Cheers

Jag sitter och väntar på Challe och gör det bästa för aktivera mig under tiden med diverse påfund som att dricka. Först måste man bara få upp korken vilket tog mig 15minuter så nu börjar jag inse att det är daxs att uppgradera mig en aning i bubbelkategorin. Eller vara inte gå ner några snäpp så man får skruvkork, varför tänkte jag inte på det. Skål!

Papsen

Åh jag älskar Simpsons. Avsnittet som visas på 6:an nu där Homer hittar Bart på hotellrummet där han blir masserad och Homer säger "Why, you little...." men hinner inte längre innan Bart berättar att alla extrautgifter står tävlingen för som Lisa är med i. Sekunden senare ligger Homer bredvid Bart och blir masserad han med och röker cigarr, hahaha, så mycket min pappa. Nu kommer jag med all säkerhet få ett samtal av papsen är han säger:  tycker du jag är snål, kommer du inte ihåg alla resor vi åkt på, vi har juh varit i Monaco (kommer du ihåg vad du tog med dig segelbåten år 96?), Spanien, Portugal, Italien (det där med lire och massa nollor är djävligt lurt har pappa fått erfara), Österrike, Tyskland, Frankrike, Grekland.... och så kommer han hålla på och jag säga jaaa jaa jag kommer ihåg till varje land. Jag älskar dig pappa.

Bio i veckan och jag bestämmer film så du behöver inte oroa dig inför det. Helst en japansk skräckfilm eller inte.

Diskodans

Är det bara jag som tycker det ser vansinnigt roligt att se på discodanstävlnigar när alla springer runt och gör sina sparkar i neondräkter till hemsk musik:


Sommartider hey hey sommartider

Är det bara min dator som gått över till sómmartider eller är hela världen poco loco? Nu har jag kommit hem från Christina och visst hade vi det trevligt kompisar? I och för sig är det en skymf att säga att vi hade det trevligt för det var inte så att vi pratade om väder och vind och hihihihi:ade då och då. Vi hade det asball, skrattade så vi fick ont, drack och åt god mat. Jag tog mig inte in till stan därefter som ni kanske märker, utan väntar nu på min syster och hennes kompis och skall underhålla dom när de kommer hem vilket de inte vet om än. Ciao bella!

Torget is the place to be

Idag tog jag en sväng om Torget efter jag hade varit hos min psykolog för att uträtta några ärenden. Första anhalt var Systemet där jag såg (och hörde) några killar från min högstadieskola. De skreck över hela Systemet om de skulle ta Moeten eller gula änkan och där stod jag i ett hörn och talla på flasköl för en tia. Dom fick i alla fall inte hänga med mig hem idag men någon dag snart jag köpte bubbel jag med men inte varken Moet eller gula änkan, suprise suprise.

Sedan gick jag på massa kompisar som Tove (japp du är min kompis nu) som sa att hon skulle ha en hemmakväll och slappa men jag såg allt en bag-in-box i ena handen och jag sa att jag skulle på middag med en cheeseburgare i käften. Därefter träffade jag både Enis och Iris som hade sällskap och jag har aldrig känt mig så populär.

Jag är på fantastisk bra humör även idag. Det här börjar bli lite läskigt men jag klagar inte. Snart skall jag på middag till Christina som fyller år.

You made my day, everyday

Jag tror jag kollat in det första klippet med Rolle tjugo gånger på raken nu och det blir bara bättre och bättre. Sicken kille alltså.

Hur mycket...

Hur mycket jag än kollar på dessa bilder kan jag inte förstå. Är detta ens möjligt?

image841image842
image844Angel Lola Love. Jag vet en som borde åka till staterna.

The Shirelles

Under ett skede av mitt liv ägde jag ett tusental cdskivor. Allt från Yabba-dabba-dance till N'Sync och Björk. Det var Daniels gamla skivor han inte ville ha, en massa jag köpte vid skivaffären vid Centralen för en billig peng och andra som jag helt enkelt tog från affären. Jag var en livslevande Robin Hood men historien slutade inte med att jag blev folkets hjälte, fick halva kungariket och mitt livs kärlek. Jag behöver knappt utveckla hur det sluta ni förstår nog om jag säger såhär, mama was not happy. I alla fall det jag ville komma fram till är att mina skivor jag har nu, ett femtiotal, värderar jag högt och tycker artisterna är alldeles fenomenala. Det är alla Ani DiFrancos skivor, Under Byen, några soundtrack som till världens bästa Requiem for a dream, någon indisk skiva och The Shirelles. The Shirelles är världens bästa.

image839

Kvalitetstid

Just nu är jag på himlans bra humör och allt känns tiptop men misströsta inte gott folk snart har jag nått botten igen. Ikväll jar haft världens mysigaste kväll och det var precis vad jag behövde. Kvalitetstid då den är som bäst.

Grattis Christina på 23års dagen, ses senare för vad för mig blir imorgon och för dig när du läser detta blir ikväll.


Happy

Mamma får allt ta och leta upp Stevie Wonderskivan så vi får en favorite i repris. Mamma fick nämligen för sig att istället för att sjunga "ja må hon leva..." skulle vi sätta på Stevie Wonders "Happy Birthday" på skiva när Ellen fyllde år en gång och Alex var med. Synd bara att han sjunger happy birthday i refrängen och vi alla fick stå där som fånar i en minut och 17 sekunder med tårtan i handen och ljusen tända innan vi fick sjunga med. Sedan fick vi stå där i någon minut till för sjunga med nästa gång, ja ni förstår. Vi har inte gjort om det sedan dess.


Grattis!!!!!

Grattis min lilla älskling. Idag fyller min Alex år och jag som aldrig skriver om honom tänkte till och med posta en bild.

image838

Vi träffades i fyran och herre djävlar vad rädd jag var för honom. Han var tillsammans med alla tjejer, cool som få, snygg (eller söt som man tyckte då med hans äppelkinder), duktig och högljudd. Jag var en tönt och töntar får inte umgås med coola om det inte är på film. Men då kanske mitt liv är en film för vi blev kompisar i sista året av mellanstadiet. Det är nog när jag än så länge tittar tillbaka det bästa året i mitt liv. Allt var problemfritt och det viktiga var vem som vann i vårat egna påfund Ata, stanna kvar efter skolarna på fredagarna för att prata om allt och inget och äta isglass och ställa till med små hyss. Jag fick min första puss av Alex men att det både var ett vad och på kinden behöver inte nämnas. Min första kyss fick jag av en kille som vi i Sisjön kallade Big Mac för det såg ut som han hade en Big Mac i käften, alltid. Men det här handlar om Alex och inte om mig.

Sedan kom sjuan och jag valde honom först på femte plats för att han hade snäst åt mig dagen innan och vi hamna inte i samma klass. Som jag grät. Krokodiltårar, floder, hav, ja hur mycket och länge som helst men nu i efterhand gick det juh bra. I min klass i högstadiet fick jag massa kompisar som jag fortfarande har kontakt med som öööhh som öhhh....Paul och Fredrik och Markus som är uppväxt i Sisjön. Alla andra är facebookskompisar.

I med Alex var lite av en rebell under högstadietiden och jag var destu lugnare så var jag inte alltid lika glad när han stod och rökte precis utanför vårt klassrum där det var strickt förbjudet att röka och vinkade in till mig som var på lektion med galnaHenrik. Men vissa saker var destu roligare som när han eldade upp gräsmattan bredvid skolan, stod upp för mig i ett bråk jag hade med luftballongen och att vi alltid var lika bra kompisar även om vi inte alltid umgicks med varandra.

När vi valde till gymnasiet fanns det egentligen inget val. Alex ville gå ien klass med basketinriktning och jag ville gå med honom så vi valde samma och kom tillsammans precis som planerat. Gymnasiet gick som en dans på alla sätt och vis förutom betygsmässigt. När Alex spelade basket var jag där som vattenflicka och på helgerna umgicks vi nästan jämt. Passade platser åt varandra i skolan och när jag inte orkade gå till skolan alla dagar fick jag arga samtal av honom.

Vi har firat påsk, valborg, jul, nyår och födelsedagar tillsammans. Vi tog studenten sida vid sida, du visade ditt hem i Grekland för mig och du har fått uppleva och utstå pappas kulinariska upplevelser och tagit ur dig levande.

Du är en del av mitt hjärta och en del av min familj. Jag älskar dig.

Cheeeeesy men ack så sant, vänta bara tills han dör.

Försenad födelsedagspresent till Olle

Jag är dig evigt tacksam "gammeldansken" som din signatur var. Vill ni dö av skratt så kollar ni in klipp 1, vill ni skratta och gråta samtidigt kolla in båda 2. Jag blev lite ledsen i ögat över att se hur ledsen Rolle faktiskt blev men ändå, så synd är det inte om honom han är kung i Göteborg. Kolla in honom valfri onsdag på Deep (ni hinner, skynda skynda) och Parkan på helgerna. Träffa honom där i torsdags och han var så nöjd så och hade ett hav med människor runt sig. Fått in Michael Jacksonmovesen......tjena. Jag dör och avlider:


 


Kolla posen

Såg i någon modeblogg att man kunde vara med i en tävling och vinna några roliga produkter som en apparat som tar bort finnar för 4000 riksdaler om man röstade och länkade till henne. Det gjorde jag självklart inte men jag kollade in de andras bilder och hittade genast en favorite. Kolla posen, kolla posen:

image837

Det såg så roligt ut att det räckte.

Working 9 to 5

Hon tjejen jag jobbar med var lite rolig igår. Jag tyckte hon var lite lik en norsk glamourmodell så jag sa du liknar men hann aldrig komma lägre innan hon sa jo jag vet, alla säger det, Angelina Jolie. Yeeees, okej. Idag fick vi stå utomhus som två snöbollar och se töntigast ut i stan. Förutom att jag jobbade hur aktivt som helst om mina arbetsgivare läser detta (jag gjorde verkligen det!) så tog jag en liten avstickare för att fika med Alex. Sedan såg Alex en han hatar, vi kan kalla honom tjjjaaaa varför inte André (man skall akta sig för människor med apostrof, går inte Andrea lika bra som Andréa?) bara för enkelhetens skull och då säger Alex:kolla på honom, han tror han är värsta kungen.....................men han är juh typ det. Det lät i alla fall kul och inte lika turkigt som det låter.

Nu lite senare tog jag vägen förbi Torget för att köpa rouge men kom hem med en jacka. En som liknar den satinjacka jag tappa bort. Så nu har jag två jackor som liknar den jag älskade och inte ens ihop är dom hälften så snygga. Men däremot dyrare. Kan karma ha ett finger med i spelet tro? Eller vad säger du flygvärdinnan?

What a beautiful day

Okej, dagens första misstag var att ens gå upp ur sängen. Det var inte snöstorm när jag skulle ta mig ut utan hade nått en helt ny dimension. Det var kaotiskt, kallt och jag kunde inte se för jag fick snöflingor i ögona när jag skulle ta mig till vagnen. Då ringde jag mamma och berättade att det här inte var något för mig men jag tog mig i alla fall dit. Min kompis var försenad och innan hon hade kommit så kom en kille som kan ha varit något år yngre än mig men med destu mindre hästar i stallet om man säger så. Jag vet inte om han var efterbliven för då borde han väl vara på något slags hem utan jag tror bara han var psykisk sjuk. Han kom fram till mig 5 gånger innan min kompis kom och sa till honom att sticka därifrån. Han skulle fram och hälsa på en och ta i min hand, sedan skulle han gå och då kramade han mig (där dog jag eller i alla fall frös till is och gick och köpte alcohgel, något jag borde ha upptäckt att det fanns tidigare i mitt liv), men efter en minut eller två var han tillbaka med en lakris puck och frågade om jag ville smaka. Nej tack, det ville jag inte och då frågade han vart jag bodde, efter mitt namn, telefonnummer och om han fick bjuda mig på något...en juice kanske. Så stör inte mig ikväll, jag har en date. Nej men sen kom min räddare i nöden och hon var coolers.

Sedan bar det av till skolan,  fick reda på att något med uppsatsen skulle vara inlämnat klockan 12:00 och då var klockan 11:45 så det blev det inget av. Sedan på redovisningen kom killen med filmen med när vi hade bestämt att jag skulle ta med mig den och verka viktig, sedan tog han över redovisningen och hey jag bryr mig inte så mycket om det men däremot så skulle jag önska att du skulle kunna sluta prata så mycket på rasterna. Så om du läser det här lämna snacket, skorna och din väska hemma. Dessutom kommer inte laget du håller på vinna Champions Leauge. Det finns en tjej och ett fåtal killar jag tycker är okidokers i klassen och han är verkligen inte en av dom om ni inte förstod det.  Nu är jag hemma och dör av trötthet.

2008!

image836

Han kom tillbaka från de döda, nu tycker jag vi tar honom till 2008!

Woooork

Okej jag kan inte sova men det gör inte så mycket i alla fall. Har sett "Den tredje vågen" och skämdes ihjäl mig filmen igenom. Jakob Eklunds Hisingsengelska är inte att leka med, oh my oh my. Jag har dissekerat filmen, i alla så mycket man kan med en svensk actionfilm.

Sitter och klickar mig  fram och letar efter blommor jag hade tänkt att skicka. Men som med allt annat så blir det inte som man tänkt sig och röda rosor passar inte ändamålet direkt.

Sitter och kollar på MTV och Kelly Rowlands nya video visades och herre djävlar vilken kropp hon har. Om hon bara hade haft ljusare hy och inte Beyonce hade varit den som bestämt skulle ha blont hår medan Michelle fick nöja sig med röda slingor och Kelly blåa så kanske hon hade varit den snyggaste i gruppen. I'm sorry, men det är så det fungerar här i världen. Lika hemskt som att det alltid kommer behövas finnas fattiga om det skall finnas rika eller ens en medelklass.


Okristligt

Skall upp 05:00 imorgon och det är okristligt tidigt. Denna vecka kommer inte bli någon kul alls, jobb, plugg, uppsatsgrej skall lämnas in, hemtenta skall delas ut och imorgon har jag en redovisning med.

När åker du Alex? Vill ha en date med dig innan, du har inget val.

Life is...

Värsta the snöstrom ute och jag tycker inte om det alls. En sak jag ogillar minst lika mycket är när mamma parkerar i mitten av parkeringarna, längst bort så man får gå så långt man kan gå bara för hon inte är haj på att parkera. Ungefär som Alex och det gjorde hon idag. Lika långt till båda ingångarna och längst bort, grrr.

Idag har jag varit runt halva stan för att få tag i våra jackor jag och min kompanjon skall ha på sig imorgon. Dom var lövtunna, vita och fula. Jag tänker ha på mig minst två tjocktröjar och en jacka under så vi (i alla fall jag) kommer se ut som en snöboll. Jag ringde Katarina som hon heter och berättade om våra jackor och jag tycker om henne redan "men va fan vi kan juh inte gå runt och frysa typ". Vi kommer nog komma bra överens.

Sedan fick jag tag i filmen till redovisningen imorgon. Det var lite otippat men något måste väl jag medföra till gruppen. Och där var min måndagseftermiddag, life is good. Ööööh.

Sunday, bloody sunday (haha favorite i repris)

Daniel frågade varför det stod att Challe hälsar igår men hon gjorde det. Hon sa hälsa från mig och då jag tvungen att meddela detta till mina x antal miljoner läsare.

Idag skall jag äta hamburgare och vara allmänt onyttig, sådant jag absolute inte är värd efter att ha varit ute tre dagar i sträck men vem fan bryr sig. Jag skall ju jobba i två dagar och röra på mig massor. Eller det är vad dom tror,  jag skall nämligen stå på en och samma plats hela tiden.

See yaaa don't want to be yaaa

Herredjävlar vad jag mådde när jag vakna. Igår var jag hos Emil och drack mig charmigt dyngrak. Sådär full så jag hångla med en tjej som jag aldrig gjort innan, de borde vara nackskott på sådant och folk hade sett mig virrandes omkring på Järntorget. Gör om och rätt, nu kör vi igen.

Challe hälsar!

Mission impossible

Nu skall jag ta mig till Emil (för att namedroppa lite) som dess värre har flyttat vilket gör att jag inte har någon idé vart han bor och dess värre blir jag inte klokare hur mer jag än söker. Men det här skall nog gå vägen. 

Därefter hoppas jag på att träffa Alex och Jakob (för att namedroppa lite mera, allt för verka populär).


I bet you look good on the dancefloor

image833

Jag och Daniel skulle inte ut igår. Det hade vi till slut bestämt oss för men någon högre makt fick oss i alla fall att sätta på partajkläderna och ta oss ut. Skulle jag säga att det var den roligaste kvällen i mitt liv skulle jag ljuga men jag fick i alla fall träffa Rolle. Nu kan även ni ta del av äventyret Rolle (nej jag är inte med på bilden but I wish), gå in på kanal5.se så finns hans auditionfilm där, redo att avnjutas. Saxat från kanal5.se:

"Roland Schivedius åker ända från den fantastiska västkusten till huvudstaden för att få chansen att visa upp sig för juryn i So you think you can dance Scandinavia. Det blir ett oförglömligt möte för alla inblandade.

- Jag gillar att dansa som Madonna, berättar Roland. Och jag har nästan fått in Michael Jackson-movesen. Alltid när jag är på nattklubbar så jublar publiken och tjejerna säger: Dansa med mig, dansa med mig Roland."

När jag vaknade idag så kände jag att aldrig mer utgång. Inte för att jag var bakis utan för att jag alltid har ångest dagen efter. Spelar ingen roll om jag inte druckit en droppe (hänt en gång), uppträtt exemplariskt (händer väl kanske aldrig) och sett ut som en dag (händer absolute aldrig). Dessutom vaknade jag upp med ett blåmärke på knät men det var inte mitt fel. Hade inte spelat någon roll om jag var spiknykter eller ej för isen låg där gömd under snön. Väldigt lömskt! Jag fick med mig en person av de manliga könet igår, tyvärr var det bara lilla Daniel som sov över här i Ellens rum (japp vi skall sanera rummet och bränna sängkläderna, haha).

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och imorgon så kommer Daniel och Challe hit och äter påskmat med familjen och sen skall vi troligtvis ut.

image831

Kolla här på Thina och Paola. Dom vill man juh inte gå ut med, hetare tjejer får man leta efter och bredvid dom skulle man se ut som den vilsna kusinen från landet.


The kiss of dawn

I tisdags när jag åkte in till stan helt själv höll jag på att bli mördad. Nu kanske jag går händelserna lite i förväg men det var så det kändes. En pundargubbe, gravt psykisk sjuk, alkis kom fram till mig med ruttna tänder, söndriga skor och knappt några kläder på sig och försökte sätta sig bredvid mig. Det fick han inte, jag väntade på någon sa jag, jag passar plasten som man sa när man gick i mellanstadiet (eller jag och Alex under gymnasiet när vi satt bredvid varandra varje lektion). Men skam den som ger sig så han satte sig mittemot mig och började fråga om jag kunde bli hans kompis och om han fick följa med mig hem. I med att allt som Oprah säger är sanning och jag precis hade kollat på ett avsnitt att man skall snäsa av dom där punderhuvudena innan dom tror att man har ett band med dom och bjuder in dom i ens liv så sa jag att han fick skaffa egna kompisar. Till sist försvann han i alla fall men jag var på allvar helt rädd. Man har juh sett på Efterlyst när unga tjejer blir överfallna och inga medpassagerare gör någonting. Men den tisdagen var inte den dag jag skulle möta min skapare.

Nu kan du få mig så lätt

Alex gick tidigt idag som han gjort de senaste gångerna i träffats. He doesn't löööve me anymore, buuuhuuu. Men jag skyller på den obekväma soffan och att man faktiskt inte kan sitta i den i många timmar i sträck utan att ha närmaste naparapat på speed-dial.

image829

Jag har länge misstänkt att jag har ett dött öga, ett öga som aldrig kan förmedla någon känsla och titta här när jag försöker se lite småexotisk och förförisk ut. Ena ögat är toppen och det andra är stendött, hur skall man kunna ragga med det här? Tur att jag har min Daniel då. Igår när några prata om att den perfekta killen skall vara snygg, smart, charmig och rolig sa Daniel att det är juh mig ni pratar om. Aja, han är i alla fall roligast i stan och skall fira påsk med moi. För övrigt så måste jag påpeka att jag inte har några Hulk Hoganarmar utan jag har på mig en uttvättad svart, klänning som är mammas och den skall vara så. Stora armar was the shit någongång. Det är faktiskt okej att posta bilder på en själv om man förstår varför man gör det. Jag är juh narcissistisk enligt min psykiatiker (var hon visst, inte psykolog, förstår ni då hur illa ute det är med mig) och i med att det är långfredag på fredag så är min tid inställd så nu börjar det gå utför. Psykiatikertiden inställd och Systemet är stängt, är detta djävulens dag? Har för mig att något annat inträffade på långfredagen med, hmmmm. Jo just det ja det är dagen man gifter sig på, i alla fall Alexs mamma.

Redooo

Sitter och väntar på Alex och det är ingen lätt uppgift skall ni veta. När han tutat utanför har jag cirkus 20 sekunder på mig att ta mig till honom annars så tutar han igen. Så nu sitter jag inte uppklädd utan påklädd till tänderna och är redo. Utmanarna redo som daggmasken från Gladiatorerna skulle ha sagt.

image828

I'm bad to the bone, honey

Såg igenom VR-filmerna från blogggrejen dom hade. Helt gravallvarligt fick dom frågan vilken är din stilikon och dom svarade på det som om det gällde liv och död. Ebba von Sydow svarade något så orginellt som Chloë Sevigny och jag läste att Peyres stilikon är Victoria Beckham och Ashley Olsen och det kan man tydligt se på denna bild:

image827


Good and bad

Fan också, jag skall jobba på tisdag och onsdag nästa vecka och i samma sekund jag tackade ja så ångrade jag mig. Snacka att dom måste ha ont om personal för sist jag skulle jobba på Bokmässan som Gud vet vad så dök jag inte upp. Jag satt på vagnen och var redo men någonstans på vägen mellan Nymilsgatan och Korsvägen kände jag mig så djävla ful att jag hoppade av vid Sahlgrenska och vägrade röra på mig. Jag ringde inte ens och meddelade dom om detta och så idag ett halvår senare ringer dom mig igen.

Nu skall jag kolla igenom den här videon. Tydligen allt man behöver veta om arbetslivet:


Värdelös

Vardagssupa är underskattad men idag mår jag inge vidare och så har jag gått och blivit sjuk. Sitter i bibblan efter min grupp delade ut uppgifter till var och en och de kollade på mig som jag var förståndshandikappad och verkligen inte ville ge mig något vikigt att göra. Skitsur blev jag och tog mig till bibblan för att leta upp boken där alla uppgifter till den del jag skall redovisa står. Letade, letade och letade och den verkar vara utlånad så min grupp hade visst rätt, jag är värdelös. Men vad skall man göra. Dessutom skall jag ta med mig en fil mtill redovisningen som jag inte så jag får helt enkelt hyra den. Skulle vara roligt om jag inte hittar den någonstans så jag kan toppa min värdelöshet.

Otålig

Nu börjar jag bli lite otålig. Daniel skulle på middag i stan klockan 19:00 först och fem minuter över ringde jag och fråga om dom var klara. Det var dom inte. Hallåååå vi skall juh till Tobbe juhhh!

Är det bara jag som tycker Heater Millis är värd vartenda öre hon får. Jag tror den där Paul har varit en riktig skit som både misshandlat henne psykiskt och fysiskt. Skall han vara ett helgon bara för att han var med i ett band som sjöng life goes on bra. Äääh. Jag tycker Beatles kan vara det mest överskattade bandet i världen, efter Kent då och hur mycket är 300 miljoner för honom? En piss i Mississippi. Hade min mor varit hårdare mot min far i skilsmässoförhandlingarna hade vi kanske inte suttit här nu. Men det är enkelt att vara efterklok.

Sagan om Bo

Konstfilm i all ära me idag var det så pretto att jag inte klara av det och gick. Hört det förr kanske, det är lite av mitt signum, jag går hela tiden. Men först hann jag med att pröva på att ligga och kolla på film i föreläsningssalen, bara att vika ner några stolar och lägga sin raklångs.

Sedan hitta jag en väska och i med att jag är grymt nyfiken var jag tvungen att öppna och se vad som fanns i den. I mina ögon var det bara en massa skräp, lite anteckningsblock, pennor och papper men det jag ansåg var skräp kanske var hela någons värld så jag hittade ett nummer och ringde. Bo blev sketglad och satte sig i bilen för hämta sin väska så jag satte mig för att vänta. Efter några minuter kom en karl in som såg förvirrad så jag frågade om det var Bo och visst var de det. Så jag sträckte fram väskan och han såg ut som ett frågetecken, det var en Bo men inte den Bo. Sen kom den riktiga Bo och sagan fick sig ett lyckligt slut. På vägen hem var jag sjukt nöjd, det var tillfredställande att vara en vänlig själ idag.

Greetings from Poland

Min kompis Magier som är i Polen uppdaterar sina vänner om sin vistelse där genom att ladda upp bilder på facebook då och då. Denna såg jag idag men kommentaren, polsk byggnad, ny alltså:

image826

I'm KendraGooo Kendra, gooo Kendra. Allas favorite girl next door men rappa kan hon inte.

Hello tuesday

Nyvaken och skall snart iväg till skolan för att rädda världen. Jag läser i Chalmershuset vid hållplatsen Kapellplatsen. Men tur för mig och dom är det där de snygga Chalmerstöntarna läser, de som läser industriell ekonomi och dylikt  och inte kemitöntarna. Ikväll skall vi fira Tobbe och Daniel och jag kommer vara snyggare än någonsin. Det är i alla fall vad hela festen kommer förvänta sig då jag svara till Tobbe och de femtiotals andra han hade skickat till på facebook som de hamna till med. Besvikelsen kommer vara stor när vi väl göra entré.

Kent top 10 visas på MTV nu. Hur fick dom ens ihop tio bra låtar? Kent är i särklass Sveriges mest överskattade band genom tiderna. Jag kan inte ta folk på allvar som lyssnar på Kent. För mig är de bara människor som försöker vara speciella med ett djup som en vattenpöl.


Drinktips eller i alla fall vintips

Jag vet att jag börjar ta Roland Schivedius-temat  lite väl långt men kolla in dessa bilder. He is a man, he is the man.

image823
image825


image824

Vitt vin med citron, det är fina grejer det.

Daniel se nu vad du gjort. Jag hotade någon från GP till livet när dom ringde. Var hundra på att det var du i med att du ringt tusen gånger idag så svarade jag är det Daniel skjuter jag skallen av dig. Så nu måste vi prenumerera på GP till nästa milleniumskifte.

Jag älskar Simpsonsavsnittet som visas på 6:an nu. Joy of sect heter avsnittet och handlar om the leader och dess sekt som hjärntvättar Springfield. En sekt tror jag skulle passa mig utmärkt, typ scientologi. Det här är i och för sig ganska roligt. Denna reporter gjorde en dokumentär om scientologi som inte uppskattades så dom förföljde honom, filmade varenda steg han tog och hälsade på han och hans grannar nattetid. Till slut så blev det för mycket för John Sweeney, minst sagt:


Tre amigos

Var inne på mitt uråldriga konto på nattstad.se och hittade den här bilden på mig och bröderna Gustafsson som jag känt hur länge som helst. Herregud så vi ser ut. Att hitta 5 fel här är svårt, att hitta 500 är destu lättare. Jag håller på att göra en Brtiney, har samma frisyr som pojkarna, deras skjortor som dessutom matchar, ja det finns hur många som helst. Här är vi i Smögen där jag spenderade min somrar när jag var liten.

image820

Nu har dom gått och blivit stiliga, unga karlar:

image821


Nu skall jag trotsa vädergudarna och träffa Daniel, en av mina tre kompisar.

Ständigt denna Daniel

Det räcker verkligen med en Daniel i ens liv. Han ringde och ringde imorse och när man till sist tog det och trodde att han skulle berätta något som skulle ändra hela ens liv så var det inget speciellt alls:
- Ja herregud, vad vill du?
- Men Gud, har man vaknat på fel sida tro?
- Men vad vill du?
- Jag har läst tidningen.

För- och nackdelar

Nu har min syster Ellen flyttat upp till papsen och i samma sekund hon tar sitt pick och pack och åker till Sisjön så saknar jag henne. Jag saknar hur vi kollar på vissa speciella program ihop, hur jag får stänga av hennes tv när hon somnat, hur hon våldgästar mitt rum och jag varmt välkomnar henne och hur jag våldgästar hennes rum och blir utkastad. Kanske skall bo hos pappa någon dag eller två snart.

Fördel: nära till mina kompisar
Nackdel: dom har flyttat

Med att bo hos mamma är den absoluta fördelen henne och att det är enklare att ta sig in till stan. Nackdelen är allt annat. Jag tog mig till videoaffären förut och gjorde mitt bästa för att fönstertitta utan att få polisen efter mig och smaklösheten här är väldigt påtaglig. Stora porslinsdjur, mörka vitrinskåp och planscher med avklädda damer.

Nu blir det Nip/Tuck men jag saknar den gamla goda tiden med the Carver. Beauty is the curse on the world.


Sådär ja

Idag har jag städat mitt rum som länge varit välbehövligt men idag fick jag tummen ur och nu känns det underbart. Inga dammråttor på golvet (och då snackar vi på golvet och inte under sängen) och jag hittade två klänningar som jag trodde mina systrar hade kidnappat men icke, de låg där under allt annat. Sen fick jag sällskap under tiden på telefon så det gick som en dans.

Grattis

Min psykolog såhär till mig i fredags full pott på depression, grattis du vinner en brödrost. Jag vill ha en sån här som mamma har tack:

image818
Inte en sån här som jag kan tänka mig att pappa äger:

image819
Nu senast när jag var hos pappa hade han varit och inhandlat en blomkruka som var en ledsen clown. Det genomgående temat hemma hos pappa är stilrent.


Men låt honom

"'Jackass'-stjärna hotade ta sitt liv" står det på aftonbladet.se. Snälla låt honom, helt ärligt.

image817

Mer enerverande människa får man leta efter.


Sveriges nya bad boy

Apropå betyg i geografi så åkte vår klass på en resa eller man kan kalla det expedition om man vill ner till Skåne. En titt på Hallandsåsen på väg ner, till Lund och sen var vi i Malmö över natten. Vi gjorde absolute ingenting intressant och alla (i alla fall jag och Alex) hade starka misstankar om att resans mål, Malmö,  var enbart för vår lärare skulle kunna åka över till Köpenhamn över natten för att gå på S&Mklubb. Hon var en sådan, det såg man på henne. En gång fick Alex tillbaka sitt geografiprov med blod på and he went bananas men jag förstår honom. Man vill gärna inte få tillbaka ett prov med blod från en som går på S&Mklubbar och Gud vet vad.

Såg reklamen för "So do you think you can dance" och Roland syns. Fan, få inte storhetsvansinne nu. Glöm inte dom som var snäll mot dig innan du blev Sveriges nya heting och bad boy.

image816

Och så har jag sjuk spänningshuvudvärk, får väl ta och lyssna på något avkopplade som delfinljud eller Enya. Ich don't think so.

Sunday, bloody sunday

Måste bara ha den rubriken idag, hur många har inte haft det genom tiderna och tänkt där satt den.

Även idag vaknade jag tidigt men idag beror det på grund av tristess utan hunger. I matväg har jag ätit en pirog under hela helgen och håller på att hungra ihjäl. Mamma kan inte bara åka iväg såhär för jag klarar mig uppenbart inte så nu funderar jag att tvinga Daniel bjuda mig på lunch. Bästa bantningstipset någonsin, för mig, måste vara att flytta hemifrån och i med att jag fyller 23 i år så kommer det väl hända inom snar framtid, tyvärr.

Såg ni Schlagern igår? Underbart underbart, kul att Charlotte vann och jag ringde faktiskt som en galning. Mycket på Charlotte, lite på BWO och Frida. Pratade med min favorite från gymnasiet igår, Spännis, jag tror inte ni fattar hur underbart rolig han är. Han är fortfarande sur över att han inte fick MVG i geografi medan jag ödmjukt tog emot mitt godkänt. Vilket var på sin plats då jag sa nej, jag hade om jordbävningar när läraren sa Anna kan inte du berätta lite om arbetet om jordskalv du skrev om. Här har ni en bild på Ljungan, enjoy:

image815

Hans mamma är från Ecuador därav hans exotiska utseende. Ingen i vår gamla klass kan ha undgått det i med att det var temat i de flesta redovisningar han hade *fniss smiley och allt det där*.


 

Jag tycker Björn Gustafsson är det mest överskattade som gått  i ett par skor. Ge honom en scen och några människor kommer dom avguda honom vad han gör även om han så skulle stå och peta sig i näsan. Det här är till exemepel Ljungan, Spännis, Alex (kärt barn har många namn, ja han på bilden) vilken dag i veckan som helst. Han ÄLSKAR 90-tals musik och fan det är bra.


Vem är du, vem är jag, levande charader

Ni som bor i Göteborgsområdet har alla läst GP både en och två gånger. Del 3 har  några sidor, Graffiti, då 12åringar får skriva lite kludd i Pulitzerklass. Idag kunde man testa och se vem man var i "High School Musical" och det ringde Daniel mig och vilja göra. Jag vågar inte göra det på mig, vi kan väl göra det på dig. Jag blev efter några om och men den blonda, coola tjejen hur det nu gick till. När Daniel ställde frågorna hade han invändningar precis hela tiden:
- Vilket är ditt favoriteämne?
- Mode.
- Mode? Hahah. Det ser man juh på dig. Hahaha...
- Men vad skall jag ta då, det är knappast kemi, inte piano och inte gymnastik. Det får bli E, mode.
- Aja om du säger så. visssst.


Vems idé?

image814

Precis som Christina sa när vi var hemma hos henne förra fredagen, vem tyckte det var en bra idé att ha den här bilden som cdomslag?

Brumbrum

För några dagar var det mormors årsdag. Hon dog samma dag som Becka fyllde år.  Det jag kommer ihåg mest från hennes begravning var prästen som var solariumbrun och körde Ferrari. Det finns inget som känns så andligt och förtroendeingivande som en präst som kör Ferrari. Han kan vara den enda i hela Trollhättan som äger en dessutom. Inget konstigt att kollekten aldrig uppkom i dom siffror som de människor som skänkte pengar trodde.

http://video.aol.com/video-detail/priest-in-a-yellow-ferrari/1931894365

Vaken, pigg och frisk!

Att jag är vaken så här tidigt en lrödagsmorgon är väldigt otippat. Det skulle vara otippat även om jag det var tisdag och skolan börjar vid nio. Anledningen till att jag sitter här uttråkad i sängen och kollar på Dr. Phil är att jag var sjuk igår. Jag blir inte sjuk speciellt länge men vid 20.00 sharp fick jag feber och innan ens tionyheterna hade börjat sov jag som ett barn. Men nu är jag vaken, pigg och frisk!

Lite bakom flötet

Pappa ringde mig precis och frågade om Alex var ihop med Paris Hilton. Hahah.

image812image813

Welcome to my world

Så nu var jag hemma igen. Min psykolog drog ut på tiden, med en annan, så jag fick snällt sitta där på min plaststol och se dum ut i en extra halvtimme. Ut kommer en kursare som jag läste skrivarkursen med och hon måste vara lite poco loco i med att de tydligen hade att prata om sååå mycket. Jag själv är helt normal och det visade mitt personlighetstest som jag lämnade in förra veckan. Vi gick igenom det idag och titta titta vilka godsaker vi hitta, jag hade en liten släng av borderline, full pott på depression och är narcissistisk. Någon som vill umgås med mig kanske? Bara att höra av er till en narcissistisk, deprimerad människa med borderline.

image811

Sedan tog jag mig till Torget och inhandlade helgens födointag då mamma är borta. En vattenmelon, en muffins, emser och en sväng förbi Systemet. Jag är mycket för kostcirkeln.

Gentleman

Jag har en gentleman bredvid mig. Han bad om ursäkt för att han svarade i sin mobil här i biblioteket. Först hajade jag inte alls men sen trillade poletten när att vissa faktiskt följer de regler som finns på ett bibliotek. Jag gör det inte men det spelar inte så stor roll nu när ingen ringer mig.

Tänk att människor faktiskt söker information här och inte är inne och läser skvaller på Perez Hiltons blogg, om hur många skor Oksana äger, slösurfar på Aftonbladet (och läser om några skidåkare som är fast i en lift i Dalarna. Själv lyckades jag hoppa av för tidigt från en sittlift en gång. Inte så att jag missbedömde situation helt och hoppade 100 meter innan det var daxs och 20 meter ner till marken utan jag hoppa nån meter innan det var tänkt och hamnade under liften. Det var lite spännande och do mvar tvungen att stänga ner allt så jag kunde ta mig upp på fötterna (skidorna) och därifrån) eller om dom har några ny vänförfrågningar på facebook. Åh facebook, det skall jag kolla nu. Där var det mycket kul som hände men jag fick reda på att Daniel Olsson skall fixa fondue ikväll. Very interesting. Sen har min favvoDaniel, Daniel Kirjonen, Chippenesen uppdaterat sin profil med lite franska. Du skämtar med mig va?

Två livslevande alkisar kom in nu. Det här kan bli kul.

Live from the bibbla

Nu förstår jag varför jag aldrig orkat genomlida en hel biblioteksinformation förut. Herre djävlar vad mycket information han öste över oss och då kom jag försent. Men nu är det över och jag sitter i bibblan och slår ihjäl dötid innan jag skall till psykologen.

På fredagar, i alla fall på eftermiddagen då jag är där, har dom ingen sekreterare så dörren är låst och man får snällt vänta utanför som en tönt. Jag har tagit steget längre och blivit en rånörd. Det finns nämligen en trädgårdsstol utanför byggnaden jag alltid tar med mig in och placerar precis vid dörren till mottagningen. Där hittar ni mig sittandes om en timme. Djävla dumt att stå när man kan sitta.

Jag såg en f.d kursare till mig precis. Lite konstigt att se honom här då han påstår att både Yale och Harvard skulle betala honom 10.000 dollar för att han skulle visa upp sig där i med att han är den yngsta doktoranden i svensk historia. Självklart är ingenting av det här sant, Yale, Harvard, 10.000 dollar eller att han ens doktorerat. Han har med lite tur fått ihop en fil. kand så att gå på honom här och inte på anrika Yale var lite konstigt. Inte för att jag någonsin skulle ha något att göra på Yale men ändå, han har juh. Öhhh.


Ja, jag har opererat brösten.

image810

"Ja, jag har opererat brösten" medger Tori Spelling. Nähä! Summan av kardemumman, allt kan inte köpas för pengar och absolute inte perfekta bröst.

Biblioteksinformation

Idag skall jag på något så upphetsande som biblioteksinformation. Jag vet egentligen inte hur många gånger jag borde ha varit där och har varit där men jag vet däremot hur många gånger jag fullföljt en hel biblioteksinformation, ingen. Det skulle vara käckt om jag inte dog av tristess och faktiskt tog mig igenom en hel biblioteksinformation så jag är helt haj på allt sökande inför uppsatsen.

Saker jag har en förkärlek för

Funderade ett tag om det hette förkärlek för eller till?

Jag har haft så lite feber så det knappt är värt att nämnas men i med att jag har en förkärlek för att bli ompysslad och min mamma är sjuksköterska så protesterar jag inte när min mamma vill att jag skall vara sängliggande och bli omhändertagen. Läser lite böcker och prickar av hur många filmer jag sett ur "1001 filmer du måste se innan du dör". Min pappa fick en bok av hans kusin igår som jag kidnappade med mig hem. Parasiten heter den och om jag skall vara ärlig känns lite som att läsa några av de många bloggar jag läser. Den är helt skaplig men det är synd att den bara 351 sidor och med en textstorlek och mellanrum i  stil med Carolina Gynnings Egogirl som att gör att den nästan är utläst.  Så det är vad jag gör, läser, kollar TV och äter isglass.
 

Hello earth, hello God

Det var som Gud uppenbarade sig för mig och visade mig en svart satinjacka för mig. Skitglad ringde jag till affären och undrade om den fanns inne men dom visste inte ens vad jag pratade med så dom kunde man inte lita på så en kvart efter stod jag i affären och frågade igen. Den fanns fortfarande inte så jag gick och köpte mig ett halsband jag var tvingen att ha annars skulle jag dö. Det var ett peacemärkte och vem vore jag om jag inte stöter fred här i världen. Fast jag är medlem i antipeace-gruppen på facebook fast det är Magiers fel, han är så rolig att jag inte kunde tacka nej till en inbjudan. I alla fall, halva nöjet att köpa smycken från Avi & Lena är att få den fula sammetspåsen smycket ligger i. Efter det lunchade jag helt ensam i stan. Nytt lågvattensmärke tro? Nu är jag hemma och jag och min syster tävlar i vems liv som är mest miserabelt. Det kommer nog bli målfoto på det här.

Nämnde jag att det var Bergman i skolan.

image808


Det händer grejer i "Våra bästa år". Njuter du lika mycket som jag Amela?

Det här kan jag!

image807

"Därför flyr Stina SVT:S Debatt" står det i Expressen. Min gissning är att det fanns en ledig plats på pensionärshemmet och om hon ville ha det var hon tvungen att ta den nu. Skämt åsido, hon ser inte direkt purfärsk längre om man säger så. Kanske dags för lite nytt blod, till SVT d.v.s inte till henne. Nu måste jag hoppa in i duschen. Trevlig dag!

Bergman


image805

Idag står det Bergman på schemat. Inte helt otippat kanske. Bergman påminner mig om min farfar, en väldigt speciell kvinnokarl som inte alltid var snäll mot alla. Den där biten om geniförklarad vet jag inte riktigt om man kan räkna in men min farfar trodde på allvar att han kanske skulle få Nobelpriset. Men till hans försvar så kom han på ett och annat.

Inte helt...När Robert Wells och Sofia Källgren uppträdde med denna låt i Melodifestivalen 2003 grät jag för jag tyckte den var så fin. Inte helt hundra.

Taggad

Jag är taggad till tusen inför Eurovision Song Contest 2008. Kanske lite tidigt i med att vi inte utsett vårt svenska bidrag. Själv så håller jag på Charlotte Perelli och B.W.O. De är de enda som har något ute i Europa och göra. Skickar vi ut de flintskalliga tvillingarna så vet jag inte vad jag tar mig till. Det är precis som mannen, myten, legenden Bert Karlsson säger ingen flintskallig kan vinna Eurovision.

Var inne på youtube och lyssnade igenom gamla års recaps och hittade några guldkorn. Skönt att dom la på en hel förmögenhet på Michael Jacksons gamla scenkläder och så är låten värdelös. Eller vad tycker ni? Jag laddade i och för sig ner den här låten samma kväll som Eurovision var men det var då. Greklands finest:Bara jag som undrar hur dom fick ihop dessa i ISRAEL?

Men dom här låtarna är juh rent ut sagt riktigt partylåtar. Inget att klaga på här, fast det är som Tony Irving säger, men:

Synd bara att hon skrämmer mig från vettet, ser ut som en orm:

 

Jag undrar bara vad han har runt halsen, the world is a crazy place!
Det här är helt klanderfritt på fullaste allvar:


Fråga

Fråga:

Hur många olika "Law and Order" finns det? Jag vet att det är alldeles för många men ändå ge er. Kanal5, TV4+,TV3 , alla kanaler köper juh in sketprogrammet. Tänk på oss, tittarna, vi vill inte se sådan skit.

Peppar peppar ta i träd

När man går in på facebook och ser att man fått mail känner man sig alltid extra speciell. 9 av 10 gånger är det något massutskick om någon sketfest på något sketställe som typ Berså eller något ställe i Lund. Nu hade jag fått ett mail av min syster Becka som har sitt rum några meter från mig. Vi bråkade i torsdags och med handen på hjärtat var det inte mitt fel för hon började. Sedan kanske jag sa de hemskaste sakerna men hon började. Nu när jag fått en mobil igen tyckte jag det var käckt om jag hade hennes nummer men i med att vi inte pratar med varandra så skickade jag iväg ett mail på facebook och nu har jag både hennes och min kusins nummer. Jag är verkligen inte långsint men jag tänker verkligen inte be om ursäkt först. Öhhhh, kanske det som är långsint.

Imorgon skall jag äta middag hos pappa och det är väl som alltid en kulinarisk upplevelse om man tycker salt och peppar är spännande (jag skämtar bara papsen). I alla fall så är pappas kusin på besök från den kungliga huvudstaden och hon och hennes man hade en restaurang i herrans många år, hennes man är dessutom kock och likaså hennes son så hon kommer bli mäkta imponerad av pappas kunskaper i köket. Men man får väl dricka några glas vin då brukar det mesta smaka bra.

Läste ni Gynnings fantastiska krönika i Punkt.se idag. Hennes sura smiley var inte att leka med idag. Det stod något liknande med att det var så djävla tråkigt att det var avspärrat en gata från hennes bostad i Stockholm i söndags. Bombhot eller något liknande. "Tänk om jag hade gått där vinglades efter en utekväll och dött. Så djävla trist." Hahaha.

Det är kul att Daniel har höga tankar om mig men när han tror att jag är en läkare och frågar om han har cancer, hur många som får cancer och liknande så undrar jag hur länge vi har känt varandra. Hoppas att det här ryktet med att jag är läkare inte sprider sig för då vet jag vilka två jag kommer få efter mig. Inga namn nämnda Alex och Challe.
 Daniel rökar som en borstbindare och börjar bli orolig nu. Fast egentligen är det lugnt han har satt en ålder då han skall sluta. Först var det 20 år och så fyllde han det, därefter 21 och det hann han fylla med,  22 ,23, ja ni förstår och snart fyller han 24 och har satt gränsen på 40 år. När han är 40 år skall han sluta och jag tycker det är skönt att han ställer rimliga krav på sig själv. Alex har även han börjat röka igen, vem tycker ni passar bäst i en Marlbororeklam. Min röst lägger jag på Daniel. Fick precis ett sms av honom "är d taken" vilket jag tror skall betyda är du vaken och ja det är jag, ring!

image804
image803


Sista dansen

Röker man 60 ciggisar om dagen är det väl inte så konstigt att man får cancer. Som att undra varför man är överviktig om man äter fet eller fattig för att man inte har någon inkomst eller förmögenhet. Läste ännu en blogg som skrev hur tråkigt det var med Swayze. Det roliga var hennes rubrik, "Sista dansen med Patrick Swayze". Bara jag som tyckte det är komiskt? Christina vågar jag inte fråga. Sen visst, det är jättesorgligt att han är döende, det är alltid sorgligt när människor dör.

Hej, Hello, Bonjour, Hola, Shalom, Hallo, Hoi

I med att jag är född i Sverige så är jag en baddare på svenska, har läst  mycket engelska trots att det inte märks, lite franska och spanska,  fyra föreläsningar hebreiska, är en fjärdedels österrikare och har lite vallontattarblod i mig skall jag nu författa ett inlägg á la Natasha Kaulio. Jag hoppas hon skämtar med sig själv, oh my, oh my...

Shalom kompisar!

I haven't slept en blund i natt men vad gör det. Jag har swedish film på schemat och även om jag inte är lika överenergisk och  positif som mina classmates verkar vara så skall det väl gå an. Mailade min professeur för en och en halv plisser sedan angående tentan vi skulle skriva på då och har ännu inte fått tillbaka något. Det kan tyckas vara lite schlecht så idag skall jag se if jag echt har rätt email. Ungefär som när Alex och jag  hade varit på Loca och han signalerade till vakten att han hade brickan i handen så han kunde por cuenta propia ta den. Of course sa vakten trodde Alex,  merci beaucoup liksom, men när Alex kom med sin jacke undrade vakten vad han höll på med. Efter lite om och men så härmade Alex hans Kinna-dialekt och sedan gick vi. Då när Alex gick märkte Alex att han tagit the wrong jacke, ops. Ideas extrañas han får för sig sometimes *fniss*. Loving it.

Eller

Förra veckan när jag gick förbi min syster Ellens rum så spelade hon musik:
- Vad är det du lyssnar på?
- Deppmusik.
- Haha, det låter juh som någon av sketlåtarna One Tree Hill spelar sina avsnitt.
- Det är från deras soundtrack. STÄNG DÖRREN!

Är jag lika töntig om jag postar dessa låter. Dom här är juh i alla fall bra, eller...
Love & communication

Det var litervis med blod som hon tog och inte fick jag något klistermärke med sådana roliga bubbliga ögon man fick när man var liten. Man känner sig allt lite lurad. Skämt åsido, man borde faktiskt ta och bli blodgivare. Man har egentligen ingen ursäkt om man är en frisk, hetrosexuell människa om man inte är lat. Som när jag försökte lura på er att bli flykingguide här i Göteborg, gå i mina fotspår. Jag anmälade mig, var taggad till tusen, fick vänta i några veckor och när de väl ringde upp så sa jag att jag flyttat. Till Örebro av ställen tror jag att jag drog till med. Jag är en dålig människa. Tillbaka till blodet. Vid Frölunda Torg som är nära Frölundagymnasium där jag gick vilket ni kanske kan räkna ut. Där stod det en ge blod-buss och gjorde man detta skulle man även få en 100-lapp. Så en dag när det serverades typ fisk med köttbullar (bamban vid Kulturhuset var lite wild and crazy, försökte på sig lite olika kombinationer). Så fick vi i basketgänget ,där jag räknas in, fick en snilleblixt och tänkte ta oss till blod bussen för att göra en bra gärning och få en peng att äta lunch för. Sagt och gjort och där trampa vi in i en buss full med böcker. Det var visst en bokbuss.

Nu skall min älskade mamma och lilla hjälte till jobbet. Hon frågade vad jag ville ha för mat idag men sådant kan man inte tänka ut med denna akuta blodbrist förstår hon väl.

Shout

Jag kan inte! Jag kan inte sova och sitter att mamma skall komma och sticka mig och ta med sig litervis av mitt blod till något ställe där dom skall se att allt står rätt till. Så rätt som det kan i mitt fall.

Varit så mycket skit på TV och mycket produktplacering som Daniel skulle ha påpekat. Efter att han hade haft en lektion i företagsekonomi om produktplacering har han sedan dess skrikit : PRODUKTPLACERING, PRODUKTPLACERING, SER DUUU? om en coca-colaflaska, MacDonaldsskylt, Samsungtelefon, etc. visats på vilken skärm som helst.

Det finns massvis med olika terapiformer då man skall le under hela samtalen, detsamma när man mediterar och nu kör vi på samma sak. Le igenom hela låten så kommer eran dag kännas lite bättre.


Yrla virvla, virvelflicka...I lööööv juuu


image800

"Virvelpedofilen" (kan jag få ett snack med människan som gett honom detta medianamn, då skulle jag kunna dö lycklig) stod inför rätta idag. Och kolla så glad han ser ut, han är vad man kallar krigare, en glad krigare som väntar på sin Yrla virvla, virvelflicka. Ledmotivet i hans liv verkar onekligen vara no worries, be happy.

Detta kommer bli en bra vecka. Jag väntar på att några saker jag inhandlat från laredoute, hm, asos och kyssjohanna skall trilla ner. Hittade ett armband som matchar det jag har och i samma sekund jag såg det förstod jag att jag omöjligtvis skulle kunna känna mig hel utan det så det vara bara att klicka hem. Sedan har jag lite skola, middag hos papsen med hans kusin, skall nog ta ut mig på odefinerbara äventyr,  leka med Alex och Daniel och sådant.

Svante meddelar att han är hemma snart. Han kommer den 25e april, sen när blir det snart? Hans rumänska dörr står alltid öppen för mig saken är bara den att Svante är en sådan person som skulle kunna säga fel flygplats på skoj. Så hamnar man 50 mil fel och när man skall kolla efter andra flyg, tåg, taxi eller buss så skakar dom på huvudet och man får snällt ta häst och vagn resterande väg. Nu är jag lite fördomsfull mot Rumänien men hey det är ni med. Svante och gänget leker gurragömma (hittade bilden på någon site som ville samla in pengar till rumänska gatubarn, eller så var det emot droger. Nu när jag tänker efter kan det vara för droger, det är ändå Rumänien vi pratar om. Där röker dom väl för att det sägs vara nyttigt, tror att Tyskland fortfarande är uppdelat i väst och öst och Tjernobyl är ett tiptopkärnkraftverk där aldrig något skulle kunna hända. Kärnkraftverk är helt säkert men såg ni grannens hund, haha, fyra huvud och ett ben):

image801

Sådana måste man tycka om

image793

Nu skall jag hoppa i säng för att sova. Har slarvat bort mitt schema så har ingen aning om när jag börjar så jag  kommer när det känns rätt. Hoppas det inte är efter föreläsningen för det skulle inte vara något vidare medans före går an. Som förra veckan kom jag en timme för tidigt för jag hade läst fel på schemat och fick prata med en klasskamrat som är ett stort fan av Björn Runge. Han skall till och med skriva om Björn Runge film vs. Björn Runge teater i sin uppsats. I alla fall så pratade vi om allt och inget och han berättade att under ungdomens år så var hans militant kristen ena veckan för att nästa vecka vara ateist och höll på så i några år. Sådana måste man tycka om.

Save a horse, ride a cowboy

En helg utan bakfylla i sikte och visst låter det underbart. Daniel tyckte inte så och blev smått arg när jag berätade om mina planer, så kan du inte göra, så kan inte hon säga, men vaaa vaaa vaaa.

Efter att ha sett "No country for old men" och deras cowboykläder kom jag att tänka på japanen som åkte 58:an och som alltid hade på sin full cowboymundering året om. Någon som kommer ihåg honom? Han såg så rolig ut med sina cowboyboots, tajta jeans med chaps över, stora bälte, skjorta, bandanan runt halsen, skinnvästen och cowboyhatt. Pluntan hade han i handen som han drack ur och en iskall blick. Typiskt seriemördare. Av någon konstig anledning träffade alltid jag och Daniel på honom om nätterna.

Very very

Min syster kom in till mig imorse och helt ogenerat tände lampan för att gå bort mot mina filmer för att leta efter något att se på. Där låg jag i min säng och hade precis somnat och hon stod och frågade mig om vilka filmer som är bra. Tro mig, hade jag gjort detsamma mot henne hade jag åkt ut med huvudet före.

Hos min psykolog idag gick vi igenom vad jag har för rättsnöre för mitt handlande i mitt liv. Att det skall vara moraliskt rätt vad en av punkterna jag hade skrivit upp. Efter en stunds samtal kom vi fram till att jag inte lever som jag lär. Det är ganska roligt att vara där men när jag fick hem ett tiosidor långt frågeformulär med frågor som "har du medvetet plågat djur innan du fyllde 15?", "anlagt många bränder?" och "tvingat på dig någon sexuellt?" börjar jag undra vad det är för några som går där. Jag svarade nej på dessa frågor om ni vill veta. Däremot en som gick i min skola skulle varit tvungen att svara ja på alla dessa frågor om han skulle vara sann mot sig själv men har nu han gått och blivit Messias himself och verkar ha glömt av sitt förflutna helt.

Ni vet väl att Flygvärdinnan är tillbaka och har varit det ett tag nu? Fast på ny adress,
http://auktoritaren.blogspot.com. Very very läsvärt.

Natthumor

Har precis sett klart Björn Runges "Mun mot mun" och tyvärr var det ingen "Om jag vänder mig om" som är en av mina absoluta favoritefilmer. Vad har ni för favoritefilmer? Peyre har "Dirty Dancing" och "Pretty Woman" så hon är väldigt ledsen över att Patrick Swayze har cancer. Jo vi får verkligen hoppas att han klarar sig SÅ HAN KAN SPELA IN PRETTY WOMAN. Man får inte vara kräsen om natten utan skratta åt allt. Tur att hon är söt i alla fall för det är det väsentliga dagens samhälle, i alla fall här i västvärlden. Kommer ihåg i högstadiet/gymnasiet och de tjejer som hängde ihop och utgjorde den coola klicken. Söta, vackra, snygga och ja det var väl det men det räckte gott och väl. Jag och Alex (remember?) satt på bussen en gång och hörde hur två av dessa tjejer hade ett intressant samtalsämne och våra hakor var verkligen nere på det smutsiga bussgolvet:
- Asså jag har verkligen tänkt på det här.
- Vaddå?
- Hur skönt det är att sova. Det är verkligen såååå skönt.
- Ja, jag håller verkligen med. Jag läste en bok och så tänkte jag, jag skall nog sova nu för det är så skönt och så somna jag. Jag behövde verkligen det och så är det så sjukt skönt.
- Ja, verkligen.
- Verkligen.
- Mmmm.

Satte på en film med Andy Garcia som är den vackraste mannen på denna jord men det blev som vanligt när skådespelare skall leka regissörer, skit. Fast han lyckas ibland men inte denna gång. Jag träffade faktiskt en förra sommaren som var lite lik Andy Gracia men han tyckte jag drack för mycket och jag tyckte han var för ointelligent (inte för att jag är det smartaste som gått i ett par skor, men ändå) så det blev inget och så levde de lyckliga i alla sina dar där inte.

image792


Alla älskar...

Ikväll har jag varit på bio med papsen och vi såg "No country for old men". Djävla bra film, rå, snyggt gjord och man förstår varför Javier Bardem vann Oscar för bästa manliga biroll. Någon i biosalongen hade glömt av att stänga av sin mobil så när den ringde högt och länge sa pappa ännu högre Gud så fräckt. Sedan fortsatte pappa att prata, fråga och diskutera filmen igenom. Tycker ni inte han är lik Brad Garrett som spelar Rays misslyckade bror i "Alla älskar Raymond"?

image789

image790

Idag kom simkortet och inom 24 timmar skall det vara aktiverat och fan vad bra det känns. Alex, leka imorgon?

Det här är det bästa Sacha Baron Cohen någonsin gjort enligt mitt tycke. Sedan har han ett tacksamt offer, überpuckot och celebrityfrisören Jonathan Antin:

 

Herregud min skapare!

Har inte somnat ännu men har gjort min säng till mitt fort och spenderat hela kvällen här. Har blåmärken,huvudvärk och ont i halsen men det gör inte så mycket. Fysisk smärta är egentligen ingenting.

Har underhållit mig med diverse skitprogram på tv, spelat blackjack och läst bloggar från alla världens hörn. Mest från Stockholm. Juh mer man läser bloggar som tillhör den lilla skara av människor som djar runt om Stureplan undrar man hur funtade världen och dom själva är. Saxat från dj Lewerentz blogg om  hans och en vimmelfotografs lilla dispyt: Kvarhåller dock att i mitt "yrke" som DJ så hör det till att synas, medan som fotograf så är det viktigare att låta ens alster synas. Såhär med facit i hand så har jag nog initierat och genomdrivit den mest givande PR-kampanjen i Josefs 18-åriga liv. Antar att vi kommer garva som fan åt det om vi springer på varandra och han talar om hur många brudar han vält omkull pga densamma. Herregud min skapare! Ibland känner man verkligen för att lämna detta andefattiga land. Varför inte åka till Jerusalems för att stoppa in en lapp i Klagomurens sprickor, bada i Ganges, meditera i Kambodja, åka på pilgrimsresa till Mecka eller vad som faller en in. Det gör man bäst på Manhattan med alkohol i kroppen och Abercrombie & Fitchpåsar i handen. Det var vad Daniel gjorde när han åkte till New York för att hitta sig själv. Gotta love him!

Björntjänst

Natacha Peyre slår tillbaka mot folket och säger att hon inte bryr sig vad människor har för åsikt om henne och jag måste säga att jag tycker i ärlighetens namn väldigt synd om henne. Till detta inlägg har hon fått hur många kommentarer som helst. Vissa hyller henne till skyarna, andra spyr gala och sedan har vi dom där härliga björntjänsterna. Åh vad jag tycker om dig jag tycker du borde säga till dom att ta bort dessa bilder på dig och så det en länk på nakenbilder. Inte glamournaket utan totally nude. I alla fall det jag ville säga var att när jag läste deras kommentarer tänkte jag på Ali G, 1:16 in i det här klippet:


Människa igen

Nu är jag en människa igen. Några dagar varje månad när hormonerna flyger iväg så vill jag helst av allt ligga inne på mitt rum, inte ta emot samtal och har bara ha tv:n som sällskap. Det är ungefär det jag gör med förutom att jag tog mig fram och tillbaka till skolan dit jag verkligen verkligen inte ville. Igår och idag har vi pratat om uppsatsen och man kan lät konstatera att det finns några teman som återkommer varje år. Tim Burton, Mulholland Drive, världskända japanska regissörer som Akira Kurosawa och Von Trier (och där hade ni mig tills jag förstod att kille bredvid mig skulle skriva om det. Jag hade till och med titeln i huvudet, Från Dogma till Dogville, och jag tyckte det var sjukt bra). Vi filmvetare är förutsägbara individer.

Maken till ordbajseri har jag aldrig skådat eller upplevt som denna föreläsare bjöd på och det var i ärlighetens namn 99% om honom, hans meriter och liv och 1% handlade om uppsatsen. För övrigt var de båda dagarna fruktansvärt tråkiga och långdragna och jag ville bara ställa mig upp och skrika P-E-D-A-G-O-G-I-K. Det gjorde jag självklart inte utan skrev mitt namn i mitt block sisådär tusen gånger om. Jag är en djävul på autografer nu med andra ord.

Idag gick jag hem efter halva dagen. Svensk film började idag och på lunchen sa att Gud vad kul med svensk film, jag tycker verkligen det skall bli roligt, jag tycker det skall bli mest roligt och då gick jag därifrån. Svensk film från 1917, hur kul kan det vara? Ja, precis.

Har även fått mobil nu och imorgon skall nog simkortet trilla ner med posten så då går det att nå mig som en vanlig människa igen med samma nummer som innan. Jag både är och fungerar som en vanlig människa igen. Underbart!

Sell

Jag måste nog ta mig att köpa något fint snart från Nelly.se. Anine Bing dansar runt i reklamen och har aldrig sett gladare ut så om den känslan kan köpas så är jag först i kön.

Skall till min psykolog och jag vill verkligen verkligen inte. Att gå till henne, första personen jag tycker om, på fredagar är helt okej. Det är fredagseftermiddag, helgen är och väntar runt hörnet och alla är glada. På måndagar är det inhumant att ta sig dit. Måndagsångest i hela kroppen och där skall man prata om små och stora problem. Missförstå mig rätt, jag tycker inte synd om mig utan konstaterar bara fakta. Jag mår djävligt dåligt. Synd bara att jag inte är kille. Det där med tragiska själar brukar juh gå hem hos tjejer medan killar flyr all världens väg.

Out

Just nu är jag så fruktansvärt trött på allt som har med dopamin, serotin och noradrealin att göra.


Hårfint

Jag är så fruktansvärt sur på mig själv som söp bort mobilen igår, alternativt tappa den i taxin. Det beror på hur man ser på det. Igår gick jag på människan jag kan hata mest i hela Göteborg. Hon kan nog vara den enda jag hatar. I alla fall, vi utbyte onda blickar och tankar och sedan var det inget mer med det.

Magnus Hedman gäster Fotbollskanalen som går på fyran och han verkar ha hottat till håret lite. Nu är det jag, han och Tony Irving som alla har samma hårfärg.

image788

Lite bättre

Min syster blev av med sin mobil igår med så nu känns det lite bättre. Mamma måste vara stolt över oss.

Ops

Jag går från klarhet till klarhet och gör alla människor i min närvaro avundsjuka. Jag äger numera ingen mobil efter ha tappat den i en halvgreks taxibil. Var vänlig att inte ring till Grekland på den så är jag glad.

Igår blev det lite Rubinen, Locatelli och Push. Mycket trevligt.

Ellen ditt stolpskott!

Ibland undrar jag om mina syskon och jag är biologiska syskon. Som nu, skall ut, glömde mina nycklar förut och var tvungen att låna Ellens vilket gjorde att vi blev tio minuter försenade till Melodifestivalen och Alex was not happy. I alla fall så nu har jag mina och Ellens och hon har inga. Nu när jag skall ut måste jag meddela henne om vart jag skall lämna av nycklarna men i med att hon tycker om överraskningar så mycket har hon alltid sin mobil på ljudlös för det är roligare så. Då ser man vilka som har ringt sedan och det är juh så himla kul när folk vi få tag på dig.

När det står att Törley har ett inslag av fläder så ljuger dom verkligen inte. Detta är världens bästa flädersaft och kostar ungefär lika mycket som en flaska saft.


Center of attention

Alex fick för sig att han mådde dåligt och åkte precis hem.  Dumpad på självaste lördagskvällen. Detta kan tyckas lite konstigt men nu kom jag på varför. Han skall självklart till Beckas fest där alla andra är förutom jag. Men det är okej, jag vet varför jag inte är bjuden. Jag skulle stjäla uppmärksamheten,  vara the center of attention, ja ni förstår.

Min begravning om en 2 år. Jag kommer nämligen inte bli äldre än 25, bara så ni vet. Fast jag tror dom kommer kalla mig för she istället för he.

image787

Challe är på Rubinen, should I stay or you shoud I go? Dododododododooo. Och så ringde Alex, han mådde bättre och ville ut. Sicken kille alltså. På med partyskorna nu alltså.

Nu kraschar vi festen

Nu har jag allt synat eran bluff. Ellen skall konstigt nog till Beckas fest innan hon skall iväg på tjejmiddag och jag är inte bjuden. Jag var eran idol när ni var små, har ni glömt det? Jag gav er presenter i julklapp när man själv fick tillbaka en sketen teckning och när jag sa att den var fin så ljög jag. Nej nu kraschar vi festen. Sisjöv. 557 för er som vill komma.

I väntan på bättre tider

I väntan pä bättre tider och Alex så får pappAlex duga. Ni skall bara veta hur mycket snällare pappAlex är och den tjatar aldrig emot.

image785

Och här har vi jackan. Ganska ful och ganska dyr. Jag börjar ana att jag har en posemin.

image786

Daniel ringde precis. Han hade en glad nyhet, han har fått jobbet. Hur fan gick det till, var det inga andra sökande.

Sådant kan man tycka är lite otrevligt

Jag ville verkligen inte gå upp och sjunga för min syster som fyller år idag men vad gör man inte för sina älskade syskon. Trött som få och bakis är jag med. Igår var jag på Biljardpalatset av ställen med Daniel för att träffa Emelie, Pepsi och Oskar. Jag spelade självklart inte, sådant orkar jag inte med utan var vid baren hela tiden istället. Sedan gick vi till Bliss och resten är historia om man säger så. Daniel var sur på mig idag men ingen klarar av att vara sur på mig länge så efter ett telefonsamtal och du såg väldigt bra ut igår, perfekt hy så gick det över.

Min kompis Christina har precis kommit hem från Thailand så jag tyckte vi tre, jag, hon och Alex, kunde ta en vinkväll ihop snart som jag skrev i hennes blogg. Idag såg jag att någon hade svarat men det var inte hon utan Alex som hade skrivit oj...då blir det att köpa två back med vin om miss Braun skall vara med. Sådant kan tycka är lite otrevligt.

Vet du vad du skall göra ikväll? Känner du för att gå på fest? Åk till Becka då. Där är verkligen inte jag av någon outgrundling anledning välkommen. Jag sa att jag och Alex kommer vid en åtta-nio och fick ett NEEEEEEJ i svar. Ta det lungt, skulle inte vara kul om du fick en hjärtattack såhär innan festen, jag skämta bara. Jag har egna fester att gå på som den som skall vara i min soffa med Melodifestivalen, Alex och chips. Här har ni oss i just den soffan allt partaj kommer hålla hus i kväll.

image783