Tisdag

Var på bibblan idag och lånade lite böcker. Om man har en förkärlek för att läsa skräpbiografier som jag är det bra att bibblan finns. Mindre kul att lägga ut tvåhundralappen för att läsa ut Gynnings Ego Woman på 90 minuter. Under matchen Portugal-Spanien läste jag Ego Woman som mest kan liknas med ett försvarstal. Hon bryr sig inte om Kjell Bergqvists uttalande, Björn af Kleen, Tony Irving, Patrick Ekwall men hela tiden tar hon upp vad folk har sagt om henne och hur de har fel.

Aja.

Imorgon ut med båten om det är fint väder.

?Ser inte
Norska Hollywoodfruar-Antoinette ut som en fulare Gynning?


Grillkungen

Skall upp till papsen och grilla och kolla på fotboll snart.

Om maten tar tid hoppas jag det finns brännvin.


Max KochAlltså den här människan, Max Koch, är min nyfunna idol.

Jag hade ingen aning att han fanns ens men så är jag lite efter och skaffade ICQ i nian.

Till minne av M.JTill minne av M.J.

Men i med att han inte är död enligt hans fans kan väl ingen ta illa upp. Han, Tupac och Elvis sitter någonstans i djungeln och spelar kort och delar på en peanut butter and jelly sandwich.

Soulmate

Daniel hade över några och grilla och forade midsommar. Där träffade han en person han verkligen kom bra överens med.

Du vet när man träffar någon man verkligen klickar med?
Mmm.
Vi har samma intressen med.
Som?
Ja, båda tycker om att resa.
Wow.


Coolt att träffa på sin soulmate bara sådär.

Grattis

Var ute och sola en timme igår och ser en kille på gräsmattan som närmare sig tio meter var femte minut. Nej, nej, nej tänkte jag och mina farhågor blev besannades och till sist satt han bredvid mig och började prata.

Namn har jag glömt av men han var 27 tror jag, truckförare, bodde i Flatås i en tvåa som han med lån betalar 7000 för i månaden (Herregud, vilken slipad affärsman), tycker om hård musik, är en aspirerande dj och tycker om att dansa. Han gick i en buggkurs för två år sedan och till en början var det ganska många där.

"En islänning som jag kolla in, en tjej alltså, men hon försvann efter en gång. Sen var det bara några gamlingar men dom slutade komma dom med och till sist var det bara jag och dansläraren. Hon hade brutit benet så det var inte så jättekul." Såg honom attackera en annan tjej idag. Grattis.

Älskar även hans svar på vad jag gjorde.
Jag pluggar, han läst lite olika men mest religion.
Vad blir man då? Präst, lärare, ett fåtal forskar.
Forskar. Det är
Astra bra på. Det kan dom göra där.

Farvel

Varit på stan med Nickie och tagit några glas vin och kan berätta att stan var död. Spökstadsdöd.

Apropå
det här.I Monaco och dricker lite skumpa. Eller i alla fall är jag inte och betalar 10 000 per match för att se vårt landslag åka ut.

Duktigt.

Du har en låt på din repertoar, en du har spelat konstant i ett år och det går åt helvete. Bra jobbat.

Ingen tunga i världen kan hjälpa den här killen att nå framgång bland damerna. Och inte den andra killen heller. Ni kände inte att för att någon annan skulle prata? Och och och där, och och och här...

10+Daniels hatt var ingen tiopoängare. Hur tänkte du där?

None of demI särklass den bästa låten på Robyns nya.Apropå VM

Apropå VM.

Jag skulle inte vilja vara med i Nordkoreas fotbollslandslag. INTE. Kim Jong II står säkerligen på flygplatsen och väntar.Rockstar. Har på sig solglasögon som om han vore en afroamerikansk hiphopare i en musikvideo. Eller Stevie Wonder.


Ta 3 betala för 2.

Kollar igenom bilderna från Kreta, igen, och längtar tillbaka till minigolfbanorna. Nej, vi har faktiskt en bra i Slottsskogen som min pojkvän, ja fd, aldrig lätt mig vinna på. Alltså aldrig. Och jag blev alltid lika sur varje gång.

Jag tryckte på alla knappar som fanns när vi skulle få på blixten på kameran en kväll och det slutade med att den tog tre kort automatiskt och vi tyckte det var hysteriskt kul. Tror vi var lättroade.Kort 1
Kort 2. Oj, den tar fortfarande kort.Kort 3. Hej! Man ser din hjärna.

Pause.

Dagens sanning: behöver du ta fyra Atarax varje gång innan din vän kommer är det nog på tiden att ni tar en liten pause.

Vännen.

Men det är okej. Jag lovar att man kan leva trots att man är singel.

Man brukar säga att om man inte älskar sig själv vem skall då kunna göra det men hon kör tvärtom-tänket. Destu fler pojkvänner jag kan ha under ett år, destu mer älskad är jag.

SublimeSkulle gifta mig med Greg Dulli vilken dag i veckan som helst.

Snart kommer Daniel och han kommer jag inte gifta mig med. Eller...

VM

Annars deppar jag över VM. Inget av de lag jag hejar på går det bra för.

FacebookBah, nej jag vill inte bli din vän.

Inget viktigt. Bara mitt liv, mina tankar och mina funderingar.

Åt middag hos min moster idag och i med att vi bor i lägenhet har vi ingen grill så det var årets första grillning för mig. Pappas grillning har jag blivit lite misstänksam mot efter att jag och Alex var där 2007 måste det ha varit och skulle grilla. Vi åt grillspett och fick fläskfilén medium rare. Fläskfilé + medium rare = ingen bra kombination om man inte vill dö av galna griissjukan (tro mig det kommer komma).

I alla fall var det supergott och sen skjutsade min kusin hem oss och hon körde kanske inte jättefort. På utfarten där barn kan leka körde vi så långsamt så en gammal gubbe gick jämnsides med oss när vi körde. Hehe.

Peppat inför Elfenbenskusten - Brasilien hela helgen (woooow, men ändå) och så dör matchen inom en kvart. Kul. Men jag älskar fortfarande Drogba.

Angående
den här bilden jag la upp så märker jag av kommentarerna att ingen förstod min diss mot sådana bilder utan trodde att jag ville hora ut mig lite. Jag driver med kändisbloggares ursäkter för att få visa sina bästa tillgånger, d.v.s deras kropp.

Jag har köpt en ny bikini. Vill ni se? Ja! Okej, men i med att mina läsare är dumma i huvudet så förstår dom inte hur den ser ut om jag inte sätter på mig den. Sådant gör dom inte för att vara vänliga, så ni skall få se hur den ser ut på utan för att bloggaren vill få det bekräftat att hon har en het kropp.

Pleeeease

Ge dig Sibel. Du var med i Idol and that's not cool.

Vän.

Nickie Algeskog & Anna Lundberg m.vän

Nickie Algeskog & Anna Lundberg m vän.

Ja så står det på stureplan.se. Jag må vara namnlös men jag är i alla fall någons vän.

Älskar att jag ser ut som två stora bröst med ben. White trash 2010.

Gölle.

Gölleönge.


För kärlekens skull

Varit hemma ikväll och zappat mellan Festföreställning Konserthuset och förfasats över The Real Groups medverkan och VM där det inte hände någonting så jag zappade över igen och grät lite för kärlekens skull. Dom som ser så lyckliga ut och jag minns inte ens känslan av att vara kär i någon. Aja.

Hittade den här bilden som en kompiz har laddat upp på facebook.


Drogba <3

Dom ringde från jobbet idag och frågade om jag kunde jobba eftermiddag/kväll i receptionen och jag blev halvsvettig. Klart måste man ställa upp men ELFENBENSKUSTEN med DIDIER DROGBA spelade mot Portugal då. Den match jag sett framemot mest av alla matcher i gruppspelen. Inget kommer stoppa mig för att se Elfenbenskusten - Brasilien i alla fall.


Orkar inte

Bra vs. dåliga sidor.

En av Natacha Peyres dåliga sidor enligt henne själv är hennes tunna naglar. Jag orkar inte.


Måndag

Jag tror jag är sjuk. Jag är snuvig och börjar förstå vad män menar när de säger hur hemskt det är att vara förkyld.

Har jobbat idag och då blev det tusen gånger värre men när jag sluta var förkylningen som borta. Jobb är farligt mina vänner.

Lyssnar på Motownklassisker och ser fotboll. En måndag kan vara betydligt värre.


Kreta

Jag och Daniel hyrde bil i några dagar på Kreta. Stranden vid oss bestod av småsten och poolen av finländare and we don't do småsten eller finländare (Daniels pappa är i och för sig det but nevermind) eller Foppa-tofflor för att ta oss från solstol till havet.

Vi fick en karta av hon vi hyrde bilen av som kanske var 30 gånger 20 cm (kartan alltså, inte tanten. Hohohoh). Okej, Kreta är inte en jättestor ö men den var kartan var lite väl liten. Den strand det tog oss en kvart att åka till tog en timme att åka hem från. Vi kom verkligen ingenstans utan körde bara runt, runt och jag skratta och Daniel blev surare och surare och förbannade mitt kartläsande. Dessutom råkade jag sätta mig på Daniels glasögon som han hade lagt på mitt bilsäte och ja dom gick sönder.

Om dagarna så spelade jag och Daniel yatzy och på nätterna spelade vi minigolf. Däremellan badade vi, solade lite och åt mat. Några sex on beach slank ner med. SKOJA! Beställde bara orgasm of course.

Daniel brände sig rejält på bröstet så han började flagna innan vi ens hann lämna Kreta och jag brände mig med. Efter tre dagar var vi resistenta mot solens strålar enligt Daniel så tack för att jag börjat flagna redan nu för att du lura mig. Brände mig på bröstet och såg ut som en tysk eller britt som tror de fått värsta brännan när de egentligen är hello lobster.

På flygplatsen hem ville de väga ens handbagage med och då hamnade vi på 9 kilos övervikt. 12 euro per kilo blir 108 euro och troligt att vi tänkte betala det så vi kastade ut handdukar, böcker och 3 euro-vin Daniel hade köpt. Är man en finsmakare så är man.

Men när vi hade vägt om våra väskor och fått tillbaka våra pass gjorde Daniel en fuling och helt enkelt tog den väskan vi hade lagt allt vi skulle kasta och tog med den som handbagage ändå. Tuff som jag är så sa jag, men så kan du väl inte göra, tänk om de kommer på dig, lägg tillbaka den och blev typ helt svettig.

Roligast var när vi vägde vårt bagage och Daniel inte fatta att man adderade vikten av alla väskor och att det inte spelade någon roll vilkens väska eller handbagage som vägde mest utan att de var den totala vikten. Han trodde hans handbagage fick max väga 5 kilo och ett tag trodde han att han var tvungen att kasta sin dator som vägde 3,3.

När jag läser andras bloggar som varit på samma ställe som oss och beskriver det som ett paradis undrar jag om vi var fel. Missförstå mig rätt, Kreta bjöd på sol och bad, men "stadskärnan" bestod av flip-flopbutiker och restauranger som lång längs en väg.

Daniel var mycket imponerad av denna radio som inte fungerade. Alltså den fungerar juh inte men den är väl här för att se fin ut. Ähhh, jo. Skitsnyggt.Sen Daniel (eller hans pappa) renoverade hans lägenhet tror Daniel att han är en byggmästare/arkitekt/målare/you name it i ett. Han kände på väggarna och gav dom godkänt.Precis bredvid oss låg en tennisbana. Här har vi en snygg tysk.Galen skånsk pappa som spelade mot sina barn som var mellan 7 och 13. Är ni dömma i hövvet. Ni kan inte räkna skrek han ofta till barnen.Livliga Platanias.Nattnöje. När vi kom hem kollade vi alltid på klockan och konstaterade hur galna vi var som var ute så länge. Halv tolv ikväll. Det blev en vild kväll.Will Smith i Fresch Prince i Bel Air.Mina pyjamasbyxor. Sexy.Daniel tror juh att han är fransk så han köpte en fransk flagga. Inga konstigheter. Och vårt älskade yatzy. Bästa investeringen någonsin.Roliga restaurangskyltar. Hilarious verkligen.Vi delade säng. Det gick hett till.Gin fizz med cool drinkpinne.Igår

André Persson, Anna Braun & Nickie Algeskog

André, jag och bästis igår. På Push of course.

Nu skall jag iväg och handla med mamma och shortsen åker på även om det regnar.

Hur man vet

Hur man vet att en bloggare har varit på semester? Jo, genom sådana här bilder. Finns nog inte någon bloggtjej som inte tar sådana kort.Andra dagen när det regna hos oss och var sol i Göteborg.Själv går man lite längre.

Nakengrannen

Det som gjorde störst intryck på mig under resan var våra grannar, närmare sagt de som gick under namnet nakengrannen.

Första dagen såg jag vår granne 25 meter mittemot gå upp på balkongen och hänga ut sin handduk och han var naken. Jag tänkte, hoppas han inte såg mig för det hade varit pinsamt för honom, men grejen var den att han var inte naken för han hade duschat och skulle hänga ut handduken på tork utan han och hans fru, både 60+ och med några kilon för mycket, var nakna jämt.

Nakenhet är det mest naturliga i hela världen....bla bla bla...men man födds fan inte naken med en kamera i handen. De tog kort på varandra och filma och jag halvdog på balkongen de närmaste dagarna. Att gå ut och få det sista av kvällssolen utan att få se snopp fanns inte på kartan.

Sista natten ställde han sig och pissade från balkongen ner till någon annans terass. Fräsch gubbe.

Mannen

Tur att man hade med sig Daniel. En riktig man.


Två världsmedborgare

Jag och Daniel, två världsmedborgare (lol), blev faktiskt inte helt sålda på Kreta eller snarare Platanias som ställe men vi har haft jättekul tillsammans som alltid.

Och som alltid blir det lite (kärleks)gnabb emellanåt.

8Och åtta timmar senare är vi hemma.

Greetings from Kreta

Greetings from Kreta. Testing, testing...

Gah!

Orkar inte lägga mig i Israel/Palestina-debatten MEN jag är bara lite konfunderad över hur många som kallar israeler för judar och palestinier för palestinier i den här debatten. Inte judar och muslimer eller israeler och palestinier utan judar och palestinier. Och de oftast av feminister som alltid  påpeker hur viktigt det är att man använder ord för alla ord är så värdeladdade.

Hatar för övrigt Henning Mankell. Vad fan skulle han dit och göra? På allvar? Skulle gärna vilja veta vad han egentligen trodde han skulle kunna hjälpa till med? Och tack Libanon som vältrar sig i rikedom inte gör någonting. Hatar människor som skriver hata Israel och vägrar se till sitt eget lands historia. Och hur tror ni landsgränser har dragits förut? Genom sax, sten och påse?

Länk från Parisa som är läsvärd.

Vad Israels militär gör är inte detsamma som vad alla israeler tycker är rätt och alla judar är inte inte israeler.


Tack för maten!

Tack för maten!

Har varit på två studentmottagningar och i med att på den första så firades Totto och Danne, tvillingar alltså, var man juh tvungen att äta dubbelt så mycket och sen iväg 50 meter till Anton.

Där hitta man Häggan (vid tårtorna. hehe), Martin, James, Elin, Sofie och Victor självklart i med att det var hans lillebror som tog studenten. James är fortfarande den roligaste människan jag träffat, eller på tronen med Victor, Daniel och Alex. Sakerna han säger ibland är så fruktansvärt oförskämda och roliga.

Kolla på deras studentmottagning sa han och peka på en annan på gården och sa, de liknar fan en camping. Och, lägg inte porslinet där dom kommer juh ta det och sälja det och ännu en gång syfta han på människorna på den andra studentmottagningen.