Död

Jag är död. Typ. Var hos Svante igår och det innebar som alltid massa hett sex. Hehe. Nej men fylla.


Kul?

Jag vet inte hur roliga Merals "jag är trött"-inlägg är. Jag vet inte om det är bara jag som för det första tycker det är tråkigt och för det andra inte tyckte hon ser ut som ett ras. Hon är en vacker kvinna som har ena ögat stängt.



Nu skall jag till Svante och känner mig helt uppspelt. Som ett barn på julafton. Dess värre tror jag det beror på mina ADHD-tabletter. Tror inte dom är bra för mig.

Bad boy for life

Djävla Weeds. Jag som ville att Nancy och gangsterbossen skulle leva lyckliga i alla sina dar. Bad boys.....mmm. Killar som tror att bad boys är ute och att det känns lite 90-tal har ingen aning om vad de talar om. Bad boys blir aldrig ute. De skall helst ha en komplicerad relation till sin familj, vara konstnärliga och någonstans mittemellan ett geni och spritt språngande galen. Tragiskt men sant.

Den senaste bad boyen jag träffa på vad i och för sig inget av ovanstående när jag tänker efter. Han var bara galen. Och skulle begå självmord genom att hoppa från Älvsborgsbron. Halllååååå, överdos är så mycket coolare. Hehe.


Ess

Min moster var här förut och surprise surprise hade en åsikt om mina kläder. Min tunika var för kort men jag hade allt ett ess i skjortärmen. Jag har shorts under. Men om du har shorts som inte syns vad då har de för funktion svara hon och jag måste medge att hon har en poäng. Fast ändå inte.

Har slängt in träningscykeln i Ellens rum. I mitt rum gör den enda ingen funktion en samlar damm. I hennes rum med i och för sig men hon bor inte här för tillfället.


End of discussion

Jag har tjafsat med Daniel idag. Eller han har tjafsat med mig enligt mig och det har vi gjort över sms. Han börja så jag tänkte inte sluta men det är så töntigt att smsbråka med ens bästa vän. Ring istället och skäll ut mig. Han avslutade sitt senaste sms med end of discussion. Slutdiskuterat säger Daniel alltså. Hehe.

Dagens bildspel



Nåååååå. Så söööööta. Storasyster & lillasyster.



It's doesn't matter if you're black or white.



Att klä sina barn i likadana kläder är sååååå gulligt. Vinrött är även höstens färg. Glöm inte vart ni läste det först.


Förvandlingen

Det är helt sjukt hur snygg Phelps är i simbassängen för att sen ta av sig sina simglasögon och badmössa och han går från snyggare en snyggast till en ful kille med snygg kropp. Alex sa en gång till en kompis, som dessutom var tjej. finkänslighet.....hehe.....att det såg ut som någon hade kastat in tänderna i hennes käft som man gör med tärningar på ett spelbord. Så ser Phelps käft ut med. Och så blomkålsöronen. Helt sjukt.

Det är nästan som en Sikta mot Stjärnorna förvandling som går lika fort som det gör på TV. Apropå Sikta mot Stjärnorna så var jag och familjen och kollade på inspelningen en gång för massa år sedan. För det första blev jag besviken över att förvandlingen från vanlig människa till artist inte gick på de få sekunder de lurat en med framför soffan. I alla fall mig. Och att vi aldrig fick vara med i TV-rutan för att Ellen SOMNA!!!!!!!!  Dom ville inte zoooma in en superpublik som var så taggade att de somna.




Ellen

Med en blick vet jag precis vad Ellen vill. Igår öppnade hon dörren och gav mig sänk-volymen-för-fan.blicken och det var självklart att sänka så mycket att man inte kunde höra någonting utan tacka Gud för att det var en engelsk film jag såg som därmed var textad.

Nu kom hon in och gav mig jag-vill-låna-din-dator-blicken. Den som är nu för fan även om du använder den själv och då får man snällt lämna ifrån sig den.


Gud så hemskt

Kollade på MADE igår. Det var en tjej vars specialaintresse var zombies. Nu ville hon i alla fall bli prom queen. Hon grät ut och berättade att det tog så mycket tid att bli prom queen att hon inte tid för försvarsalliansen mot zombies längre. Nej men Gud så hemskt.

Från en skolbal till en annan. Snygga killar det måste ha gått på den här skolan. Elakt kan man tycka att dömma någon efter yttre kvalitéer eller i den här situationen brist på dom men ändå.


Bilder, bilder, massa bilder

Lite bilder från i torsdags.



Jag & Lina



Lina & Nickie



Sofia & Nicklas



Nickie & jag



Sofia, Anna och så skymtar man Sofi i bakgrunden



Jag, Anna & Lina



Anna, Lina & Nicklas



Anna & Nickie

Look cool like icecream

Okej det gick precis tvärtemot hur jag ville att det skulle gå i dagens omgång av Allsvenskan. Aja.


Slarvmaja

Min syster har för, vad kan det vara, tredje (fjärde?) gången slarvat bort sin handväska när hon varit ute detta år. Grejen är den att den här gången har hon fått låna en mobil av Daniel vilket inte gjorde mig så glad. Slarva bort dina egna grejer bäst du vill men inte mina kompisars. Så löd mitt sms till henne när jag fick reda på det men vad jag inte tänkte på var hur skall hon få mitt sms när hon precis slarvat bort min kompis mobil.

Nu skall jag försöka hitta någon live stream till dagens IFK match. Vi leder redan med 1-0 och det ultimata vore om Gefle och DIF vinner så vi kan andas ut lite. Men att tro på att DIF vinner är som att tro på jultomten. Man trodde han existera men nu vet man bättre.

Ich don't understand

Jag förstår inte riktigt konceptet med Supersize vs. Superskinny. En är jättetjock och man äcklas, den andra är jättesmal och man äcklas. Den smala skall äta det som den tjocka får i sig på en vecka och gråter och den tjocka skall äta det som den smala får i sig på en vecka och gråter.

Idag är det lördag (nähä). Solen tittar fram ibland och jag funderar på om jag är på bra eller dåligt humör idag.


Vad tror ni?

Igär när jag väntade på Nickie och Lina sa tjuvlyssnade jag på en tjej som bråkade med någon över telefonen. Jag tyckte jag gjorde det diskret men då gick hennes kompis förbi mig och sa vad stirrar du på slyna. Jag fick fram till henne och sa att man behandlar inte människor så och då bad hon om ursäkt. Hehe. Eller så kollade jag ner i marken illa kvickt. Vad tror ni? Precis.

Det är som när människor berättar om något som hänt och drar till med den fyndigaste repliken någonsin i slutet. Då sa jag I am a Jew. I killed Jesus (det här är min som jag ljugit om missionärerna kommer fram till en) och man vet att personen i fråga inte sa så utan kom på det i efterhand. Sluta du sa inte så. Nej, men jag TÄNKTE!




Finns sjukt många roliga kyrkskyltar.
'




Och min favorite. En hälsning från Gud.



Gårkvällen

Igår var jag ute en sväng. Eller det skulle bli en sväng men blev en helkväll. Dock utan efterfest. Hängde först lite på Tranquilo där vi förstörde ett pars andra dejt för att vi tyckte deras bord var bättre än vårat. Eller det var större, vi var många och de var två.

Killen måste varit 85a för han hade spelat i samma fotbollslag som en kompis och tjejen kan inte varit mycket äldre än så. Hon visade bilder på sin femåriga dotter för oss så om Kanal5 skall göra en svensk version av Unga Mödrar så har vi en kandidat där. Såg på det igår och det var en 16åring som berättade att hon förra året hade kommit fram till antingen skulle hon begå självmord eller bli gravid. Så hon knulla runt tills hon blev gravid och visste inte nu vem pappan var. Väldigt moderligt.

Aja, i alla fall. Vi gick därefter till Peacock på Hamngatan där jag funderade på att gå hem två gånger. Första gången blev jag stoppad av en kompis som tyckte vi skulle shotta och jag är inte speciellt svår övertalad när det gäller sådant. Andra gången gick jag på gamla klasskamrater så jag hängde med dom till vanliga Peacock på Avenyn efter dom hade stängt på Hamngatan.

Istället för att ha på mig (kort, urringad eller båda två) klänning och högklackat försökte jag vara trendig igår. Jeansshorts, en stor skogshuggarskjorta, höga boots och glitterkavaj. Tror det gick käpprakt åt helvete. Utanför toaletten på Hamngatan när jag väntade på en kompis började jag prata med två killar och tyckte att i med att min mobilkamera är så dålig så borde han ta en bild på mig och skicka till mig idag. Jag blev väldigt förvånad när jag såg att jag hade fått mailet imorse. Tack så mycket.


Siamesiska tvillingar

Daniel misstänker på att jag skall dra mig ur på fredag och säga att jag är sjuk men det kan jag dess värre inte göra. Jag blir nämligen aldrig sjuk och skulle jag bli det på fredag skulle det bli lite väl uppenbart.

Men det skall bli fint väder.
Då är det extra kul att sitta i en bil.
Fan vad du klagar. Du får väl stoppa ut huvudet genom fönstret.




Gissa vem som kommer och våldgästar mig ikväll? Precis. Vi sitter ihop som siamesiska tvillingar. Nu skall jag hoppa in i duschen. Fy fan vad jag skämmer bort Daniel.

Bodyguard, the sequel

Här är Fadde och hans arbetskollegor från igår. Blir det en uppföljare av Bodyguard så är det bara att välja och vraka bland dessa snyggingar.

Vilket djävla gäng alltså.

mms_image

Ortoped

Min syster, Ellen, pratade om någon gangster här i Göteborg som är farlig. Han är en sån där ortoped ni vet. Tror hon mena torped.


AKTA ER!!!!!!!!!!!!!





Dessa herrar kallar sig The Hitmen men är tydligen ett dåligt rockband iställer för torpeder. Men ser farliga ut. Och trendiga. Very Jack & Jonas höstkollektion möter Dressmans specialpris på skjorta + slips för 99 riksdaler.

Jag skulle bara klappa honom

I med att jag tröttnat på min firre har jag ställt in honom i Ellens rum nu när hon bor hos pappa. Ikväll får vi celebert besök av Ellen som skall sova här inatt så jag gick in till henne för att krama skitungen. Då står hon vid Emil hittar henne då och har HELA HANDEN i glasskålen. Men vad gör du? Jag skulle bara klappa honom.

Ellen är 18 år.

Fan

Daniel ringde mig och frågade om jag ville hänga med och kolla på någon golftävling vid Helsingborg nu på fredag. Nej svara jag såklart för att 1. jag hatar golf och 2. jag är inte Moder Terersa (inte ens en modern version av Moder Teresa som som Heidi Pratt. Spola fram till 4.09).

Man kan väl säga att han blev lite småsur så jag sa kanske och idag ringde han och sa vi åker på fredag. 10:00 hämtar jag dig. Va fan. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Fan.


Yeah yeah

Jag vet inte riktigt hur bra självbild Perez Hilton har av sig själv men jag kan säga såhär, när han ser sig själv i spegeln ser inte han samma ansikte som vi andra för han ser inte ut såhär.

celebrity gossip from Perez Hilton

Kan du måla av mig? Jag har klarblåa ögon. Tänk Medelhavet. Jag har ett manligt ansikte. Alltså James Dean typ och tjock brunt hår. Nämnde jag fylliga läppar? Får jag se. Men......hallå.......det är juh jag. Det är precis så jag ser ut. Fan jag blir nästan kåt på mig själv.

Arbeit macht frei

Mötet var inget kul alls. Det var inte ens skandalöst utan bara tråkigt.

På hemvägen gick jag förbi min gamla gymnasieskola som hade fått upp den här fina. Lite i arbeit mach frei-stil.



Arbeit Macht Frei


Driver du?

Läser lite skit jag skrev i början av gymnasiet och dör lite. Det här var alltså för 7 år (?) sedan men ändå det är ingen bortförklaring.

På ytan verkar jag helt normal.
Men jag vet något som inte alla andra vet.
Jag vet baksidan.

Eller den här.

Om dina ord var gjorde av is.
Låt mig frysa.
Om dina ord var gjorda av eld.
Låt mig brännas.

Hehe. Driver du med mig eller? Så vackert. Birro-klass nästan. Anders Lundin får jag ställa upp på Allsång på Skansen nästa år som POET.

Så off we go till Arbetsförmedlingen. Kan nog om inte annat bli intressant.

Inte speciellt svårflörtad

Det är ingen som lyssnar på mig i den här familjen och ännu mindre litar på mig. Mamma kom in till mig imorse och sa till mig att gå upp. Jag förklarade för henne att jag hade stenkoll på tiden och trekvarten senare gick jag upp. Det tog mig 25 minuter från det att jag hoppa in i duschen tills jag stod i hallen och sa hej då.

Men jag kan skjutsa dig sa mamma.
Det är din lediga dag. Gå och lägg dig istället.
Nej men jag skjut...
Okej då.

Man kan inte anklaga mig för att vara svårflörtat men jag hade kunnat ta mig ditt med vagnen och den pyttelillapromenad dit. Och hunnit. Men nu hann jag gå in på internet istället och så blir det bekvämare med skjuts. Som den stjärna jag är borde jag inte behöva åka kollektivtrafik som alla de vanliga dödliga. Hehe.

Mamma vill åka nu. Det tar max fem minuter dit. Kanske 7-8 men det är fortfarande en halvtimme kvar. Jag säger som min syster Ellen. Chilla.

Boys, boys, boys


Inbjudan

Skall till Arbetsförmedlingen på möte och göra.....ja, jag vet inte rikigt. Jag skall fortsätta skriva på min uppsats i höst men tanken är väl at jag skall få en praktikplats som dom skall hjälpa mig med. I alla fall. Mamma frågade vart jag hade inbjudan. INBJUDAN? Kalla aldrig något man får från Arbetsförmedlingen för inbjudan. Skall man hoppas på röd matta, småplock att äta och någon cocktail med.

Sol-och-vårare

Ibland blir jag lite orolig över vad vi tjejer sätter för krav på killar här i Sverige. Nu syftar jag inte på den där galna kravlistan som Katrin skämta om utan hur fan kan Fadde av alla komma undan som sol-och-vårare.



Fadde om sin söndag:

"Vi började titta på Blues Brothers igår kväll men ville ha lite mera spänning och satte i filmen Boogey Man, en gammal skräckfilm från 1981. Men den var tillräckligt läskig för att Vanessa inte ens vågade sova i rummet bredvid. Till slut fick hon sova i vårt sovrumSå det blev en lugn natt"

Spyr och kräks lite på samma gång när jag tänker på vad som innebär en olugn natt.


Margareta

Idag är en stor dag i mitt liv. Det är Margareta-dagen och därmed min namnsdag.

Min och min ena systers. Och den andra. Och min kusin. Och min moster. Och min mamma. Och min mormor. Ni kände inte för att välja något annat namn när ni kände för att ge det till hela släkten.

Det finns en skillnad mellan att vara rolig och elak

Katrin har postat ett inlägg på sin blogg om ett brev hon skrivit till Bingo där hon förklarar hur dåligt hon mår över deras relation.

Grejen är den att det inte är Katrin som skrivit det är brevet och det är inte till Bingo. Det är en annan tjej som skrivit det och Katrin har postat det på sin blogg som skämt. Aldrig skulle ultracoola och svala Katrin skriva något sådant utan här har vi med att psycho att göra.

Vem hon är står det lite överallt och vad man anser om brevet är upp till var och en men är det verkligen nödvändigt att posta det och medvetet göra någon illa. Tjejen mår uppenbarligen inte bra.
 
Jag vet inte med er men jag skrattade i alla fall inte så mycket så jag trilla av stolen. Det finns en skillnad mellan att vara rolig och elak.


Tragik

En film av rang visas nu på femman. Filmen om Anna Nicole Smiths liv. Jag vet inte vad som är mest tragiskt. Skådespeleriet eller hennes liv.

Att fly världen

Att fly världen.

Kan man vara lycklig i en olycklig värld.

Skämsmusik

Jag har en kompis (vaddå lösenskyddabloggen bara sådär J. Lösenord till [email protected] på direkten) som kallar visa låtar hon lyssnar på för skämsmusik. Det här är min skämslåt.


Fotbollsväder

Vet ni vad det är för väder idag? Fotbollsväder. Ses 18:00 på Nygamla Ullevi.

I med att vi förlorat så många bra spelare på senare tid är pappa lite orolig över att de kommer ropa in honom på plan så han vill inte att vi sitter så långt fram. Han är inte riktigt i form för att göra en 90minuters match än.


Uno, do', tres, quarto

Vaknade inatt av att jag hörde något konstigt. Då visade sig att en livslevande skata (fågeln, inte någon människa) hade flugit in i Ellens rum. Bad en stilla bön att han skulle ta med sig firren så jag slipper ha Emil längre. Jag vill köpa en ny, trevligare fisk. Hoppas man kan göra så med barn om man skulle få några sådana senare i livet.

Blir alltid lika förvånad när det här låten spelas på MTV. Har ni hört något gräsligare? Det krävs knappast ett geni för att skriva låttexter. Tack för spanskalektionen. Nu kan jag räkna till fyra. Avancerat.



Dale,
1-2-3-4
Uno-do'-tres-quarto

I know you want me (want me)
you know I want cha (want ya)
I know you want me
you know I want cha (want cha)
I know you want me (want me)
you know I want cha (want you)
I know you want me
You know I want cha (want cha)

1-2-3-4
Uno-do'-tres-quarto

Roomba (Si)
Ella queres un Roomba (Como?)
Roomba (Si)
Ella queres un Roomba (Como?)



 


Sval

Det finns ett ord jag har hakat upp mig på nu  och detta magiska ord är sval.

Destu svalare man är som person, destu bättre. En sval person blir aldrig upprörd eller irriterad över människors sneda verklighetsuppfattning och brist på självinsikt utan tar det med en klackspark och intalar sig att de bara inte inte bättre. Nu är grejen den att de faktiskt inte vet bättre men jag kan inte acceptera det på det svala, coola sättet. Jag är en osval person. Jag stör mig mycket och ofta och ja....det stör mig. Jag stör mig på att jag stör mig på saker. Får köpa mig lite rökelse,  The Ultimate Collection med delfinljud och en stressboll.



Hej jag heter Anna Braun och jag är en sval person.






 


You Have Got To Be Fucking Kidding Me

Förr tog man bilder på sina nära och kära men numera verkar det populäraste objektet vara drinkbord. You have got to be fucking kidding me.

El Perro Del Mar

GAAAH! SÅ BRA!!!!!!!


She's like an open closet

Daniel presenterade mig för en kompis till honom igår med she's like an open closet. Schysst. Halva inne. För han i alla fall.

En bild på mig:



En bild på Daniel:


Sebastian Jr.

Såg killen jag och Alex kallade Sebastian Junior i gymnasiet igår. Vi kallade honom det för vi tyckte han liknade vår Sebbe och nu förstår jag varför Sebastian inte uppskattade det. Sebastian Junior var inte fager.

Nu vet ni

I början av oktober skall jag gå på det här. Walking with dinasaurs. Jag vet att jag är lika mogen som en 12åring. Mamma är i Etiopien då så jag skall gå med mina syskon. De vet inte om det än men nu vet ni.



Jämt

Även om jag ibland tror att jag är synsk så hade inte det något med att göra att jag visste att Svante skulle dö av fylla igår och visst hade jag rätt. Någon kväll hoppas jag att du faktiskt klarar av tolvslaget.

Jag åkte i alla fall in till stan och träffade Daniel som är sur på mig idag. Han kom 50 minuter försent igår (efter att jag väntat i en trekvart får jag ett sms där det stod tre station left. Älskar hans svengelska) så jag tycker det är jämt men jag vet inte om han delar min åsikt. Jag ger honom ett dygn att lugna ner sig och längre än så tar det aldrig för någon av oss när vi är sura på varandra.

Jag dog av skratt  igår när Daniel tog Niklas cykel och cyklade in på Makedonkan.  Förbi hela kön till kassan för att  beställa en cheeseburgare. Tur att vi var på rätt MacDonalds så vi slapp stryk.

Smått berusad

Skall snart in till stan och träffa Svante som verkar....ja vad skall man säga.....skitfull. Anna. Jag måste förvarna dig att jag är lite smått berusad.

Var ute igår med Daniel och Challe. Eller Daniel dumpade oss så vi fick göra stan själva vilket vi lyckades bra med. Kom hem vid fyra i eftermiddags. Apropå Daniel så var vi och beställde pizza igår. Han beställde en pizza salami. Jag vill ha en pizza salami utan salami.

Utan dig vore vi ingenting

Läste i Ekwalls blogg att hans lag vann Volleybolltuneringen i Båstad. Undrar lite bara vad han bidrog med om man ser till hans prestationer åren innan.

Han kanske bidrog med lite spänning. Så de andra inte kände sig helt utklassade.

En för alla, alla för en. Även om du suger.


Min enda vän

Snart kommer vad som verkar vara min enda kompis till mig. I alla fall om man läser min blogg för det är bara en massa snack om Daniel hit och dit. Och om min mamma. Mina två vänner är en kille jag känt sedan jag var noll år och som jag inte blir av med, och han inte med mig och min egna mor.

Fan vilket radarpar vi är egentligen. Jag och Daniel. Det går inte riktigt att beskriva med ord utan måste nog upplevas. Vi bråkar som ett gammalt par, förolämpar varandra som om vi hatar varandra och vår individuella bristande moral blir inte bättre när vi umgås.

Slut

Är lite ledsen. Har precis gjort slut med min kille då det visade sig att han hade varit otrogen. Kollade på MTV där de gjorde reklam för ett otrohetstest.  Genom tre enkla sms kan man få reda på om ens pojkvän är otrogen så jag gjorde det alla vettiga människor ade gjort. Jag smsa! Och det visade sig att han antagligen hade varit det. Så himla synd när relationen annars var jättebra.

VEM I HELVETE KOMMER PÅ DESSA SMS-TEST MAN KAN KÖPA FÖR EN FEMTIOLAPP. NACKSKOTT.


Typ.

Jag tycker verkligen inte om John Mayer. Detta har jag dock inte sagt högt någongång för min kompis Christina är näst intill besatt av honom. Varenda gång man är hos henne så sätter hon på en John Mayer-dvd  med liveframträdanden samtidigt som hon sätter på hans musik på datorn och pratar om honom. Typ.

Men jag måster erkänna att den här låten är ganska bra.


You'll be a bitch because you can

Har flyttat min firre, Emil, in till Ellens rum. Jag är lite rädd för honom. För det första kollar han snett på mig (känner mig som den personen som sa, jag tycker inte om kineser, de kollar alltid snett på en), är elak och vägrar låta mig sova om nätterna. Jag vet inte hur han gör men han kastar småstenarna mot glaset och inte på ett Romeo och Julia-romantiskt sätt.

Men....jag råkade bara. Det var inte med meningen fattar du väl. Det var inte ens mitt fel

Vad jag har hört skulle det vara fint väder idag. Satte klockan på nio!!!! och möttes av moln, moln, moln. Är det här som är bra väder i Göteborg?

Målade naglarna istället men råkade tappa nagellacksburken. Så nu har jag nagellack på mitt lakan, över mina händer och golvet. Dessutom hittar jag inte nagellackstabortmedlet någonstans.

För övrigt tror jag men jag råkade bara, det var inte meningen och det var inte mitt fel är de meningar som kommer pftast ur min mun. Förutom hello lobster, aaa fan, vaaa fan, vaaa fan och varför tyckte du att det var en bra idé?


Lättlurad

Mamma gick på vad det nu var ComHem-killen ville erbjuda oss. Det vet jag för att hon ropade dit mig och jag fick börja skriva på grejer vilket känns bra. Tror det har att göra med att jag är student och CSN-rabatter hit och dit men ändå, snart har jag väl skrivit på någon fullmakt.  Inte för att det finns så mycket pengar här att hämta dock.

Det finns ingen som blir lurad så lätt som mamma. Jag kom ihåg för några år sedan när mormor och morfar levde så brukade vi äta kalkon på annandag jul. Mamma skulle iväg och köpa och kom hem med 6 kilo kalkon.

Det behövs inte så mycket.
Men dom sa det.
Men de lura dig sa pappa och mamma skulle ringa upp och skälla på dom
NI LURADE PÅ MIG 6 KILO KALKON. DET BEHÖVS INTE SÅ MYCKET. Aha....okej....jag förstår....okej. God fortsättning.
Vad sa de?
Att de visst behövdes.

Vi hade så mycket kalkon att de knappt fick plats i ugnen. Vi fick göra en karatespark för att få plats med ena i den lilla ugnen. Tur att jag gick självförsvar i ett halvår. Där stod det på dagordningen att  karatesparka in kalkoner i ugnen varje dag.

Bröllopsklänning

För många är klänningen viktigast på bröllopet men för min del är det att släkten inte kommer (hej fastrar, pappa, syskon och kusiner!). Hehe.

Egentligen vet jag inte ens om jag vill gifta mig men det beror mest på bristen på en man och hoppet att hitta den rätta men om det blir av så har jag redan hittat en klänning. Hello lobster!


Därför

Inga konstigheter med den här bilden. Men vad ni inte ser är att ena äpplet är halvt uppätet. Jag vet inte varför men jag har alltid gjort så. Äter på något och sen lägger jag tillbaka det. Detsamma gäller när något tar slut. Vet inte hur många gånger mamma har kommit in till mig och frågat varför jag ställt in ett tomt juicepaket/smör/mjölk/whatever. Det givna svaret är alltid därför.




Stolpskott

En ComHem-kille som såg på pricken ut som Rasmus Elm ringde precis på och ville sälja något ComHem-relaterat antar jag. Jag dumpa honom på mamma och när jag hörde att dörren stängdes så fråga jag henne om stolpskottet hade gått. Det hade han inte utan det var mamma som stängde dörren bara.

Här har vi inget emot när man knackar på men jag tycker synd om honom när han knackar på hos grannarna här. De är inte purfärska och la sig nog och sov vid åtta.

Smile! You're on candid camera

Fy fa vad fruktasvärt tokinne jag kommer kunna vara nu när paljetter verkar vara på tapeten igen. Och sen en liten hatt på det.

Gick på en kompis igår som frågade mig, vad gör du nu då? Förutom tar kort till bloggen. Har inte träffat människan, som för övrigt är världens roligaste, på två år och det är nästan det första han säger.


Bruno my love

Jag har inte sett Bruno än men om den håller den här klassen kommer jag inte bli besviken. Vet inte hur många gånger jag sett det här klippet och jag vet att jag postat det innan men fan bryr sig när det är så roligt.


Knock, knock. Who's there? Reality. Reality who? Realitycheck

Läste ett gammalt inlägg i min blogg om Daniel. Helt glömt av att han sagt det här till mig men visst låter det som min käre Daniel.

På vägen hem från stan säger Daniel:
- Jag tror jag kommer lyckas i livet. Bli VD och sådant. För Amex i Norden.
- Och då kommer jag bli nästa Britney Spears.
- Men Anna man måste ha lite verklighetsförankring.


Min mun var nog öppen i fem minuter. Visste inte vad skulle säga. Daniel......VD.......Amex......verklighetsförankring. Något är fel, väldigt fel.

Ingen aning

Har haft Daniel på middag här ikväll men nu skulle han iväg och jobba. Han frågade mig varför jag inte kom i helgen när de spelade spel.

Öh. Jag vet inte. Vem vann då?
Ingen aning. Jag var så full då så det har jag glömt av.

Varför det

På senare tid har jag varit på liiiite dåligt humör. När jag försöker förvarna människor i min närhet blir det inte bättre av frågan varför det, varför det, varför det.

Hur svårt kan det vara

Jag vet att det är en gammal nyhet men nu vet jag vart jag inte skall säga att de får skynda på lite. Säga som Daniel och fråga hur svårt det kan vara att steka en hamburgare.


Konfunderad, mer konfunderad, mest konfunderad

När jag fick reda på att min kusin skulle till Hultsfred blev jag lite smått konfunderad. Men va, Pink spelar väl inte där?

Sen när jag fick reda på att hennes resesällskap var hennes pappa blev jag lite mer konfunderad men mest konfunderad blev jag allt när jag fick mamma berätta att de kombinera Hultsfredsfestivalen med ett besök i Astrid Lindgrens Vimmerby. De måste vara de enda som någonsin gjort det.

Daniel & jag

Daniel vi kan inte parkera här. Det är en barnfamiljplats. De kollar på oss.
Äh. De kollar nog bara på bilen.

Genius

Jag berättade min teori för pappa idag om att jag är ett geni. Eller det är inte så mycket till teori utan jag sa bara att jag kommit fram till att jag är ett geni. Pappa. Jag vill inte vara sån men jag är smartare än Ellen, Becka, mamma, dig....ja alla. Så nu vet ni. Vetenskapligt bevisat och allt.


Chock

Jag brukar säga att folk slutar aldrig förvåna mig men jag menar det egentligen inte. Jag har inte så stor tilltro till det mänskliga släktet och blir sällan förvånad. En perfekt tillvaro för mig vore mig, Alex, Daniel och familjen på en öde ö. Då skulle jag skratta så jag skulle gråta och gråta så jag skulle skratta. Men nu, nu blev jag förvånad. Och chockad. Mest chockad.

Så chockad att jag gapar och kan inte stänga munnen. Stackars människor som behöver så mycket bekräftelse men trots det så lite kärlek. Nu skall jag radera nummer.

Gothia

Varit i stan och träffat Nickie vilket var trevligt men att ta sig hem var mindre trevligt. Köpte med mig en muffins och satte mig för att vänta på vagnen. Om fem minuter skulle den komma så det var tajmat och bra.

Efter fem minuter kom den och var full. Full av Gothiabarn som sa till mig att vagnen var proppfull och att jag fick vänta på nästa. Vet ni vem jag är ville jag skrika till dom vilket jag sagt sedan jag var 12 år men i med att jag aldrig har varit någon värd att lägga på minnet brukar jag inte få ett svar. Ibland kan dock någon säga nej.

Jag fick sen ta 10:an och 13:an  för att komma till MARKLAND!!! och gick av när några tyskar sjöng we are the champions. För det första förlora ni både första och andra världskriget och ni kommer sova ikväll på ett kallt golv i någon skolsal i Frölunda. You're not the champions.

Jag ringde istället mamma och tiggde skjuts me först skulle hon se upplösningen i någon jättespännande italiensk kriminalare så där fick jag stå och vänta. För övrig får hon fixa framljuset för jag kände mig som en billig gatuhora när jag höll på att hoppa in i två bilar med tragisk framlyckta innan hon hann komma.


Lite konstigt

Jag och Daniel skall in till stan. Klockan halv tre skulle han hämta mig och klockan är precis det och ingen Daniel här. Lite konstigt kan man tycka.

Blä och yeah

Dagens blä:
mitt ryggont
min mobil som ringer hela tiden (av två personer dock. Pappa och Daniel, Daniel, Daniel, pappa....pappa, pappa, Daniel)
Ramona och LuAnn i
The Real Housewifes of New York

Dagens yeah:
mjukglass med strössel. När strösslet är slut på glassen är den redo att kastas
sömntablett
JILL och BETHENNEY i The Real Housewifes of New York



Alkoholkonsumtion

Veckans alkoholintag: 3 öl, 4 glas vin. Men nästa vecka hoppas jag på andra siffror och i med att jag skall leka med Svante och Svante och alkohol går hand i hand med varandra så jag behöver knappast inte vara orolig. Desssutom går Anna och alkohol i hand i hand med varandra med. Och sexiga miner. Har inte den blekaste vad jag försöker på mig här.




Saknar

Saknar både det fina vädret och Nickie.



Trevlig och väluppfostrad

Daniel tryckte på upptaget när jag ringde igår. PÅ UPPTAGET. TILL MIG!!!!! Han skicka sedan ett sms där det stod, SOVER IDIOT. Han är så trevlig och väluppfostrad.

Älskar era mail

Sovit över hos Amsan och hon lät mig sova hur länge jag ville vilket resultera med att jag vakna för en halvtimme sedan.

Älskar era mail ni skickar så fortsätt.
[email protected]

Bitsk

Idag bjöds det på korv och bröd hemma. Kan jag få receptet frågade jag och det fick jag inte. Hon svarade bara att det inte finns någon som är så bitsk som jag. Vet inte om det var menat som en komplimang men jag tog det som en och sa tack.

Skall iväg till Amsan snart men jag har ett problem, det regnar. Skall smöra lite för mamma och säga att jag aldrig smakat en godare vidbränd korv i hela mitt liv och sen är skjutsen fixad.

Driver du?

Att Natacha Peyre inte har några ambitioner att bli raketforskare är väl ganska uppenbart men ibland undrar man om hon är på sant. Först skriver hon ett inlägg om hur trött hon är på hur alla leker leken Följa John i verkligheten. Att man aldrig kan vara unik. Köper någon ett klädesplagg så köper alla andra något likadant, gör någon ett ingrepp (vilken värld lever hon i. ALLA gör faktiskt inte ingrepp om höger och vänster som om det vore lika vanligt som att gå till tandläkaren) så gör alla andra det med.

Några inlägg senare skriver hon att hon sprutat in Botox i läpparna för Gynning har gjort det och det ser fint ut. Jag säger som min kompis B. Driver du? Hon kanske är den gulligaste och snällaste människan på jorden, det har jag har ingen aning om det och tänker inte uttala mig heller men hon är fan inte den smartaste.

Det finns ingenting som jag älskar så mycket som dubbelmoral. Jag är full av det men det vet jag också om.


[email protected]

Jag är väldigt nyfikna vilka ni är och hur ni ser ut. Om ni vill, och det vill ni, så kan ni skicka ett mail till mig. [email protected]

Inget hamnar på bloggen. Tummen ljuger, lillfingret suger men handen duger.

Skönheten & Odjuret

Det går i princip inte ett enda program av Oprah eller Tyra Banks Show där de inte droppar Michelle Obama och hyllar hennes stil och skönhet. Även om programmet handlar om otrohet eller heminredning så lyckas de nämna Michelles skönhet och det är skitsnack. Hon är ingen skönhet. Nämn min älskling Beyonce istället så slipper ni ljuga bara för att ni är kära i Obama.




What I like about you

Det där med att sova är lättare sagt än gjort. Sitter och lyssnar på The Romantics med What I like about you. Det är låten jag skulle uppträda med i Idol om 1. jag kunde sjunga 2. kunde sjunga och 3. kunde sjunga. Dessutom skulle jag spela munspel precis som det gör i låten och de andra deltagarna skulle rasa som det heter så fint i media. Alex skulle självklart sitta i publiken och jag skulle peka på honom när jag sjöng what I like about you, you really know how to dance för att han tror han är så duktig på dansa att han har en given plats i So do you think you can dance.
 
Det är sådant jag dagdrömmer om. Ja, jag är en tönt.


Äventyr

Tre minuter kvar och sen har IFK Göteborg avancerat i Svenska Cupen. Nemas problemas.

Har varit på äventyr med Daniel idag. Allt man gör med Daniel blir till äventyr. Han skulle köpa en mobilhållare att ha i bilen och vi hittade till sist någon magnetgrej han blev nöjd med. Han klistra fast ena delen på mobilen, ångra sig, tog av skiten, satte på den igen så den var helt bucklig, använde till sistr lösnagellim för att få fast den helt, drog av skiten igen och nu ser baksidan av hans Blackberry sleten ut. Så magnethållaren gick till världes bästa uppfinning till skit på en halvtimme. Jag skall fan stämma Media Market löd det senaste sms:et jag fick av honom.

Vi höll även på att krocka och när jag frågade vems fel det var svara han, hans. Han är ful. Okej, då vet jag. Glöm av allt ni lärt er utan det är alltid den som är ful som gör fel i trafiken.

Fågelbo

Jag älskar som sagt Helena Flodéns blogg och glädjs med henne när det går bra för henne. Som nu när hon har en kompis som är utbildad frisör och kan tupera henne och hennes kompis hår gratis på förfesterna. Jag är inte utbildad frisör men jag lovar att aldrig någonsin misshandla någons hår och utseende såhär. Håret ser ut som ett fågelbo. Det ser faktiskt fördjävligt ut och jag försöker verkligen att inte vara elak.




Kyckling

Mamma frågade mig vad jag ville äta idag.

Vad är du sugen på.
Inget.
Jo men du måste äta. Du kanske är sugen på grillad kyckling, kycklingklubba eller kycklingfilé.
Öh. Kan du ge ett alternativ som inte innehåller kyckling tack.
Kycklingsallad.
Skämtar du med mig?
Just det ja. Det innehåller kyckling.

Sweet dreams

Jag tror inte ni förstår min kärlek till den här kvinnan.


Kultur bor inte i Frölunda



Kultur bor inte i Frölunda. Bild på Frölunda Kulturhus.

Utflykt

Dagens utflykt: till bibblan vid Frölunda Torg med Amela. Har inte varit på det biblioteket sedan jag gick i gymnasiet och räknar iskallt med att allt ser likadant  ut och att de inte tagit in en enda ny bok.

Sen vill jag tacka för alla snälla kommentarer till inlägget nedanför. Tack.

Skit

Jag vet inte riktigt vad jag skall ta mig till. Känns fruktansvärt patetiskt att spy ut det här i bloggen och inte skriva ned det i någon parfymdoftande dagbok med ett litet söt lås på. Jag mår dåligt. Jag mår fruktansvärt dåligt.

Jag mår inte bättre av att skriva det här men inte sämre heller. Jag har så fruktansvärt ont i mitt hjärta och jag vet inte vad som saknas eller fattas i min hjärna. Det handlar inte om någon pojke, tro inte det, utan om depression.

Satt och grät på vagnen av alla platser förut ikväll men blev rejält uppskrämd av en alkoholiserad kvinna som kallade sig själv häxan. Hon delade med sig av dyrbar information som att om man kokar 10 vitsoppar och toppar det med kanel kan det döda något. Dessutom lever Michael Jackson och om man bråkar med henne bråkar man med Roliing Stones.

Detta hörde jag på avstånd. Jag våga inte närma mig henne men när både jag och hon skulle av pussa hon på min väska. Jag fick panik som den OCD:are jag är och gick till Hemköp och köpa våtservetter där jag hittade henne med. Hon skulle köpa en 3,5:a men ordningsvakten tog hand om henne en stund. Såg henne sedan utanför Torget när jag vänta på Amela.


'



Städtant

Mamma har satt mig i husarrest tills jag städat mitt rum så jag gjorde det idag. Kände mig nästan som Aung San Suu Kyi ett tag. Typ. Det var mest en massa kläder överallt i regnbågens alla färger så hur jag skulle få dom rent var mitt storsta problem. Tvätta själv skulle ta en evighet och låta mamma tvätta dom skulle ta ännu längre tid så jag gjorde vad vilken annan normal människa skulle ha gjort. Jag la dom i badkaret.

När jag dammsög i mitt rum så hitta jag en skruv på mitt golv. Det får bli ett senare problem tänkte jag och dammsög upp den och ett senare problem blev det. Efter en timme slog min dörr igen av en vindpust och jag som befann mig utanför rummet förstod då snabbt att aha skruven var till mitt handtag. Ena handtaget hamna utanför min dörr och andra innanför. Jag var alltså utelåst. Gick in i Beckas rum och inspekterade om jag skulle kunna klättra över men jag skulle antagligen dö så jag satte mig ner och sura. Becka fixade det dock på fem röda och vem kunde ana att hon satt på sådana oanade talanger. Slutet gott, allting gott.

Vad skulle jag göra

Vad skulle jag göra om jag inte hade Nickie. Jag hade i alla fall aldrig haft några bilder. Dessa tog hon i lördags.






'


Och slutligen en på mig.



Älskade mamsen

Idag när vi åkte förbi en affisch som gjorde reklam för Bruno frågade mamma mig om det är samma person som han Ali McKey. Hon syftade visst på Ali G.

I fredags var hon med mig hos min psykiatriker. Hon satt med benen i kors men höll på att byta ben så många gånger att jag fick säga till henne att vi håller inte på att spela in Basic Instinct 3 här.

Älskade mamsen.

BasicInstinct.jpg Basic Instinct 1 image by zaidamilan

VIP

Öh. VIP-biljetter på en begravning. Men är man är en Very Important Person så är man.

Bleed



Har inte sovit en blund inatt utan kollat på skitprogram efter skitprogram på TV och tänkt. Jag tycker om att tänka som Linda Rawsing sa någongång. Jag kan verkligen inte somna numera om jag inte äter sömntabletter eller däckar av efter att ha varit ute. Jag börjar känna mig som en enda stor klyscha.

Och jag saknar dig Alex. Mer än mest.


Guldklimpar

Jag har ont i mitt lilla hjärta och tänker på mina småskitar till syskon. Älskar dom något så oerhört och hoppas att dom vet det.



Beckis, jag och lobstern


Varför, när, var

Enda bilden jag tog igår. Vet inte varför, när och var jag tog den men jag gissar 1. tyckte det såg coolt ut av någon outgrundlig anledning 2. runt fyra 3. på Avenyn.

Sen gick jag till 7Eleven och köpte med mig lättfil hem. Jag vet inte vad jag tänkte. Jag brukar vara fyllekäkarnas kung. Imorse när jag vaknade visade det sig även att jag hade kokat 6 ägg när jag kom hem som jag inte hade rört.

Nu visas Parfymen på 4:an. En fröjd för ögat men fan så långtråkig.


Ellen

Det finnd ingen människa som är så uppe i sig själv som min kära syster Ellen. Hom har ingen aning när jag fyller år eller när mamma fyller år. Hon vet dock pappas födelsedag men det är bara för att det är den 11/9.

Hängde med och hämtade henne från jobbet idag och Ellen berättade att hon och några kompisar hade varit hemma hos pappa och grillat igår. Våra Sisjögrannar hade haft främmande och hon thailändaren som var på Williams student var där. Personen hon syfta på är från Iran.

Aporopå ingenting

Kollar på 4:an. 1977:s Star Wars specialeffekter imponerar inte.

I taket lyser stjärnorna

Igår stannade jag mer eller mindre ofrivilligt hemma. Så jag och mamma hyrde I taket lyser stjärnorna och lipade tillsammans. Men till en början skratta vi så mycket så att vi inte kunde andas.

Vi tog Beckas dvd och försökte koppla in den i vardagsrummet och det gick sådär. Vi ringde Becka och ville ha hjälp och hon sa att ni måste koppla in den i tvn. Nähä, vi ställde den bara bredvid tvn och trodde att det skulle fungera. Så vi ringde Ellen och hon var ungefär lika duktig på att hjälpa. Det gick bra till slut men först fick vi se filmen i fem minuter med syntolk. Det var då vi skratta så vi nästan dog. Jenna cyklar. Hon har brunt hår som fladdrar i vinden. Vi kunde verkligen inte byta för fjärrkontrollen var helt cp så till en början trodde vi att det var så här vi skulle få uppleva filmen.

Idag ville jag egentligen sola hela dagen men gick upp efter fem minuter. Ikväll skall jag egentligen köra en helkväll och vill fan inte se ut som en lobster.


Födelsedagspresent

Jag visste inte vad Daniel ville ha i födelsedagspresent så jag köpte inget. Att köpa något han inte bestämt i förväg fungerar inte. Efter jul fick jag leta efter kvittot till en tavla jag hade köpt till honom i julklappspresent (nej en Midsommarpresent jag gav honom i december). Den var faktiskt djävligt ful men jag trodde Daniel tyckte om den. En hemsk tavla på New York med den amerikanska flaggan lite här och där.

Han vill inte ha den i alla fall och frågade, hitta du kvittot, hitta du kvittot. har du hittat kvittot? Så till sist tröttna jag. NEJ! Ta hitt tavldjävlen så får du dina pengar och efter fem minuter stod han utanför dörren. Jag var lite såmtt irriterad och gjorde sönder tavlan.

Han hade varit i stan och hittat en halsduk (?) på Filippa K han tyckte var fin. Kan du köpa den till mig som present. Ah. Men jag skall till stan först på fredag. Igår fick jag ett sms där han tacka för presenten och gav mig hans kontonummer. Hehehehe. Skön kille. Han bortskänkes till högst bjudande. Inga bud? Nähä.

Workout

När det väl bli svalare vilket jag aldrig hoppas att det blir förutom när man skall sova måste jag börja träna. Jag måste göra något om min situation för det är inte okej. Jag undrar hur det bara kan bli värre och värre efter varje dag för jag dricker juh trots allt coca cola light istället för vanlig cola. Sitter här och äter pizza och när jag ringde och beställde sa Sejan som jobbar, är det Anna. Men så har jag en speciell beställning. Hawaii utan ananas.

När jag kom sa han att jag såg fin ut så det gav mig klartecken att jag fick äta pizza utan dåligt samvete. Egentligen får jag inte dåligt samvete över sådant utan tänker bara jag gör något åt det imorgon. Eller nästnästa vecka.

Dagens roligaste var när min pappa inte kunde ta sig upp från havet. Det var brant, halt och havstulpaner (apropå havstulpaner och skada sig så kommer jag ihåg när jag var i Marstrand för några år sedan. Martin sa till mig att hoppa i land och jag tänkte men va fan det är flera meter dit men hoppa ändå. Hamna rakt på berget och gled ner och skrapade upp hela benen med havstulpanerna. De andra skratta utan jag och Martin. Jag för att jag såg dum ut och att det gjorde ont och Martin för att jag blödde ner hela hans båt) överallt så han försöka ta tag i tången, dra sig upp och sen försöka krypa på alla fyra. Det tog honom fem minuter och jag skratta så jag grät.

Enstöring

Dom här dagarna har jag varit med mig själv och bara med mig själv. Ibland blir jag nästan orolig för mig för att jag trivs och måste vara ensam ibland.

Fast jag har umgåtts med pappa och Ellen för om jag ville ut med båten så kom dom med på köpet. Idag gick pappas mun i ett och när hans mp3 la av ville jag hoppa i havet och simma iland istället. Men sen kom jag på att jag hade med mig min sketna mp3 som jag gav honom illa kvickt.

Igår fiskade jag och Ellen krabbor. Det kom en liten tjej som kom fram och frågade om hon fick vara med och visst fick hon det. Nemas problemas. Men sen började hon styra och ställa och det värsta var när jag peka på en stor krabba som hon fiska upp och ta åt sig hela äran. Sen gjorde hon likadant med Ellen. Man kan tro att jag skämtar men vi blev faktiskt sura. Hon frågade mig sen hur gamma l jag var och när jag svara 23 och hon 9 så kom jag på att jag nog inte är så mogen. Men kan ni klandra mig? Hon döpte krabban till Gilbert. Mina krabbor skall inte ha namn som Gilbert.



Den här var stendöd. Annars hade jag aldrig vågat vara så här stencool.



Krabbrace

Gravidchock

Läste en artikel om Kim Kärnfält i Expressen. Nyheten var att hon var gravid och det hoppas jag fan hon är efter sett bilden. Annars är det Jenny Craig som gäller på direkten.