Söndagsmiddag

Söndagsmiddag. Huvudrätt:


Helle party people

Hallå festistar! Je suis un festis! Eller uppenbarligen inte. Skulle in till stan och äta en riktigt god amerikansk börgare och ta en öl vilket jag gjorde. Kall öl, god hamburgare och trevligt folk dvs KOMPISAR.

Några inkl mig gick vidare för ta en öl på puta madre men dom hade vattenläcka för typ femte gången detta år så vi gick till In Flames-ställe jag glömt av vad det hette typ möjligen 1226.

I alla fall på vägen dit går jag och en kompis bredvid varandra medan dom andra var är längre fram och jag har ingen lust att flytta mig från trottoarkanten där jag går på så jag går som vanligt och en kille puttar till mig med hans armbåge. Inget ursäkta, förlåt utan ingenting. Då sa jag högt AJJJJ, kollade teaterlistiskt bakom mig med gester och såg sen Sebastian, en vän, jag känt sen typ 2002. Han skämtade med mig. Kul.

Men jag tycker om honom mycket. Han får 5 av 5 handbollsbollar i utmärkelse.


Ball kille verkligen. I blå jeansväst.Tecken på att det är Bokmässan

Man märker att Bokmässan är i stan. Fulla män överallt som luktar alkis oberoende tidpunkt man går på dom.


Tjenis penis

Tjenis penis! Kom hem för ca 7 minuter sedan för jag har varit i de centrala delarna av stan och dinnerat. Varit på Pinchos och ätit och ätit och speciellt min favoriterätt i världen efter löjrom, vitlökschampinjoner.

Sedan tog vi en drink på Locatelli och jag var tvungen att ja, kissa vilket jag hatar att göra på toaletter som inte har separata toaletter för de olika könen för som Gudrun Schyman säger; män är djur. Vad är grejen med att kissa och tvätta händerna med bars vatten!!! Ni rör på eran pillesnopp och sen tvättar händerna med vatten som ni uppenbarligen tror är vigvatten som skall rena er från era synder, dvs eran orena pillesnopp, men det gör det icke så använd tvål!

Brukar säga till ute ibland när jag ser män som inte använder tvål. Det möts inte med jätteentusiasm alla gånger men det här ser jag lite som mitt mål i livet. Mitt mission. Vissa samlar in pengar till välgörande ändamål, andra uppmärksammar orättvisor och jag tvingar män tvätta händerna som man skall. Har inte kommit till det skeendet än men snart blir det alcogel med i väskan när jag går ut.

Men till något roligare, jag och Ellen och maten.


Romantisk dejt för två

Igår hade jag och Nickie en romantisk dejt på Manana för två. Oss två alltså. Jag skiter i att människor säger att det är halvfabrikat och svenskars syn på tapas för jag älskar det punkt slut.

Min syster Ellen vägrar att äta där så nu när vi skall ut och äta på fredag kan hon absolute inte tänka sig att äta där så vi skall pröva en nytt tapasställe som den äventyraren och risktagerska jag är.

På bilden är det Ove/Ellen fast denna gång är det jag som bjuder för det är sådan jag är (och så kan det vara en försenad födelsedagspresent).Till Sarah


Nästa vecka

Nästa vecka skall jag bli fin i håret. Jag skall klippa mitt hår, bort med allt slitet, men vill att det skall bli längre. Klippa det långt.


Man ba vah

Hälften av nöjet med mitt jobb är maten. Vad blir det för mat imorgon!!!!!!! Eller det var det som var det roliga. Nu är det mer, vad blir det för mat frågetecken punkt.

För inte så längesedan var det vegetarisk lasange med potatis, fjärilsmakaroner och något som påminde rätt mycket om köttfärs. Då skrattade jag. Så jag fick ont i magen.


Roligare att ge än att få

Igår sa mamma att hon tyckte den nya Marc Jacobs doften luktade gott så jag köpte den till henne idag för att 1. jag är världens bästa dotter och 2. Becka och Ellen har inte råd så det framstår jag ännu mer som världens bästa dotter.

Mamma är den som säger att hon aldrig önskar sig något och menar det men när jag köpte parfymen av ingen anledning alls förutom ovanstående punkt 1 och 2 slet hon upp den ur förpackningen. Sjukt åpen. Och jag som hade kvittot sparat i plånboken.


Blast from the past

Från när jag var barnflicka för herrans massa år sedan och upptäckte en dag att familjen inte bara hade en hund utan två. För det var verkligen så. Först var det Charlie och helt plötsligt var de två hundar och en var inte riktigt rumsren. Jag som inte är världens största djurvänlig var inte jätteglad.


...

Borde kanske sova men är hungrig. Är hungrig...på typ en stek. Fick köttfärslimpa på jobbet idag och det var juh gott. Fy fan.


Karantän

Halsfluss för ca 15 gången denna månad. Tror jag får det 3-4 gånger per år minst. Är det normalt? Eller tar jag kåvepenin för ofta att jag byggt upp resistens? Antagligen.

Varit i karantän i 48 timmar och smittar inte längre så skall till jobbet imorgon. På torsdagar är det utflyktsdag och det finns inget som är så gött som att vara ute på promenad i ösregn som det skall bli.

Dom här två dagarna jag varit hemma har jag sett på film och film och film;

Vi måste prata om Kevin.

Bernie med världens bästa Jack Black.

The lady.

Dead before the devil knows you're dead.

Lars and the real girl.Skjut mig

En av de mest populära apparna; Big Brothers Beyonce och Jay-Z Annica och Marcelo.


När man...

När man inte har svar på tal.


KP

Dagens visdomsord av KP;


Mannen, myten, legenden

Har varit konstant arg idag. Efter jobbet gick jag raka vägen hem och la mig min säng och somnade för att inte ge utlopp för min ilska. Förr hade jag en väldigt eldig personlighet, eller som det i folkmun kallas, galen. Var konstant arg mellan 2002-2006 i princip. Arg och glad höll jag på att säga. Nej men jag har alltid varit en ball och rolig tjej men på min lediga tid ifrån kompisar kände jag mucho ilska. Så varför är jag arg idag? Har ingen aning.


Kurerar mig med världens kanske bästa rollfigur Kenny Powers som skall få mig bli glad igen.


Ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter och icke att glömma, nya misslyckande. Fy fan vad fittigt, det e röva. Ha d gott.


Vissa straffar Gud

Martin har visst dödslängtan. Igår när jag stod på alla fyra, nej men på knäna och höll på att försöka fixa en kökslucka jag hade haspat ur när han kom in. Inte nog med att han inte hade några tankar på hjälpa till sa han; "du borde vara med i ung och bortskämd nästa år. Minus ung."


Om blickar kunde döda. Nu så fick han sitt straff i alla fall när han gick på fotboll idag och såg sitt Elfsborg bli förnedrade, tyyyyyp, av majestätiska IFK. Gud är IFK:are.


Lyx

Börjar 9.00 imorgon. Det är lyx. Apropå jobb så har börjat dricka kaffe på jobbet. Eller det har hänt två gånger och ens gången frågade min kollega om vad jag drack.

Sa inte du att du drack kaffe idag?
Ja.
Men det ser ut som the med mycket mjölk i.
Fast det är kaffe*.
Kaffe* = hälften kaffe, hälften mjölk och fyra sötningsmedeltabletter. Typ en kopp svart kaffe.Twitter

Blåste upp 27 ballonger och gav bort årsprenumation på Vouge.


Bilder

Bilder man snor rakt av och laddar upp på alla möjliga sociala medier. Firade Natasha igår. Drack drinkar och sådant.


Något ni glömt att berätta

Googla mig själv, eller mitt namn, och gick upp detta. Antingen har mamma och pappa glömt att berätta någonting för mig eller så finns det fler som heter Anna Braun. Att de finns fler av oss tror jag men ingen så viktig, ball eller ett geni som jag.


Grejer man ger

Grejer man ger bara för att. Idag fyller miss birthday girl år men imorgon firas det och då skall hon få en present vars pris ger mig magsår. Typ. Och 27 ballonger! Ballonger är fortfarande a och o.Syskonkärlek

Varit och firat pappas födelsedag en dag försent och gett bort de tre obligatoriska b:en; bubbel, ballonger och blommor. Vet inte varför jag skrev så, sjukt töntigt.

Hittade Ellens gamla förskolepapper med en intervju bland annat när hon var drygt 3,5 år. Det skiljer 1,5 år mellan henne och Becka så dom gick på samma avdelning till hennes stora lycka.


För fansen

Var på lagerhaus idag och fick höra från tjejen i kassan att hon läst min blogg i flera år och hon tycker jag är en ball tjej etc. Typ. Och det är därför man gör detta, för fansens skull, för de vanliga arbetarna, för folket.

Hade på mig nya skor idag. Köpta från ebay och de är äkta Mouro by Mouro Jacobs. Fick sprätta bort den lappen och hade dom till och med inomhus på jobbet och för att inte skita ner hade jag på mig blåa tossor. Utomhus. Började sex på morgonen och hade på mig tossor på väg till jobbet för tänkte att det är väl ingen som är vaken då men det var det.


Bild på det


Pappa

Pappa går runt med Bayern München-paraply. Inte för han hejar på dom utan för han fick det gratis. Så dagens visdomsord kommer från honom; "det är skillnad på att vara snål och ekonomisk".

Vad pappa är framkommer ej av texten.


Hallå eller

Försummar bloggen då och då när jag börjat jobba efter sommaren. Kärriärskvinnan i mig.


Kollar på Finnkampen och det är inte några storstjärnor direkt. När dom hoppar tresteg kommer dom knappt fram till gropen.


Hej igen! #nofilter


Hello lobster!