Nytt försök

Imorgon är det ett nytt försök till fotografering.


Jag ikväll.


Okej sista Kardashians-inlägget. Eller...


Herre min gud

Vem är den här extremt heta killen. Han som äger kortet.


Isak <3

Hittade kontrollen så jag ser på film och X-factor. Tyckte Isons min sa allt om sin lärling Isak så var tvungen att printscrema det.

För dom som ser på X-factor hur kul var det inte när Marie Sernholt sa; det här är en tragedi" när dom meddela vilka som fick minst röster och var tvungna att duellera. Tragedi. Chilla med orden.


Pax

Kollar/lyssnar på en syntolkning av en film på norska. Hittar inte kontrollen. Satans djävla perkele.

Anledningen varför jag köpt den är för att mamma är statisternas statister i någon sekund i filmen. Dom filmade in en scen på Sahlgrenska så varför inte kombinera nytta med nöje.


Jul, jul, strålande jul

Kan inte sluta tänka på julen. När jag var en liten plutt var det den bästa dagen på året. Sen när jag var i tonåren var det sådär, jag var en girig djävel, ville ha och ha och mormor och morfar dog, mamma och pappa skiljde sig och det var inte detsamma längre.

Har haft en ganska kylig relation till jul men nu älskar jag den igen och jag hoppas det här blir den bästa julen på länge. Jag tycker det är roligare att ge än att få och har hittat bra bra presenter och köpt presentpapper, snören, presentaskar, riktigt stora rosetter, klistermärken, chokladtomtar, etc. för miljarder.


Quizkampen

Det finns människor som kan lite om mycket, mycket om lite och dom som kan lite om lite. Jag tillhör sista kategorin. Satan vad dåligt det går.


Kerry Washington

Denna skönhet. Läpparna, hyn, ögonen, the bone structure, allt.


Kollar lite Champions league

Kollar lite fotboll.


Lite kär


Nov. 20, 2012

Kollar på lite "humor"-klipp på youtube från RAW Comedy och det är juh kul. Att deras programtid på femman utökats till en timme glädjer mig enormt. AVGÅ ALLA!!!!!!


Så sämst. Förutom Kristoffer Appelquist då.Och en annan sak. Ironiska statusuppdateringar på facebook är inte så jättekul längre. Känns lite 2009 änna. Får bara används om de håller hög klass som typ Olles..


:(

Jag skulle bli fotograferad idag och det var kul tyckte jag. Kul med lite uppmärksamhet och att en etablerad fotograf vill ta kort på mig men han dök aldrig upp och jag kände dum som var uppklädd till tänderna. Han kallade det ett missförstånd och vi boka en ny tid nästa tisdag.

Pratar givetvis om den årliga dagisfotograferingen om någon trodde något annat.


Kardashians


Två genier

Två genier in action.


Är det

Är det såhär normala människor känner sig varje dag? Glad och så.


:)

Typ asglad för jag köpt så bra presenter. Det är verkligen roligare att ge än att få......fast att få är rätt roligt med.


God jul!

Sådär. Klar med alla julklapparna och pyntat första granen.


SMILGROPAR

Smilgropar!!!


<3


Lord Disick

Idag har jag gjort den bästa investeringen i mitt liv. Köpt mig en titel. Lady. En till mig och en till Sarah så nu är Scott i bra sällskap.


LOLZ

Om 100 år; "här sa en stor man en gång, vem vare som fucking kasta".


Shoeporn

Var ute och åt ikväll med Natasha, Linus, Carro och Martin, ja två par och jag. Grejen är den att jag har aldrig något emot sådant för jag känner mig aldrig utanför.

Fick min födelsedagspresent idag från Natasha och Carro som var från ovanstående och Sarah och Cissi. Fick min skodröm, hellbound från Unif!!!!!! Älskar dom. Så fina att jag knappt vågar ha på dom, det är konst.


HALLÅ!!!

Hallå!!!! Kaffekallt. Vi får ej rösta för vi är SVENSKA OCH INTE AMERIKANSKA MEDBORGARE! Svenskt val, människor med svenskt medborgerskap röstar, amerikanskt val, människor med amerikanskt medborgarskap får rösta. Inte så svårt va? Vi är svenskar och får ej rösta i det amerikanska valet hur mycket vi än vill.


McCain

Hejar fortfarande på John McCain. Hade röstat på honom.Liksom

Liksom Black swan eller Alex i Clockwork Orange. Eller, eller, eller underkläder bara, sexig sjuksköterska eller något annat innovativt.


Taggad

Sjukt taggad inför helgen. Har värsta bästa outfiten till halloween.
Va fan. Hört från säkra källor att halloween redan varit.


Valvaka

Vem har valvaka med mig när Uzbekistan går till val?


Klok som en bok

Min klokaste vän.


...

Det här var söndagen som skulle bli en av årets om inte årets bästa dag nämligen dagen då IFK skulle ta sitt 19:e allsvenska guld!!!!!!!! Men så blev inte. Aja, 2013 då djävlar!


Var uppe hos pappa och åt söndagsmiddag med Becka och Ellen och fick lite massage av Ellen för att hon är snäll. Eller nej, jag fick betala 100 kronor för en kvart och skriva kontrakt. Schysst.


YEAAAH!!!

Fick ett nummer förra helgen.


Hello you sexy little thing

Hello you sexy little thing som Daniel brukade säga till mamma.

Lite bilder från igår.