Livet

Innan julen spenderade jag säkert hela november och halva decembers helger själv. Jobbade övertid, andras tidiga pass pga personalbrist etc. Var helt slut när det var fredag och la mig för att vila och brukade sova igenom mig helgerna varje helg.

Nu, efter semestern, även om jobbat så har alla röda dagar gett en del ledighet har jag fått tillbaka mitt liv. Brunchat och lunchat, firat jul med familj, nyår hos Natasha och Linus, födelsedagsmiddagar, varit hos pappa och träffat släkt, ut och partajat, ja, haft ett liv.

Nu efter en dag, sjukdom på avdelning och inskolning är jag helt slut. Efter en dag. Herregyyyd vad trött jag är och trots det kan jag inte sova och pengarna är nästan redan slut och Sarah kommer med obscen fakta som visar att läsk gör en deprimerad och sådan skit. Nej, livet var inget roligt idag och imorgon blir bara värre.


Kom fram till att jag har magkatarr med helt själv och det är inte kul det heller. Doktor Anna.
Hej svejs!


Jan. 02, 2014

https://cdn2.cdnme.se/18853/7-3/pic_52c4abca88e59d9263d5184b.jpg" class="image">


Gott nytt 2014!

Hade en toppennyår om någon undrar. God mat, trevlig sällskap, mycket bubbel (och varannan vatten), vi var uppklädda och fina. Linus och Natasha är det perfekta värdparet så tack för inbjudan.

Vi har delat ut olika uppgifter när vi har nyår; någon tar ostbricka med alla tillbehör, någon hade ribs, hemmagjorda såser och potatisgratäng, ja alla gör något.

2012 har jag glömt vad jag gjorde, tror det blev ost, rostbiff och bröd. 2013 gjorde jag en helt oklanderlig ostbricka så jag fattar inte hur jag fick snacks i år och som jag misslyckades med.

Jag köpte massa, massa, men det fanns inte så många skolar och dippen glömde jag. Är mycket nyfiken på 2014 uppgift.Idag har jag ätit årets första och sista pizza....hehe, nej, men årets första och nu myser jag med Dexter.


Selfies

Mitt nyår i selfies. Frös som fan så därav Linus skogshuggarjacka.