Mitt bidrag

Mitt bidrag till Natashas flytt nästa helg. Men jag kommer gärna på inflyttningsfesten.


Hola

Hola, que tal? Med mig är det bra tack. Förra helgen gjorde vi Stockholm på ett dygn. Det var kult! Vi träffade på en kille, Emil, via en vän och den här Emil var verkligen en karaktär vill jag lova. Man bah, finns han? Är han på riktigt? 

 


Jepp

Dagens erkännande; jag och Alex åkte buss till Ullared. Sådan som stannar där i åtta timmar så man går runt och gör absolute ingenting i sju timmar.

Det är inte värdigt. Ungdomens synder.Och Alex mitt hjärta sluta vara en självupptagen skitstövel och hör av dig!!!!


Tjej

Tjej kollar på Ullared.


Fransk film var inget roligt det häller.

Tjej hyr fransk film.
Tjej sätter in fransk film i dvdspelaren.
Tjej sätter på play.
Tjej blir uttråkad.


TGIF

Kollar på fransk film och har jätteont i ena bröstet pga av hälsomassage i torsdags. Förstod inte riktigt vad hon gjorde men hon prata om biomekanisk analys, jag stirrade upp i taket och sen beställde min moster en ny tid åt mig till på onsdag.


Idag var det studiedag så det bjöds på föreläsning och improvisationsteater vilket jag inte fann speciellt roande. Men så är jag butter, bitter och allt det där.


Syster


Hej då

Pratar med min syster och mitt i en konversation säger hon;
Nu lägger jag på, Lurken kommer nu.


Sjukt otrevlig tjej. Sen skall ni höra henne med hennes kompis;
Puss gumman och sådan skit.


Det här är nog bra

Det här blir nog bra.


Känner mig lite ensam, förvirrad men glad. Han hade antagligen rätt när han sa att han inte hade något att erbjuda mig men det hade det inte spelat någon roll alls. Jag hade bott i en skolåda för den person han var då. Men det var då.


Tjenixen

Tjena tjabba hallå! Var ute en sväng igår, drack varannan vatten och vaknade precis. Den här tjejen vill jag vakna med varje morgon.


Haj haj

Jag är ta mig fan brilljant.