Det här tyckte jag var kul

Det här tyckte jag var kul när jag vet hur lat människan varit under sin livstid. Det är en kompis alltså, en som man säljer ut såhär som den toppenkompis man är.


Nyshoppat

Höst och dags för ny garderob.


Nämen

Nämen tjena. Har precis varit på onsdagsquiz och var så fruktansvärt dålig. Tror jag på helt allvar klarade av 2 poäng som ingen annan i laget (LOL, Natasha, Martin und jag) kunde och jag anser mig själv vara någorlunda allmänbildad men det kan ha att göra med min skeva självbild att göra. Tror att jag mörkade min brist på kunskap med att nicka instämmande.


Kom på

Kom på att jag är lik Gunilla Persson idag. Att hon har klänning, illasittande klänningar för visa upp sitt dekolletage, förkärleken till klackar, hållningen!!!Sitter på vagnen nu i ett par snortajta byxor. Vi snackar om att byxknappen kan bli ett potentiellt dödligt vapen-tajta.


Livet blir inte...

Kollar på veckans DOX och har precis klickat hem lite erotisk litteratur i stil med 50 shades och Crossfiretriologin som egentligen inte är en trilogi. Livet blir fan inte bättre än såhär........ELLER? Det hoppas jag verkligen.