Leva livet

NU LEVER BLOGGEN IGEN! OCH JAG!

De senaste veckorna har jag varken känt mig lycklig eller deppig utan bara funnits till men nu är jag tillbaka och bittrare än någonsin.

Var på fäzt hos Svante igår som lyckades med konststycket att slå upp ett jack i huvudet. Han är en manlig motsvarighet av mig om man bortser från det faktum att han läser till läkare och jag till....ja till vaddå?

HEJ OLLE!

Fäzt

Fick ett sms av Svante som löd; "Den röda mattan rullas ut as we speak".

Snart skall jag iväg till Svante på fäzt. Alla borde få ha en Svante i sitt liv.


Patetisk

Lyssnar på filmmusik och gråter.

Jag?
Patetisk?
Nej.


Men det är okej. Jag har inte gråtit sedan den där natten i maj.



















Saknar Svante.


Peter08

Sveriges i särklass osexigaste kille.

Kissies bror, behöver jag säga mer? Precis.

Pat <3



Pat ser inte lika cool ut 2002 som hon gjorde under det glada 80-talet men jag älskar fortfarande låten.

Kan hon, kan jag

3,5 timme tog handledarkursen och jag avled inte av tristess. Några andra pappor underhöll mig med deras dummar svar.

En pappa berätta om vad han brukade göra för att inte bli sömnig bakom ratten. Dricka mycket vätska så jag blir kissenödig var hans svar. Samma pappa berättade även att han inte hade somnat bakom ratten men när han åkte motorcykel. Det är duktigt jobbat.

Under pausen så satte jag mig på Beckas plats bredvid Ellen och när hon kom tillbaka ville hon ha tillbaka den. Nej, jag sitter här svarade jag och då tar hon tag i stolen och drar bort mig och stolen jag sitter på och ställer dit en ny. Normal tjej.

Men nu skall jag fan ta körkort. Kan Anna Johansson (<3), kan jag.

Äckelpäckel

Varför känns det som att Hulk Hogan är kär i sin dotter? Alltså kär som i att han tänder på henne.



På bild: flickvän, Hulk och Brooke.


San Francisco

Har varit ute ganska mycket på senaste och lördagen var inget undantag så jag var på Portan med min partner in crime Nickie.

Jag blir så trött på alla som varit här och där, Indien och Kina, Hongkong och USA, en tripp till Bolivia och sen tillbaka till Australien när man inte ens har frågat så i lördags fick jag nog. Apropå ingenting så sa jag att jag bor i San Francisco.

San Francisco?
Kunde jag inte ha hittat på något coolare.

Nu skall jag, Ellen, Beckis och pappa på handledarkurs för nu fan skall körkortet tas.

Walk of shame

Undrar hur många gånger man måste gå hem med en och samma kille för att sluta kalla det walk of shame?

Dör av förväntan.


The model

Bästa avsnittet av Alla älskar Raymond visades ikväll. Igen.

The Model.

Shake that ass

Klippte sönder ett par jeansshorts igår som skulle bli till ännu kortare jeansshorts. Det sluta med att dom blev för korta men tydligen finns det inget som heter för kort.


12 år

Pink spelar i Göteborg i helgen och jag undrar vad jag har kompisar som skall dit. Pink tyckte man väl om i 6:an och sen gick man vidare i livet.

Färgglatt

Gick till affären i röda mjukisshorta, svart linne, uggs och rosa behå vars behå-band man såg (so Kissie-style). En färgkombination som endast Ekwall hade gillat och Christoffer James (<3) som på långt håll ser ut som en Pride-flagga. Lila shorts, röd keps och grön piké är en av många uppskattade matchningar.

VS.

Varit på bio ikväll och sett Robin Hood och jag kan med handen på hjärtat säga att räven-Robin Hood är sexigare än Russell Crowe.



VS.


George

Kvinnor blir fulare med åren och män sexigare. Kolla bara på George Clooney.

Ja, men du är inte George Clooney.








NOSTALGI. DEL 2.



Kimpan

Läser GP:

"Världens bästa golfare heter Kim Jong-II och är Nordkoreas oomstridde ledare. På sin första golfrunda "sköt" han 38 under par och gjorde fem hole-in-ones. Resultatet bekräftades av diktatorns livvakter och av Park Young Man, pro på Nordkoreras eda golfbana i Pyonyang, som lär ha kommenterat den sensationella rundan så här:

Kim Jong-II är en naturbegåvning.

Älskar diktatorer <3.



Puzz.

Antal människor som kommit fram och sagt att dom läser min blogg ikväll: 4

Antal män av dom: 3

Ligg: 0 men ändå!!!!!!!! Vet ni hur mycket en blond solbränd tjej får ligga om man vill? (kriterier: blond och brun, ej snygg).

Trassla ihop mitt hår med killen som satt bakom mig på vagnen hem nu och det kunde varit romantiskt om han inte var bög. Story of my life.

3 - 0 till IFK idag. Grattis Anna. Grattis Jakob.

NU SÖMN.

 Älskar dig Alex <3. Och pappa! Hej! Får jag låna pengar?

KÄRLEKEN. DEL 3.



Sean.



Franco.



Tommy.



Mike. (samma Mike, min Mike)



Samma, samma MIKE.



Samma vanliga. <3


Bäzzzt

BÄSTA I MITT LIV NU:

1. Att Rescue Me är bra igen

2. Nickie

3. Tapas

4. Alex (om du svarar på mitt meddl. inom dygnet)


Tja!

Hemma och hunrig.

Träffa KEVIN ikväll <3 <3 <3 <3 <3

Bah,
tänder är ditt sista problem.

Julle du tänker samma sak. Hemska, hemska människa.

Undrar vad det är för kliniker som vill ha reklam i skandalösa bloggar. Precis som när det gäller operationer. Tacka vet jag plastikkirurgen jag jobbar hos som säger: det här är en seriös klinik.


Prins Charles av Wales

Läser en bok som en av prins Charles tusentals sekreterare har skrivit. I den beskriver hon Charles som mannen med de havsblåa ögon och muskulösa armar. Dessutom var han "tapper" för att endast sjukskrev sig i fyra månader från sina förpliktelser när han bröt ena armen.

OCH SÅ SER HAN STILIG UT!

ÖH?



Och nu är jag snäll med valet av bild.

Var hos Nickie ikväll med Nickie (nähä!) och Malin. Vi åt tapas och kollade på Planet Terror (ena halvan av Grindhouse) som är skriven och regisserad av Robert Rodriguez och jag kan inte påstå att jag var helt imponerad. Zombie-filmer är inte riktigt my cup of tea fast de första minuterna av filmen var helt okej, eller i alla fall bäst om det säger något. Men med trevligt sällskap blir allt trevligt. PUSS!




Födelsedag(ar)

Enligt facebook har min kusin fyllt år varje dag sedan i lördags. Stackars faster Karin. Snacka om lång förlossning.

Varför?



VARFÖR?

Antagligen därför.

Underbara tisdag

Kollar på amerikanska Bachelorette och jag vill med. I alla fall i slutet när hon har godbitarna kvar. Kommer ni ihåg den svenska versionen av The Bachelor? Skämskudden fram.

Skall snart iväg och leka med Malin och Nickie och köpa lite mat och kanske dricka något gott.

En annan sak jag har tänkt på är att jag undrar hur människor uppfattar mig. För några veckor sedan började min kompis pojkvän prata om en slags skrivstil som han höll på med när han skrev manus och hans flicka sa: men sluta vara så pretto. Anna är verkligen inte sån.

Det var inte menat illa men va fan jag kan med vara bajsnödig som fan. Bara för att jag inte känner för att diskutera Immanuel Kants "tinget i sig" eller religion och science-fiction eller något annat jag läst betyder det inte att jag inte besitter sådana kunskaper jag känner bara att det inte är lämpligt att ta upp om man är och grillar eller är ute på stan och tar en öl. Då finns det andra saker att prata om.

Sånt här orkar jag inte heller bry mig om.
Jag älskar, älskar deras blogg men om ett gäng killar hejar på varandra och inte på mig om jag är i samma sällskap så är det faktiskt inte så jättesvårt att ta fram sin egna hand och hälsa. När man läser humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen som religionvetenskap, krig och politik, filmvetenskap, media etc. så berör man ofta genusvetenskap så jag förstår, jag kan, men jag tycker inte allt behöver vara så förbannat svårt och komplicerat.

Något som är roligt i den här diskussionen om jämställdhet är att man i 9 av 10 fall utgår från sig själv. I det samhälle vi lever i, i västvärlden. Jobbigt att dom inte heja på dig men hur tror du det ser ut i tredje och fjärde världen?

The good old days




KÄRLEKEN. DEL 2.



KÄRLEKEN. DEL 2.

Jobba?

Jag måste medge att jag är lite avundsjuk på Natacha. Hennes liv är vad man skulle kalla soft. Hon går på ansiktbehandlingar, reser, shoppar, går ut och äter, utgångar, pussar på sin kille och hinner jobba samtidigt. Ja, hon kallar sitt bloggande för jobb.

Idag var hon på ansiktbehandling och hårborttagning, förra veckan tandblekning, LPG-behandling och läppförstorning. Jag får samma känsla när jag läser hennes blogg som jag får när jag läser Gynnings. Dessa människor verkar vara besatta av sina utseende. Alltså verkligen besatta. Hur snygga dom är avgör hur mycket de är värda som person.


Nej.

Jag fattar inte varför man självmant väljer att gå runt med två tofsar SÅHÄR. Om man inte är under 5 år.

Scarface på TV3 nu. Någon som inte har sett den? Och någon kille som sett den och inte har den på sin top5-lista över världens bästa filmer? Skulle inte tro så.

REGEL 530440. Har din kille en Tony Montana-affisch på väggen så gör slut.


Femman

Så. Nu var fotbolls-VM slut för den här gången och det känns tomt. Att finalen spelades mellan Spanien - Holland är docl en annan femma.

VM:s höjdpunkt alla kategorier var liraren Kader Keita.



Kärleken



Kärleken.

Jump Jimmy



Ingen bra dag på jobbet för Jimmy Jump.


Men han ser onekligen glad ut ändå.

Inga konstigheter



Igår var jag på Hej då-fest till Jons ära då han skall flytta till Australien för kärlekens skull. Det ni.



Det spelades brännboll så det var bara att bara att anpassa kläderna till aktiviteten. Tror jag rörde bollen tre gånger och det var de tre gånger jag själv slog ut bollen men jag anser att jag spelade en viktig roll ändå.




God natt

PS!

Viktigaste ni någonsin kommer läsa: ÄT ALDRIG MCFLURRY MARÄNGSWISS. Den smakar banan men inte banan som i några skvior banan som det skall vara i en marängswiss utan tandläkare-bananflour till tänderna.

SÅ HEMSKT. KOMMER DRÖMMA MARDRÖMMAR!

Döda

Idag mår jag om möjligt ännu sämre. Dagarna innan jag får min menstruation är jag en fara för allmänheten och då är jag allvarligt. Döda, döda, döda.

Nu skall jag in till stan och träffa Nickie och Lina. Ching!


Drömkropp.



Drömkropp.

Kissie <3

Och bakifrån.


Life sucks

Känner lite för att dö just nu. Och supa. Och fäzta. Och svälja ett ark med atarax.

Kommer inte på expressen.se heller. Livet suger.

Nej tack

Nej. Aldrig i livet.

Obs! Är ej homofob. Eller...

Tisdag

Stod utanför Daniels port klockan sex i stan då han ringer och frågar om jag är klar. Klar? Ja, jag är där om en minut är utanför din port snart. Aha. Men jag väntar utanför dig med bilen.

Jag missade alltså att han skulle skjutsa dit mig och fick helt i onödan trängas bland Partille Cup-barn och ett plåster jag fick på min skosula. Någon annans använda plåster på min sko. Kan skor få AIDS? Ringde mamma i panik i alla fall.



Sedan kom Daniel och jag kollade vad det är för böcker han läser för tillfället och så tog vi en drink. En aperitif som Daniel så fint kallar det.

Ah, Tore Sventon. En klassisker!

Jag och Daniel kom självklart försent, Lizzie lite senare vilket är ännu mer självklart och sen åt vi, drack och kollade på fotboll. ÖIS - Hammarby självklart.

Därefter drog några till Locan och några hem och jag valde hemgång före utgång. Sån är jag.


Seinfeld




My name is George. I'm unemployed and I live with my parents.


Märry me



Hej. Jag är kär.

Men det måste vara färglinser?


Local

Nu är min Daniel-fria vecka slut. Han kom hem vid lunch och för några minuter sedan fick jag ett sms från honom om jag ville komma över. Eller det stod: shall we say 6pm local? x. (Han är ett sådant skämt va men det är därför jag tycker om honom)

När han sms:ar och inte ringer är det egentligen ingen fråga utan ett kom nu! Svarar man nej då får man alltid ett, aja men vi hörs väl tillbaka.


Ligan.



Från lördagen.

Faria, Jessica, Lina, Nickie och jag.

Sebban

Vi beställde hem thaimat idag och Sebban åt inte upp alls mycket så mamma sa att han väl kunde ta med det till jobbet imorgon. Det kan han inte längre mamma. Jag har varit där.

Förstår varför han inte åt så mycket för det var inte speciellt gott men ner skall det.

Ridå

Sebban, Ellens pojkvän, är här och det blev ett himla liv på Ellen när Becka sa att hon såg sliten ut och Ellen frågade då Sebban vad han tyckte.

Ja, du kanske inte är top notch.

RIDÅ. HEJ DÅ. BÄDDAR SOFFAN.


Lördag

Ibland känner jag mig ensamast i världen. Inte fysiskt, för det finns människor överallt, utan bara att det verkligen inte finns någon som förstår sig på mig.

Men så känner vi väl alla. Annorlunda och unik fast man egentligen är konstig.

Var med mamma och Becka på IKEA idag bara för deras köttbullar. Jag kom, åt och gick. Satte mig i bilen och drog ner fönstrena och svettades. Tanken att sätta mig på en parkbänk ute slog mig inte.

Igår efter salta bad (hatar människor som skall kasta in sådana ord så det skall låta mysigare. Åh salt vatten! Det är alltså sånt där vatten som finns i sjöar fast det svider. Speciellt när man bränt sig på brännmaneter) och sol åkte jag hem hem till pappa och kollade på fotboll och därefter till Nickie. Min mobil slutade fungera precis när jag stod utanför Nickies port som ligger precis vid en restuarang på vadera sida och där stod jag i en kjol som slutar innan den börjar och en svart överdel som knappt var längre än kjolen, ett par klackar till det och en flaska bubbel och försökte få tag i henne så jag kunde få portkoden. Min mobil verkligen vägrade funka men kvart senare kom jag in och tur var väl det. Människor kollade, stirrade, på mig som om jag vore ett våp och jag tycker själv inte jag såg ut som det och jag kände mig absolute inte som ett. Hade bara en outfit som passar bäst på en öststatshora.


Helt normal kille

Sms från chippenesen: "Hej ppl jag tankte att vi skulle ga ut o ata pa tisdag kvl da jag har fyllt ar age is just a number! hoppas ni ar free! Mr T man eller ms E kanske kan boka nagot bord ses pa tisdag love D".

Helt normal kille.
Du är inte Victoria Silvstedt.

BästBästBäst


Aj

Var så uppe i min jakt på musslor som vi skulle ha när vi fånga krabbor idag att jag inte märkte att jag simma i inte en, utan fem små brännmaneter. Brännesslor är ingenting jämförelevis. Har hört att man skall skölja med sötvatten så jag frågade pappa om vi hade vatten med oss.

Ja, men ta inte så mycket vi skall dricka det med.

ÖH?

Trådarna var överallt och jag brände mig båda armarna, bröstet och båda benen men det var det väl värt för vi fick krabbor. Renaida döpte en till Pär.

My lips are sealed



Jag kommer ihåg första gången jag såg Lisa Rinna. Hon spelade Billie i Våra bästa år någongång på 90-talet och
jag satte min oboy och mackor i halsen. Vem var människan och vad har hon gjort med läpparna?



chic1

Nu 15 år senare så är det inte längre konstigt.Gyninnig är ett tiotal gånger snyggare milt sagt men dom där läpparna är inte äkta.

Jag tycker åt ena sidan att människor får göra  vad fan de vill med sitt utseende. Det är deras liv och om dom vill färga sitt hår varannan månad i någon ny färg, operera in sillisar eller förminska, manikyr, pedikyr, läppar, fettsugning, botox, så är det inte min sak. Däremot så finns det en annan sida av mig som tycker det är hemskt när dessa tjejer får en skev syn på inte bara hur man skall se ut, utan LIVETS PRIOTERINGAR.



Ghana <3

Är så ledsen för Ghanas skull så att jag inte vet vad jag skall ta till mig. Är nog en känslomässa.

Men tillbaka till det viktiga här i livet, mig, och mitt liv. Imorgon blir det sol, bad och fäzt och idag har jag frossat i räkor och för mig årets första kräftor. När man pratar om kräftor här i Göteborg syftar man inte på de där illröda småskitarna man köper på ICA för 59 kronor utan the real thing.

Hjälpte till att duka hos pappa idag och frågade om vi inte skulle ha någon duk.

Duk?
Ja.
Vi har bara linnedukar hemma.
Ja, det blir väl bra?
Mmm....men dom kan bli smutsiga.

Vi använde ingen duk till sist.


Priceless pjäs

Hade fem sidor kvar att läsa av min bok och vem dyker inte upp då? Jo, grannen.

Hej.
Hej.
Jag cykla hem från jobbet idag.
Okej.
3 mil.
Okej.
Var skitjobbigt.
Okej.

Och sen apropå ingenting:
Jag brukar bada vid Näset men det är så mycket invandrare där.

Priceless pjäs.

Nu skall jag upp till Sisjön och pappa där min faster och två kusiner är och grilla och se fotboll. Sen är favvoVictor uppe i Sisjön. Bra kväll.

MVP

Är hemma nu från kvällens festligheter och väntar på att mina sömntabletter skall kicka in. Var lite drama på vagnen så jag hoppa fram fem säten för se från första parkett. Sedan verkade det bli lite allvarligare och jag hoppade tio säten bort. Tiuff tjej.

Logga in på facebook och såg att Anders, en kille från basketlaget fyllde år och grattade honom. Skrev GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MVPN.

MVP: most valuable player som han aldrig fick. Det var så illa att deras tränare sa: Emil, gå och lägg dig nu. Vi behöver dig imorgon. Och Anders, ja, var uppe hela natten om du vill.

PS. Saknar Emil. Saknar när man ringde och sa att han vaknat upp i en skog och visste inte var han var, saknar NakenEmil och att kunna ringa honom när jag vill.

Saknar alla mina basketklassisar: Alex of course som inte är min basketklassis utan bästa vän, Kevin, världens snällaste Kevin, Sebbe som alltid blev chefén av någon konstig anledning, Mike som var i skolan två dagar om veckan och Emil. Förutom Alex var Emil den enda jag umgicks med frekvent efter studenten för de andra hade skolflytt, lumpen, jobb på annan ort eller var kanske inte intresserad av att hänga med mig. Emil tyckte däremot om att hänga med mig och jag med honom men en hände något, en tjej, och jag hoppas jag fåt hänga med dig igen.


Quiz

Sitter och väntar på bättre tider, eller nej, jag skall snart iväg och möta upp Lizzie och Karin för att gå på smygpremiären av Lizzies pojkvän Victors klubb. Bad mamma köpa någon blomma som jag kunde ge och hon kom hem med en maskros. Typ.

Som när jag hade glömt av att köpa inflyttningspresent en gång och mamma var på Torget och jag bad henne köpa något. Vad som helst, köp en vasdjävel eller något. Vill bara inte komma tomhänt. Mamma kom hem med en Merci-chokladask. Tror han dog av lycka.

Igår var jag på Kajskul8 för Lizzies pojkvän (samma, hon har bara en) hade musikquiz så vi var där. Måste poängtera att musikquizet egentligen inte handla om musik men vårt resultlat, 24 av 60, är inte okej. Dog lite av skam när min gamla klasskamrat rättade det.

Vad hette Chiles f.d diktator?
Pinocchio.