Fick denna länk av min vän Andres Lempira...

Fick denna länk av min vän Andres Lempira, värd att ses:
http://www.youtube.com/watch?v=-sL54rHPwqA

Hela föredraget finns i 7 delar på youtube och är helt fantastiskt.


Igår, idag, imorgon

Male Look 2006

Igår kom Alex hem och jag tror på allvar att han var gladare att besöka 4Gott än att träffa mig, men jag kan inte klandra honom har själv samma prioteringar. I alla fall var det heaven att få träffa ens bästa vän, själsfrände och platoniska livskärlek av kött och blod och inte 2 minuters korta mobilsamtal från London.

Har tenta på måndag (då min kusin för övrigt fyller år så jag får antingen komma senare till tenta-firandet eller hoppa över det helt för det är obligatorisk födeldagsmiddag när någon på mammas sida fyller år av kusinskaran) och känner paniken smått komma, skall få en del gjort idag och imorgon skall jag ta en (eller flera) öl med Charlotte (hej Charlotte!) och på fredag skall jag till Valand med Alex för ja, se sjävla på broschyren (Alex själv som pryder den, haha).

Drack min första julmust idag som smakar som en blandning av något-sött-man vill-ha mer-av och morfars-gamla-hostmedicin. 

Utvilad

Hann med att äta middag i stan igår med Daniel efter skolan och ta mig hem och slockna innan klockan nio så nu är jag utvilad och redo för en heldag i skolan vilket innebär skola från 9:00 till 18:00 (det du pappa, jag vet att du läser min blogg och du klagar ständigt på att mina skoldagar är korta det kan du i alla fall inte säga om denna).

Alex kommer hem från London där han modellet i 6 veckor om ja, ca en timme så ikväll blir det myskväll med honom. Hämtar du mig vid Bio Capitol vid 18:00? Skall vi äta middag tillsammans? Har inte ätit pizza på evigheter eller i alla fall månader (som är det samma som evigheter för mig).

Såg att jag Irina kommenterat min blogg för sju timmar sen men trots uteblivande sömn skall du vara i Lilla Hörsalen prick klockan kvart över nio (se vem som är diktator nu Irina).


Amy Diamond, Idol-Johan

Amy Diamond

Kollade igenom Englands singellista snabbt (för snabbt) och misstog Amy Winehouse för Amy Diamond och trodde för en sekund att hon hade släppt en singel som hette "Rehab". Då hade gått ner lite väl mycket i åldrarna.

Jag funderar på att sluta gå in på aftonbladet.se eller läsa nöjesdelen helt i dagstidningar. Jag bara stör ihjäl mig på alla kändisar uttalande (taget helt från sin kontext eller inte) och nu Idol-Johan (som i mina ögon i och för sig inte är kändis) att han är optimisk och tror på skivkontrakt. Det hoppas jag i alla fall inte att det inträffar. I fredags när jag läste att han skulle framträda med "Beautiful" och "In the shadows" så tänkte jag som jag göra varje vecka, han förtjänar verkligen verkligen att åka ut och speciellt med hans låtval.

Idag blir det filmdiskussion med "Europa" med min älskade Lars Von Trier.

Merci for being you...

I fredags var det födelsedagsfest hos Frida och sedan utgång, i lördags var jag på inflyttningsfest och senare tog jag mig in till stan vilket var ett big mistake (för att vara internationell). Det hade blivit lite drama drama (som jag och Daniel hade uttryckt oss) på festen. Mannen på taket (och inte filmen, utan en människa hade klättrat upp på taket), bråk och polisbilar. Och då befann jag mig på stan, fan. Jag får aldrig gå på fester där det blir bråk och polisen kommer (kanske inte att vilja, men jag dras till bråk som en geting till socker, är det bråk på krogen står jag alltid en halvmeter ifrån och försöker följa med i handlingen om vad som hänt och vem som är good vs evil) och när det väl skulle inträffat på högstadiefesterna såg bestod våra fester i Sisjön av alkoholglögg, lättöl och vinäger som Daniel trodde var vittvin, party!

Jag tog med mig Merci-chokladaksen och skämdes som en hund och kastade fram den fort och kollade runt på vad alla andra hade köpt (elektronik (det skulle jag köpt,  en smörgåsgrill eller något dylikt), kött i massa, etc.) och så skämdes jag lite mer. Dessutom drack jag inte bag-in-box vin igår utan tetrapacksvin, jag kunde inte bli mer off.

Bonde söker fru - Micke

Bonde söker fru - Micke

Efter att ha sett denna bild av Mikael Larsson som är och firar sin svensexa på Åldandsfärjan ramlar poletten ner och jag förstår hysterin runt bönderna i "Bonde söker fru". Att inte jag skickade ett brev till Micke och nu är det försent.

Under artikeln på aftonbladet står det "skulle du vilja fira din svensexa/möhippa på Ålandskryssning?" med ja och nej som svarsalternativ (nähä!). Hahah, inte bara jag som regera på att han fira sin svensexa där alltså.

Detta är så tragiskt att det nästan blir komiskt....

Detta är så tragiskt så det nästan blir komist. En 18-åring från Hedemora mördar sina båda föräldrar och dagen efter går han på fest och beskrivs glad som vanligt av sina kompisar medan hans förädrar ligger mördade i källaren (http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,940878,00.html).

Jag vet att det är nästan så politiskt inkorrekt som det nästan kan bli att beskriva denna tragedi som "så tragiskt att det nästan blir komiskt" men jag försvarar mig med min livsfilosofi att man måste få skämta om allt och inget. Utan humorns skulle vi deppa ihop helt och skulle denna händelse inträffat i USA och jag hade skrivit samma inlägg hade ingen höjt några ögonbryn utan destu närmare sig själv destu allvarligare och tabu att skämta om.

Jag slutade tro...

Dominique

Jag slutade tro på tomten när jag fick reda på att det här var hans fru. Kan man bli stämd eller polisanmäld för att man skriver så tro? Den som lever får se... Hennes fantastiska blogg finns att läsa här
http://blogg.aftonbladet.se/81/

Avslutar med visdomsord från henne själv:
Ps: Alla som har comviq kan skicka till alla andra som har comviq gratissms bara så ni vet jag tycker det är jättebra.

Bröderna Gallagher

Gallagher´

Utdrag från expressen (
http://www.expressen.se/index.jsp?a=766848)

Under intervjun började Noel Gallagher bråka med sin bror Liam.
- Noel blir bara konstigare och konstigare, säger Oasis-sångaren Liam. Speciellt nu när han närmar sig 40 år. Snart köper han en gul djävla Ferrari.

Hahaha....

Blondes have more fun

Jag tror inte jag vill vara brunhårig/rödtott längre, ingen raggar på mig längre när jag är ute. Och om det fortsätter likadant så kommer jag få dö ensam. Alla (i hela Sverige, öhh) säger att det passar mig förutom Daniel men han är i alla fall ärlig (brutalt ärlig kanske skall tillägga. Igår såg jag tjock ut i min klänning, en annan gång såg jag ut som en hora, mina skor ser ut att tillhöra en strippa eller transvestit, ja listan kan göras lång) och jag tror alla andra konspirerar emot mig och vill att jag skall dö ensam, olycklig och alkoholiserad med ett dussintals katter (ja jag är väldigt inne på konspirationsteorier, för några år sedan var jag övertygad om att jag vid ett års ålder mördade Olof Palme).


Merci

Skall på inflyttningsfest med Emil ikväll (i och för sig så har han inte hört av sig sedan tisdags så man kanske inte är medräknad längre(?)) så när jag har varit i stada i veckan har jag letat lite halvt efter en inflyttningspresent. Jag vill inte påstå att jag gått in för uppgiften helhjärtat men jag har kollat runt lite och har inte hittat någonting. Allt känns så tjejigt och jag skall på inflyttningskalas hos två killar (och nej dom har inte kommit ur gaderoben som Daniel fråga utan dom är två kompisar som flyttat ihop tillsammas) och dom vill inte ha ett rosa duschdraperi med hjärtan på (okej jag hade inte tänkt att ge ett rosa duschdraperi om personerna i fråga hade varit tjejer heller för den delen) så jag sa till mamma att köpa en STOR chokladask (orginelllt eller hur?) och så kommer hon hem med en Merci-ask. Vem fan ger en Merci-chokladask när dom skall på inflyttningspresent om personen i fråga inte är ens mormor? Inte jag i alla fall

Skyller den taskiga stavningen på att jag är bakfull och då tappar ord och antingen särskirver vartannat ord ellerskriverihopalltjagharpåhjärtatförinteärdetpåhjärnansomjagmår.

Linda Rosing - for the people

Linda Rosing

Finns väl knappast inte en enda bloggare som inte kommenterat Linda Rosings utviks-comeback. Finns inte ord nog för vad jag känner för den kvinnan och om jag skrev dom skulle jag kunna bli polisanmäld så jag låter bli. Någon borde gå runt med en pengabössa och samla in pengar till en psykolog som skulle vilja ta sig an Linda. Jag hade gett alla mina pengar jag har på mig om jade mött en människa på stan med en Linda Rosing-bössa i högsta hugg, allt för att aldrig behöva läsa, se eller höra henne igen.

Igår blev det tisdagsöl...

Igår blev det tisdagsöl för hela slanten på Chezan (Chez Amis, man måste ha smeknamn på alla ställen man besöker frekvent) och jag kan inte säga mycket annat än att det är en tradition som måste upprätthållas även om jag hakat på nu senare. På tisdagar kan man sitta på stolar, höra vad sällskapet säger, behöver inte så i kö hälften av tiden om man vill gå på toaletten, det tar inte en evighet att beställa och inga knuffas. Imorgon blir det skola och presentshopping till Fridas födelsedagskalas (hon fyller år idag, GRATTIS) och till helgen blir det partaj hos Frida på fredag, på lördagen skall jag hänga med Emil på inflyttningsfest och på söndagen är Alex hemma (?) igen.

Snokade runt...

Snokade omkring på en blogg vars användare är en tjej i klassen som likt jag heter Anna (www.anamaria.blogg.se, hoppas hon inte har något emot att man länkar till henne) och fann några ord av mig förevigade på hennes blogg under: well, happy holidays you bastards, jag avslutar med lite sköna citat/sms. Detta inträffa när jag högt och tydligt beklagade mig i biosalongen om en incident som inträffade mig på Frölunda Torg förrförra veckan - alltså jag var på frölunda torg å väntade på bussen å så kommer värsta äckliga gubben å bara tar fram ---!! sånt jävla äckel! dom gör alltid sånt där! jag hatar förlunda torg! alltså i nordstan har dom iaf lite stil (fast jag hoppas att jag inte lätt som den fjortis jag hade trott att personen i fråga var om det inte va jag som  sa dessa ord). Hon, Anna är i alla fall en kopia av Jackie i "The 70's Show" och det kan aldrig slå fel har jag hört.


Filmer

La mig klockan tio, vakande vid två och nu har jag slösurfat och hittat en massa filmer jag vill köpa men som inte går att få tag i Sverige och där jag hittat dom från amazon så skickar dom inte till Sverige eller så tar det 5 veckor. Någon som vet något bättre tillvägagångssätt att få tag i:

Holocaust - Marvin J Chomsky 1978
The hiding place - James F Collier 1957
Sophie´s Choice - Alan j Pakula 1982
All my loved ones - Matej Minac 1999
Good evening, mr - Wallenberg - Kjell Grede 1990 (och nej har inte tv4 film)
Dark Lullabies - Irene Lillienheim Angelico, Abby Jack Neidik 1985

Skola från nio till halv sex, skall se en fransk film från 50-talet som är hela 2,5 timme, kan bli allt annat än intressant och sedan tisdagsöl (eller jag hoppas det i alla fall, har ställt in mig på det mentalt och Daniel slutade jobba vid fem visst så det är helt perfekt). Sen skall jag på rasten köpa två klänningar så pengarna hinner ta slut innan dom ens kommit.

Knacka på dörren och aldrig komma in

Jag tog bort en länk idag, www.devilinprada.blogg.se, hon har lösenordskyddat sin blogg nu och i brist på lösenord är det ingen idé att stå där och knacka på dörren och aldrig komma in.

Med det här inlägget vill jag säga ge mig lösenordet för fan C.C (och om jag kunde med så skulle jag infogat en smiley) annabraunstarck@hotmail.com

Lovestory?

There´s only two kinds of lovestories in this world...boy loses girl, girl loses boy...that's it. Somebody always gets left behind.


Alex

Alex

Fick sms av Alex igår, han kommer hem om två veckor till mig och Göteborg. Frågan är bara hur länge han stannar innan han åker till Grekland igen? Hoppas han är hemma över julen för den skall spenderas med mig hos min moster Ulla i sådana fall.

Läste ett gammalt blogginlägg...

Läste ett gammalt blogginlägg om hur Svante hade kmomenterat en teologenfest och hans utlåtande var att den sög mer kuk än Jenna Jameson. Svante är fyndig han. Igår så ringde han mig vid fyra på väg hem från stada och utelivet och skulle ha efterfest hos sog och ville bara meddela det helt dyngrak. Sedan bestämde vi bio idag men jag har städat mitt rum och sett på Sopranos istället (jag har en del att ta igen när det gäller att glömma bort saker vi bestämt att göra).

Spraydate

Fick värsta flippen en gång när mamma och jag kollade på tv för något år sedan och en reklam för meetic.se kom upp och dom i princip garanterade en kärlek så jag skaffade en konto på meetic, spraydate och allt jag kommer över för att gardera mig. Jag är aldrig inne på mina konton men jag får en massa mail på dom (man får sedan mail till sin hotmail där det står att man fått mail på sidan) och jag är inte naiv och tro att detta är några 25+, från innerstaden som ser bra ut och är vettiga men jag loggade i alla fall in på spraydate igår och filade lite på min presentation. Eller jag skrev snarare det jag hade på hjärtat:

Jag är inte alls den balanserade, nyttiga, helhylle-tjejen som jag antagligen skulle försökt ljuga ihop en historia om att jag är. Jag är Anna (nu börjar det bli riktigt illa, men att säga att "jag är Anna" är väl egentligen inte att prata om sig själv i tredje person), temperamentsfull, 9 av 10 gånger irrationell och att säger inte att jag inte kommer med ett emotionellt bagage för det vore en ren och skär lögn (och det gäller alla andra med som försöker bevisa motsatsen, vi formas av vår historia). Är ett yrväder med hjärtat på rätt ställe (förhoppningsvis i alla fall fysiskt, och nu börjar humorn bli torr), avgudar ironi och sarkasm och är antagligen inte bra för dig (vill skrämma bort dig för vem vill träffas på en internetsajt, inte jag, inte du(?), men kanske kanske är det skrivit i stjärnorna även om vi berättar för alla andra att hundtricket har ännu en gång lyckats. Jag har ingen hund så du får skaffa en nu snaras).

I alla fall har jag fått en massa mail även idag och alla ens fördomar om man hur man tror nätraggare är på sådana sajter stämmer. Dom är lönnfeta, kommer från landet, jobbar med data och har tre hårstrån kvar. Vettiga (fast jag vill inte ha någon vetig) killar eller tjejer för den delen finns inte på sådana sajter, vettiga människor träffar inte ens sina partner ute på krogen utan dom har alla någon gullig, romantisk, speciell historia att berätta i stil med "jag råkade ta hennes matvagn på Ica och resten är historia" och sedan visar dom upp sina förlovningsringar (och nej jag vill inte förlova mig).

Borde kanske sätta ut fler punkter, kommatecken finns det så gott om så det räcker och blir över.

Dagens i-landsproblem: vatten + fjärrkontroll

Mamma spillde ett glas vatten på min fjärrkontroll idag och jag sa gravallvarligt nu får du vara min personliga fjärrkontroll och komma in och byta kanal, justera volym och stänga av tvn när jag ropar. Men nu är klockan halv tre och hon sover så nu är frågan vem skall göra det då? Jag får helt enkelt leva i denna misär tills imorgon. Just nu önskar jag att telepati rådde och tvn förstod att jag inte alls vill se på denna heltaskiga film på trean eller går fram till tvn och byta kanal manuellt.


Utvilad, pigg, fräsch

I säng tidigt, utvilad, pigg och fräsch imorgon tills filmdiskussion men icke sa nicke. Klockan närmar sig halv tre och den kommer vara fem innan jag fått någon ro i kroppen.

På tisdag skall pappa och syskonen se Borat på bio men jag meddela att jag inte kunde med för jag vill hänga med Daniel & co på deras ölkväll. Nu tror jag dock att Daniel skall jobba men jag hoppas att Lizzie, Frida och Emelie skall ta en öl eller gå till kasinot och se på spelgalna asiater.

Ma vie en rose

Kan man titulera sig som deprimerad livsnjutare utan att det ena talar för mycket för sin sak för att motbevisa det andra? Det ena har jag inte valt, den sistnämnda försöker jag välja.

Har inte varit ute på hela helgen (däremot fick jag öla (och jag dricker öl jag med, jag har blivit en man eller vuxen beror på hur man ser det. Daniel rynkar på näsan åt tanken men det är bara för att han är en kvinna som inte klarar av att dricka vitt vin utan Sprite i) med klassen i torsdags vilken var mycket trevligt. Gick sist av alla om man inte räknar med Sara och Jonathan och det går inte riktigt för dom ger sig aldrig, dom är partyanimals) och det känns allt annat än bra, jag ville gå ut mycket men när Svante sedan ringer halv ett och säger att skall träffas en timme senare så känns det inte lika lockande. Man hinner knappt hänga av sig jackan innan den skall på igen. Jag har kollat på "Casino" ikväll, den är rå den är tuff den är jag, nej men skämtåsido Joe Pesci är stenhård i den och alla andra gangstafilmer (däremot är hans skivsläpp en annan femma). Och nu sitter jag och slösurfar, är inne på beautifulpeople.se (där man blir inröstad om man får tillräckligt högt betyg) som inte fungerar som den skall. Jag menar jag är inröstad sedan ett år tillbaka så något fel är det med sidan. Sen så är alla andra från byhålor där tatueringar och anabola steroider verkar uppskattas.


Övferklass-Nicole

Övferklass-Nicole

Nicole var inte Nicole (vilket inte en endaste människa kan på allvar trott) och inte heller någon finnig 17 årig tjej från en håla i Sverige utan denna man som annars skriver denna blogg
http://gloom.blogg.se. Hade min man suttit vid datorn 24/7 för att fantasiblogga hade jag begärt skilsmässa innan han hunnat säga "As the darkness flows over the world, as your courage slowly dies, as your selfconfidence cracking apart, I'll be standing there as your saviour in the gloom!!!" som han har skrivit på sin "riktiga" blogg.

Marie Plosjö enar nationen

Tycker det är lite kul att Marie Plosjö skriver såhär i sin blogg:

"En vädjan.. Snälla snälla snälla lämna tillbaka min telefon om ni har hittat den... Jag blev av med den i tisdags då jag såg på förhandsvisningen av SAW. Jag ska gottgöra den som lämnar min telefon."

som om halva Sverige läste hennes blogg och hela nationen enas för att leta reda på hennes mobil.

Sanningen om Övferklass-Nicole

Sanningen om Övferklass-Nicole, sanning eller fiktion?
http://nowyouvefoundme.blogg.se/151106024919_fverklassnicole_sanningen.html

Hennes blogg: http://ofverklassnicole.blogg.se

Modersinstinkt?

För första gången i mitt liv känner jag stark modersinstint för en person jag inte alls känner. Tycker om att lägga näsan i blöt och ramla in på en dagbok på nattstad.se och efter att läst ett inlägg var jag tvungen att läsa alla andra, i sträck. Människan är nedflyttad från Norrland, bor i en sketen lägenhet utanför stan tillsammans med hennes f.d fästman som hon bråkat med ständigt, hon har fått sparken och försörjer sig på att hålla i "sexpartyn" (där man säljer sexprylar dvs), hon är övervktig och tycker att ingen märker att hon ens finns när människor inte kollar på henne med äcklad blick. Hon går ut ensam, får stå i kö i evigheter för alla tränger sig före henne, har få kompisar och avslutar varje dagboksinlägg med "tack för att ni läste". Jag tycker så synd om henne att det gör ont i hjärtat.

Att utnyttja eller bli utnyttjad

Hängde med Daniel & co på deras tisdagsöl igår vilket var mycket trevligt och något jag tänker (vare sig de vill eller inte) hänga med på varje tisdag från och med nu. Fick även reda på att en kille jag haft bortamatch hos hade sagt att han aldrig hade blivit så utnyttjad av någon som han blev av mig för att jag gick efter samlaget och han fick vakna upp själv. Jag hänger inte riktigt med för enligt mig borde det vara det ultimata. Att inte behöva vakna upp bredvid den man kvällen innan i alkoholens rus raggat upp och hem, att dela på en torr macka, säga att vädret är vackert och skämmas ihjäl är något vissa vill uppleva verkar det som. Jag utnyttjar hellre än själv blir utnyttjad, den saken är säker.

Min Ellen

Ellen

Handen sträcktes fram, den var fylld av pengar och min syster Ellen säger jag har så dåligt samvete för att jag slarva bort ditt lånekort och förseningsavgifterna så här får du. Jag kollar på handen med pengar, på Ellens ansikte och tänker att detta är väldigt olikt henne (när jag först upplyste henne om att jag hade förseningsavgifter på lånekortet hon lånat och slarvat bort ryckte hon på axlarna och sa "du får skylla dig själv om du är dum nog att låna ut det till mig"), jag kollar ännu en gång på handen, på hennes ansikte, handen, ansiktet, handen och till slut bestämmer jag mig för att ta pengarna och närmar min hand pengarna och hon drar undan den för att skratta högt och brutalt och så säger hon trodde du det och går därifrån. Detta sammanfattar min Ellen väldigt bra.


Tradera

Daniel ringde mig precis och ville ha mitt användernamn och lösenord till tradera.se för att han blivit blockad efter negativa omdömen och jag kunde inte annat än att upplysa att samma öde även inträffat mig. Tradera är farligt med deras budgivningar, helt plötsligt så står man som herren på täppan efter en fyllebudgivning och innan man vet ordet av är man bannlyst på obestämd tid.

Världens bästa låt, någonsin, alla kategorier:
Kate Bush - Breathing

Kate Bush

?

And then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you

Jag känner mig tom, likgiltig och förväntar mig inget av min omgivning och dagarna som kommer (och passerar utan att man märker det). Jag lever i en liten bubbla där jag tar mig till skolan några gånger i veckan, går på föreläsningar, har en onödigt lång lunchrast och ser någon gammal goding som gör att minst hälften somnar i biosalongen. Därefter kommer helgen, lådvinsfylla (måste vara det mest förekommande ordet i denna blogg), utgång någonstans längs Avenyn och jag sover bort dagarna.
Sedan måndag, skola och hela karusellen börjar igen...

I alla fall Evan Dando & Craig Amrstrong - Wake Up in New York är värd att ladda ner (lagligt vis självklart).

Dagens störande objekt

Dagens störande objekt: alla dessa amatörfotografer som skall photoshopa varenda bild dom har och sedan skriver något coolt i kursiv stil som till exempel "can´t get u out of my head, go away" som den bilden jag ser och stör mig på just för tillfället. Bildens rubrik är "Me-filmposter", självkritik någon?

Alex bara så du vet så glömde du logga ur din msn på internetcafét så jag har snackat med någon polack som kunde lika bra engelska som Borat "i litle speak England" skrev han.

Remember what John and Paul said?

-Remember what John and Paul said?
-The apostles?
-No, the Beatles. All you need is love.

Vaknade klockan två på natten i onsdagsnatt (torsdagsmorgon) och kunde inte sova så jag underhöll med med Seinfeld, ladda ner musik, måla naglarna och panikfärga min utväxt (efter alla glamourmodeller färgat håret brunt så skriver alla att förutom det är snyggt att dom förstår dom för det är jobbigt att hela tiden färga utväxten man får som blond. Jag håller med, men jag har utväxt även när jag är brunett eller rödtott) som blev totalt misslyckat när håret blev mörkare än vad jag hade velat. Gick runt i skolan som en zoombie och sura och hoppades att ingen skulle märka något med det första Sara sa när jag träffa henne var "du har färgat håret" så det gick inget vidare. Nu i alla fall är allt under kontroll efter en avfärgning och därefter en ny färgning och hör och häpna mitt hår känns inte som Svinto efter all denna misshandel.

Ikväll blir det barnpassning och imorgon skall jag äta middag hos Daniel med hans föräldrar och gäster och äta god mat och sen utgång.

Ugly Betty?

America Ferrera

Så här ugly är Betty (America Ferrera) egentligen.

Mycket mer än müsli - Sanna och Pär

Såg på "Mycket mer än müsli" imorse som jag alltid gör efter att ha sett nyheterna gå i repris på Nyhetsmorgon fem gånger och jag har inte riktigt bestämt mig om jag stör ihjäl mig på programledarna Pär och Sanna eller om jag tycker att de är okej. Det som talar för dom är egentligen inte så mycket, de är alltid glada och trevliga, men minuslistan kan göras längre. Pär ser så dumsnäll ut när han ler, Sanna skrattar hela tiden (man kan läsa på hennes presentation på mtve.com att hon älskar att skratta och tycker själv att hon är asrolig, nähä!) och idag när de prata film så påstod Pär att "Crouching Tiger, Hidden Dragon" är en japansk film och nu när man läser filmvetenskap om så får man väl peka med hela handen och säga fel fel fel. Eller gör det mig till en besserwisser? Jag tror jag tycker om dom, eller jag gör det, de verkar så helhylle och Pär är snygg när han inte ler.


Tjejer på Stureplan?

Läste på Kenneth Vasquez blogg (http://kennethvasquez.blogspot.com) att bloggen "Tjejer på Stureplan" som nu  publiceras på stureplan.se är tror han har varit en planerad webkampanj som Stureplansgruppen legat bakom hela tiden,som han själv skirver. Så långt hade jag inte själv riktigt tänkt för några månader sedan, utan snarare att det var några tjejer i Stockholm som kollat lite för mycket på "Sex and the City" och tröttnat att alltid vara den gråa musen ute på Stureplanskrogarna så dom suddade ut gränserna mellan verklighet och fantasi.

Men nu när jag tänker efter så tycker jag likheterna mellan Jessica Isaksson och Emilias gemensamma blogg (http://www.emiliajessica.blogspot.com) och "Tjejer på Stureplan" slående, skrivstilsmässigt det vill säga. Som om dom fått i uppdrag att skriva på deras "vitsiga" och "käcka" vanliga sätt utan att undanröja deras identitet genom att dra till med deras egenheter som retar gallfeber på mig.

You think you know but you have no idea...

You think you know but you have no idea...som det alltid sägs i MTV:s kändisdag(live)böcker. Jag hoppas dom skäms när personen i fråga (Britney m fl.) säger så, det hade jag i alla fall gjort hur känd, rik och vacker jag än var.

Vaknade klockan sju, klarvaken och kunde konstatera att det inte är något kul på schemat idag. Rättare sagt ingeting alls, så jag skall ta mig till Daniels jobb och gratisläsa tidningar och sen skall vi till stada och luncha och gå i affärer (det sistnämnda vet han dock inte om). Jag lever ett mycket intressant och spännande liv.

Shanna Moaklers divorce-party

Shanna Moakler 4

Bilder från Shanna Moaklers divorce-party.


Daphne Leons välvilja?

Daphne Leon

Läste lite ur Daphne Leons blogg tidigare idag och la märkte till hur alla är goda vänner, bekanta från förr, vänner till familjen etc. Inte ett ont ord om någon, förutom att hon ger kalla handen till alla negativa anonyma kommentarer hon får. Och likaså var det på Paradise Hotel, hon var så vänlig mot alla och bråkade bara med Olinda för att Olinda bråkade med henne för vem vill sitta där som ett fån och bli påhoppad själv utan att ge svar på tal. Daphne Leon är antingen världens trevligaste människa eller otroligt konflikträdd och vill inte framstå i dåliga dagar. Jag tror mer på det sistnämnda men faktum kvarstår att hon är en fröjd för ögat och det kan ingen ta från henne.


Jorane

Jorane

Kan inte sova, finns ingen sinnesro i min kropp i huvudtaget så jag lyssnar på Jorane och hennes stråkar.

Någon som vill lägga ett bud tro?
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=34641613
Trodde inte det, trots att det är årgång 2001.


blarf.nu

MEN! Pamela Andersson var juh med i den!!!!!

Kayne West Mtv Europe Awards 2006

MTV-galan i torsdags var inte speciellt spektakulär på något sätt eller underhållande förrens Kanye West stormade scenen och var hög på hybris och mycket möjligt något annat när han inte vann årets video och sa:

“Fuck this! My video cost a million dollars.PAMELA ANDERSON was in it, I was jumping across canyons and shit! If I don’t win, the awards show loses credibility. Nothing against you (Justice Vs Simian), but hell man.

Och efteråt på presskonferansen fortsätter Kanye:

" I haven't seen (the Justice and Simian video). Possibly it could have been quite good, but no way better than Touch The Sky.That is complete bullshit, I paid a million. Obviously it’s not all about the money, but the response it got transcended everything, it really made great TV. It took a month to film; I stood on a mountain; I flew a helicopter over Vegas. I did it to be the king of all videos and I wanted to walk home with that award.”

Marie Plosjö står på Linda Rosings sida

I Marie Plosjös blogg (idag var jag och fika, sedan träffa jag en vän, åt en god macka, somna och sedan vakna jag igen" - blogg så skrev hon ett inlägg om att hon var på Linda Rosing sida angående det Bingo Rimér sa om Rosing till Hugh Hefner:

"Linda har mitt stöd

Usch Bingo! Hur kan han vara så elak? Han säger till sitt försvar att Linda måste ha lite självdistans och att Hugh inte vill plåta Bingo till Playboy heller. Vilket löjligt resonomang! Jag tycker att det är uppenbart att Bingo har ren illvilja när han säger sådana saker. Han säger det inte utan eftertanke. Jag tror att det enda han vill ha ut av detta påhopp är skratt på andras bekostnad och klappar på axeln av personer som inte tar sig tiden att sätta sig in i andra människors situtioner.

Jag känner inte Linda men jag förstår att hon känner sig förolämpad.

Hon försöker uppenbarligen ta sig bort från den stämpeln. Bingo försöker vara så tjenis med alla och han vet i vilka trådar han ska dra i genom att spela på människors fördomar. Hört talas om vända kappan efter vinden?!

(Länk) Linda Rosing blir förolämpad av Bingo

Jag står på Lindas sida och det är många fler än mig som reagerat."Linda Rosing

Herregud, kan inte Sveriges svar på en glamour Moder Theresa låta människor stå upp för själva och låta människor fälla en och annan kommentar om vad deras personliga intryck eller åsikt är om en person. Jag tror inte Hugh hade sagt att Linda Rosing var något Playboymaterial om hon sålde kakor för gamlingar eller något dylikt istället för att vara med mest mediakåta människan i Sverige.


Dagens som gick och gårdagen

Igår gick jag och Daniel ut helt på egen hand och hade hur roligt som helst. Gick till Parkan och var där till stängningsdaxs, det var nästan så dom fick kasta ut oss för att personalen ville hem. Fick mig en kram, klapp och kyss som uppskattades och spelade bort pengar på blackjacken i vanlig ordning (det sistnämnda det vill säga). Idag skulle jag och Daniel göra en favorite i repris men eftersom Daniel klanta till det så blev det inte så. Jag hängde med mamma och moster till deras barndomsvänner och drack vin och åt laxröra, snittar och chokladmousse.

Nu är det "Stekta gröna tomater" på trean med världens bästa Kathy Bates i huvudrollen.

Kathy Bates

Anna Dabrowskis glömmer sitt förflutna

Jag tycker om Anna Dabrowskis blogg för hon klagar, kritiserar och har åsikter men däremot gillar jag henne inte som person. Människans självdistans när hon klagar på dokusåpakändisar som gör bort sig verkar glömma att själv medverkat i Baren och efter att blivit utröstad återvände och sa "du skall passa dig, du skall passa dig" och Sylvia frågade för vad och hon försatte att säga "du skall passa dig" (eller så var det "du skall vara rädd", i alla fall lika pinsamt båda två). Dessutom medverkade hon i en dokumentär om rikemansbarn som hon verkar själv ha en helt uppfattning vad det är och sa att Keybar är så trevligt att gå till för där säger dom "Hej Anna, hur mår du" när man kommer.

Sen att hon är ihop med pokerspelare och "Riket"-vinnaren Ken Lennard som därefter var med i "Dolce Vita" och råstötte på Emma Andersson och ville visa upp sin förmögna livsstil vilket inte gör saken bättre.


Produktiv dag

Somnade först vid en sju på morgonen efter att sett på nyhetsmorgon och försökt invänta Simpsons som började halv åtta på trean. Somnade till sist och sov sov sov bort hela dagen och eftermiddagen. Nu har jag precis ätit middag, hoppat in i duschen och snart skall iväg på förfest och därefter ut. Produktiv dag.

Musiktips?

Klockan är fem och jag kan inte sova. Är i akut behov av bra musik, har inte snubblat över någon på hur länge som helst och jag vill lyssna på något som får mig att känna mer levande. Sorg, eufori, glädje, tårar (jag kan inte gråta, tuffa tjejer gråter inte), vad som helst.


Ani DiFranco - Reprieve

Ani DiFranco

Världens Ani DiFranco har släppt nytt helt utan min vetskap. Albumet heter Reprieve och skall inhandlas snart.

Hahaha, vem vill svara fel på första frågan?

Vem vill bli miljönar? Antagligen inte denna kille:
http://ummyeah.com/page/First_Question_Wrong_On_Who_Wants_To_Be_A_Millionaire


blarf.nu

Lil-John, före och efter

Lil´John, före och efter:

Lil-John

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld

Såhär skall även jag säga till telefonförsäljare från och med nu:

(Jerry answering phone): Hello?
Guy: Hi, would you be interested in switching to TMI long distance service?.
Jerry: Oh Gee I can't talk right now, why don't you give me your home number, and I'll call you later.
Guy: Uhh...I'm sorry but were not allowed to do that.
Jerry: Oh I guess you don't want people calling you at home.
Guy: No.
Jerry: Well know you know how I feel *Hangs up*.

Tyra Banks Show

Tyra Banks Show

Enerverande, påfrestande, tröttsam, irriterande, är alla ord som beskriver Tyra Banks och framför allt "Tyra Banks Show". När hon kommer in dansandes, skrikandes och vinkar till alla vill jag stänga av tvn. Dess värre så hatar jag henne så mycket att jag känner att jag måste kolla på det för att spä på mitt hat mot henne ännu mer. När hon kollar in i kameran, ger en allvarsam blick och skall ta upp något kontroversiellt ämne som idag var tonårssex (som för övrigt var tillbakablickar från redan existerande program som alltid) där hon ställer ungdomar mot väggen och tycker att hon gör grävande journalistik.

Det värsta programmet någonsin var när Heidi Klum var med (som även hon är enerverande som tusen) och hon visade hur man gör grodhopp och Tyra drar upp någon från publiken som får göra det med dom. Som om det skulle göra ens dag. Nej Oprah som delar ut bilar till alla publiken är mer min melodi. The show must not go on.

Skilsmässan som bara blir smutsigare...

Shanna Moakler
 
Detta kan man läsa på Travis Barkers myspace:

"SOMEBODY SENT A MESSAGE AND A FLYER WAS ATTATCHED (I POSTED IT BELOW). SHANNA IS HAVING A DIVORCE  PARTY FOR HERSELF IN CELEBRATION OF OUR FAILED MARRIAGE APPARENTLY….. THIS IS THE SAME WIFE THAT EMAILED ME TO TELL ME SHE WOULD BE SLEEPING WITH HER NEW BOYFRIEND IN MY BED THE DAY OF OUR ANNIVERSARY 2 DAYS AGO SO THIS DOESN’T COME AS A SHOCK. AND THE SAME PERSON WHO IS MAKING “I LOVE SHANNA” SHIRTS FOR PEOPLE TO BUY, IN SUPPORT OF ALL THIS AND PLAYING THE VICTIM, IT SADDENS ME PEOPLE AND EVEN BRINGS ON THE URGE TO PUKE, HOPE IT DOES YOU AS WELL. IM GONNA SAY A LONG PRAYER FOR HER, SHE NEEDS IT. THERE ISN’T A PART OF SHANNA AND I AND THE FACT OUR MARRIAGE FAILED THAT I COULD BE CELEBRATING OR HAPPY ABOUT EVEN AFTER ALL OF THIS TIME IT WAS OUR FAMILY…IT WAS ALL WE HAD……I MEAN A PARTY??? WHAT DOESN’T KILL ME MAKES ME STRONGER:) GOODNIGHT AND MAY THE FORCE BE WITH U….STAR WARS IS ON AND THIS IS NOW IN THE PAST. HOPE SHANNA’S PARTY IS EVERYTHING SHE COULD HOPE 4."

I min ensamhet

Sitter och äter glass i min ensamhet. Becka svimma ikväll igen så pappa kom och hämta henne och mamma är och jobbar natt så jag får underhålla mig själv så bäst det går.

Igår hade vi tentan som jag övrigt förhoppningsvis klarar  om jag har alla gudar som finns på min sida. Därefter tog vi den obligatoriska ölen-efter-tentan som slutade i hur många som helst. Vi gick till första bästa stället som var "Orienten" som får Askims Krog att framstå som en 5-stjärning restaurang. I alla fall är ölen billig, föreståndaren hur trevlig som helst och han delade ut flashiga flyers för deras happy-hour dom har på helgen (två drinkar för 60 och dom spelar rnb och hiphop (säkerligen från The Vocie eller något)). Sedan gick vi till "Chez Amis" i vanlig ordning där vakterna försätter att imponera genom att säga att det inte var jag på mitt pass (ja jag vet jag använder mitt pass, orutinerat). Efter en liten upplysning när jag kunde mitt födelsedatum och sa att man faktiskt kan färga håret så drog jag åt mig i passet och gick in och beställde. Men i deras försvar så är det Novemberlov och det kryllade av 89:or ute som lånat syskons leg och igår var inget undantag. Träffade massvis av inte mina utan mina lillasystrars kompisar. Jag övervägde att gå till Deep men där skulle det nog vara ännu mer småttfolk som beställer in helrör, är utklädd till hora eller polis (Halloween, inte för skojs skull) och som vevar så det blev efterfest hos en kille i klassen.

Anna Dabrowskis blogg

Anna Dabrowskis blogg

Jag har snubblat över Anna Dabrowskis blogg (
http://blogg.aftonbladet.se/7035) vilket är guld värt för hon både hyllar och dissar (dissa är självklart mer underhållande att läsa om) allt och alla.