Cats

Drömde att jag hade två katter som försökte döda mig i sömnen. Det var nästan en sanndröm förutom att det inte är mina katter utan Natashas huliganer Lucifer och Satan och det utspelades i lördags. Om blickar dessutom kunde döda hade jag varit död för längesedan.


Känner mig som ny

När jag bloggar från datorn går det att kommentera men från mobben går det ej. Oklart varför men det spelar mindre roll när ingen vet om att jag bloggar igen. The bitch is back, Messias är här, lås in era barn.....eller något dylikt. Tagit mina första HEAT-tabletter nu och undrar om hungersdämpande de utlovar har med kvällens intag av 5 andra tabletter och små var dom ej. Är mätt av dom.....typ. Nu skall jag köpa ett flak celsius som Katrin Zytomierska lovordar. Att på något sätt kunna bidra till hennes plånbok fylls gör mig lite våt. NOT! Not-humorn är tillbaka för att stanna om den ens någonsin varit ute. Glöm ej vart ni läste det först. Alltså det blir ingen celsius.


Mmm

Imorgon skall jag börja med mina HEAT-tabletter som Petra Tungården lurar på sina läsare. Jag läser inte hennes blogg...eller gjorde inte det förens hon påstod att hon tappat mycket i vikt tack vare tabletterna. Köpte dom fem minuter senare. Jag är inte säljaren som kan sälja sand i Sahara utan dumfan som köper det.

Fast det är imorgon och så har vi onsdagen med men sen. Nu har jag ätit upp en hel burk med oliver och lite brie och på onsdag skall jag äta pizza. Det är bestämt sedan länge. Då skall jag ha pizza från La Gondola som har världens godaste men jag vill inte äta där. Så snygg är inte interiören milt sagt.. Jag skall alltså in till stan, avenyn, för att hämta en pizza och åka hem och äta den. Njutningen av att sitta hemma i mjukisbyxor och äta pizza.......mmmm.


Finaste Jessica
(på understa bilden firar vi påsk och mina ögon är lika lysande som mina framtidsutsikter. Översta bilden är på Jess i lördags med sin tårta)
Var på födelsedagsfest för underbara (hon är underbar så därför får man skriva det. Om jag känner för det tänker jag skriva bästaste med) Jessica. 25 år blev flickan. Not to myself är dock att inte
David Brent-dansa eller imitera Kenny Powers som ingen på festen verkade veta vem det var eller göra hans work drugs-dans. Den enda som tycker det är kul är en själv och dagen efter tycker man inte ens det själv. Tro mig.Apropå något helt annat. Ola fucking Conny och Morgans En stark resa levererar ej. Det enda som är underhållande är deras taskiga engelska men sen kommer man på att man inte är så kaxig själv när det kommer till kritan. Kommer ihåg när jag skulle översätta en hälsodeklaration från svenska till engelska åt en patient på plastiken.

Känner du dig frisk? Do you feel...............fresh?
Har du HIV? Do you have....hajv?
Har du haft gulsot? Do you have had.....yellow....sot?Och lite tvära kast igen i med att jag är en entertainer av rang. Hur bra är inte Finlands Eurovisions bidrag. BRA!

VARFÖR ÄR DET KURSIV STIL????????????????

KP <3

Det är ej okej att alltid ha bra hårdagar som Kenny Powers. Har jag förstått allt rätt så blir det ingen mer säsong, en era är slut. Har inte sett sista avsnittet och vill inte det heller för då känns serien mer definitivt slut.
Säsong 3: