Sep. 25, 2013

Att få sms från en kille som han skickar till flera. Antingen fattar han inte att man som mottagare ser det eller bryr sig helt enkelt inte.


!!!


Nytt försök

Ikväll skall vi göra ett nytt försök med att fira pappa. Pappa ringde Ellen för någon timme sedan och frågade om jag var där vilket jag inte är än.


"VA, är hon inte där än? Är hon försenad?"
Vi skall äta klockan sex jag tror vi hinner slänga ihop något tills dess. När jag väl åker d.v.s.


?????

Asså någon måste juh vara kär i mig? På ricko.


Ich

Vissa har jag köpt fyra par av. Ellen kanske vill ha ett, Becka med, öhhh jag och ett par extra om något par går sönder.

Bra köp jag även gjorde var en handduk som skall göra att man går ner storlekar. Oklart hur man om det funkar är jag en glad tjej. En annan gång köpte jag några nötter man skulle lägga i kokande vatten och dricka. Man skulle använda ett åttondel av en nöt i början men jag la i två och blev så förgiftad. Jag blev så sjuk och kräktes konstant i ett dygn och fick dropp.

Det här är en annan goding jag köpte;


Sep. 21, 2013

För en månad sedan ringde någon som
pratade norska och sa att dom spärrat kort och det här var vår konversation om man översätter den till svenska;

- Vi har spärrat ditt kort. Vi tror att någon annan använder det.
- Va, nej. Vad har dom köpt?
- Under dom senaste sex timmarna har någon köpt 31 varor på ebay.
- Öh nej, det är jag, ni skulle med köpt om ni visste vad jag hittade för fynd.Som solglasögon. Det här är något jag måste sluta med.


LOL


70 är det nya 30

När jag kollade på kort så såg jag dessa. När man fyller 65 är man tråkig och lever ett liv då det bjuds på kaffe medan när man fyller år 70 är livet en fest igen.


Firandet

Skulle fira World's greatest dad ikväll men han dök inte upp. Hans plan försenat. Så nu är jag hemma och målar naglarna, fyra lager för att det skall bli fint så det är en heltidssyssla och googlar side boob.


Här finns inget att klaga på

Men schaaaaaa vänner, fiender och Sarah. Inte använt mig av bloggen på ett tag men har under den senaste tiden;

1. Jobbat och jobbat mycket.

2. Varit semideprimerad i 2 dagar över en kille....hehe, för det är så lång tid det tar för mig att komma saker. Orka med en fotbollsspelare som spelar i ett mindre allsvenskt lag som tar med sig sin kompis som skall vara hans "economista" som han kallade det. Jag kallar dom för Kenny Powers och hans hang around för Stevie.

3. Bara varit okontaktbar. Är sådan ibland. Natasha trodde jag var sur på henne i med att jag inte svarat på hennes samtal i vecka men det är jag icke utan jag var bara är som jag är. Ibland försvinner jag lite ur radarn.