Men ge dig

Från Denise Lopez blogg:

"fick jag som enda svenska artist den stora äran att vara förband åt Michael Jackson på ett fullsmockat Ullevi. Det är 12 år sedan men en dag jag aldrig kommer att glömma."

Hon kommer aldrig glömma den dagen och låter ingen annan gör det hellre. Hon nämner det jämt. JÄMT!


Du är lika djup som en vattenpöl

Lulu Carter verkar anse att hon är djup. Andlig. Grubblare. Hon är nog det i samma utsträckning som Håkan-Färjan och hemska, hemska Kisthi.

För mig är det här.....skit.


A+

Simon Braziden

Så söt. A for efford.

Forza EkwallJag är väl vad man kan kalla ett Patrick Ekwall-fan så när Nöjesguiden där Parisa håller till skulle
intervjua Patrick Ekwall kan ni väl själv gissa vem hon vände sig till. Precis.

Vad tycker ni om Parisas söta lilla rosa rumpa?

CP

Jag frågade mina syskon om dom skall med på en begravning på fredag varpå Daniel hör fel och säger; nej jag kan inte. Skall ut och festa. CP.

Made

Becka kommer in mitt rum och jag frågar vad klockan är. Halv två svara hon och jag får panik. Kastar av mig kläderna för att hoppa in i duschen för klockan två hämtar pappa upp oss för guldmatchen börjar tre. Sen kommer jag på att det är lördag och inte söndag idag och känner mig lite dum. Men jag hade känt mig dummare om jag hade stått utanför porten klockan två med IFK skrivit på pannan.

Var ute och åt igår med mina syskon och Daniel och jag är ledsen att meddela att nästa gång får du inte hänga med Daniel när vi skall syskonmysa. Du märker juh själv hur det går. Att vi alltid tjafsar och du säger att jag är orättvis och borde lära mig när man skall hålla käften och jag säger att dina argument inte håller och du är dum i huvudet. Sött par, eller söta, gulliga bästa vänner. Vi fyra gick till Bliss därefter och det var inget bra. Man brukar juh säga att jag vill inte gå till det ställe som vill ha mig som gäst.

Extrasängen är i mitt rum. Oroväckande nära min så det nästan ser ut som en dubbelsäng. Daniel brukar säga att han skall sova här men det slutar alltid med att han försvinner under kvällen men igår hade jag intebn turen på min sida. Innan han gick sa han; jag kollade på dig när du sov och gud vad vacker du är.....not. Du ser fördjävlig ut. Ringer sen. Puss.

Kvack kvack

Debatt bjöd på riktig underhållning idag. I alla fall andra delen av programmet som handlade om plastikkirurgi. Lulu Carter var där, plastikkirurgen Jan Jernbeck och det är ingen debatt om plastic fantastic utan Raaaawsing. Lulu Carter är inte the brightest star in the sky milt sagt. HERREGUD! Jag brukar inte kolla på Äntligen Hemma och därmed inte någon superkoll på henne men att hon skulle visa sig vara så här ointelligent var kul. Jag menar, Linda Rosing framstod som ett geni.

Alla pratar om bröst, botox och bröst men de pratade ingenting om läppar. Såg ingen Lulu Carter eller Linda Rosings ankläppar? Det ser inte klokt ut. De ser ut som dom sugit av en isstaty föreställandes en....banan.

Om man inte visste bakgrunden till den här bilden är frågan inte vad är det hon har i händerna utan vad har hon på sig?


Underbara torsdag

Idag skulle hemtentan lämnas in och imorgon klockan 9:00 börjar en ny kurs. Lite taskigt kan man tycka då det inte ges något tillfälle för tentaöl.

Vägrade att åka hem efter jag hade lämnat in min tenta så jag och Kärztin luncha, hängde på stan och sen var jag hemma hos en stund och fick massage. Hon är guld värd min Kärztin även om hon skämdes över mig som gick runt med min IFK-halsduk. Man är inte IFK-fan bara de dagar de spelar match utan året runt.

Imorgon skall jag, Ellen och Becka äta middag ute. Min födelsedagspresent av dom och de skall bli kul att spendera kvalitétstid men min systrar. Det finns dock ett problem, Daniel har bjudit in sig själv. Lördagen blir med antagligen lugn för att vara bakfull på guldmatchen finns inte.

Starstrucked

Kommer ni ihåg Weibull som var med i den rätta för Rosing? Såg honom på stan i tisdags. Jag var så nära honom att jag hade kunnat nudda honom om jag ville. Det ville jag självklart men det var stort. Ännu en sak jag kan kryssa för i min lista "10 saker jag måste göra innan jag dör". Stort, stort, stort. Är fortfarande starstrucked.

Nu skall jag se på säsong 4:s första avsnitt av Friday Night Lights och sen skall jag ta mig till bibblan och skriva ut min hemtenta. Och Kärztins. Och Lisas. Det är sån jag är. Jag ställer alltid upp i vått och torrt. Sen att det var jag som frivilligt sa att jag kunde göra har inte med saken att göra.

Schack matt

Anna Hibbs är tydligen bra på schack vilket är något jag inte har gemensamt med henne.

bild

När jag var yngre brukade jag och pappa spela schack med hans gamla schackspel som jag så gärna ville ha. Han sa til mig att om jag någonsin vann över honom skulle jag få honom. Vi spela och spela och jag vann aldrig. Jag frågade honom för några år sedan varför han aldrig bara kunde låta mig vinna. Tror du inte jag försökte var hans svar.

Jag kan inte undanröja mina källor

En av ganska många saker som är roligt med min pappa är att han alltid är vansinnigt orolig över mig. Att han är orolig är i och för sig inte kul men dess uttryck de tar. Efter varenda helg ringer han alltid och säger:

Jag hörde att du var ute i helgen.
Öh ja.
Och att du var aspackad.¨
Nej det var jag inte.
Ljug inte nu Anna.
Men jag...
Tycker du verkligen att det är coolt att vara aspackad?
Men jag var inte...
Jo jag har hört det.
Vaddå hört?
Jag har mina källor.
Vaddå dina källor?
Ja.
Vilka?
Jag kan inte undanröja min källor förstår du väl.


Hans källa är min blogg.

Kolsyre-is

I helgen firas Halloween vilket innebär att det är kolsyre-isens högtiden. Jag kommer ihåg min första och enda jag sett kolsyrei-s live. Min pappa skulle till sin bästa vän och min gudar och bertättade att Håkan hade en överraskning för oss barn. Jag älskar överraskningar och presenter och blev helpeppad. När vi kom dit visade det sig att the big surprise var kolesyre-is. Jag kan förklara med ord hur besviken jag var. Jag förväntade mig en bil, pool, ponny, ja vad som helst förutom kolsyre-is. Dessutom gick jag i åttan(!!!!), det var långfredag och det enda som gick på TV var filmer om Jesus.

PJÄS!

Jag älskar mannen utan minne. Inte filmen alltså. Den är baj (eller jag har inte sett den. Kanske man borde?) men mannen som synts frenetiskt i media då han inte vet vem han är. Det vet han nu i alla fall för han hittades på ett bibliotek och hade loggat in på sin egen hemsida. Hehe. PJÄS!Sami Hossein blir allt mer deprimerad av sin tillvaro.
- Jag ligger på sängen och gråter. Hela situationen gör mig bedrövad, säger han till Sydnytt.

Något som gör honom ledsen är att han inte verkar ha en familj. Inga anhöriga har frågat efter honom.
- Om ingen saknar mig, varför skulle jag då vilja minnas?

Vilken människa! Kärlek. Haha.


Jag ba va

Såg på The Doctors i måndags och det var helt absurt.  Joan Rivers var gäst och de pratade om plastikoperationer of course. Hon hyllade hennes operationer och dom hyllade hennes operationer. Jag ba va som Stureplans Vackraste brukade skriva när kommentarer är överflödiga. Eller tänker jag fel nu? I alla all. Kommentarer överflödiga. Men hon har varit med i Nip/Tuck så hon har humör vilket är ett pluspoäng då det är hennes jobb. Humor alltså.

Apropå humor och komiker måste jag säga FY FAN VAD PETRA MEADE ÄR DÅLIG. Med handen på hjärtat så vet jag att jag skulle vara roligre och jag skulle till och med tänka mig att skriva min egna skämt.


Fan vad jag höjer mig själv till skyarna när jag aggressionera vägrar lämna min kropp, själ och sinne. Vrede äger denna kropp och djävuel min själ. Kroppen får jag behålla själv. 


Hej från sängen!

Har skrivit på min hemtenta hela dagen och har fruktansvärt ont i ryggen och tänker inte röra mig mer på hela kvällen. Mina aggressioner är inte riktigt försvunnit ännu och när grannen började borra åtta på en onsdagskväll fick han reda på vad jag tyckte om. Problemet är att jag inte vet vilken granne det var så jag skrek bara det högsta jag kan och hoppades på det bästa.

För en halvtimme sedan hörde jag oljud igen och blev rejält förbannad. Vad är det för stolpskott som för oljud nu. Vem dom var klockan är eller har fanskapet inte ställt tillbaka klockan fem timmar. Det visade sig vara mamma. Andra gången. Inte första.

Imorgon ses vi prick 13:00 utanför expeditionens brevlåda Kärztin. En minut försent så går jag dom 50 meterna till dig. Du kan väl säga till Lisa att börja skriva på hemtentan och inte bara läsa. Pratade med dom, eller med Kärztin vid fem och då hade Lisa börjat läsa i böckerna.

Och lite om Guldstriden. Fortfarande övertygad om att vi vinner på söndag. Vi spelar för att vinna och för att lägga mål som AIK inte riktigt förstått att man skall göra. Hur många 1-0-matcher har dom inte spelat? IIIFFFFKKK!

Fitta

Jag vet inte riktigt vad jag skall göra men det känns som jag har så mycket aggressioner i min kropp som bara måste ut. Var längesedan, alltså riktigt längesedan, jag fick ett raseriutbrott men igår klockan kvart i elva var det dags. Hittade inte den tröjan jag ville ha på mig så jag stod och skrev oavbrutet i tio minuter innan jag leta upp någon annat att ha på.

Förr däremot hade jag ett temprament utan dess lika ibland. Igår hos min terapeut pratade vi om jag skall träffa en annan psykolog och prata om en specifik sak. Vad sa du att hon hette frågade jag och hon svara.
Jag känner igen namnet. Har hon jobbat på Östra?
Jag tror inte det. Hon jobbar på Sahlgrenska nu.
För om det är hon har jag kallat henne fitta.
Men du kommer inte ihåg hennes namn?
Nej. För mig hette hon bara din djävla fitta.

En annan människa jag vill kalla fitta är Katrin. Anna Book kanske inte är min idol men jag förstår inte hur Katrin tänker.
Lämna henne ifred din djävla fitta.

Kommer ihåg när Katrin nämnde att hon gärna ville att dom skulle bjuda in Kissie eller någon annan av blondinbloggarna så skulle hon krossa dom i en diskussion om vad som helst. Är inte det skrattretande? Att hon skulle krossa dom i en diskussion? Det hade den där praktikanten i ICA reklamerna med ha gjort. Jag skulle ha krossat Katrin i vilken diskussion och jag skulle vilja krossa henne under min skoskula med.

Love, peace and understanding.

Ondska

Jag älskar att Biljana Plavsic har på sig det största korset någonsin runt halsen. Det kan hon nog behöva för hon hamnar nog inte i himlen. Hon må var gammal och grå nu men man får aldrig glömma. Hon är ondska.

Lilla söta Ellen

Lilla söta Ellen.

När vi är i NY kan vi inte gå och se John Lennon Show då?
Va?
Den spelas väl in där.
Vad sa du?
Du är inte smart duuu. John Lennon Show sa jag.
Han är död.
Nej jag såg honom igår på TV lilla du. Han med grått hår.
Det är nog Jay Leno du menar...
Saksamma.
Och det spelas in i LA.

Nu kör vi över dom. Tuuuuut, tuuuuutPrecis hemkommen från Hard Rock Café där jag, mamma och Ellen sett IFK - Halmstad. Becka var självklart där på plats  men jag tycker om att socialisera mig med vanligt folk så man inte tappar kontakten med verkligheten. Jag är inte bara bloggkändis utan även en vanlig person precis som du. Jag må vara känd och snygg men jag är gjord av kött och blod och gråter salta tårar som alla andra. Trott eller ej. Jag behöver inte ens skriva att jag skämtar? Ni vet om det.

2-2 idag vilket innebär guldmatch på söndag och lycka för mig. På söndag kör vi över Angelina Jolie-laget som likt henne har adopterat en unge från varje världsdel. Skillanden är att hon har pengar och inte minus på kontot.

Ses på söndag!!!!! Ha med dig pyttipanna och 3,5or så vi kan känna oss riktigt Göteborgsroffiga.

Hej måndag du är välkommen

Jag är så trött att jag inte vet vad jag skall ta mig till. Om en timme ligger jag på en divan och blir mattad med druvor av min terapeut, nej men skämt åsido, då sitter jag på en stenhård stol och stirrar på ett paket näsdukar om någon har eller skulle börja gråta.

Sådana här besök innebär bara ångest för mig. Jag har gjort det så länge och det finns absolute inget glamouröst i det för mig. Jag går inte dit, pratar om självkänsla och går ut och äter lunch med ett glas vin på det och bloggar om det. Många bloggar målar självmant upp sig sterotypiskt för att sen försöka riva ner fördom efter fördom men inte tillräckligt mycket för man vill trots det framstå som ett bombnedslag. Blond men smart, vräker i sig mat men är pinnsmal, etc. etc.

I alla fall. Back to huvudpersonen, moi (både franska och engelska. Värsta Daniel)! Idag måste jag betala men som hon i expeditionen brukar skoja till det så tar det inte många dagar innan du är uppe i högkostnadsskyddet och hon har rätt. Mina mediciner är slut så det tar en dag.


Gåshud.

Gick på min bästis från mellan- och högstadiet igår. Eller hon var inte min bästis hela högstadiet för jag dumpa henne för min kompis Anna som i sin tur dumpade mig när vi började gymnasiet för en som hette Ina. Det måste ha varit det största misstaget hon har gjort i sitt liv för jag är som ni märkt fucking fabolous. Och rolig. Och halvlojal. Hehe.

Ser på Barcelona - Zaragoza på TV4Sport nu. Hade hoppats att de skulle visa något med Ekwall men det här får duga. Zaragoza reducera precis till 4-1 och de zoooma in deras fans som orkat ta sig till Barcelonas hemarena. De var väl 20, högst 30 pers. Och nu la Barcelona mål igen. Det påminner lite om när IFK körde över DIF i början av säsongen med
6-0. Utklassning.

AIK vann idag vilket innebär att IFK måste vinna över Helsingborg (Halmstad var det visst. Antingen ljög min syster eller så lyssnar jag inte på vad hon säger) på tisdag för att det skall kunna bli guldmatch på söndag. Lite halvnervös sådär.

Gah. Gåshud.


The money train


Håll käften

Hon kan alltså aldrig någonsin hålla käften. Det är en sak att skvallra med ens tjejkompisar och en annan att outa alla möjliga människor när hon gästar Vakna med The Voice på torsdagar.

Är det bara jag som tycker hon är tröttsam? Sen att hennes argument oftast inte håller är en annan sak.
Hennes son ville inte jobba som telefonförsäljare och det gör henne till en dålig mor?


Det fungerar inte så

Det är inte ofta jag håller med karaktären Kissie men det här är ganska skrattretande. Hur kan en människa med dessa läppar neka någon annan. Det fungerar inte så.

Bara för att

Katrin är gravid och berättar för allt och alla att hon hatar barn. Kan inte hon hålla käften ett tag. Måste hon vara kontroversiell bara för att.


Jag lever. Lever ni?

Inte för att jag tror att ni (pappa, Ellen, Becka, Daniel och Kärztin) gråter och överväger självmord (eller?) men anledningen till den dåliga uppdateringen är en kombination av att min dator är dum i hela höööövet och min mobilkamera fungerar inte. Ingen text och inga bilder gör det svårt att uppdatera men misströsta inte det kommer bli ändring på det.

Ingen har väl missat att det är vintertid nu? Min Ellen trodde att man skulle ställa tillbaka klockan förrförra onsdagen. Det är ofta att man gör det på en onsdag.

Igår var jag ute. På andra långgatan!!! Förra veckan på Gretas och nu på andra lång. Mina klasskompisar bossar verkligen över mig. Igår spydde jag galla över fula leggings som Amy Diamond alltid har på sig. Strumpbyxorleggins som slutar mitt på vaden. Efter jag hade sagt mitt märkte jag att min kompis kompis hade på sig sådana.

Livet är en fest

Daniel har för övrigt sluta röka. Nu feströker han bara.

Men du rökte precis.
Ja men det är din födelsedag och då är det fest.
Men du rökte i tisdags när jag träffa dig förra veckan.
Ja men det var fest.
Klockan var fyra på eftermiddagen.
Det kändes som fest.
Och på torsdagen?
Fest.
Klockan var fem. Igår då?
Fest.


Han har en skön inställning till livet.
Livet är en fest.

Moget

Igår hade jag och Ellen ett litet bråk. Jag ville se på film för jag hade hyrt två stycken som en perfekt avslutning av min födelsedag och Ellen och hennes icke-pojkvän ville med se film. Just nu har vi bara en dvd i vårt hem för jag råkade göra sönder min när jag dammsög för att göra en lång historia kort. Den var i alla fall min, bara min, och den vi har nu är allas så jag tyckte inte det var självklart att Ellen skulle ha dvdn.

Jag fick den till sist men innan fick jag veta att Ellen var den mogna vi familjen. Av henne själv såklart. Hon undrade varför det såg ut som om jag skulle börja gråta men då fick jag förklara att jag inte var ledsen utan rädd. Jag blir rädd när Ellen blir arg för vad hon skriker, slår i dörrar och man får veta att hon hatar en och man inte är hennes syster. Men det gjorde hon inte igår så hon kanske har blivit mogen och mycket möjligt den mogna i familjen. Jag är det inte och pappa är det inte.

Fick födelsedagskort av farmor och som alltid stod det:

Farmor
(Ulla L.)


Som om jag inte skulle veta vem min farmor är.

Här är jag. I egen hög person

Tjena kompisar! Födelsebarnet i egen hög person. Har blivit firad idag och väcktes först av skönsång av mamma och Beckis och öppnade presenter som jag själv hade valt. Därefter åkte jag till skolan och hängde med min grupp och bjöd på bakelser som visade sig vara jätteäckliga. Dessutom var dom helt mosade för mamma skjutsade dit mig och körde som en biltjuv.

Ville känna mig lite nyttig så jag stannade kvar i skolan och pluggade. Av med skorna och lotusställning i skönaste soffan i skolan och där satt jag och läste och ströck under varenda mening i två böcker. Därefter hem och sen firades lilla jag. Pappa kom, min kusin Elsa kom med mor och far, mina systrar, mamma för att hon bor här och Daniel. Hela min släkt från mammas sida om man inte räknar med mina tusentals sysslingar. Fick en Frölunda Indians-halsduk, middag med mina systrar (och Daniel skall visst vara med), parfym, välbehövda pengar, världens finaste (och dyraste berättade hon) rosar av Ellen, lite mindre av pappa, champagne av Daniel vilket var väldigt frikostigt av honom och lite smått och gott.

Födelsedagsutgång när
Denise Lopez kommer till stan? Öh. Nej.

Pözz.

Sorry

Hehe. Jag skrev. På sant. Jag mena imorgon och inte idag. Så nu grattar vi mig imorgon med. Hehe. Sorry.

Underbara tisdag

Idag är dagen med stort D och ja....man skulle säga att den är viktigare än the D-day. Det är min födelsedag! Jag fyller 23 trodde jag men jag fyller 24 och det känns sådär i med att bor hemma oh fortfarande pluggar. Aja. Ni behöver inte köpa något stort till mig utan det räcker om det dyrt och där kände jag mig som pappa.

Mitt internet fungerar på min dator men internet explorer gör det inte så jag har mammas dator och har ingen aning om vad jag skall göra. Jag är det för inställning jag råkat trycka på eller har kommer jag aldrig komma in där igen. HJÄLP!!!!

Skall snart till skolan på föreläsning om vad vet ja. Allt kan man inte ha koll på. Sedan blir det nog biblioteket en stund och sen tisdagsmarathon på femman innan sömn och min födelsedag. Om jag skall vara ärlig så betyder faktiskt inte födelsedagar så mycket längre. Det är faktiskt inte detsamma när man inte är en hel familj och pappa måste vara hemma igen innan nio för att det en arbetsdag imorgon.

Bad Kärztin skicka några kort som hon tog i fredags och som jag sa, fan vad snygg jag är (värsta Daniel) när jag såg dom. Det tyckte jag INTE när jag såg dom i söndags i nyktert tillstånd och när de inte var frimärkssmå längre. Va fan Kärztin det är knappast något fel på mig utan det är fotografens fel. Det är det alltid.

Idag skall jag fan komma i tid till skolan. Spelar ingen roll hur lång tid jag har på mig utan det slutar alltid att jag börjar påbörja något som gör jag blir försenad.

Diytt javkla

Man vet att man är riktigt bra kompis med någon när personen i fråga kan med att skriva ett sms där det står:

Ring mig diytt javkla fitta

Stavningen beror av alkoholpåverkan även om han stavar taskigt nykter med. Smset är från Daniel of course.

Fredagsmys eller fredagstristess. Valfritt

Är hemma ikväll och har kollat på fotbollstabbar med mamma. Det är inte lol direkt men när man är med någon annan, mamma i detta fallet, gör det så man själv skrattar högt. Att höra andra skratta måste vara lika bra för ens välbefinnande som att skratta själv.

Arnes bästa:Nu är Taxi Driver på TV och mamma sa att den var jättebra. Den är spännande var hennes ord. Så vi kolla en stund och sen kom hon på att det var fel film.

Nej det är inte den här.
Jag vet inte. Men den var spännande.
Vad handla den om?
Det har jag glömt av. Men den var spännande.
Öh okej. Men Robert De Niro är med?
Mmm....jo. Han är med.¨
Men du har helt glömt av handlingen?
Ja men den var spännande.
Öh, okej.

Seda efter tio minuter säger hon:
Nu kom jag på. Robert Di Niro är inte med utan Robert Redford.
Vilken film var det då?
Nej det har jag glömt av. Men den var spännande.
 
Då gick jag in på mitt rum och här sitter jag. Imorgon skall jag till Lisa i klassen med Tessan (kan jag kalla dig det? Nej. Det låter fult. Bonnigt. Om din mamma gör tar jag tillbaka allt. Då är det underbart vackert men annars så är det hemskt. Så jag skippar Tessan. Det var ingen bra idé. Jag döper dig nu Therse till Kääärzzzztiiiin) som bara dricker cider eller alkoholläsk för att få det låta lite finare. Vet inte om jag vill umgås med människor som bara dricker cider Det är ocoolt och passar inte min coola image. Men ta med dig ett 6-pack cider 2,25%. Hehe. Eller farlga 5.6%.

Du läser juh här. Hon är mitt numero fan. HAHA! Kände igen mig från min blogg i skolan och sen var det lööööve. Fick det här sms:et dag, jag citerar, "Hahah jag älskar din attityd! " efter jag hade skickat sms om mina synpunter på att hon gick idag innan JAG redovisa. Jag satt och lyssna på ert och det var fan så tråkigt. Hehe. Och några andra sms om att jag skäms över hennes ciderdrickande.

Men jag älskar din attityd säger mycket. Hon tycker jag är cool och jag kan inte klandra henne.  Men det var något jag skulle säga....hmmm...just det ja....skall vi skulle äta något innan vi går? Jag bor på vägen dit och kan göra någon svennebanantacos eller kyckling eller vad som helst. Eller mamma kan. Hehe. Vad tycks?

Igen?

IGEN? Tror hon bloggat om den här videon och samarbetet med Pras minst 20 gånger nu. Alltså på allvar. 20 gånger!

Aktuellt

Aktuellt i Faddes liv.


Just nu jobbar jag på  Bogrens salonger, Skövdes nöjespalats Nr 1. Återkommer imorgon med fler detaljer från kvällen!

Hur många går ut en torsdag i Skövde tro? Han jobbade trots allt på Skövdes nöjesplats numero uno men hur många tro ni var där? Jag tippar på 32 pers inkl. personal.


Titta älskling vi matchar

Om man åker till Bangkok och själv erkänt att allt man köpt är falskt är det inte lite pinsamt att flasha med sjalar, väskor, kläder, you name it med STORA LOGGOR HELA TIDEN.

Ja, jag vet. Har man inget snällt att säga skall man inte säga någonting alls men de här klänningarna är verkligen hemska. De skriker Bangkoks marknad på lång väg. Robinson-paret kan inte vara kända för sin klädstil. Eller kanske ökända.


Kanske inte

Har redan bestämt mig vad jag skall ha på mig på Halloween. Nämligen denna originella sjuksköterskedräkten som den här tjejen. Eller inte. Jag är inte ens bjuden på någon Halloweenfest men imorgon är jag bjuden på fäzzzt. Eller det är bara förfest men jag kan väl leka att det är fest och att inbjudan kom i ett guldigt kuvert och klädsel är smoking.


A forest


Lol

När min grupp skulle prata ringde någons mobil. Vem fan har inte stängt av mobilen. Så ohyfsat tänkte jag innan jag hörde att Lullaby av The Cure spelades. Det var min.

Regnet öser ner här i Göteborg så mina syskon som skrattade åt min regnjacka för några veckor sedan skrattar nog inte längre. Skrattar bäst som skrattar sist.

Hajen

Carin Da Silva är en väldigt söt tjej men, alltid detta men, hur många tänder har hon i käften?


Hello shorty

Jag träffade Daniel efter skolan och vi satte oss på Barsidan och kollade (kritiserade) människor. Så går en kortväxt kvinna förbi och stannar till för att kolla på menyn. Daniel har lutat sig bakåt i soffan och säger: är hon bara väldigt kort eller är det för att jag ligger ner i soffan. Det var en dvärg!

Tripp, trapp, trullTripp, trapp, trull. Fast vi står faktiskt i en trappa.


Lite svenska, lite engelska, lite coolers

Idag känns det som om jag går runt med Linda Rosings mjölkpattar och Anna Books "kurvor". I do not like this at all!!!

Jag var på premiären....ja så fancy är jag....på Bröllopsfotografen med Nickie, Lina och Sofia igår. Jag tyckte inte alls om filmen men det känns lite ofint att säga när man blir bjuden. Jag skratta en gång och då skratta bara jag. Kjell Bergqvist spelar en avdankad skådis och visade sin wall of fame. 9 löp hade han och när man har 10 är man odödlig sa han. Sen fick man se vilka han var på och det var hur han blev av med sin ballongmage och sådan skit. Det tyckte jag var kul.

Här hitta jag en bild på Nickie och Daniel från igår. Alltså inte min franska-Daniel utan en annan.


Hej högstadiet

Imorgon skall alla i klassen har en liten redovisning om valfri serietidning. Min grupp har valt Tintin i Kongo som först publicerades som en följetong i en belgisk tidning 1931. Den har anklagats för att vara rasistisk medan visa anser att den bara speglar dåtidens fördomar och att man inte skall lära någon stor vikt i det. Dessutom är det ett viktigt dokument när man ser till hur mörkhyade har representeras i populärkulturen när den producerades av vita för vita.

I alla fall så hade lite problem när vi skulle komma överens vad vi skulle kalla kongoleserna. Att vi helt enkelt kunde kalla dom kongoleserna tänkte vi aldrig på. Jag tyckte att mörkhyade var ett bra alternativ. Neutralt och man kan inte läsa in några värderingar i det. Så säger man inte sa en tjej i min grupp. Svarta låter bättre. Och där utbröt en diskussion.

A: Men nej....vi kan inte säga så. Vi säger mörkhyade.
J: Men dom är svarta. Jag hade inte haft något emot om någon kalla mig vit. Jag är vit, kineserna gula och dom svarta.
O: Jag tyckte svarta låter fördomsfullt. Neger säger man väl?
A: NEJ! Det kan vi verkligen inte göra.
O: Varför inte.
A: Gör du det så får vi se hur populärt det är.
O: Men det är så vi säger på landet.

Det sluta med att O förstod att neger inte var ett alternativ och blev så rädd att han skulle säga det imorgon att han skrev KOM IHÅG: EJ KALLA DOM NEGER, KALLA DOM INVÅNARE I KONGO i sitt block.

Jag tyckte i alla fall det var sött. För många svenskar är neger ett ganska neutralt ord men i med att man läser in andras poteniella värderingar blir det laddat.

Sen gick vi igenom vår korta presentationen och O sa: sen visar jag en bild och så säger frågar jag klassen om de ser vem som är apa och vem som är neger....nej invånare i Kongo. Om de kan se någon skillnad. Och sen pekar jag och berättar.

Grejen är den att det han vill belysa är Hergés sätt att måla de mörkhyade som en massa där alla ser likadana och man knappt ser någon skillnad på gorillan och de mörkhyade som är med i serien.  De lät som vi var värsta rassarna medan vi mena väl.


CSI nästa

Fadde skriver såhär i sin kritikerrosade blogg:

Någon person roar sig med att skicka brev med vidriga textinnehåll till Susanne. Misstänker att det är samma person bakom breven för de är stämplade på samma sätt, från samma stad.

Snart ringer Gil Grissom. CSI nästa!Och varför tyckte han det här var en bra idé?

fadde.dans.210
Faddedrag.1.210

Salut

Tänk er att ni har en kompis. En kompis som är dålig på engelska, läst franska i ett  halvår och skickar ett sånt här sms när han bytt nummer: Hi, this is my new nr: the other one is longer active. Salut c'est mon nouveau numéro. Han känner inte en enda fransktalande!!!!

Mamma frågade vem som hade skickat ett sms:et för hon fick ett likadant och sen skratta vi och skratta.

Tisdag

Låten har inget med mig och hur jag mår utan jag tycker bara den är fin.

OCH!!!!! Absolute inte videon heller.


Emo-mood

Idag mår jag inget bra. Min hjärna är död och att jag sitter här vid datorn och skriver är ett mirakel. På sådana hära dagar brukar jag ligga i min säng och inte ens orka kolla på TV.

Dagens roligaste var när Daniel skjutsa hem mig och jag hitta en karta utskriven från eniro och en kikare i bilen. Öh.

Vad är det här?
En jobbkompis har köpt en ny lägenhet så vi skulle bara se hur den såg ut.

Från en kilometers avstånd.

You're my sunshine

Saker som stör mig idag:

Att mamma köpte hem fel fetaost och trodde att jag inte skulle märka det.
Människor som skryter att de läser ut en bok i veckan.
Blondinbella läser alltså enligt henne mellan 1-2 timmar varje kväll. Kan tänka mig att hon hoppar över lördagen men hon läser alltså ut EN bok på 6-12 timmar. Det är inte snabbt.
Faddes ADHD. Eller människor med ADHD som drar upp det hela tiden. Han har inte ADHD, han är ADHD.
Att PS! I love you är en skitfilm
Två obetalda mobilräkningar som jag tänker fortsätta ha obetalda

Saker som gör mig glad:
Det regnar, är kallt och blåser. Är det bra? Precis. Nej. Så inget.
Nej men att jag är ett geni är väl alltid positivt.

Wrapped around my finger


Mamma sluta jobbet kvart över nio, hem halv, kollade sista kvarten av matchen och sen började hennes favorite(med E! precis som jag stavar absolute med E!)serie Spårlöst försvunnen. Efter fem minuter när mamma precis sagt att dagens avsnitt verkar spännande (ja, jag vet. Töntvarning) ringer Ellen och vill ha skjuts så det var bara att sätta sig i bilen. Min mamma är så snäll, så ja.....olik mig. Det första jag skall lära mina barn efter de lärt sig att krypa.....eller gå.....man får skämma bort dom så är det buss- och spårvagnstidtabellen.

Min klassis fylller år idag men jag skicka ett sms en halvtimme innan tolv från din favoriteklassis och kändisbloggaren för att vara först. Hon skicka två tack-sms. Hon är nog full. Så trevlig brukar inte Kerstin/Therese vara.


Birro är en sån tönt

Det är en sak att leda ett klubblag där man har möjligheten av köpa spelare från andra länder och en annan sak att för att få ihop ett lag med spelare av högsta kaliber i ett land med nio miljoner människor. Om vårt svenska landslag med Sveriges bästa spelare inte håller VM-klass vem skall man då klaga på då? Lagerbäck? Zlatan? Allt och alla?

Det är väl klart som fan att Lagerbäck ville att vi skall vinna alla matcher, alla dueller, alla allt. Detsamma gäller Zlatan och alla svenskar.

Att Marcus Birro säger att
ni, alltså vi, förtjänar bättre är så löjligt att det inte finns. Vi hade Sveriges bästa 11 spelare på plan och det räckte inte. Skitsynd men ingens fel. Visst kunde vi ha vunnit men vi gjorde inte det och kan bara hoppas att det går bättre när vi kvalar till EM. Nytt blod, ny förbundskapten och nya möjligheter.

Zlatan for life!


Anna, alltså jag, <3 Ola

Jag älskar verkligen dig Ola men du kan inte gå runt och se ut sådär. Är det lösögonfransar jag ser?

Anna <3 Ola.


Zero

Det här var inte roligt. Man tänder eld lika lite på en svensk flagga som en Ibrahimovic-tröja. Tror du att han inte ville göra mål?

Nu när det står 1-0 till Portugal så blir det absolute ingen VM-biljett för Sverige och det känns sådär men ändå lite okej. Man vill så gärna att Sverige skall vinna och blir heltaggad för att sen bli besviken. Som med Eurovision. Vi tror alltid att vi skall vinna för vi vill så gärna men vi vinner aldrig. Men jag älskar vårt landslag för att de får mig att hoppas.

Får börja släktforska och se vad jag har för blod i mig så jag kan heja på ett lag som spelar i VM. Drogba sköt Elfenbenskusten till VM tidigare idag men jag tror inte det hjälper mig något. Farfar var österrikare och det är så exotisk jag blir och Österrike har ungefär lika stor chans att ta sig till VM som Malta. Alltså ingen. Noll. Zero.

PS! Förlåt Olle för jag skämtar mycket om DIF:s bedrifter i Allsvenskan. Nu vet jag hur det känns att heja på ett lag som förlorar och det är inget kul. Jag älskar juh dig! Och du mig! Eller? Eller? Eller? Hehe.


Today it's gonna be the day...

Att vakna tolv efter man har varit ute är tidigt för mig. Jag är ingen som hatar "att sova bort dagen". Jag vill sova till sex, hoppa in i duschen, sminka mig och gå ut igen. Nu var jag förvisso aldrig ute igår. Jag, Lina och Nickie åt världens godaste middag på El Corazon och vart vi förbi Locan ett litet tag. Jag skulle ha träffat Daniel sedan men han var trött så då åkte jag med hem när Lina och Nickie gick.

Idag är det fotboll och jag är taggad. Skall köpa pizza, se fotboll och mysa i min ensamhet.

Hallelujah!

Alltså jag skämtar inte när jag säger att jag var fan lik Färjans Båtpastor Ruth när jag var mörkhårig. Hehe. På allvar. Och jag som intala mig att jag såg ut som Lena PH.
Det här är den enda bilden på mig jag har som tuschpenne-svart. En sketen webcam-bild men ni ser.Sweet like sugar

Hon var så fruktansvärt söt när hon var liten.
Och det är hon nu med. Ibland. Och fina Khan.


Nu kommer hon!

Nu kommer hon! Nu kommer hon!


Jag har

Jag har lust att döda min fisk. Eller mörda. Toaletten, koka den i varmt vatten som man gör med lobsters eller i diskoklacken?


Butch

Min väska gick sönder idag. Så går det när man går runt med för många böcker och är flitig student. Eller har med sig smink. Att den gick sönder gjorde mig inte så mycket men att jag fick gå med den runt ena armen var värre. Jag kände mig som en inbrottstjuv eller butchig lebb. Eller en butchig inbrottstjuv.

Nu får vi kungliget besök i det Braunska hemmet. Ellen sover här inatt och röda mattan skall ut. En gång snodde jag och Alex en röd matta utanför 7Eleven och kastade den framför mammas bil när hon hämta oss på fyllan. Jag gick på röda mattan för första och sista gången i mitt liv och mamma var inte glad. Mamma är världens heligaste och jag har en lite tvivelaktig karaktär. Som när jag fick pengar av mamma varje vecka för att gå till en akupressör och gick och köpte kläder istället. Men det var längesedan och nu är jag snäll.

Puzz

Tjena kompisar och klassis Oscar (erkänn du stavar med c. Jag känner det på mig. Är lite synsk om du inte märkt det innan).

Idag är det fredag (nähä) och jag skall ut och äta middag med Nickie och Lina och sen ut och träffa Daniel. Han ringde precis och frågade om han fick köpa min oanvända röda jacka. Hade det varit vem som helst annan hade jag sagt ta den, man ser ut som ett stoppljus i den. Men du är det Daniel, min bästa vän förvisso (med dig Alex. Glömmer dig även om du inte verkar förstå hur telefoner fungerar i London), men han är så sniken att jag inte vill. Jag vill ha 2000, en bil och ett ligg. Han kommer få den men först skall jag hora till mig några drinkar från hans pappas Amex. Alltså Daniel har ett som är kopplat till hans jag skall inte hora mig för Erro eller Error som vi i Sisjön kallar honom.

Puzz med z. Apropå puzz eller pussy så radera jag en massa sms dag och snubbla över ett av Daniel. "Vad är du? Kom nu! Rör på pussyn för fan". Trevlig gentleman.


Lista, why not

Jag vill med skriva lista.

1. Hur gammal är du om fem år? 28 år (okej fyller 24 snart så 29)
2. Vem var den sista du träffade? Här i hemmet Becka som berätta att hon var hemma. Okej? I bibblan träffade jag min barndomskompis och mammas bästa kompis barn Maria. Det är en och samma person alltså.
3. Hur lång är du? 172 och ibland 173. Med klackar plus 11 cm minst. Klackar som är lägre är 11 cm ett big no no.
4. Vilken var den senaste film du sett? Fireflies in the garden tror jag. Omdöme: dålig.
5. Vem ringde du senast? Mamma och ville ha skjuts
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Komma och hämta mig så kan i åka och handla tillsammans?". Till mamma. Min enda kompis
7. Vad är dagens planer? Skola, rast, skola, bibblan och hem. Spännande, spännande, spännande
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Är nog trevligast på sms men tycker om att prata skit så ringa.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilsmässobarn. Märks inte det? Hehe
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna med två gröna ringar runt men ja, säg bruna bara.
10. När såg du senast din mamma? För två timmar sedan. Jag bor i NY och hon i Paris.
12. När vaknade du idag? Sju men gick upp halv åtta
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej. Vaddå hitta? Jag hittar inte katter. Jag hatar dom. Sorry Nickie.
14. Vilken är din favoritplats? Låter så töntigt att säga men där familj + Alex och kanske Daniel är samlade. Mykonos.
15. Vilken plats föredrar du minst? 7:ans luffiga luffarvagn.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  Jag är gift, två barn, en kille och tjej. Bor i en villa men har en stor lägenhet i stan + hus på Mykonos. Har en man som är framgångsrik och själv har jag dragit mig undan och skriver på en självbiografi. Nej men på Nordstan. Utanför systemet.
17. Vad skrämde dig som barn? Basic Instinct. Sex och ishackor och sådana hemskheter
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag själv. Mamma berätta att hon hade fått ett mail av en etiopier som jobbde på sjukhuset. Ringer det på klockan imorgon och det står en etiopier utanför så blir jag inte glad sa jag till henne. Jag tyckte i alla fall det var kul. Oj ej rasistisk för jag har en kompis som är etiopier....okej det har jag inte. Men en som är iranier.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Köpt några för fem kronor på musikaffären som låg vid Centralstatonen för deras omslag.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar något. Fujistu Siemens.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Linne och Mykonos-shorts
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två. Tar några av Ellen ibland med.
23. Hur många landskap har du bott i? Bara bott i Göteborg så ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? But of course. Ser jag ut som en rookie eller?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota. Jag har fina fötter. Andra får gärna ha strumpor.
26. Är du social? Ja. Ibland lite för och när jag inte säger något är det för jag är ointresserad
27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass (Lisebergs!!!!!!!!!!!) med karamellströssel
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Gett till mamma och välgörenhet. NOT. Nej men en miljon är ingenting. Klart jag skulle tycka det var festligt men inte, wow i'm rich. Några tusingar hit och dit i familjen, åka till London, bjudit Alex på Mykonosresa, lite onödigt och sen in på banken. Har ett CSN-lån kom jag.Betala av det.
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Inget. Vatten är min frukost.
32. Sover du på någon särskild sida? Fosterställning och jag tror det är anledningen till att min rygg är helt fucked up
33. Kan du spela poker? Nej.
34. Tycker du om att mysa? Ja. Men inte kramkrama. Inte sådan som kramar vänner minuter men jag tycker om mysa på annat viss.
35. Är du en beroendemänniska? Hehe. Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Som om inte min var nog. 21 oktober är min dag!
37. Vill du ha barn? Ja, sen får vi vad som händer.
38. Kan du några andra språk än svenska? Gymnasieengelska är väl inget att skryta om. Lite franska. Lite!!!!
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja.Fick åka med min kompis
40. Föredrar du havet eller en pool? Hav och ool. Inget slår hav och en vacker stand men pool har sin charm med om nätterna
41. Vad spenderar du helst pengar på? Upplevelser, hehe, nej men jag köper samma örhängen i 14 färger och 13 koftor i samma färg istället för att middag med kompisar ute vilket är synd. Jag impulsköper en massa saker jämt. 
42. Äger du dyra smycken? Inte dyra. Mycket krimskrams och sen har jag ett halsband jag inte tagit av på år och detsamma med tre arbamd
43. Har du någon gång testat narkotika? Rökt på tre gånger. Var full och inget hände.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?  Sömntablett men i föda cornflakes och mjölk.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alex är genial
46. Välj ett ärr på din kropp? På hakan efter en kväll på stan med Sarah och Özgur
47. Vad har du för ringsignal? The Cure - Lullaby. HATAR den låten nu  efter Daniels fylleringningar fem på morgonen.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har nog massa. V klädde oss flott och sen...ja,vad hände?
49. Flirtar du mycket? Mucho. Men aldrig på andras ragg eller killar som är upptagna.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Nickie tog den til 1000apor-tiden
51. Kan du byta olja på bilen? Olja? Bil? Körkort?
52. Har du fått fortkörningsböter? Öh. Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Stephen Kings Lida till skolan. Vi skall läsa den och Mary Shelleys Frankenstein tills på fredag.Varför? Ingen aning. Vi går väl inte i högstadiet längre.
54. Läser du dagstidningen? Metro, Expressen, Aftonbladet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Ja. Sittdansa!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Daniel bestämmer alltid. Schysst!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Föreläsningsanteckningar.

59. När var du i kyrkan senast? På min kusins begravning.


Nytta före nöje

Är i biblioteket och ja.....stirrar upp i taket. Ibland stirrar jag in i väggen när jag vill parta till det med. Hade ingen avtalad till med min handledare men gick till hans rum för att se om han var där men ingen Daniel i syne. Däremot han som sa "han trodde inte du skulle komma" var där och satt vid sitt skrivbord med minst 30 böcker med olika färgglada post-its instoppade lite här och var. Han skriver säkerligen en avhandling om något superintressant ämne som svenska zoroastriers relation till Jesus eller något som berör en människa i hela Sverige. Stör mig oerhört på alla "akademiker" som räddar liv genom att skriva världens mest ointressantaste avhandlingar. Skaffa en jobb på Makedonkan så du i alla fall gör lite nytta.

Disconnect

Det finns nog inget som healar mer än att ha en kamera i ansiktet.

Idag har jag varit på Reconnective Healing hos Mona Norin, det är helt fantastiskt, ni måste testa oxå! maila henne på healing333@live.se

PS!

PS! Jag, pappa och systrar har bästa platserna den 1 november när IFK Göteborg - AIK spelar. Lycka!


Helgen

Var ute i helgen. I fredags med klassen då vi började på Bliss vid sju och sen till Andra Långgatan. Jag vet, inte mitt val. Var på KingsHead där någon tjej kom fram och sa att ägaren tyckte jag var snygg och ville ha mitt nummer. Det ville inte jag men då sa hon, men hallå han äger juh hela fucking stället. Han var säkert bara en bartender eller nisse men även om de var ägaren så är det inte att man dör för att man blir imponerad. Wow! Ägaren till Kings Head!Stort, stoppa pressarna.

Tanken var att vi skulle till Styrbord Babord men vi kom aldrig så långt. Vår klassis jobbar där i garderoben men de andra blev rejält i gasen så vid halv ett, först av alla, åkte jag hem. På lördag hade Lizzie födelsedags/inflyttningsfest och sen blev det in till stan. Vart lite drama men jag var inte inblandad och som åskådare är det alltid party.


KUNG SELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag DÖR AV LYCKA! Tredje tilläggsminuten gör Kung Sella mål vilket innebär 2-1 till IFK. En poäng efter AIK och i med att sista matchen spelas mot just AIK har vi ödet i våra egna händer.

KUNG SELLAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag älskar den här bilden: Hysén, Wernbloom och Sella. Så vi klär oss i Göteborg. Dressman for life! Älska!


Gulligull

När jag ser dom här bilderna dör jag lite.

Jag vill också ha barn med Zlatan.

Fortfarande

Jag gick upp till skolans bamba efter ett tag och köpte äcklig mat. Knappt ätbar. Efter en stund åke jag hem för vad menas med han kommer vara här i eftermiddag. Två? Tre? Nu?

Köpte blommor och vin till mamma som kom hem dag och födelsedagspresent till Lizzie som har partaj imorgon. Skall möta upp några från klassen klockan sju och det är väl vad som händer nu. Fortfarande trött om någon undrar.


Men hallå

Haft min första föreläsning i nästa delkurs och skulle nu träffat min uppsatshandledare nu. Han är så rolig, han vill verkligen inte träffa mig. Igår efter föreläsningen skulle vi prata men han hade lovat två andra, idag skulle vi prata men han var inte där och hans kollega så aha, du kom. Han trodde inte skulle komma men han kommer tillbaka i eftermiddag. Så vad skall jag göra nu? Hoppa hage i några timmar eller se om jag gå vilsa i biblioteket.

Är trött.


Förnedring

Är det någon som inte har förnedrat Shaaban i år?

Alltså jag tycker verkligen om honom. Han är snygg, vältalig för att vara fotbollsspelare hehe, verkar vara en bra pappa och så fastar han under ramadan. Jag är inte muslim men jag tycker det är lite smått sexigt att han gör det. Att han inte bara tatuerar femtioelva kors (han kanske skulle föredra något annat ja) på sin kropp som alla andra fotbollsspelare utan gör något själv. Tjena kexet. Här sitter du och smular

Sitter i bibblan och har skrivit ut min hemtenta. Plus alla andra arbeten för datorn fick fnatt. Kan inte riktigt förmå mig att gå hem och undrar vad jag väntar på. Är det på bättre tider får jag vänta länge.

Imorgon kommer mamma hem så jag gick två timmar tidigare än vad jag behövde för att städa. Jag kom i och för sig inte längre än till mitt rum för dammsugaren "typ" explodera. Vi fick den av pappa och jag undrar varför. Jo för att den är sönder.

Apropå pappa så pratade jag med honom idag. Han är sjuk. Jättesjuk. Ellen hade frågat vad han hade i feber och han hade svarat: jag vågar inte ta tempern. Jag känner att jag har så mycket feber så om jag tar den kommer jag bara må ännu sämre. Jag vill inte veta. Imorgon åker han iväg på bröllop över helgen.