Bobby Trendy

Jag är så djävla osugen på att visa mig ute bland folk idag. Känner mig typ fulast i världen och vet inte vad jag skall ha på mig. Annat var det den här gången när jag tyckte jag hade hittat den ultimata outfiten och alla andra bara stirra på mig.

Jag och hatt fungerar bara inte och sen kan jag bara intala mig att det var just det som var felet.
Fight fire with fire

Idag brinner Sverige på fler ställen än bara Rinkeby.


Hehe.

Hehe. Spot on.

No way! Way, way.

Min telefonräkning från NY där jag var i en och nästan en halv vecka gick på tretusennågonting. Känns som det är för mycket. Smsa lite, var inne på nätet och hade koll på askan och Allsvenskan och that's it i princip.

Är proppmätt av att ha ätit cocosbollar och rostbiff som blev min nyttiga frukost idag och skall nu ut och gå lite i Slottskogen innan det börjar regna igen.

Aha, det var han

Däckade vid sju för jag var så trött efter att ha hängt med Daniel en hel dag och vaknade precis och kom på vart jag känder tall. dark och handsome-mannen. Eller jag tror jag gör det. Tror han är en klassis men är inte hundra och känner hur sympatisk jag verkar som inte pratar med mina klassisar eller så är det tvärtom och de inte pratar med mig.

Jag som mycket hellre hade kommit på att haaaah, det var juh han jag hångla med i helgen och som överraskade mig med ett dussin röda rosor följande dag men nej.


Helt slut

Jag är helt slut. Har varit med Daniel och lämnat en matta, slängt soppor, IKEA, något byggvaruhus, systemet, hans lägenhet och stan. Det roligaste var att soptippen inte var öppet så vi åkte runt lite och slängde soporna vid en sån där liten station som finns här och där och Daniel har en väldigt okonventionell syn på vad plast är.

Plåtrör. Plast.
Målarpenslar. Plast.

Hoppas att ingen ser det här sa han. Vaddå? Sist pappa bad Niklas en massa grejer så slängde han dom på första stället han såg och det var fullt så han slängde sakerna bredvid och bland annat vår post så man såg vår adress. Morgonen därefter låg allt utanför vår dörr. Älskar den familjen.

Sen när vi var på stan och fika så kolla en pojke på mig. Eller han var en man, en tall, dark and handsome man och jag undra varför han kolla på mig. När vi gick förbi så heja han och jag hatar mig själv för att jag inte har någon aning vem det är. Han kände tydligen mig och då måste jag känna honom med men från vart. Och ännu viktigare hur. GAH. Tall, dark, handsome och för mig helt anonym. Fan!

En annan sak Daniel sa var att jag såg lite bra ut idag. När du har huvudet sådär. Still! Och så rörde jag huvudet fem cm åt höger och han skriker: inte längre. Öh, fråga jag.

Applez dés

Daniel tryckte på upptagetknappen när jag ringde. Jag upprepar, Daniel tryckte på upptagetknappen när jag ringde. Skicka ett sms och skrev, Excuse me moi men klicka du mig preics? Oj, oj, oj. Som svar fick jag applez dés och när han sen ringde upp och jag fråga vad de betydde säger han att det betyder jag ringer dig snart.

Daniel du kan inte franska! Ge dig! Puss.


Snabba ryckSådär ja. Nu mår jag bra igen. Tog inte ens tolv timmar.

Och som vanligt har inte texten någonting om mitt sinnestillstånd att göra. Jag tycker bara om låten.

Not!

Det där med att sova gick juh väldigt bra. Not! (Not-humor är fan underskattat).


Sen

Skall kolla på You don't know Jack, stirra lite i taket och SEN sova. Ring mig imorgon Daniel så hjälper jag dig med möblerna i utbyte mot fotmassage. Okej. Jag byter det mot lunch då.
Och nackmassage.

Everybody's gotta learn sometime

Har läst ut boken och känner mig tom. Trött på att läsa om ruttna människor i en rutten värld och ännu tröttare på att inse att dessa människor i boken finns i verkligheten. Inte just precis samma människor, inte samma namn eller ålder men typen.

Att se på film eller lyssna på musik som skildrar den hårda verkligen kan även vara vackert men att läsa om det känns bara som ett tufft uppvaknande.

Cynikerna har rätt i nio fall av tio. Henry Louis Mencken.

Cynism är ett obehagligt sätt att säga sanningen. Lilliam Hellman.

Cynism är ett lyckat försök att se världen som den verkligen är. Jean Genet.

eller...

Det finns inget så ynkligt som en ung cyniker, för han har gått från att intet veta till att intet tro. Maya Angelou.

Cyniker: en skurk med fel på ögonen som ser världen som den är och inte som den borde vara. Ambrose Bierce.

När jag mår dåligt över något eller någon tar det mig en vecka och sen har det oftast gått över. Jag behöver min sorgevecka men sen så lär jag mig att ingen som tycker om dig vill se dig gråta. Jag gråter i och för sig nästan aldrig längre men jag gjorde det för en vecka sedan och det kändes lika skönt som jobbigt. Jag behövde det, jag behövde att gråta, att få utlopp för besvikelsen och gå vidare.


Daniel <3

Daniel tror på allvar att jag inte har något bättre för mig än att hänga med honom varje dag. Såhär ser mitt schema ut om han får bestämma.

Tisdag: hjälpa till i hans lägenhet. Skruva ihop saker.
Onsdag: handla och fixa till hans inflyttningsfest.
Torsdag: äta räkor (och nu blev jag sinnessjukt sugen på räkor) hos honom med två andra par. Yes, jag och Daniel är det tredje paret. Snygg, snyggare, smart, smartare, ja vi har många namn.
Fredag: inflyttningsfest.
Lördag: städa.

Han frågade mig vad jag hade köpt i inflyttningspresent och jag svara.
Määääh, du kan juh inte säga.
Men du fråga juh.
Ja men det skall vara en överraskning.
Frågar du får du skylla dig själv.

Såg för övrigt
Johan Wissman på Burger King idag bakom kassan. Eller det var någon som såg ut som honom men som hans karriär går kanske man får se honom vända hamburgare på ett ställe nära dig snart.

Nej, nu skall jag läsa bok och sen sova. Det är vad jag lägger ner mest pengar på för tillfället. Böcker.

Bambi

Varit och jobbat idag och i helgen gjorde jag inte överdrivit mycket. Var på något event på SOLO på fredagen med Nickie, Lina och Jessika och sen så blev det en helkväll även om det inte var tanken. Hade på mig högklackat för första gången sedan jag bröt benet och ger mig själv A+ i betyg. Fruktansvärt subjektivt då jag snubbla till en gång men det är bara för att skorna för när man ser mig gå kan man tro att jag föddes med högklackat på. Nej men skämt åsido så känner jag mig som bambi på is som man gjorde när man började med klackar och tog ett steg i taget långsamt, långsamt, eller så vara det bara jag som gjorde så.


SkämskuddenVärldens bästa The last days of disco gick på ettan ikväll. Halvdör av pinsamhet när de förför varandra.

Naturlig skönhetSjukaste retuscheringen någonsin.


Indisk flygplansmat

Flygplansmat. Oh man tackar.
Excuse me

På hemvägen så fällde den som satt framför Ellen ner sin flygplansstol så långt hon kunde och jag tycker det är humor i sig. Jag tycker man inte gör så och det ser så kul ut när någon skall försöka äta när dom har matbrickan på sig i princip. Som om de inte vore nog så slängde hon med håret så det hamna på Ellens TV.


Artighetssvennen

Jag undrar hur många gånger en amerikanare säger tack under ett restaurangbesök. I Sverige är det inte så svårt utan där säger man tack när någon ger en menyn, maten och drickan och sen är det klart men i USA där man blir uppassad så säger man thank you minst 20 gånger under en middag.

Här kan ni sitta. Thank you.
Menyn. Thank you.
Häller upp vatten. Thank you.
Lägger servetten i knät. Thank you.
Frågar vad man vill dricka och tar beställningen. Thank you.
Får drickan. Thank you.
Häller upp mer vatten för man tagit en klunk. Thank you.

Och då har de bara gått fem minuter.

NY

Vet inte om man skall försöka sig på att göra någon summering av NY-resan. Första anhalt var Landvetter för där gick vårt plan vilket gör att den första anhalten låter vettig. Efter  svindyr frukost flög vi till Bryssel där några goa gubbar beställde in rödvin och gin & tonic sex på morgonen.

Från att vårt plan hade anlänt till nästa skulle gå hade vi en halv timme på oss att ta oss till andra av flygplatsen och min mamma klarar inte av stress bra. Då får hon hjärnsläpp och springer redivd gång-rulltrapporna och skriker att vi inte hinner gå på toaletten innn och varför gjorde ni det inte innan.

I alla fall är toaletten fullknöckad av indier som borstar tänderna och när vi går till vår avågng är det en massa indier där med. Blev det smått orealistisk med att möta 300 indier som hade ansiktutsmyckningar, saris, dhotis etc. Planets passagerare består alltså av 80% indier så det kommer antagligen serveras indisk mat och visst gjordes det. Väl på planet så hade alla sina små tv-apparater framför sig och man kunde välja mellan Bollywood eller Hollywoodfilmer så jag frågade mamma what's up med alla dessa indier och hon svarade att vi åkte med ett indiskt bolag. SAS flyger direkt till NY medan vi åker ett indiskt bolag från Bryssel. Aja, det lät väl vettigt när hon bokade biljetterna men fan inte efter när man satt bredvid Curry-luktande indier som redan flygit ett tiotal timmar från Mumbai. Låter som jag är värsta semi-rassen men så kul skall vi inte har det utan jag uppskattar bara inte när människor luktar och andas curry,

Flygplansmaten bestod av någon indisk gryta som smakade curry och ett dussintals andra kryddor fick jag höra men då hade jag redan somnat. Tog en sömntablett och efter 30 minuter somna jag och vaknade en kvart innan landning. Ka-ching!

Stod i passkontrollkön i vad som kändes som en evighet och sen kom vi fram till världens snällaste gubbe som frågade om vi visste vem som fyllde år idag. Det visste vi inte heller men det var George Washingtons födelsedag men det brydde jag mig lika mycket om som om Gerda 85 hade fyllt år fast det sa jag självklart inte. Han sa att jag såg ut som Anita Ekberg och jag undrar hur många gånger han sagt det när han ser att de är svenskar i sitt pass.  Jag tacka och tog emot komplimangen.Sen var det bara att hämta bagaget, hoppa in i en taxi och sjunga som Will Smith.

I pulled up to the house about 7 or 8
And i yelled to the cabyo homes smell ya later
I looked at my kingdom
I was finally there
To sit on my throne as the Prince of Bel Air lobster of New York

Trötter

18 timmar tog det att komma hem och det var inte så illa. Är hungrig som fan nu för flygplansmaten var inte ätbar och inte heller det jag hitta på Bryssels flygplats då mycket var stängt då det var vi och några afrikaner på plats.

Ringde Daniel när jag kom hem och han sa att han hade saknat mig. Sen ringde det på andra linjen och han skulle bara se vem det var men nu har det gått 30 minuter och han har ännu inte ringt tillbaka.

Nu är jag trött. Puss.

See you later aligator

Är på flygplatsen och skall ta halv sju planet till Bryssel och sen vet vi inte så mycket mer. Landvetter är stängt så vår resa hemåt har bara börjat. De hade inte Daniels hudprodukter på flygplatsen som han ville ha och det gjorde mig inte så mycket för nu kom jag billigt undan. En limpa cigaretter för 20 års vänskap. Saknar min säng och dusch. Finns aldrig så bra duschar som vi har i Sverige. Saknar Nickie och allsvenskan med. Ps. Hoppas det inte bli currymat på flyget hem som hit.

Hello lobsters

Att säga att man är fast eller strandad i NY kan låta live konstigt. Det låter negativt men det faktum är faktiskt att man blir stressad av att inte få några nyheter om vad som händer, mediciner tar slut, skola och jobb och även pengar. Att ta oss till Europa någonstans med något annat flygbolag skulle kosta oss 3000 dollar per person sa någon nu när priserna gått upp så mycket vilket skulle bli över 100 000 för oss. Förhoppningsvis kommer vi till Bryssel inom de snaraste dagarna och där kanske vår svåger skall hämta oss. En liten resa på 120 mil enkel resa. Själv har jag inga problem alls att vara kvar här utan tycker det bara är synd om min älskade familj mår dåligt. Har varit och ätit på vår favoriterestaurang ikväll och skall sova snart.

En natt till

Vi blir kvar en natt till. Min moster åkte i söndags och kom med det första planet som landa på arlanda medan vi sitter fast här. Min systers epilepsimedicin är slut och Ellens tålamod och vi alla känner att vi vill hem. Mamma och Becka är och turistar nu medan jag och Ellen är kvar hemma för vi har sett allt stan har att erbjuda och är mer NY-bor än turister nu. Nej, skämt åsido vi är bara trötta.

Fast

Är fast i NY och kommer minst stanna här en natt till. Tyckte vi skulle stanna på flygplatsen och chilla bland tältsängarna men de tyckte inte de andra. Hatar Island.

Tjena

Vet inte om har tur eller otur för vi kommer inte bli strandade här i NY utan i med att vårt plan fortsätter till Indien efter vi gått av så kommer vi om inte till Bryssel bli dumpade på någon flygplats som har öppet som kan bli vart som helst. Men det är ett senare problem för vi åker inte förens på måndag. Puss

Andra sidan är ni klara

Har avverkat ground zero, centeral park, chinatown, little italy, brooklyn bridge, times square, wallstreet och hundra saker till. Har turistat som fan och det passar inte min coola image.

Hi!

Hi! Det är en hälsningsfras här i USA har jag lärt mig och används ofta. Tex om man går in i en affär kan man säga det eller om man ser en uteliggare. Här är allt bra och vi bor bredvid en synagoga och ett buddistiskt samlingscenter så jag känner mig väldigt spirutiell.

Hej då

Hej då Göteborg.


Live to win

Är på jobbet och läser Andreas Carlssons självbiografi Live to win som egentligen är ett 250-sidor långt CV. Jag har två funderingar eller frågor när det kommer till han. Är han verkligen säker på att han är straight och hur snygg tycker han själv är på en skala från 0 till 10?

Helt sinnes

När alla sa vad de ville göra i NYC hade jag inte så mycket att tillägga. Vill inte du göra något speciellt Anna? Gå på bio och se hur stora popcorna är, äta hos KFC för första gången och se skillnaderna mellan den amerikanska och svenska utbudet på Macdonalds.

Efteråt kollade mamma, Becka och Ellen på mig och sa inget på ett bra tag tills Ellen sa, du är helt sinnes.


Tacos?

Jag och Becka har bråkat ikväll om tacos av alla saker. Jag ville ha tacos och inte hon men sen fick jag min vilja igenom och när jag tog det sista av tacosköttfärsen utan att fråga om hon ville ha bröt helvetet lös.

Du är så sjukt självisk lät det och jag förstår inte hur du kan leva med den själviskheten (hon hitta till och med på egna ord) och jag sa ingenting. Destu tystare jag blev, destu rabiatare blev hon. Jag kan det där med bråk och manipulation och lät henne svära åt mig och sen gick jag från matbordet och tacka för middagen, speciellt för tacosköttfärsen och gick in på mitt rum.

En timme senare skickar hon ett förlåt-sms till mig. Jag vann! Skall överföra pengar till mammas födelsedagspresent nu (därför vi åker till NYC) och som meddelande skriver jag tacos. 

Finn ett fel

Finn ett fel.


Schnyggt

Saker som skall inhandlas i NYC.
¨

Vad tänkte Ekwall på här? Fast hellre det än I'd rather go naked than wear fur.


Hey

Mamma kom in idag men ett kuvert med pengar till mig idag och jag tänkte schysst, shoppingpengar till USA från världens bästa mamma. Sen berätta hon för mig att det var mina egna pengar som hon under de senaste månaderna tagit av mig lite då och då för att jag skulle ha några pengar till NYC (lägger till ett c. Förstått att man gjort det och vill inte verka ohipp) för hon känner mig och vet att jag gör slut på pengar första dagen de kommer in på kontot.

Så egentligen var det bra tänkt men hon gick från världens bästa mamma som ger mig pengar till hey, det där är juh mina pengar för fan.

Myslördag

Har varit och Kärztin ikväll där , tvillingsyster Zarah + två hundar var. Blir alltid så bortskämd där och jag tackar och tar emot och äter mest mat av alla, frågar efter massage och väljer ut de största godisarna ur godisskålen. Jag är en skitunge helt enkelt.

Sen kollade vi på
Pandorum som kanske inte är den film jag hade valt men i med att Kärztin har likadan filmsmak som en amerikansk high school-tjej så får man glädja sig åt det lilla.Varför?

Superettanpremiär och jag ser att min gamla lärare är linjedomare. Han är alltså doktor i religionshistoria/linjedomare. Varför? Vem vill bli linjedomare?

True

True Believer går på TV3 som tv.nu (trovärdig källa) hade dett fyra stjärnor så här har jag väntat och mina förhoppningar blev större för varje minut och då har jag väntat sedan klockan åtta. Sen dyker skiten upp och det enda som är sevärt är James Woods som överspelar så mycket att det är sinnes. Chilla, du kommer få en hjärtattack snart. Eller kanske inte, han är väl  snart 65 och dejtar någon 19 åring. Ja, det skall vara gott och leva annars kan det kvitta.Och tofsen han rockar är inte vackert.

Poppar popcorn, poppis

Jag har aldrig haft problem med min hy. Inte så att den glänser á la Hibbs men någon tonårsfinne här och där och that's it om (nu kommer om:et) jag inte orsakar det själv genom att pilla och ha mig.

I måndags gjorde jag det riktigt illa så nu har jag katastroffinnar. Skall därför inte gå ut något i helgen för att kurera min hy och det bra att spara pengar till NY och icke att glömma Nickie, min partner in crime, är i Stockholm.

Skall försöka meed sidereel en sista gång och se om det nya avsnittet av The Real Housewives of New York City har kommit upp en.

Hallå!

Alltså. Jag väntar på mamma som är på Torget med Becka och jag undrar om de tror att jag inte har något liv, att jag inte har något inplanerad utan kan sitta här och uggla hela dagen. Nu är fallet så att jag inte har något inplanerat men jag kunde ha haft.

HAHA

HAHA! Människan är....ja....han är....ett original i alla fall.


BegravningDet skall serveras skumpa för de äldre och champis för de yngre. Julbord om jag så dör på sommarens varmaste dag och bara löjrom godkännes så försök inte med stenbitsrom. Jag vill ha ballonger i taket, fiskedamm för barnen och paljetter på borden. Jag vill inte att man skall gråta över någons död utan fira dennes liv.


George.

Jag är George.

Cosmo Kramer: You're wasting your life.
George Costanza: I am not. What you call wasting, I call living. I'm living my life.
Cosmo Kramer: OK, like what? No, tell me. Do you have a job?
George Costanza: No.
Cosmo Kramer: You got money?
George Costanza: No.
Cosmo Kramer: Do you have a woman?
George Costanza: No.
Cosmo Kramer: Do you have any prospects?
George Costanza: No.
Cosmo Kramer: You got anything on the horizon?
George Costanza: Uh, no.
Cosmo Kramer: Do you have any action at all?
George Costanza: No.
Cosmo Kramer: Do you have any conceivable reason for even getting up in the morning?
George Costanza: I like to get the Daily News.


Skit

Så nu åkte Manchester United ut med vilket är tråkigt då man vill se Rooney lira boll och att se Fergeuson frenetiskt tugga tuggumi som en galning.. Allt i sportväg är bara bajs nu. Frölunda åkte ut mot Linköping, Gothia mot Sundsvall och IFK spelade lika mot DIF. MOT DIF!!!!!!! Skandal. Oddsen var 6,70 om jag inte misstar mig så hade DIF vunnit och man satsat en peng på matchen hade man kunnat bli miljonär på kuppen. Fast skulle DIF vinna en fotbollsmatch? Stor chans. När helvetet fryser till is och grisar kan flyga.Men jag åker till NY på måndag eller tisdag och det skall bli kul.

Jag älskar att jag inte har en utan tre I <3 NY-tröjar när jag aldrig varit där. Än.

Privat

Köpt en massa böcker från adlibris och idag kom paketet. Blev överlycklig och har just läst Alexander Schulmans och Carolina Gynnings mejlkorrespondens som de samlat ihop och gett ut som bok. Boken heter Privat och tog mig två Seinfeld-avsnitt att avverka och jag vet inte om det är ett bra betyg.

Två frågor har jag nu efter läst boken och det är
1. Hur mycket att de redigerat i efterhand när de kom på att det skulle ges ut som bok?
2. Och knullade de någonsin?

Det är vänskapsmail men känns hemligt och lite snuskigt.

Men jag tycker bara bra om Schulman, de skall gudarna veta. Han lätt mig börja bloggar på 1000apor, han är begåvad, skriver bra och hans fästmö är så vacker, elegant och skitsnygg i ett och deras bedårande barn får mig att önska att min Julia jag brukade passa skulle göra en Benjamin Button så jag skulle kunna börja passa henne igen.

Kollar på bilder från
Style by Mats och hittar en väldigt fager man som var med under Mats svensexa.Jon. Heter alla snygga män Jon?

Älskade älskling

När mamma la sig sa hon jag älskar dig och jag svara att jag älskade henne mer. Hon sa då att hon älskade mig mest och jag sa att man inte kunde älska någon mer än vad jag älskar henne. Det är så vi håller på varenda gång hon skall sova, hon går till jobbet, jag skall träffa vänner eller om jag i duschen i fem minuter.

Daniel verkar dock inte tycka om allt älskande hit och dit utan verkar lite avundsjuk. Men gud vad ni älskar varandra hit och dit. Kul för er, verkligen kul för er.

Jag älskar Daniels sätt att förolämpa en genom att slå in förolämpningen i tvivelaktiga komplimanger. Som att du har väldigt unikt utseende Anna. Det är på Daniel-språk att jag är ful.

3

Åttabarnsmamman Kate Gosselin är med i den amerikanska upplagan av Let's Dance, Dancing with the Stars, och hon får nästan Willy att framstå som duktig.

Kul att alla allsvenska matcher slitar 1-0 eller lika. Är nivån sjukt hög eller låg. Tror dess värre det sistnämnda.

Jag som skratta åt Daniel idé om att lägga hans tavla på biltaket, veva ner bilfönstrerna och hålla i tavlan i varsin ände fick äta upp det för det var precis vad jag fick göra idag och min hand håll på att frysa till is.

Film

Ser på Goya's ghost och tycker lite sund om Milos Forman och gänget som antagligen trodde det här skulle bli en kassasuccé men även prisad på diverse  anrika filmfestivaler. Och Portman, hon är ful i filmen och populär film + snygg skådespelerska som spelar full = Oscar.

Skall nog döpa min unge till Oscar kom jag på. Och alla killar skall heta Glenn i efternamn. Dötterna skall heta (i ordning) Coco, Peaches och Jewel. Efternamn Margareta. Ellen säger att de låter som en bunt strippor och Amela undra om jag skämta men jag har mina personliga skäl till dessa namnval och det är inte Coco Chanel, Peaches Geldof eller sångerskan Jewel.

Snart börjar Den galne kung George och innan skall jag se slutet på Dr Zhivago från 2002 med Keira Knightly och Hans Matheson.

 

Tuttar, det tuttar upptaget

Älskar Erik och Mackan och HÄR kan man lyssna på min ringsignal.  Världens bästa när man inte är på föreläsning eller jobbar.

Music is my boyfriend


100%Jag undrar hur mycket mer tillfreds Superfemmans fysiker Patrik Nordqvist är med sitt liv sedan BTP (förkortning för Boston Tea Party som jag kom på här och nu för verka cool). Skulle gissa med ungefär 100%.


Tu parles francais?

Ibland tror jag Daniel skämtar med en men han gör verkligen inte det. Det här har skickat iväg på facebook:

Lieu: XX Odinsgatan
FRIDAY
Le XX avril
8:00 p.m.

S'IL VOUS PLAÎT CONFIRMER DE JEUDI DERNIER XX AVRIL

ESPOIR de RENCONTRER, JUST YOU :-)

/D MAN

För det första kan han inte franska och sitter med en ordbok alternativt någon internetsida där han slår upp ord för ord, inga han känner är fransktalande och sen kastar han in lite engelska.


Pop

Skall iväg på påskmiddag till min moster nu. Funderar på om jag kan ta med min ipop (alltså en kopia av iPod).

Maffiaflickvänner

Michelle Pfeffier som Elvira Hancock i Brian De Palmas Scarface 1983.

VS.

Sharon Stone som Ginger McKenna i Scorseses Casino 1993

Howl


Farsan

Kom och tänka på lite saker pappa har gjort under åren när vi varit på semester. Några lite säregna och andra bara typiskt Svensson.

Vid alla ställen då man betalar inträden beroende på hur gammal man är och det avgöras genom hur lång man är har vi alltid fått ducka. Vi var så vana med att göra det så Becka frågade pappa en gång om det är nu hon skulle göra sig kortare. Hon var fyra.

Frågade do you have any normal costumers till receptionisten då det visade sig att hotellet vi bodde på i Spanien mest hade homosexuella gäster.

Macdonalds salt och peppar man kan ta med sig i små påsar är guld värt om man skall äta ägg till lunch. Ägg + salt = lunch.

Han sa till mig att vara tyst och gå tillbaka till mina systrar och mamma och inte klaga på hur trött jag var på svenska för han höll på att få värsta hotelldealen när vi båtluffa i Grekland och var på Mykonos. Greken han förhandla med kunde säkert svenska med så han fick inte höra att vi var trötta.

Brukar samla ihop en bunt med främlingar och det är grupprabatt vid museium. Ibland hänger några efter honom inne på museiumet för de tror han var en guide.

Äter man frukostbuffé tar man alltid med sig något bröd och frukt till lunch.

Mamma höll på att svimma pga av värmen i Aten men det var dumt att gå ut och köpa något att dricka när vi precis hade kommit in och betalt inträde. Dessutom var det svalt inomhus.

Gått in och småpratat med servitörer om menyn bara för att gå in och låna toaletten.

Räknat fel på en nolla när vi var i Venedig och åkte gondal. Vi betalade bara 80 kronor medan pappa hade vänner som betalat 600 kronor året innan. Suckers. Vi betalade visst 1000 kronor räknade han ut sen när hade dricksat och räkna rätt på  nollerna när vi kom hem den dagen. Och den djävlen sjöng inte ens sa pappa upprört om gondoljären. Det var 1996 och då var en tusenlapp faktiskt en tusenlapp för en trebarns-familj.

Tror alltid han ser ut som urbefolkningen trots khakifärgade skjorts, sandalar med vita tupsocker och ett entourge (vi) med matchade färgglanna kläder och mamma med magsäck.

Kanske låter som jag klagar men det gör jag verkligen inte. Har rest jättemycket i mina dagor och uppskattar det jättemycket.

Prutar alltid. De känner sig förolämpade annars.

Satt uppe en hel natt och åt upp jordnötter, bananer och annat som vi var tvunga att kasta om han inte åt upp dom. Dagen efter skulle vi åka hem från Monaco och inget skall gå till spillo.

Säger njut nu barn för fan, det är gratis till fina utsikter.

Ja, det finns massor. Mycket kan man säga om pappa men han är ganska så underhållande. I alla fall i efterhand för just då är man inte speciellt glad.


In på 90-talet

Kysste en 90a igår och det är snudd på barnarov. Dock var han snygg som fan och tydligen någon riktigt duktig hockeyspelare och jag gillar mina idrottsmän.


P&K

Gick till världens bästa Schönbeck igår efter jag hade varit hos pappa och stannade där tills Victor och hans Sofie skulle åka hem. Jag hängde med i bilen för jag som inte skulle ut hamnade ute och var på Locan ett tag och sen på PUSH och hade svinkul. Ellenpellen var även där och duktiga jag tog vagnen hem. Eller jag tog den två stationer och sen tröttna jag på skiten.

Daniel ringde och fråga om jag skulle med till IKEA och i med att han skulle storshoppa kunde jag inte säga nej. Tre timmar senare går vi därifrån med två muggar och ett påslakan. Sen skulle han köpa en tavla som var så stor att den inte fick plats i bilen så han ville att vi skulle lägga, alltså bara lägga och inte binda den på taket och sen ha bilfönstrerna nerdragna och hålla i den med varsin hand på var sida. Sjuktbra idé verkligen men när de började regna så gick han och lämna tillbaka den.

Han lämnade av mig vid videoaffären och åkte därifrån när jag var inne och hyrde en film så jag fick gå hem i regnet. Förvisso är det några hundra meter om ens det men våga stanna i tre minuter när jag haltat runt på IKEA i timmar för två muggar.

Skall vila lite nu och sen kommer Daniel, Ellen och Sebban på påskmiddag. Puss och kram.


Farsor

Farsor, eller pappa som jag kallar honom, är fett efterblivna. Tror inte ens de, han, förstår när man blir sur på honom efter man har bråkat.

Gah.

Det jag stör mig mest på feminister att de kämpar för jämställdhet men alltid för kvinnors rättigheter om ditten och datten men aldrig för mäns. Är det jämställt?

Sen att de vägrar att inse att den viktigaste frågan i dagens Sverige inte är hur jämställt det är mellan könen utan flytingpolitik och människors rätt, oavsett var de är ifrån, till jämställdhet. Inte kön, utan ALLA. Alla skall med. Även Toblerone-freaks och
människor som tycker om smör.

Människor. Människa.

Alltså, ibland känns det som att vissa namn är onödiga att ens nämna för  det är så uppenbart att det tappat sig själva på vägen men kan inte ens inse det själv.

Sen undrar jag hur dumma människor tror man är. Samma människor, eller människa som innan. Man är ute jämt, går från normalviktig till pinne, dricker massa, äter massa och sen går upp till normalviktig igen och påstår att man alltid har haft en snabb förbränning. Dricker man tre dagar i veckan och äter kanelbullar sju dagar i veckan och pendlar i vikt tror jag tror det kallas bulimi och anorexia men jag kanske är dum. Som sagt lägger jag ingen värdering i det för i ärlighetens namn är jag inte bättre själv men jag skulle aldrig påstå att jag har en förbränning från Gud om jag stog och hulka varje kväll vid toan för that's just wrong.


Yellow

Såg att Jackie hade färgat sitt hår blont men det ser ut som en peruk och är väl ett hilarious aprilskämt. Dog just av skratt. Alla passar inte alla hårfärger och jag är absolute inget undantag även om en skönhet klär i allt. HÖHÖHÖHÖ.

Som här. Gick från brunett med röda skiftningar till gult och jag insåg inte att det var gult. Ingen sa något till mig förens efteråt. Daniel brukar säga att, fan du ser fördjävlig ut men att hjälpa mig och säga att jag hade gult hår kunde han inte.


Skärtorsdag

Jag är inte så mycket för aprilskämt men när Ellen messa och sa att hon var ute igår och gick på Hysén och gänget och festa med dom blev jag sur för att sen första att hon drev med mig.

Igår var jag och pappa på pensionärsbio. Filmen vi ville se, En profet, gick BARA klockan två och det var inte så mycket att göra än att se den klockan två med en kulturtant, några pensionärer och jag. Inkluderar pappa med pensionärerna. Hehe.

Sedan träffa jag Nickie och Jessica och tog ett glas vitt på Tranquilo och jag kände ett sådant sug efter en vaniljdröm. Gick till 7Eleven och där hade dom inte så jag tog mig till Billhälls (Hemköp men jag kan inte sluta kalla alla gamla Billhälls för Billhälls) och letade och letade. Hittade inget litet paket utan bara en kartong med 600 gram vaniljdrömmar så det fick bli den.

Går bion två får man gå på den två, fick bara kakorna man vill ha i storpack får man köpa det. Det finns inte så mycket att göra åt vissa saker.

Skall upp till pappa nu och äta påskmiddag vilket är julbord minus skinka. Skall förbi Systemet och köpa en flaska bubbel eller något.

Dagens ros: Systembologet som har öppet som vanligt under skärstordagen.