Mar. 27, 2014

Idag bjöds det på chili sin carne på jobbet. Dvs chili utan kött, den vegetariska motsvarigheten för chili con carne. Det var något nytt för mig i alla fall.

Åt detta, chili sin carne, och har inte hunnit äta något sedan dess. Jobbat, rusat hem för att duscha och sminka mig på en halvtimme för klockan 18:00 och inte en sekund senare sa pappa som hämta upp mig. Vi såg Frölunda förlora och nu är jag hemma med ett kylskåp som skriker tooooomt.


Peppen!

Skall gå på hockey imorgon med pappa och Ellen och är sååå peppad. Jag skulle inte kalla mig medgångssupporter när det kommer till hockey, Frölunda Indians, men att se match 37 och 54 är inte lika kul som att gå på slutspel


I fotboll är varje match viktig och varje vinst är ett steg närmare allsvenskt guld så IFKs matcher går jag på så ofta jag kan. Jag älskar mitt IFK!En bild på mig för kanske ja 4 år sedan när jag kom och överraska pappa och Ellen när vi skulle gå på hockey. Mycket uppskattat.......NOT.


Mar. 23, 2014

Måndagar kan jag börja allt från 6 på morgonen till nio beroende vilket pass jag har men på måndagar slutar vi alltid 18 och på tisdag är jag på jobbet igen kl 6. Varenda vecka. Damn you långa måndagar. Tur att jag tycker om mitt jobb.


Hjälpte Tutane som jag jobbar med att flytta i lördags. Det var sjukt mycket saker men det gick, vi klarade det! Vi var effektiva, smarta och starka. Hehe.

Men det gick sjukt fort och som jag kämpa. Tror jag bidrog bra även om jag vag tvungen att sätta mig på trappan och andades ut lite en gång. Det var faktiskt kul, att hjälpa vänner man tycker om och att man ser till att det går fort, strukturerat och är effektiv så tar inte så lång tid. Från 11 till 18. Får man sådan hård träning av det kan jag tänka mig hjälpa till någon annan gång.


En helt annan sak:
När vi var i Uppsala hade vi det toppen. Kul att umgås med Sarah på annan ort, där hon förnuvarande bor. Vill åka upp igen när det är varmt, slutet av maj och vara där från tors-sön. Kan du? Eller har alla tentor då?

En fin bild på oss i Uppsala. Natasha, Sara och jag.


Heja

Pluggar inför högskoleprovet och fattar ingenting. Ellen försöker förklara pedagogiskt samtidigt som hon tar kort på uppgifterna, mms:ar till någon kompis och skrattar.


Fast......jag är inte osmart. Det är regler, formler och sådan skit jag glömt av som skall pluggas in bara. Typ.

Värt

Lever på hoppet!


Om jag

Det kommer bli kaos på twitter om jag känner dom jag följer rätt. Filip och Fredrik är i amerikanska södern där Filip känner han passar in. Han vill bli en karismatisk pastor och känner sig hemma i "de svarta södern".

Filip älskar blues utan utan att kunna en enda låt. Han åker till ett bomullsfält för att känna det lidande som de "svarta slavar" utsattes för. En liten detalj i det sammanhanget är att han gjorde det vid ett på natten, aprak och allt blev förlöjligat när han sen däckade i taxin på väg hem.

Twitter kommer koka. Om dom ser på La Bamba dvs.


MJUKGLASS (vattnas i munnen)

Mitt liv som nyttig vecka 1 är inget att skryta om så jag börjar om imorgon och firar mitt misslyckande med mjukglass och strössel.


:(

Blir ledsen/arg/frustrerad över att se Jobs. Ashton Kutcher som skall gå så djupt in i rollen för att bli, vara, andas Steve Jobs att han börjar äta hans fruktdiet och PROMENERA BARFOTA!!!!!!


Här landa han rollen som han säkert trodde kunde ge honom en Oscar och så är filmen så dålig att man blir imponerad.