Aja

Är helt slut. Var och klippte mig idag och det finns inget som gör mig så psykiskt utmattad son det. Hatar, hatar, hatar när dom klagar på ens hårkvalitée, dom hemska speglarna och att håret blir kortare och att småprata och ja, allt.

Hade hoppats på en kvinna men fick en man, hoppades att han skulle vara homo men han var straight, hoppades att han skulle vara tyst men han prata och prata och på engelska för han kom från Sydafrika.

Han fråga vad jag jobba med och jag berättade hur tidigt man måste gå upp ibland för att vi har polish people. Han kollade konstigt på mig och frågade varför människor från Polen går upp tidigare än svenskar men det var juh inte det jag sa utan police. You know, eeeeeååååå, eeeeeeååååå, eeeeeååååå.


Peace, love and understanding

Haft studiedag vilket bland annat innefattade en föreläsning på tre timmar. I med att det var flera år sedan (buhu! vad jag saknar studielivet!!!!!) har jag glömt av hur det känns att gå på dåliga föreläsningar. Tristessen man känner medan man kladdar i blocket och stirrar på klockan..

Jag skulle väl i och för sig inte kalla föreläsningen regelrätt dålig med föga ointressant, självklarheter som sas och floskler. Handlade mest om love, peace and understanding och hur man bemöter barn, föräldrar och kolleger.

Grejen var bara den att mitt i "inte vara elak"-snacket såg jag att kvinnan framför mig flasha halva röven när hon satt i sin stol och jag började skratta och skratta. Och min kollega började skratta och alla på raden börja skratta och jag kunde inte sluta. Bet mig i läppen men det fick mig inte att sluta och tårarna forsa som det gör när man skrattar mycket.


OMG


TAP THAT!

Sure, i tap that.


Änna het

Mitt Romney som ung, änna het.


D e röva

Glenn fortsätter på "d e röva"-spåret.


Bästa fredagen

Bästa fredagen igår. Slutade tidigt, gick promenad, vilade och mötte upp Nickie på kvällen. Hon bjöd mig på middag på min favoritetapasresturang. Det var vansinnigt gott och sen gick vi till Peacock för att supporta vår vän Özgur som var nere i Göteborg och skulle spela från nya skivan.

Om jag hade kul? OH JA! Vi drack shots och öl och ännu mer shots och öl och satte oss för oss själva och hade våran egna fest och tog spexiga kort och sådant ballt. Men bara för ett tag, sen så blev vi sociala varelser igen.

Nickie gick hem och jag började prata med en av Özgurs kompisar som förklarade att han var Özgurs bror;

" Ja, han är min bror, eller som en bror, a brother from another mother du vet".

Jag dog. Så säger man bara om man är 15 tuff kille från förorten annars aldrig okej. Han var tydligen komiker med vilket jag bestred. Sa "skall man inte vara rolig för det" utan att tänka att det där lät elakt. Men allt var cool, han var cool, jag var cool och han kallade mig citatmaskinen.

Sen blev han så full att han inte ens kunde sitta rakt och fick mig att lova att jag skulle ta hand om honom. Tjena, visst kan jag det....eller så jag sa till hans kompisar att ni har ett kolli att hämta i baren.


Tihi

Jag har myslördag med Det bästa sällskapet kan man säga, me, myself and i. Hyrt film och la den i dvd-spelaren och så är det inte filmen jag hyrt utan någon annan. En romantisk komedi med Cathrine Zeta-Jones och Aaron Eckhart. VAAAAAAAAAA FAN!!!!!

Inget tihi på det!


Vote or die

Om tio minuter visas Fish tank på tvåan. Världens bästa film!!!!!! Se den eller dö.


Ascool

Det känns som den där Ola Rapace inte är jättesmart. Bara något jag känner på mig. Ett sjätte sinne.


Lite tokigt

Bilden togs utanför Natasha när hon fyllde 27 år och jag hade med mig (och blåst själv!!!) 27 ballonger. Först hade jag tänkt ta vagnen, eller kanske inte, men kom fram att det inte skulle gå så jag fick skjuts av mamma. Grejen var bara den att Becka skulle med och mammas bil är ingen strech limo direkt så dom fick knappt plats.

Först hade jag dom utanför bilen men så fort man åkte fortare än 20 km i timmen så kände man en aning motvind och fick hålla i snörena med båda händerna.Försökte sen få in dom i baksätet med mig medan Becka satt fram men det gick inte så det här blev lösningen.


Sebban, jag och Mike

Sebban, jag och Mike superglada. Och mins devil eyes.


Iris

Min och iris kommunikation fungerar inte alltid. Frågade efter TV3 Play och fick svaret;

 


Det blev juh så bra till slut

Var lite sur och bitter över att Ellen ville att vi skulle äta tidigare än planerat för hon skulle iväg på inflyttningsfest och jag som inte hade några direkta födelsedagsplaner ville inte att vi skulle äta så tidigt men men. Vi åt och drack och så gick Ellen och vi andra satt kvar kollade på varandra och åkte hem....NEJ.

Men Ellen gick och jag följde med Becka och hennes kompisar till Flying. ÖIS firade sin uppgång till superettan och det var allt lite brötigt och många roffare där. Ja, det skall gudarna veta.

Men sen var Linus där och spela och Nickie och Staffan kom och Kasra gjorde en supersnabbvisit vilket var gölligt att han tog sig tid till lilla mig. Sarah som kom helt oannonserad till Göteborg och mötte upp oss efter hon hade ätit middag med mamma och släkt och vi gick till Lounge och firade mig. Jag, Sarah, Nickie och Staffan. Drack gott, träffade på gamla kompisar så när mina vänner kastade in handduken fortsatte jag.

Våldgästa Tove ett tag och när jag såg mina basketkillar jag alltid umgicks med förut hängde jag med dom, dom dvs Sebban och Mike och deras kompisar. Gick till Yaki da och var där till stängning. Hade det hur bra som helst. Då. För sen blev jag utelåst utan någon mamma hemma eller fungerande mobil men det är en annan historia.


Sorry för namndroppning som för er kan vara totalt ointressant.Nu sova. Öppnar förskolan 6:15 imorgon. Ja, ni läste rätt. Djävulskt tidigt.


Because i'm worth it

Dricker en bellini klockan två i min ensamhet. Varför? Because i'm worth it.


Yeeeeejjj

Idag är det min födelsedag, idag och imorgon, men mest imorgon och lite idag. Imorgon är det den 21e, dagen då jag är född på men idag är det lördag så då skall jag ut och äta. Dock sjukt tidigt för Ellen var "tvungen" att gå på inflyttningsfest och min födelsedag är egentligen imorgon.

Är ganska blygsam av mig och vill inte firas om det inte kommer till familjen. Då lägger jag mitt ödmjuka jag åt sidan och vill bli firad mycket, länge och ofta.


Bragden i Berlin

Bragden i Berlin. Kommer aldrig kunna somna ikväll.


<3

Sana skjuter över och Kongo-Kim ger honom en hårtork medan Zlatan lägger armen över honom. Stort. Humant.

Zlatan, bästa Zlatan.


SANA!!!!!!!

Nu blir det vinst!


NK

Khan.


Kvinnokampen

Kollar på Mitt liv är ett skämt med Katrin Zytomierska och Bingo Rimér. Ganska osköna människor. Vet inte riktigt vem som gör kvinnor en otjänst mest.


BFL

BAT FOR LASHES HAR SLÄPPT NYTT. Äntligen!!!

Viss musik måste man köpa för att stödja artisten/konstnären/mästergeniet/mästerkatten i stövlar/nej, men ni fattar. Älskar, älskar Natasha Khan.


Att

Att en av de kvinnor jag tycker om allra mest på denna jord fyller år på samma dag som mig måste betyda något.


Nu är micron på

Aftonbladet skriver att det österrikiska galningen Felix hoppade 3,7 mil alltså 37 kilometer och Expressen 39! Vem ljuger? Vem fan va det som ljög? Nu skall jag lägga några gurkor i micron och skicka till ovanstående redaktioner.

Ps! Själv är jag 1/4 österrikare om man kan säga så och sjukt äventyrlig av mig.


Tips från coachen

Not do to-list: Kille berättar för tjej att han har problem med sitt humör, att han är lite semiaggressiv och typ slår allt och alla. Han berättar att han börjat gå i anger management en gång i veckan.

Tjejen har sedan gått på honom tre gånger innan och sett dessa semiaggressiva tendenser när han bland annat dragit en pall i huvudet på en kompis till honom och säger att han blir provocerad som fan av dunjackor (???) och tusen andra saker.

Tjejen säger då; en gång i veckan? Du borde gå minst tre gånger. Killen som enligt egen utsaga har en stor portion humor uppfattar inte detta som roligt.


Skämt

Skämt! Kul tjej.


God natt

Gott natt änna.


Min

Min skeva självbild.


Träffa tydligen en grabb

Träffade tydligen en grabb i lördags eller inte så men om någon ber om mitt nummer kan jag inte säga nej om man har någon gemensam vän. Då är det för elakt när han sen säger;

Du, din vän Anna sa att hon hade grabb men det stämmer väl inte?


I alla fall. Vad jag gick. LOLZ


Och sen

Och sen log jag och satte alla hjärtan i brand.


Egengjorda

Egengjorda tossor så jag kunde ha på mig skor inomhus. Mina ben ser ut som stumpar med en längd på 25 cm annars har jag kommit på.


OM

Om jag dök upp som gubben i lådan på stället jag visste att min syster skulle vara på. Lämnade inflyttningsfesten och tog taxi dit och överraskade henne. Populärt? Sådär.


Uppskattning

I veckan gick jag och barnen på utflykt. Ca 150 meter till en lekplats. Fanns en jättestor gunga där som alla barnen fick plats i för de är två äpplen höga som Calle Schulman och många är sjuka. Jag puttade gungan i timmar, nej men länge och sen sa jag att vi var tvungna att gå tillbaka för det är mat snart. Samtliga ungar sa bajskorv och/eller du är dum. Uppskattningen.

Förresten angående bajskorv. Den son sa det, var det.


Nu skall jag

Nu skall jag på fest och vara i centrum. Vara värdinnan minus att det är mitt hem och städningen.


Och

Och Natasha tycker jag är gnällig men det är sån jag alltid varit bara hon som inte förstått det förens nu. Fick denna av Kärztin.


Neutrala ansiktuttrycket

Gubbe som frågade mig på hållplatsen;

- Varför ser du så arg ut?
- Det gör jag inte. Det är såhär jag ser ut.


Bästa på facebook, eller hela www (alltså world wide web)


Och

Och bilden.


En gång i tiden

En gång i tiden var jag snygg. För att komma tillbaka i form vilket jag i och för sig aldrig varit har jag;
börjat gå hem varje dag från jobbet (tog bussen idag)
sprang till bussen idag för jag försenad (som jag för övrigt missade och känner fortfarande blodsmak i munnen)
inget ris, pasta och bröd (men tydligen kanelbullar. Det var kanelbullens dag igår och hörde grannavdelningen sjung jag må HEN leva och happy birthday. Kanelbullen kände sig glad och uppskattad)
ingen alkohol (men cola och ostbågar och sen är det lördag imorgon)


Saker jag vill köpa (om det funkar)

Saker jag vill köpa. När andra säger att dom har en dålig hårdag har jag en dålig näsdag. Som Sarah sa till mig när jag kom sent en gång; varför är du sen, har du en dålig näsdag eller? <3


Saker jag köpt

Saker jag köpt;


Sant

Sant.


Ovärt

Fredag och jag är hemma. Känns ovärt. Har glittriga naglar och vill inte alls vara hemma och kolla på X-Factor och få mamma förstå sig på sin iPhone.

Mamma sa till mig att "om du hade varit med i X-Factor hade du varit med i gammelgruppen". Oh snap. Hade hon varit med hade dom fått haft en femte kategori med Povel Ramel fått vara hennes mentor och han är död.