Bloggsuccé

Parisa har börjat blogga på Nöjesguiden. Grattis lillen. Och Farzad och Ramin bloggar som bekant på finest sedan någon vecka tillbaka. Är så glad för er skull. Så glad att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Kanske ut på balkongen och hota om att jag skall hoppa. Hehe. Nej men grattis kompisar.

Men blir du sådär jobbigt Nöjesguidenpretto hatar jag dig Parisa. Och om Farzad och Ramin börjar hänga frenetiskt med Erwik och Robinsongänget hatar jag er med.

Jag har något jag kan skryta om dock. Blondinbella följer mig på twitter. Alltså THE BLONDINBELLA. Kul bara att det med 110% inte är hon.

Nu kom jag på

Nu kom jag på vad förra inlägget egentligen skulle handla om. Om stureplan.se:s filmtips. De tipsa om Control. Heheheheehheeheh. Nu borde hamsterpaj tipsa om Twilight och Blondinbella om Clueless.

Otippat?

Idag fyllde Daniel år så vi skulle ut och ta en drink. Det verkade som Daniel ville dra vidare men i med att det är måndag och det är bara Berså som har klubb fick vi slänga in handduken.

Ni skall vet hur underbar och rolig Daniel är även om jag hatar honom ibland. Som idag torts att han fyllde år. Fick frågan vad jag hade haft för mig idag. Jag har läst en världelös bok av Douglas Kennedy och sen ringde pappa och tvinga ut mig på sjön vid fyra men löfte att jag skulle vara hemma sju till att träffa Daniel.
Nej men har din pappa en båt, sa Daniel vilket han vet.. Vad gör du på torsdag?
Ööhh....ingen aning.
Vi åker ut med Annas båt. Vilka är med?
Och sen såg jag sju händer i luften.

Ball.

Efteråt när vi skulle hem hade jag att välja på
1. åka spårvagn hem. Daniel skulle sova här
2. betala taxi till mig och Daniel
3. ringa mamma så hon kör hem Daniel
Jag valde 3. Otippat? Nej.

Sol, vind och vatten

Om det finns något jag älskar så är det att bada. Däremot att ta sig till stranden, hem från stranden, knö vid bryggan, ligga bredvid barnfamiljer och luffare som har tagit med sig bergsprängaren lockar inte. Det lockar mig så lite att jag hellre sitter hemma snällt och väntar att få åka ut med båten med pappa istället. Grejen är den att han gör något så konstigt som att jobbar.

Det var någon som kommenterade att det inte kan vara så att någon mördade personen som hittades död  i Sisjön och dumpade den i sjön. Om någon har gjort det så kan det vara den dummaste brottslingen på jorden. Dummare än han som kom och råna snabbköket med silvertejp över hela ansiktet. Sisjön är inte en stor sjö och varje dag så vallfärdar det lika mycket folk dit som till Mecka under  Eid ul-Adha.


Tacksamma offer

Vesslan tipsar mig alltid om så konstiga bloggar. Alltid är det sönderblekta blondiner med silikonbröst. Det här är det nyaste tipset jag fick. Men jag tror det mer är skandaltips än "här har du något att läsa"-tips.

Ibland känner man sig lite elak när man gör sig rolig på andras bekostnad. När det är sådana hära
tjejer. Det är vad min mycket kloka vän Sarah kallar tacksamma offer. Man behöver inte anstränga sig ett skit. Man kan i princip lägga ut en bild och en länk bara. Mer än så behövs inte.

Verkar som hon jobbar som modell.


Sommar

Igår när jag var och köpte böcker så kom jag på att Nicke hade tipsat mig om en. Det är hennes älsklingsbok och Amelas med.

Jag hade glömt av titeln men försökte återberätta storyn för hon i kassan.
Det handlar om en tjej. Eller nej, tjejen är död. Pojkvännen gjorde det. Han var känd men jag har glömt vem av det var. Öhh öhhh....historien är sann. Mamman skrev den.

Hon kollade på mig och sa, jag tror inte vi har den. Lite tyket kan man tycka. Sen ringde jag Nickie och frågade vad boken och författaren hette som jag kanske borde ha gjort innan men de hade den inte inne. Hallå jag var på Torget. Vad fan förvänta jag mig. Man skall vara glad om de har Dan Browns Da Vinci-koden.

Apropå Nickie så skicka hon några kort till mig från i fredags. Fina flickor jag umgås med.Lina och NickieJag och Sofia i hennes min kille är inte här heller-tischa. Jag en aningen hårdhänt.LinaJag
Nickie

Music makes the people come together, music makes the bourgeoisie and the rebels

Det här är vad jag kallar musik. Är medveten att inte alla håller med mig men vet in vad? Det är för att ni är DUMMA I HUVUDET. Hehe. Nej då. Smaken är som baken. Delad.


Grattis lobster

Grattis älsklingsDaniel på födelsedagen. 25 år och jag kan knappt tro det för du ser inte en dag äldre än 15. Nu låter det kanske inte så kul men en dag kommer du vara glad över det. Vi kommer betala lika mycket när vi går på bio. Jag får pensionärspriset och du ungdomspriset.

Arg

Jag är på ett sådant humör som jag inte ens kan beskriva med ord. Det som förklarar det någorlunda bra är arg. Började dagen med några atarax och nu skall jag slänga min dator och mp3 från balkongen.

En dator skall klara av att ha upp mer än tre fönster samtidigt utan att bli lite efterbliven och handikappad som Robinson-Robban och en mp3 skall.......ja.......fungera.

Nej nu skall jag se på Våra bästa år för om inte det får mig på bättre humör får inget det.

.

Jag skämtar inte...

Jag skämtar inte när jag säger att det är sjunde gången jag försökt mig på Daniel Nyhléns Det svarta spelet och det går verkligen inte. Köpte Denise Rudbergs Matilde i fredags för det var en av fyra!!!! böcker på Blommons Närköp och även den är så dålig att jag inte vet vad jag skall ta mig till.

Man kanske inte skall håna alla bloggtjejer som skall börja skriva böcker utan de kanske kommer tillföra något. Typ deras bloggar i bokform där deras namn har bytts ut. Nej nu skall jag iväg och köpa böcker.

Är sugen på några deckare. Helst men en butter alkoholiserad äldre man som skall lösa ett mord på Öland eller någon by i Norrland.

Kusinvitamin

Såg att min lilla kusin bloggar. Känns konstigt när småskitarna växer upp och blir vackra kvinnor och jag börjar gå från vacker(?) kvinna(? hehe) till gammal nucka.


Dream

Den här låten kom på när jag var med Ellen i veckan.

Vad heter den här låten?
Vet inte.
Den spelas i någon jättekänd film men jag kommer inte ihåg vilken.
Jag vet.. Den spelas i Lilla Jönssonligan.


Jo men det var nog precis den filmen jag syfta på Ellen.


Skräckscenario

Beställde vodka/Ramlösa igår och blev lite orolig. Antingen tycker jag att vodka smakar vatten, alltså ingenting,  eller så var det ingen vodka i. Båda är skräckscenarion.

Frågade mamma hur skräcksenario stavades. Börjar bli senil eller så har jag alltid varit dummare än jag trott. Vaddå skriver du om mig frågade hon. Hon uppfattar alltså att vara hemma med henne en lördagskväll kan tolkas som ett skräckscenario.

Läste att någon dog i Sisjön idag. I sjön alltså. Dödsorsaken var oklar enligt expressen.se men jag tror han drunkna. Bara en vild gissning.

Arbetsförmedlingen

Nästa vecka skall jag till Arbetsförmedlingen och det kan bli väldigt intressant. Har varit där en gång tidigare och det var succé. Mamma sa till mig att gå dit och säga att jag kanske skulle vilja ha ett jobb och så skulle dom ge mig ett. Gick dit, kollade vilka jobb som fanns och gick fram och sa att ja, jag kan nog tänka mig att jobba som barnbibliotekarie. Hon kollade på mig och skratta.

Men om man skall se det positiva i nästa veckas ärende är att det ligger bredvid min psykiatriker (jag går visst till en sån och inte psykolog. Men det är så mycket enklare att stava till psykolog så det är därför jag alltid skriver det. Bara så att ni vet) så jag kan slå två flugor i en smäll. Först Arbetsförmedlingen och känna mig som en loser och sen går jag till Christina och får lite tabletter utskrivet.

Egentligen förstår jag inte riktigt vad jag skall göra där. Hos Arbetsförmedlingen alltså. Att skriva klart min uppsats borde vara prio 1 men det är som man säger med ADHD-barn. Ge dom en uppgift och de gör tio. Däremot inte den de skulle göra.

Tönt

Lasse Lindh kan vara den töntigaste människan i detta avlånga land. Men vem är jag att säga något sådant när jag sitter i soffan med mamma en lördagskväll.


Bjuda tillMamma frågade vad jag ville äta idag och jag svarade julbord minus skinkan och till min stora förvåning och lycka är det vad som serveras till mig idag. Bara mig.

Jag börjar förstå varför kärringar har sina byxor så högt uppe. Inte för att man tycker det blir snyggare med åldern utan det är bekvämare när kalaskulan kommer. Jag har ett par shorts som är min måttstock om jag gått upp eller ner i vikt och så högt uppe jag är tvungen att ha dom så vet jag att jag gått upp. Sjukt bra tillfälle att äta julbord minus skinkan då.

Nu får även jag bjuda till lite med bikiniöverdelsbild. Det är väl den som är viktigast? Så man får se hyllan.


Hur svårt kan det vara? Tydligen svårt.

Mår svinbra idag. Ingen bakfylla alls.

Däremot är jag skabbig. Har inte duschat ännu och har på mig samma kläder som jag hade igår ikväll. Ja, jag sov med kläderna på.

Ibland slår det mig hur ful jag är när jag ser på kort men nu har jag lärt mig min läxa. Stå aldrig bredvid en docksöt petite människa. Då måste man böja på sig och ser ut som en ful kvadrat.

Var så uttråkad att jag gick ner till gräsplätten för att umgås med Becka. Då är man uttråkad!

Hur svårt kan det vara att ta ett kort utan att ha tummen i vägen? Tydligen svinsvårt om man heter Rebecka Braun.Okej. Jag kanske inte är vacker som en dag men såhär ful är jag fan inte. Först blev jag bedrövad, sen skratta jag och därefter kom chocken. Men jag lärt mig en läxa. Stå aldrig bredvid en docksöt petite människa. Då måste man böja på sig och ser ut som en ful kvadrat.

Parisa den fittan är bara avundsjuk.
U-G-L-Y
You ain't got no alibi, you ugly!


HjältarJag vet någon som inte är nöjd och vänder sig i graven

Jag vet någon som inte är nöjd och antagligen vänder sig i graven. Kul att the king of pop där samma dag som en. Tar bort lite fokus ifrån en.

Det är som om jag skulle sätta personligt reokord på 60 meter på 20 sekunder medan Bolt springer under 9,5. Vem skulle få mest uppmärksamhet? Jag? Nej men så snällt. Sluta smickra mig.


King of pop

Stängde ner datorn och kollade lite på text-TV och läser Michael Jackson är död. The king of pop är död.


Och jag vill fan inte vara den 45959932 i raden bland bloggare som skriver om det så nu hoppas jag på en bättre placering som 34423449. Men jag tror det är bra för hans skull att han dör, eller kanske inte för just hans ikonstatus.

Man blir bara larger than life om man dör. Som Elvis, Marilyn Monroe, James Dean och Elizabeth Taylor. Okej Elizabeth Taylor är inte död men borde vara det. Hon ser ut att minst vara en miljard år. Hennes första kompisar hette Eva och Adam, henne första husdjur var en tyrannosaurus rex och hon förstår inte storheten Jesus. Dom träffades ett tag och han var bara en enkel snickare.

Men Jacksons död kom inte helt oväntat. Han måste varit sjuk länge. Såg honom med munskydd redan på 90-talet. Och stackars barn har munskydd likaså. Låt dom inte vara sjuka.

Bästa låten!Okej. Vem försöker jag lura. Han har gjort så många bra låtar som blivit odödliga hits. Precis som Anna Book.

 
 

Illusion är viktigare än verklighet

Så här munter såg jag ut vid sjutiden när jag kommer hem. Men jag hade en anledning. Åh, nu är jag sådär kryptisk hemlig som alla bloggare tycker om att vara fast det egentligen gäller en sketsak. Illusion är viktigare än verklighet.

Oh ja, jag har på mig något under. Shorts. Fast dom syntes knappt. Illusion är viktigare än verklighet.


Magic


Metrohälsning

En hälsning jag hitta i Metro:

Helen, vi älskar dig. Ha en bra fridag och välkommen hem från fängelset.
Från dina kära ungar Linnea och Angelica.


Ååååh så sött. Va fan!

Happy is a yuppie word

Daniel kom precis och hämtade upp mig i hans nya bil han fick i födelsedagspresent. Han var så glad att han t.o.m bjöd mig på BK. Det finns en Gud alltså

Men jag tror inte kassabiträdet ansåg det samma. Hur lång tid tar det, varför har ni inte fler kassor öppna, ni steker hamburgare så vad är det som tar sådan tid, hallå, hallå, hallå, lät Daniels underbara stämma.

Han åker till Paris imorgon och skall ringa mig direkt när han landar så jag inte blir orolig och orolig är jag. Så orolig att jag inte kommer få sova en blund inatt. Kommer han eller kommer han inte glömma av att köpa vodka.

Dagens kraftansträngning: ge firren mat. Är det såhär man känner för sina barn efter ett tag med?

Man skall ha det såhär när man har det som sämstEn fantastisk dag utan några bråk som helst. Bara trevligheter. Och när jag började hitta blåmmusslor kunde man inte få mig att gå upp ur vattnet. Var nere i någon timma och letade e´fter fler och fler blåmusslor. Fick kanske 5 kg som jag tänkte ge till mamma. Pappa hade läst att de var farliga och innehöll kemikalier som i värsta fall kunde göra en förlamad. Jag tackade snällt till mamma och gav henne destu mer. Måste ta hand om ens hårt arbetande mor. Hehe.

Nej, vi slängde dom och jag som var så hungrig började nästan gråta. MAAAAAAT. NUUUU.

Dagen var underbar och jag sa något så töntigt som såhär skall man ha när man har det som sämst. Tjena anna 57.En del av fångsten. Blev helt exalterad när jag hittade. Behandlade dom som guldklimpar (med giftiga kemikalier då)
  
 

Här är smidiga jag på jakt efter mer blåmusslor med kemikalierSen har vi den obligatoriska bilden alla bloggare lägger ut när de varit på havet eller stranden. Ellen förstörde den dock för hon vill frysna ner sig av min kropp då hon inte badaPappa badaMedan Ellen var osocial

Mot havet

Väntar på att bli upphämtad av papsen. Jag (tönt), pappa (töntigare) och Ellen (töntigast) skall ut på havet och BADA. Inte ha på sig läppglans och se till att håret ser fint ut. Kanske fiskar några krabbor för nostaligins skull.

Några av dagens möjliga scenario:
Skrapsår när jag hoppar i land. Anna hoppar. Det är du bäst på. Bäst av alla. Blink Blink. Översatt: Jag vill fan inte riskera att slå mig)
Bråk över mitt egetkompenerade spel
Jag och pappa ovänner
Jag och Ellen ovänner
Pappa och Ellen ovänner
Pappa, jag och Ellen ovänner

Tog med mig några krabbor hem i smyg en gång. Det var inte populärt. Mamma och pappa uppskattade det inte och krabborna uppskattade inte sötvatten. Att alla skall vara så kräsna. Min firre har börjat äta upp stenarna i glasskål. DIE FISH, DIE!

Talanglös

Människan, Audrina Patridge, klarar inte ens av att äta en hamburgare. Människan är så talanglös att jaaaa....öhhh.....jaaaa...öhhhh....hon är talanglös i alla fall!  En talanglös bimbo med en kropp att dö för.


De tre musketörerna

Fan vad snyggt Tovivonens mål var. Jag rös av välbehag.

Imorgon skall jag ut med båten. Antar att det är jag, pappa och Ellen som åker. De tre musketörerna.

Un pour tous, tous pour un!


Free Iran

Jag har aldrig varit speciellt politiskt insatt av den enkla anledningen att vi tar demokrati som en självklarhet här i Sverige och jag är absolute inget undantag. Jag trodde till exempel att när de pratades om ÖB på nyheterna menade de Överskottsbolaget . I alla fall tills jag blev 20 år.

Det här är sjukt. Inte ens något som man bara ser på film. Det här är verklighet. Ingen kan göra allt men alla kan göra någonting och dessa människor, de gör så mycket en människa bara kan.Ett rejält kock stryk

Våld är aldrig saret och blablabla. Jag håller med men ibland finns det människor om förtjänar sig ett rejält kock stryk och jag inte tänka mig en bättre kandidat.


In or out

Jag har aldrig sett en människa röka cigarr på detta viset. Han skriver lite innelistor och sådant på aveny.se


Typ

Vad fan är det som låter undrade jag. Det är en luftballong svarade imn syster och jag ställde mig på balkongen. Vad i heeeelvete håller dom på med. Känner dom för att komma förbi på en kopp kaffe.

Man ser inte det på korten men minuten innan kunde jag i princip utbyta artighetsfraser med dom. Så nära var dom. Typ. Nu ser ni kortet och tänker va fan. Men jag sa tyyyp.
PS! Min mamma tog ett glas vin till nu. Snart kommer hon väl sätta sig på nästa tåg upp till Stockholm och stalka Caroline af Ugglas med den faaaaantastiska rösten.


Ni har väl inte missat?

Ni har väl inte missat att Calle har börjat blogga igen?

Hehe. Jag bara skämtar. Det är som om jag skulle tipsa om Blondinbellas lilla blogg.

Lilla fluga

Varit hemma hos min moster och ätit söndagsmiddag och vad jag ätit. Min moster, Ulla, kom och hämta oss och hon lyssna på Caroline Af Ugglas nya cd. Den låten hon uppträdde med i Melodifestivalen var helt okej sa mamma.

På vägen hem efter fem glas vin var visst Caroline Af Ugglas heeeelt fantastiskt. Jag måste köpa henne cd imorgon.

Moster Ulla spelade upp sin favoritelåt och sa att den fick henne att tänka på mig. Första versen gick såhär:

Lilla fluga jag är inte rädd för dig
Så nu ska du lyssna noga på mig
Lilla fluga nu måste du förstå
Jag ska rycka dina vingar, båda två
Lilla fluga jag är inte rädd för dig

Okej. Tack.

En tanke

En tanke, kanske dagens enda är inte hur en hund kunde överleva att bli nerspolad eller hur han lukta när de fick tillbaka honom. Min fråga är, vem fan får för sig att tvätta sin hund i toaletten? Lillpojken trodde man kunde bada hunden i toaletten så jag undrade hur hans föräldrar badade honom? Okej det var två funderingar och inte en. Slog mitt egna personliga rekord.


Vad i heeeeelvete

Jag tror inte det finns någonting jag säger så ofta om vad i heeeeelvete. När någon har fått för sig att släcka ner hela lägenheten så man snubblar på första bästa sko eller när jag glömt stänga kylskåpet och märker det först några timmar efteråt. Eller som nu när jag skall hoppa in i duschen och ser att duschstången är borta.

Vad i heeeeelvete. Var är duschstången.
Jag skall köpa en ny.


Okej. Men jag ska duscha nu och inte imorgon. Skulle inte förvåna mig om mamma skulle sälja lägenheten utan att ens tittat på en ny. Så får vi bo på gatan där vi egentligen hör hemma. I och för sig är jag 23 så det kanske är hennes sista tappra försök att få mig att flytta.


Einstein

Mamma: Vem pratar du med?
Jag: Daniel.
Mamma: Daniel vem?
Anna (kanske skall skriva om mig själv i tredje person det verkar vara väldigt populärt. I alla fall på stureplan.se): Nej Daniel som jag träffa när jag var och backpacka i Sydamerka.
Mamma: Ah så trevligt......... Men du har aldrig varit i Sydamerika.
Jag: Nej. Såklart jag pratar med DanielDaniel. Vem annars.

Jag är på dåligt humör idag men vilken annan Daniel skulle jag prata med. Vi pratar med varandra minst 6 gånger om dagen. Fast om jag fick bestämma skulle det vara minst fem gånger färre.

Skall iväg och grilla hos min moster snart och jag fundera på att låtsas att jag var sjuk. Men jag orkar inte. Att vara låtsassjuk tar nästan på krafterna mer än när man är sjuk.

Hur du blir sommarfräsch

Jag börjar bli trött på Anna Books "smaltips" hon delar med sig av. Det kallas gastric bypass.

Och kända människors skönhetstips som lyder: sov minst åtta timmar om dagen, motionera och ät rätt. Nej ert skönhetstips stavas kokain. Eller ladd, snö, kola, kärt barn har många namn.


Vuxet

Midsommar firades med tre jag skall döda dig-sms till Daniel när han var försenad och inte svara. Hans mobil hade tydligen pajat så när den är fixad kommer han få sig tre överraskningar. Precis som en Kinderöverraskning.

Sen var jag hos en kompis där fler kompisar var och tjöööta, spela spel, åt, drack och spela spel. Väldigt moget och vuxet. Precis som många andra som kommit upp i åldrarna. De vill fira Midsommar lite mer vuxet. Själv hade jag lika gärna haft en dunderfylla men så blev det inte detta år och jag är väldigt tacksam för att jag fick komma.

Glad Midsommar!

Göteborg sviker en aldrig. Regnet öser ner och det är Midsommar. Skall kolla på U21-matchen mellan Sverige och Italien och sen kommer Daniel hit för midsommarmiddag. Därefter skall jag på fäzzzzt. Hur ser eran midsommar ut? Svara för fan. Annars skriver jag egna kommentarer i olika namn. Hehe.

Rescue me

Om ni inte tycker om Rescue me tycker jag inte om er. Har ni inte sett ett avsnitt av Recuse me kan jag däremot ge er en andra chans.

-Are you drinking again?
-Like a Kennedy on electionday.


Hjälp!

Jag vill inte vara elak men jag vet inte vilken fråga jag skall ställa mig. Vad gör indiern med Helena och Emma eller vad gör dom med honom? Luktar någon curry eller är han rik? Hjälp mig snälla! Det här är lika stort som mordet på Palme. Och lika svårt. Vi sätter tjugo män på fallet i tjugo år och så ger i var och en tjugo donuts per dag.

Bröst

Det som är bra att du har din egna blogg och inte behöver tänka på någon annan är att du kan vara hur elak du vill, sa Sarah. Hon sa även att det vet jag att du kan vara och är.

Människor efterfråga bröst och jag tänker inte vara den som skulle-ta-en-bild-på-min-bikini-och-råkade-visa-hela-brösten eller kolla-dagens-outfit-och-mina-bröst. Vill ni ha bröst skall ni få bröst. Den är dock några veckor gamla men bröstbilder är inte som mjölk. De har ingen bäst före datum. Eller jo, det är inte heller som vin. De blir inte bättre med åren. Jag har den här bilden till och med som msnbild. Mest för att visa spanjoren vad han gick miste om.


Första dagen på egna ben på ett tag

Tänk vad några öl med en vän i solen och någon öl till middagen kan göra med ens värdighet. För en sekund försvinner den men nu har jag fångat den och släpper den aldrig.

Var och fixa med mitt pass idag och om jag tyckte att mitt förra passkort var hemskt var det här ännu hemskare. Men kan jag ta ett nytt fråga jag och hon svara att det är väl så du ser ut. Sedan när jag var på Torget så tänkte jag vad fan det kan inte blev värre och gick och tog legkort. De här kommer bli succé hos killarna när du är på dans så fotografen och när jag såg dom gick jag raka vägen till papperskorgen.

Hängde med Amela och Aida ett tag, åkte in till stan och Sarah och myste med hennes hund och öl och avsluta dagen hos middag hos pappa och mys med Ellen.Tack
Sarah för en underbar dag.
Tack Amela för att du är du. Och för att du gav mig dom skrikigaste och snyggaste byxorna någonsin

Vare sig de vill eller inte

Farzad skriver

Vi funderar på ett tredje och det är att dra igång en bloggportal eller hemsida där vi helt enkelt bara samlar alla bloggar vi gillar. Någon som kan hjälpa oss med detta? Någon datakunnig? maila (Farzad14@hotmail.com)

Jag inkluderar i  vi även om ´ni vill eller inte.

In the name of God, I, Anna,  take you, Farzad and Ramin to be my blogpartner to have and to hold from this day forward, for better or worse, for richer or poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, until we are parted by death. This is my solemn vow.

Normal?

Såg på Tyra Banks Show igår- Hon hade en väldigt speciell gäst som åt fyra toalettpappersrullar om veckan. Helt plötsligt framstod jag som världens normalste människa. Jag äter bara en.

Tyra Banks verkar dessutom vara den mest osympatiska människan på jorden.


Första inlägget på nygamla bloggen

Försökte ändra profilbild men det gick inget vidare och jag har ingen Pontus att maila och fråga vad som händer.

Skall snart iväg till passexpeditionen för att fixa med mitt pass. Tycker inte om att de tar kortet där och då och man knappt hinner reagera innan det är klart. Men det är i alla fall bättre än med fotoautomaten där man springer in och ut.

Vissa kanske bara tror att det är sådant som händer på film, Sällskapsresan närmare sagt men inte hos familjen Braun. Och det här är EFTER skilsmässan. Mamma snappade allt upp ett och annat av pappa under deras giftermål.