv.


Tack

Idag fick jag hjälp av "mina" barn att städa.

Toppenbra, tummen upp och high fives blev gensvaret. Jag älskar dom så mycket. På riktigt alltså. Var tydligen att understryka att de ej var sarkasm.


Hej alla kompisar


Åh

Så gulligt.


Lättja

Praktiserade en av dödssynderna imorse. Tog taxi till jobbet pga av flitigt snoozande.


Människor som leker svåra

Människor som är svåra och spelar spel är egentligen bara ointresserad av en ELLER sjukt självupptagen. Finns den typ med.

Och så en grej till. Finns en kille på mitt jobb, en vikarie, och jag försöker verkligen så han skall känna sig välkommen. Frågat om allt, kan allt om honom, och han har inte ställt en enda fråga tillbaka.

Så imorse när han kom;
God morgon.
Tystnad.
Allt väl?
Ja.


Sådana konversationer vi har. Bah, jag är inte genuint intresserad hur har det just denna onsdagsmorgon utan frågar för vara trevlig.

Idag har jag inte varit på mitt bästa humör men det är egentligen den Anna jag har roligast med när jag själv. Då säger man det man tänker.


Wallflower

På lördag skall vi fira Linus och det skall bli kul. Jag älskar att ge presenter, slå in den med omsorg och blåsa ballonger och lördagens tillfälle bjuder på det.

Skall klä upp mig, känna mig fin och dricka bubbel. Känna mig fri som en fågel på många olika nivåer och bara leva.

På fredag slutar jag tidigt och tänkte gå hem, sova middag och sen hade jag planer på träffa x men han var upptagen. Hur mycket jag än saknar honom och hans pussar känns det lite....hallå, jag är här för dig nu................men kanske inte imorgon. Man måste smida medan järnet är varmt för annars så dör mitt intresse för personen ganska fort och då, ja då är jag borta.

Egenvärde

Egenvärde, egenvärde, egenvärde.


Kult

Var är bussfan.


Nu.

Det inträffar nu. Nu!


Känns som om jag reat ut min själ förgående vecka och min värdighet fick man tydligen på köpet.

Kändes sådär skall jag medge men efter en väldig lång vecka träffade jag Amela i lördags och pratade om de två år vi inte träffats på och vi bor cirka 5 kilometer ifrån varandra.

Vi gick vidare till Yaki och hade det jättetrevligt med nya och gamla vänner. Det var verkligen en så välbehövlig kväll och jag kände att jag imponera på mig själv. Kände nästan att om jag vore en kille i sina bästa år med superbra egenskaper och en någorlunda snygghet hade jag lätt lagt in stöten på mig.

Kanske inte den mig som man kommer se på bussen kvart i sex imorgon.


Nej, lite Dox nu innan sömn. Stor humor. "Vi använder inte IRL utan AFK.".


Walking dead

Känns som en det kanske blir en blogg-comeback imorgon eller kanske redan ikväll.


Jepp

Barbara, Meryl, Warren, Richard och några av mina kompisar som ung....förlåt, yngre.


...

Sarah säger att jag sysslar med självömkan och hon har rätt. :(((((


Får sluta. På måndag.


<3

Alla hjärtans dag. Har egentligen ingen större relation till alla hjärtans dag. Roligt är att pappa har kapitulerat inför denna kommersiella högtid han kallade det förr och har börjat köpa blommor till sin käreste på alla hjärtans dag.

Men det jag skulle säga att jag som singel, möjligtvis dejtar någon nu på snigel sakta-nivå, känner koll bitterhet inför alla hjärtans dag. Tycker kärlek är fint alla dagar på året och på alla hjärtans dag kanske ännu mera.

Köpte blommor till mamma som jag älskar och det hade jag antagligen inte gjort om det inte var alla hjärtans dag. Eller jo, men det beror på att jag inte kan hålla i pengar och tycker om att köpa saker till människor jag tycker om och i detta fall ÄLSKAR.


Och...

Och angående ångesten. Människor säger att allt bli bättre med tiden men det blir det inte.Trevlig söndag! <3


Toppenbra

När det kommer upp på Facebook vad bekanta kommenterar på. Låter skitkul. Verkligen.


Eller toppenbra. Ordet jag utan tvekan använder mest frekvent på jobbet vilket smittar av sig. Hen, 2 år;
"Anna, bajs i blöjan, lukta pyton toppenbra".


13 rätt

När människor tar kort på en och man;

"Ta nytt. Så ser jag inte ut. Eller? och dom;

"Du är jättefin på det".
När man inser att det är så man faktiskt ser ut och att det icke blir bättre. Har sådan panik inför ålder, hamsterhjul-livet, 9-5, ja, det mesta. Men åt andra sidan har jag haft riktig sådan, alltså på riktigt riktigt, sedan sjuan så det är inget nytt.

Ni vet, innan allt sådant var inne.


Lördag

Bjöd in mig till min syster så skamligt. Att vara påträngande eller oinbjuden är väl en underdrift av vad jag var men jag misslyckades ej på mitt mission.

Åt, drack och ringde taxi hem. Fick ångest av tanken på att första stoppet skulle göras på PUSH och om sanningen skall fram tycker Ellen att jag är lite pinsam eller snarare otrevlig mot hennes vänner jag träffar ute. Eller inte vänner, utan ytligt bekanta, partybekanta, som jag kan ha himlat med ögonen åt någon gång.

Så jag tog taxi hem, flätade håret, hoppade in i pyjamas och la mig i säng och läste gulliga sms.

Nu skall jag sätta klockan för brunchen som är 13:00 så jag hinner i tid och nu sömn..

 


HEJ ALLA GLADA MÄNNISKOR!!!

HEJ ALLA GLADA MÄNNISKOR!!! TREVLIGT ATT JUST NI ÄR GLADA FÖR JAG ÄR GLAD. JAG HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA DAG.

TACK ELLEN!