Bildbevis

Bildbevis från helvetesdagen. Att ha människor i sin familj som jobbar inom sjukvården; ovärderligt.


Och det känns

Och det känns som jag har feber men termometern visar 37.3. Är jag sjuk då? Eller bars vätskebalansen som är skev och får mig känna mig konstigt kanske.


Inge bra

Asså dom här dagarna har inte varit några bra. Stressiga och när jag vaknade igår hade jag blivit magsjuk/förgiftad av mina nuts de la india som skulle göra underverk. I tolv timmar bodde jag på toaletten och förlåt mig, kräktes. Minst 3 gånger i timmen och inget hjälpte.

Vid halv åtta började det bli bättre och då fick jag dropp av mamma och började känna mig levande med de 12 timmarna innan måste kvala in på top.10 värsta sjukupplevelser.

Var förbi Peacock tidigare ikväll för se om min jacka och minkpälsväst fanns kvar från förra lördagen och ett av två fick jag tillbaka och det var pälsen på
15000 gjorde saken inte sämre (nej, det är en fejk-Barbastarkväst men den ville jag gärna ha hem).

I lördags tappa jag bort min bricka och att vänta i timmar tills garderoben skall stänga för se vad som är kvar finns inte för mig så jag fick i minus tusen gå migt på avenyn i bara klänning och hoppa in i närmaste taxi. Bamsetaxi närmare sagt som man haft sina duster med.


Min helg i sexiga ansiktsuttryck


Upp och ner

Så har man världens pissigaste dag på jobbet och så kommer ett barn fram och säger; Anna jag gillar dig och ger mig en kram bara sådär. Och det händer ofta, massa gånger om dagen och det gör ens jobb så värt.

Sen kommer nästa barn efteråt och kallar en bajskorv. Aja.


En sak jag hatar, bada badkar