Holy shit!Argentinska Let's Dance. Kanske skall vara glad över att den svenska versionen är mer rumsren när vi har deltagare som Lasse Brandeby.

Ralph FiennesGe mig!


Nu!

Felskickat

Och nu fick jag sms från någon Amanda som bor i Nässjö.

Hej jag har inga pengar på min mobil! Men jag kan inte var idag. // Amanda Magnusson

Hej Amanda. Det var väldigt tråkigt tycker jag för jag hade verkligen sett framemot det. Men jag antar att vi hörs...NOT
!

Vilka är dessa främlingar.

"Jag har mycket god kondition"

Klart han har.


FI!

Feminismens förkämpe numero uno.

Sen blev vi körda in till Patong där vi tog en barrunda med en drink och shot på varje ställe. Vet inte hur många olika shots och cocktails jag fick i mig, men det känns idag... Vi hamnade på Ping Pong-show, där tjejerna drog ut både det ena och andra ur muttan. Jag skrev "HIBBS WAS HERE" med neonfärg på en naken tjej. Kände att även om jag inte fick ta bilder var jag liksom tvungen att markera mitt revir. Martin, jag önskar du vore här, du hade älskat det! Miss you.

Det är tur att sexindustrin kan underhålla människor. Vore tråkigt annars.


Säkert DIF:are eller annat pack

Någon med det här numret 08-50112064 ringde och väckte mig. Må du brinna i helvetet.

Har backpacker-abstinens (spelet alltså) :(.
Var i Bombay i söndags och Indien är ett djävla trevligt land måste jag säga.

Bästa dagen 2010

Bästa dagen 2010. Tre stycken glada tjejer på äventyr (Port du Soleil. Kanske inte så jätteäventyrligt i med att vi var där varje helg men ändå). När jag ser den här bilden på fina Nickie, mig och bästa Jessica blir jag alldeles varm i hjärtat. Det är lycka.

Joe Dubois - drömmannen

Detta är kanske något man inte skall erkänna för någon men jag ÄLSKAR Medium. Alltså älskar.

Och Joe Dubois (spelad av Jake Weber) kan var drömmannen.

Drömmaken, drömfadern, drömmannen.


Patricia Arquette gånger två
Jag vill känna mig såhär.
Men känner mig såhär. Framtung.


Bröst alltså. Inget i-landsproblem utan viktigt viktigt!

Bättre med en stilnoct i handen än tio i tullen

Angående det här.

Jag brukar förnya mina recept över telefon men det kanske bara är jag som får det. Jag är juh faktiskt Anna fucking Braun.


Skämsmusik


Tomten jag vill haSåhär såg tydligen Kissie ut igår. Vill med.

JUL

Julafton avklarad och allt gick som det skall. Ingen grät, ingen skrek, ingen slogs. Eller jag skrek en gång när dom påstod att vi ibland öppnar paketen efter vi ätit och det har vi aldrig gjort.

Kalles jul.
Julklappsöppning.
Mat.
Matkoma.
Spel.
Film.

Kalles jul - Ja. Kalles jul. Samma som alltid.

Julklappsöppning - Så när dom försökte ändra på schemat skrek jag till och alla förstod vem det är som bestämmer i hushållet. Jag fick örhängen, armband, mitt älskade hamsa-armband som försvann för någon månad sedan när jag var ute, parfym, bra torrshampoo (skall pröva på det där nu och se om det verkligen fungerar), nagellack och sådant. Bra grejer.

Mat - Sen mat och den var bra med reservation för ändringar. Det lila guldet, rödbetssalladen, smakade surare än det skall så jag får pröva det en gång till.

Matkoma - Dog och återuppstod som Jesus vars födelsedag vi firar idag så ni vet. Dagisbarnen vet inte vem Jesus är och vet inte varför man firar jul. Juk är Kalles jul, köttbullar, gran och paket för dom. Jesus vem?

Spel - TP. Jag vann. Jag vann innan mamma eller Micke ens hade fått en tårtbit. Då vet ni vem ni har att göra med. Ett geni! Eller en mamma och Micke som nubbade sig igenom julmiddagen.Film - Tomten är far till alla barnen gick så lägligt på TV.

Nu har jag hängt på mitt rum och sett två timmar på en film om The Jacksons (The Jacksons: an american dream)som gick på TV4+. Den var egentligen nästan 5!!!!!!!!! timmar men jag missade de tre första.

Nu blir det snart alla älskar Raymond och sen sömn. Imorgon på juldagen är vi hos pappa och firar jul där. Jag, pappa, Kathe, Becka, Beckas Micke, Ellen och Ellens Sebban. 3 par och jag. Ord som älskling får ej förekomma och detsamma gäller pussar, luftpussar och ja, inte ens handslag.

Utgång på kvällen? Var fruktansvärt osugen förut pga av att det skall vara massa folk överallt och för att jag egentligen inte borde men destu närmare dagen har kommit har jag känt mig lite mer medgörlig. Vill Lina och det finns plats sen på SOHO efter middagen så är jag på. Om inte så är det ingen större förlust och jag får hitta på något annat helt enkelt.

I'm hiding!Bästa julklappen kommer den 6:e januari när Jersey Shore säsong 3 har premiär. Fist pump!

GOD JUL!!!!!!!!GOD JUL!!!!!!!!!

Susan Lucci39 år äldre än mig. 39 år!!!!!!!! Skulle döda för att se ut så idag som 25åring.
Ingen av jag, mamma, Becka, Ellen, Micke eller Sebban vann något ikväll på Bingolottos uppesittarkväll. Inte en bil, resa till Mexico eller ens 10 000. Älskar när man har tre i rad och börjar knappa in numret till Bingolotto och tänka att snart så är färgfemman min. Snacka om besvikelse om man vunnit 25 kilo kaffe som man kunde göra förut. Tankarna lär gå ungefär följande. Eller i alla fall för mig: Personen innan mig vann 25 000 i resor, 10 000 i bensin och en miljon men jag fick 25 kilo kaffe och jag dricker inte ens kaffe. Chill.Vi zappade mellan Filip & Fredrik vs. Holm och att slå straffar var inte riktigt Filips grej.


IckeJag trodde den här intervjun var ett skämt först men icke.
De pålagda skratten?

10

En kille som varit på min kompis i flera år la i ytterligare en växel och berättade hur underbart han skulle behandla henne.

Jag skulle aldrig misshandla dig.

10-poängare!

Onsdagstradition

Varit på Vasastan med kompisar ikväll. Bästa onsdagstraditionen.Jag och Nickie.

Nostalgi

En djävulsk romans på ettan. Filmen som alla tjejer, i min ålder i alla fall, älskade.Are you okey?

Prata om det

Jag ogillar verkligen Quetzala Blanco. Jag tycker aldrig hon skrivit något bra och då har hon bloggat sedan urminnestider. Hon försöker vara träffsäker och sarkastisk men det blir bara pannaka av det hela. Hon är lite av en Katrin Zytomeirska som försöker vara creddig och snygg det finns väl inget som är så creddigt som att vara nöjesredaktör på Nyheter24. Men snygg är hon.

Nu har hon även skrivit det mest hjärtlösa blogginlägget någonsin. Och då räknar jag med alla blogginlägg av alla bloggar i hela bloggvärlden. Hon har inte inte en endaste poäng i sin text om Cissi Wallin.

Det enda jag funderar på är om en våldtäktsmans yrke har någon betydelse. Att det är en känd medieprofil som har våldtagit poängteras och inte bara i Cissis egna text utan även av Aaron Israelsson som är chefredaktör för Nyheter24 där Wallins text publicerades.

Jag tycker personligen att det är bra att fördämningarna brustit och jag är till exempel tacksam över att Cissi Wallin ville berätta sin självupplevda och ohyggligt skakande historia om när hon utsättes för övergrepp av en känd medieprofil just hos oss. Det är viktigt och relevant vittnesmål.

Själv tycker jag han borde tycka det är mer viktigt att hon delar med sig av sin historia än att hon delar med sig av sin historia där övergreppet skedde av en känd medieprofiil. Men vad vet jag, kanske är han mer intresserad över att fler klickar sig in på Nyheter24. Nääää. Så kan inte fallet vara. Vilken hemsk människa jag är som trodde något ont om honom.

AjaVarför tror Stefan Holm att han ser ut som Olof Mellberg och inte som Dewey i Malcolm in the middle som han faktiskt gör.Detta fält måste fyllas i

Älskar maffig filmmusik. Helst med tusen stråkar. "Lyssnar" om och om på den här trailern till Local color och funderar på om jag kanske skall skaffa spotify istället.


Oh ja.

Beställde några saker på internet i början av december och har ännu inte fått dom. Googlade företaget ikväll och fick fram en massa träffar där det stod scammers! crocks!

Om jag betalat? Oh ja.
Om jag är dum i huvudet som inte kände för googla ett tvivelaktigt företag? Oh ja.

Tog jag fel nyckel när jag skulle slänga sopor på jobbet idag så nyckeln fastna? Sitter nyckeln fortfarande kvar i låset as we speak 00:03? Oh ja.

Kan det vara...?

Att dom har ett ämne som heter nazister.
Att han säger "den tar jag".
Att han svarar Hitler.
??????????????

Att han ser ut som
Kissies sjukt osexiga bror som även han heter Peter. Okej, kanske inte lika osexig. Kissies familjs genpool alltså.


Skall du ha dig en (s)tänkare

Dagens tanke:

Men vad är evighet? Allting måste ju har ett slut och vad händer efter slutet det måste ju också ha ett slut. Inget kan ju vara för evigt. Det är inte bara liv som inte kan vara för evigt.

Läst igenom det här tio gånger nu och förstår fortfarande inte.

Vanita - Anna 1-0

Skämsmusik


CPR

Titthålsoperation av landslagets läkare. WTF!

Öppna skiten och limma igen den bara.

Hur lång är vårdkön?
Hmmm. Idag har vi ett allvarligt fall av möjlig text inristad i  SM-pokalen.

MajÄlskar att Kissie har köpt ett kassaskåp för 700 kronor.
Det går säkert att låsa men för 700 kronor är det med all säkerhet lika bra som "kassaskåpen" utomlands när man är på charterresa.

Safe?
Yes, yes.

För man lägger gärna sitt pass och sina pengar i ett kassaskåp som väger högst ett kilo.

Sa inte Kissie att hennes städera var polack förut. Maj Ling är ett väldigt vanligt polskt namn har jag hört.


2011

Läste om 2011:s startfält i Let's Dance och kom till insikt med att 2011 kommer bli ett bra år.

Synd att det är Andreas Wiese och inte Arne Weise som är med.


:(

Pratade med Nickie igår men hon avslutade samtalet snabbt med att hon hade sådan flow i sitt dammsugande och skulle ringa upp sen.

Ett dygn senare inget samtal. :(

Fuck this club

Bra lördag. Handbolls-vinst och snart skall vi klä granen och sen blir det middag och utgång. Säger som den geniförklarade (obs! skämt) Sebastian Ingrosso:

Att vi skall fuck this nightclub in the pussy.


Fashion fades, style is eternal

Pia Johansen & Jan Johansen

Stilrent par.

Självinsikt

Herre djävlar vad tragiska människor det finns. Själv såg man Idol-finalen. Hehe.

ANNA-DAGEN

Tycker det är synd att man inte firar fler händelser i livet än vad man gör. Och att dom man firar inte firas mer som namnsdagar. Idag är det 9 december och Anna-dagen.

Önskar mig:
Inget. Har allt man kan tänkas ha här i livet*.

 

 

*Stämmer inte. Men visst lät det gulligt.


Typ

Älskar användandet av ordet typ. Typ.

På bussen:
Hade du några hål i tänderna?
Typ nej.

Vad menas med det?


SkämsmusikVar tvungen att googla G6 så det inte är något snusk som handlar om bloggen.
Det var det inte utan de sjunger om de länder som jobbar med avverkan av kärnvapen.

Ja, jag skämtar.

1-års jubileum snart

Hur jag bröt benet.

Var en skön blandning mellan billiga, höga klackar från Nelly, lite alkohol och mycket is. 30 meter från Locatelli där jag hade varit under kvällen snubblade jag. Jag låg ner på marken och kände att aj, det här gör ont men va fan. Jag ställde mig upp, gick ett steg till och ramlade omkull igen. Märker då att aj, det gör verkligen ont och ringde mamma och sa att hon var tvungen att hämta mig och Daniel som jag med. Daniel tyckte det var kallt så han gick in till 7Eleven under tiden vi väntade på mamma för att dricka kaffe. LOL! Sån han är, bara att älska.

Innan vi kunde åka någonstans med mig skjutsade vi hem Daniel till mig där han skulle sova.
Brita kan du väcka mig imorgon. Skall jobba.
Okej. Skall du ha frukost med?
Nej, man vill inte vara till besvär
. LOLX2.

Åkte till Axcessakuten som inte hade sin röntgen öppen och fick åka till Mölndals sjukhus istället och resten är historia.

Mitt fina ben.

Skon man skulle ha på sig.


Compartment syndrome

När jag var med mamma igår såg vi en gubbe som ramla. Han hade inte ens hunnit nudda marken innan mamma var framme och sa att hon var sjuksköterska. Min mamma är nämligen en sån person som funderar på om hon skall följa efter ambulanser när hon ser dom ha blåljus på för de kanske behöver extra hjälp.

Mamma tyckte att han skulle uppsöka akuten genast och sen om han skulle få något gipsat skulle han hålla koll så han inte fick
compartment syndrome. Han tyckte annat och tog sina två pizzor han hade köpt och gick hem.

I bilen på väg hem frågade jag mamma varför jag kände igen compartment syndrome och kom på det själv innan hon hann svara. När jag bröt benet förra året (om en vecka är det 1-årsjubileum) gipsade dom min ben första natten innan jag skulle operera. På morgonen tyckte jag det kändes konstigt, eller det gjorde ont som det kan göra om man lyckas bryta benet på tre ställen. Jag ringde mamma och frågade vad jag skulle göra och hon sa att det var mycket allvarligt. Säkert compartment syndrome. Så jag ringde efter sjuksköterskan som kom och kollade till det och ringde upp mamma sen.

Hon sa att allt såg bra ut. Nej, nej, du måste fråga efter doktorn det kan vara compartment syndrome (hon säger det alltid på engelska. När jag hade körtelfeber hette det kissing disease. Hon är så internationell). Nu blev jag smått hysterisk, va fan jag har compartment syndrome, hit med läkaren. Sjuksköterskan kom men jag skulle ha läkaren här och nu. Han kom, klippte upp gipset och allt var bra.

Tack mamma. Fan vad jag skämdes sen.


Men jag var ute i alla fall. Han som är inringad var en kines som dansa roligt.

Hoooot couture


hkopöpoö
ytyy


Fördelar med att bo i Stockholm enligt
Vanita. Människor som inte vet vem Vanita är undanbedjes vänligt men bestämt.

Nyinflyttad och överlycklig för att kunna använda hature couture utan att folk tyckte man var ett ufo.


Barndom

Känner mig lite småsjuk men det kommer gå över till imorgon. DET GÅR ALLTID ÖVER. ALDRIG ÄR DEN SYND OM MIG. Två ipren och några timmar så är jag frisk igen men att klaga på att man har ett bra immunförsvar vore bara dumt.

Kom ihåg när man var yngre och var sjuk. Mamma tog ledigt från jobbet och man bäddade ner sig i ena soffan i vardagsrummet. Man var alltid tvungen att dricka en Ramlösa innan man fick dricka läsk och den var så svår att få ner. Där låg man hela dagen och kollade på tecknat, åt cola och hallonisglass och när pappa kom hem hade han alltid köpt med sig Bamse till en. Jag hade en väldigt bra barndom.

1. 2. 3.

Saker jag älskar:

1. Människor som påstår sig vara människokännare.

2. Folk som lämnar 2% av maten när man är ute och äter. Man vill inte stor i maten.

3. Att påstående 1. och 2. stämmer in på mig.