De små liven

Har rast nu. En och en halv vecka kvar till semestern och när jag kommer tillbaka är 3/4 av barngruppen uppflyttad i med att jag jobbar på en småbarnsavdelning. Kommer sakna de små liven med de är ca 5 meter ifrån mig.

Som ett fd barn fick jag en sån fin teckning av när vi hade sommardrop-in igår. Hans mamma hade haft den i väskan hela dagen och det var mycket viktigt att jag skulle få den. Då blev jag varm i hjärtat och det faktum att jag tjatat varje morgon och eftermiddag när syskonen har lämnats om att få en spelar ingen roll.


Men innan...

Men innan jag mötte upp Emil var jag med Sarah, Kicki, Paola och Sarahs bröst som tyckte det var kyligt inne på Port.


Fick umgås

Fick umgås med den här människan igår. Emil!!!!! En av basketkillarna jag alltid hängde med på gymnasiet för att min bästis Alex var en lovande baskettalang (lol) så vi gick i en idrottsklass där jag passade.

När vi skulle springa på tid på gymnastiken tog jag en genväg och kom tio minuter innan alla idrottare. Dom röda i ansiktet av utmattning, andfådda och törstiga, jag, inte törstig för jag hade druckit upp allt vatten för det fanns bara en flaska.

Gymnastikläraren vad han nu hette skakade på huvudet och skickade iväg mig nästa gymnastiklektion och den därefter och någon gång till. Så vad lär vi av oss det här? Fuska bättre.


Radio Ipren

Varenda gång det är reklam för Ipren önskar jag att jag hade radio Ipren.


True that


Bästaste

Det var sjukt många som hade den perfekta midsommar igår i den svenska sommaridyllen (valfri stuga med gräs runt) med de BÄSTASTE människorna.

Midsommar har gått om jul, nyår, till och med bröllop på hur lycklig man kan visa upp sig i sociala medier.

Såg människor dansa line dance igår. En gammal hederlig svensk tradition. Det var en självutnämnd lekledare som skulle visa stegen och 30 pers som blev uttråkade och gav upp en efter fem minuter men hon, hon fortsatte. Har man gått en kvällskurs i line dance måste man väl visa upp det antar jag. Som med människor som kan lägga benen bakom huvudet (Natashas partytrick. LOL) eller människor som kan rappa.


James Bond

James Gandolfini är död, hjärtattack, och hela facebook, twitter och instagram sörjer. Det kom tydligen som en chock för alla men hey, han var väl inte sundhet personifierad. Friterat, sprit, droger och allt det föregående upphöjt i två tar ut sin rätt.


YOLO

Fast det här marsvinet är död.


Bästa

Bästa som hänt internet sedan någonsin.


Cissi och Peter

Brudparet.


Vackra

Bröllop igår. Vackert väder, fina kläder.

Vackraste paret igår var självklart brudparet och i med Natasha aldrig kollar in här kan jag skriva vilket skit som helst om henne men gör inte det för hon är bra. Och jag är bra. Vi är bra.

Och så är dom ett väldigt fagert par. Det var många fagra par och jag, singel-Anna. Sjukt independent är jag.


Hej

 


Toppenbra

Allt är toppen. Ordet som utan någon konkurrens används flitigast av mig på jobbet.

Allt är toppen. Snorkråkor på kläder, sand som hälls ut från skor på golvet, glas som kastas, när ingen städar, matvägran, bajsblöjor, ja, allt.

Men sen har man alla pussar, kramar, kärlek, värme och fina ord.

Jag mår bra och så

Är glader. Anledning; ingen eller ingenting men jag klagar inte.

Cecilia <3

Hennes vänner hade fixat en sådan fin möhippa till henne.


Bröllop

Nästa helg får Peter sin Cecilia. Skall bli roligt med bröllop och jag vet att jag kommer böla som ett barn. Jag brukar inte gråta men på bröllop då gråter jag.
Har köpt en klänning till bröllopet som är helt okej men sitter fult, katastroffult, så jag känner mig som Barbapapa i den.