Stress

Alltså, den där Fadde.

Han skriver att han är
stressad TILL TÄNDERNA. Man kan vara uppklädd till tänderna men även stressad verkar det som. Jag litar på världsvana och belästa Fadde. 

Min fot var svullen efter igår (då jag gick sammanlagt kanske 2 km. Det räckte för min fotled svullna upp såpass mycket att om jag hade haft ett ankelsmycke (för övrigt vill jag ha skon. Läcker!) hade min fot inte fått någon blodtillförsel) så idag har jag legat i sängen hela dagen och allt ser ut precis som det skall nu.


Världsbästmysigaste

Förra fredagen var världsbästmysigaste så ikväll skall vi göra om det.


Vardagsromantik

Finns få saker som jag avskyr mer än människor som skall försöka sig på att beskriva vardagsromantik. En modebloggare fick frågan av Nöjesguiden vad hon älskar och hennes svar var följande:

Att måla naglarna i vardagsrummet samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horn och dricker grönt te.

Hon glömde att tända voluspaljus och läsa högt ur Front Row: Anna Wintour: The Cool Life and Hot Times of Vogue's Editor in Chief.


Aja

Nummer 16 i Skellefteå AIK var sjukt het så när jag kom hem googlade jag fram vem det var.

Ivan Majesky

Jag ändrar mig. Han var sjukt het på låååångt avstånd och med hjälm på.

Det va la gött änna

Jag och pappa var på matchen idag och efter två perioder som var under all kritik så kom den tredje och den, den var av världsklass. 20 minuter och 3 mål senare så blev resultatet 5-4 och vi tog 3 välbehövda poäng och håller oss kvar över strecket. Slutspelet, here we come.

Det va la gött änna.

Maipei

Visst tycker vi om Maipei.Har eftermiddagsföreläsning idag med betoning på eftermiddag. Klockan 15:00 börjar jag och det är lyx. Hinner se om Oprah som idag handlar om:

"Vi får se vad som hände med det mördade paret Bud och Melanie Billings 17 barn efter deras död. Oprah intervjuar deras dotter Ashley Markham."

Spännande, spännande, spännande.

Oh my

Läser på aftonbladets nätsida att det inte är någon slump att prins Carl Philip har kärat ner sig i PH-Sofia för hon är en kopia av hans mor Silvia. Sen har dom radat upp några likheter som bland annat:

- Drottningen och Sofia är 165 centimeter långa.
- Båda har arbetat som värdinnor men med olika inriktning. Drottningen för OS och Sofia inom nöjesvärlden
- Båda har föräldrar födda i två olika länder. Drottningens pappa var från Tyskland och hennes mamma från Brasilien. Sofias pappa är född i Danmark och hennes mamma i Sverige.

Herregud! Dom är typ samma person.

Vem är vem. Kusligt.

Beau

Vackra människor på bild, film eller i verkligheten doesn't do it for om jag skall vara lite internationell. En snygg yta är just bara det, en yta. Men kasta in talang i ekvationen och jag blir dödskär.

Jonathan Johansson.


Googla det

Min doktor var skön. Han sa lite på engelska och sa att jag kunde googla det om jag ville. Men jag tror i alla fall att benet läker bra men om så inte är fallet får jag googla mig fram ett svar.

Inget

Skall till doktorn idag och vill verkligen inte dit ensam och sitta och dö av tristess när man skickas iväg till olika avdelningar så jag frågade mamma om hon visste om Ellen var ledig så hon skulle kunna hålla mig sällskap. Hon hade självklart inte gjort det men man kan försöka i alla fall. Jag vet inte om jag fick något svar på den frågan men min moster skall i alla fall skjutsa mig dit. Va. Sa jag att jag ville ha sällskap? Nej, du måste lyssnat fel. Jag vill vara ensam, jag älskar att vara ensam och läsa Allers från sent 90-tal i väntrummet.

Lite funderingar jag har om inget och allt. Eller bara om inget:

- varför blir 9 av 10 tuttfior som ställt upp i dokusåpor hudterapeut?
- och varför skryter dom med det? de verkar tro att deras KY-utbildning på två år är detsamma som att läsa till läkare
- är man inte fruktansvärt talanglös om man inte ens gått ut gymnasiet?
- varför ger föräldrar sina barn saft på vardagar men inte läsk? innehåller inte det nästan lika mycket socker. OCH KALORIER! så mycket för att man dricker flädersaft light och känner sig duktig
- varför dricker människor cola light när det finns cola zero?

Glocanet

Glocanet-lågt.

Världens bästa

Världens bästa låt.


Smart

Alexander Mayborn är säkert ingen nazist utan ansåg säkert att han var finurlig med sina referenser men uttrycker man sig så klumpigt får man fan skylla sig själv.

”Sen väntar kvällens drabbning mellan vackra Pool och de giriga judarna och ikväll vill jag se Liverpool forcera frammåt hårdare än tyskarna gjorde under kristallnatten....”

Alltså vem fan skriver så? FAIL.

KeysJag har aldrig tyckt om Alicia Keys och då har jag verkligen, verkligen försökt men efter detta uppträdande så kan jag i alla fall tänka över att ändra mig. Antagligen ändrar jag mig inte men ändå.

Pözz

När jag var i duschen märkte jag att balsamet var slut vilket jag ansåg vad konstigt då jag vad jag kan minnas hämtade en ny flaska här om dagen. Så jag ropa på mamma och fråga om hon kunde hämta en ny.

Kan jag få en flaska balsam?
Kan du inte hämta en själv.
ÖH. URSÄKTA?
Jag sa kan du inte hämta en själv.
Jag hörde allt vad du sa men den där attityden tycker jag inte om.

Nu skall jag och kryckorna ut på stan och partaja. Pözz.

Bara för att

Så bara för att några människor med utländsk bakgrund beter sig dåligt när de går på bio så är det okej att säga "jävla blatte".

Det finns aldrig någon humor i det Katrin skriver längre utan hon är bara provocerande i hennes inlägg bara för att.

Stureplans Marcus Birro

Stureplans egna Marcus Birro.

Skönt med människor som ställer upp för alla och sen blir Stureplans lilla prinsessa. Värsta Askungehistorien.

MysVilken bra dag jag haft idag. Började med att jag kom en timme försent till skolan för jag kände mig som världens fulaste och fetaste och byta kläder tusen gånger. Till sist satte jag på mig det jag satte på mig först som alltid.

Föreläsningarna var svinintressanta men ibland kände jag att jag inte riktigt hängde med.

 Hade ingen lust att vara social under lunchrasten (och ingen ville umgås med mig) så jag köpte skvallertidningar och gömde mig på toan som den mobbade tjejen gör i high school-filmer.Var på väg till Systemet när jag kände att någon nöp mig i rumpan. Jag vände mig om och där stod Kärztin så jag bjöd helt ogenerat med mig hem till henne där hon hade finbesök som hade med sig en hund jag blev kär i. Har armen runt om Malte så det kändes nästan som om vi var två par som diskuterade världspolitik.Kärztin sa att hennes syster skulle komma över på middag och innan hon knappt hann fråga tackade jag ja till att stanna och äta och umgås ännu mera. De skämde bort mig med hemmalagad pizza och kladdkaka och så kollade vi på Let's Dance och undrade vad Rabih hade på sig.

Kom hem för en kvart sedan och har haft världens bästa fredag.


Får jag hänga med. Pleaaaaase

Pappa skall spela poker imorgon med gubbarna och tydligen var Kjells söner med sist. Jag frågade om dom såg bra ut och pappa svarade ja.

Så säger du bara. Erkänn!
Nej, de var stiliga.
Tror du jag skulle tycka det?
Ja.
Får jag hänga med, får jag hänga med, får jag hänga med.
Tystnad.

Tolkar det som ett nej.

Fish Tank

När jag sätter mig i bilen säger pappa: åh du har mössa på dig. Vad duktigt.
Ser du inget annat som är annorlunda?
Nej, det skulle vara mössan i så fall.
Inget annat?
Har du klippt dig?


Så med andra ord gör er aldrig fina för era karlar tjejer för dom märker det inte eller skämta till det helt crazy som jag gjorde med pappa.

Vi såg Fish Tank och det var den bästa film jag sett i år. Nu är det i och för sig bara januari men den var verkligen bra och gav duktigt med ångest när man gick därifrån. Pappa jag bråka över vilken popcornmeny vi skulle ha som vi på allvar gjort varenda gång vi gått på bio tillsammans sedan 2000 och jag förstår inte varför för jag vinner alltid. Satte ner popcorna på golvet, lägger ner kryckorna och skall sträcka ut mitt onda ben och lyckas putta till popcorna så de hamna över hela golvet.


Men det är juh inte 1 april.

Kolla här vad jag gjort.


Eller nej det har jag inte. Det är en peruk och en väldigt ful sådan. Skall ha på mig den när jag träffar pappa och sen vänder jag mig av, tar av den, säger tada och sen kommer vi nog skratta så vi får ont i magen. Pappa kommer säga att jag är finurlig och jag kommer hålla med och så skrattar vi lite till.

Det är inte 1 april idag men jag tycker det är viktigt att bjuda till. Ett skratt förlänger livet sägs det och med detta skämtet kommer han leva minst tio år mer.


Ta mig härifrån

Jag älskar den här bilden. Bebisen ser ut att ha the time of her life i Stureplanstekaren Daphnes knä.


Be happy

Det finns alltid människor som har det sämre än en själv så ryck upp dig. Det finns till exempel människor utan armar och ben.


Schyrre

Fadde köper med sig presenter till nära och kära från Argentina där han varit för att medverka i Wipeout.Schysst. Vet inte hur jag någonsin kan tacka dig.

Inget viktigt

Idag har jag gjort en massa saker för att vara mig och ha en brutet benet. Skolan började idag och som jag längtat efter lite intellektuell stimulans. Mamma tyckte att jag skulle ta taxi till skolan men jag tokvägra och tur var väl det för vem gick jag inte på där om inte Amela. Så jag och Amela skippade i skolan, tog ett SMS-lån och shoppade lite. Hittade en lång svart kjol som jag märkt skall vara populärt och en randig tunika som kommer vara helt smashig till bruna ben och jeansshorts. Eller inte.

Hon åkte till sin media & kommunikation och jag till mina kulturstudier och sen möttes vi upp och fikade vad som kan ha varit den äckligaste blåbärspajen någonsin. Hon tröttnade på mig innan jag hann tröttna på henne så hon åkte hem och jag gick till Handels för hälsa på pappa och förhoppningsvis gå på min Kärztin men såg henne ingenstans. Till sist tröttna även pappa på mig så jag ringde Daniel som hämtade upp mig och så åkte vi till hans nya lägenhet och kolla. Golv behövdes köpa så vi åkte och kollade på golv och sen behövdes allt annat att köpas så vi åkte till IKEA och åt köttbullar och kollade runt lite. Därefter tröttnade jag på Daniel och han skjutsade hem mig och nu ligger jag i min säng och väntar på handbolls-EM.

Daniel tog en hel bunt med IKEA-blyertspennor och sa; vaddå, kan vara bra att ha till lägenheten. Gratis.

Situation

Dagens hunk.

GTL for life.

Älskar när Vinny låtsas vara Mike "The Situation" i telefon. (12:45)


Pepp

Idag börjar Handbolls-EM och jag är peppad som det så fint heter. Tack gode gud att man tycker om sport för annars hade man varit måttligt road över alla program som utgår som när var yngre. Melrose Place utgår, Hockey-VM. Vaddå utgår? VA! Men nu så älskar jag sport.

HUGE

Jag ligger i lä. Christina Hendricks bröst är stora. H-U-G-E!GTL

På torsdag visas sista avsnittet av Jersey Shore. Vad skall jag göra sen? Mitt liv är slut. GTL for life.


<3Daniel <3

Ondska.

Det som gör mest ont med hemskheterna på Haiti är det här. Mänsklig ondska.

Att människan i grund och botten är god och inte ond är något mitt intellekt och känslor länge har fått brottas med. Först ansåg jag att det är klart människan i grund och botten är god. Om inte är det inte värt att leva. På senare tid är jag inte lika säker och hoppas att det inte bottnar i hur jag själv är som människa för jag ser mig som en reko person. Något avtrubbad av den tid och samhälle vi lever i men en bra människa.

Människor svälter, mördas, förtrycks, flyr, förnedras, våldtas och lemlästas dagligen och man undrar hur det är möjligt och hur det kan hända. Beror det på ekonomiska och sociala orättvisor, krig i religionens namn eller maktmissbruk, korruption och laglöshet? Bottnar det att i människors strävan efter makt, pengar och status har  man glömt av värdet av människoliv och medmänsklighet?

Man vill gärna tro att mänskligheten inte gått förlorad men ibland undrar man.

En jordbävning drabbade ett av världens fattigaste länder och den desperation och laglöshet som fanns där innan jordbävningen är mer närvarande nu än någonsin. Haiti behöver oss nu men behövde oss även innan men då fanns vi inte där. Västvärlden kan inte bara öppna plånböcken vid stora naturkatastrofer utan behövdes där innan för att förebygga den humanitära katastrofen som nu inträffat.

Och precis som vår uppmärksamhet och hjälp behövdes där innan naturkatastrofen är Haiti inte alls unikt i det avseendet tyvärr. Utbildning behövs inte bara i tredje världen utan även om tredje världen.Start ofDärför man älskar youtube.

SVTPlay

Mest förekommande mening i Stjärnorna på Slottet:

Vilket rättspatos han har.


Viktigpetter

Kanske kan ses som oviktigt i sammanhanget men nej det kan inte drabba oss. Sverige och övriga länder i Norden förutom Island är beläget såpass långt ifrån där kontinentalplattorna möts.

 

 


Crazy

Min syster skall iväg på middag och kom in och fråga hur hon såg ut.

Som en luffare, svarade jag och inom en millesekund la jag till att jag skämta och att hon var jättefin. Det var tydligen försent och hon började lipa. Då kommer min mamma och säger att jag vet verkligen när man skall skämta och ser sur ut. Min familj är cp.

Och nu klicka hon mig när jag skulle ringa och be om ursäkt. GAH!

Hela livet

Dom skrattade åt Lena Philipssons version av Hela livet var ett disco i Schulman Show men jag tycker typ den är bra. Eller nej, jag tycker den är bra.


Sauk

Jag får äckelkänslor i hela kroppen när jag ser Sauk på Let's Dance. Han är som Irving säger en snuskgubbe och klär av hans stackars danspartner med ögonen hela tiden.

Kommer ni ihåg när Riket sändes på SVT och han var programledare? Han verkade inte förstå att det inte var på riktigt och gick in för rollen lite väl mycket.


Svantism

Jag saknar Svante. Han är världens roligaste och är den enda som vid 25års ålder får däcka. Dels för att han alltid gör det i avancerade poser och för att han återuppstår inom någon timme. Som för något år sedan när han använde den sämsta ursäkt jag någonsin hört. Jag har solat solarium och brände ögonen så jag måste vila dom lite. Jag brände dom. Hört talas om att blunda? Men en timme senare var han good to go.

Personal info han delar med sig på facebook när jag var inne och snoka från Ellens:

About me: I'm always the most beautiful person in the room.
Det var hans dator som den rumänska exorcisten hällde vigvatten på när han skulle driva ut de onda andar de hade i huset.

Svarttaxi

Jag tänker på det där med svarttaxi. Om det är något som jag inte får göra för mamma förutom ta droger, tatueringer eller röka så är det att åka svarttaxi. Jag har gjort det två gånger i mitt liv och det höll på att bli en tredje på nyår men sen kom vi på att är det inte var värt det. Det är inte värt att riskera livet och chauffören verkade vara lite småskum och ville hämta upp en kompis på vägen:

Vi måste hämta upp min kompis på vägen.
Nej det skall vi verkligen inte.
Jo.
Vart bor han då?
I Danmark.
Öh. Hejdaaaa.


Fredag

Kom precis hem från bio. Har varit och sett Snabba Cash och jag tyckte den var helt okej, till och med riktigt bra. Läste boken för ett bra tag sen och jag älskar människor som berättar som huvudrollsinnehavaren Joel Kinnaman att de döda boken, att de läste ut den på två dagar. Snabba Cash är inte Fjodor Dostojevskijs Brott och straff.

Den främsta anledningen till att jag ville se den var för att se alla glamourmodeller som sagt att de skall medverka i festscenerna men jag såg bara tre stycken och fort som fan. Mammas pojkar-Bobby var även med i en scen och nej inte i någon stekarscen.

Var och hämtade ut två paket på hemvägen. Ett från H&M med två kjolar, halsduk och mössa som jag var tvungen att köpa BARA för att de var på REA, halsduk och mössa i grått/vitt istället för svart/vitt som jag var tvungen att köpa BARA för att de var på REA och ett part högklackade skor. Skorna var en storlek för stora men det skall nog gå bra ändå.

Och i det andra paketet låg en peruk. Jag har velat pröva peruker hur länge som helst men aldrig gjort det så jag köpte hem en istället och såg jag såg ut. Mamma sa, Anna vad har du köpt. Och jag svara en peruk. Men du skall inte köpa sådan skit som en peruk.
Skulle jag aldrig göra. Jag har köpt tre.
Så snart kommer två till. Nödvändigt.

Less is more

500x_heidi_fix.jpg

OMG!

Less is more.

Om något år kommer hon väl se ut som ICE-T:s fru Coco.
Snygg tischa
Snygg tischa Stefan.

Somalier

När man läser order somalier fort kan man lätt blanda ihop det med sommelier. Inte? Daniel kan inte ens hålla koll på vad det i tal och jag kommer ihåg när han skulle träffa en kompis pojkvän för första gången. Camilla som hon heter hade berättat att han var somalier och Daniel blev jätteförvånad när pojkvännen visade sig vara vit. Det var en svennebanan kille som jobbade som sommelier alltså.

Måsten

Jag måste verkligen städa mitt rum men jag har brutit benet och borde inte behöva sådant. Behöver köpa ny mascara med och lämna tillbaka några böcker om Elvis(!!!) som jag lånade på centralbiblioteket i oktober. Kul att få betala förseningsavgift för man glömt lämna tillbaka böcker om Elvis.

Elvis has left the building.


Inga konstigheter

Ser på Rachel Ray som gästas av Steven Cojocaru och ja, det är en han och han är tydligen någon självutnämnd modeguru.Okeeeej. Inga konstigheter alls.

OMG!

Apropå förkortningar trodde jag länge att lol betydde lots of love så i sms kunde det stå; ses snart, lol eller älskar dig, lol.

Osmaklig

Katrin Zytomeriska gästar Vakna med the Voice varje torsdag klockan 8:30 och kallas arga snackaren. Varje vecka skall hon skvallra lite om vad som händer i kändisvärlden och idag berättade hon att:

Malin Berghagen skall gifta sig.

Daniel Westling vill inreda hemmet med röd sammet och guld

och något hemskt som hon sa.

Jo en från PH:s produktion åkte ner till Mexico för att kolla läget, blev sjuk och dog. Hon nämnde inget namn men det här ansåg hon alltså vara skvaller som hon kan dela med svenska folket halv nio en torsdagsmordag. Hon är så osmaklig att jag kräks. Jag förstår inte syftet med att berätta det.
2010

Saker som göra mig glad 2010:

Becka flyttar hemifrån.
Jag flyttar hemifrån.
Elfenbenskusten vinner fotbolls-VM.
Att Daniels finne försvinner. Hehe. Det är det enda man pratar om ja den är stor Daniel. Man kan använda den som skydd från solen om det fanns någon ute.
Solsemester.
Dexter börjar snart.
Att slutspelet snart kommer igång och vi inte sitter i HV71-klacken då.
Att AIK förlorar vartenda derby och mot alla andra lag.
Hysén stannar i IFK. "Tobbe är klar". Älska Glenn. Får jag en kille skall han heta Glenn i andranamn på helt allvar.
Mad men börjar snart.
Att dollarkungen (kallar mamma för det för hon växlar oengar var och varannan dag för vi åker till NY i april. I APRIL! Inte imorgon) får en bra födelsedag i NY.
Att jag slipper vara expert på att hoppa i land när vi är ute med båten nu när jag brutit benet.
Att åka till London och hälsa på Alex.
Att åka till London och hälsa på Alex som blivit av med råttorna.
Att Daniels finne försvinner. Hehe. Det är det enda han pratar om ja, den är stor Daniel. Man kan använda den som skydd från solen om det fanns någon ute.
Weeds börjar snart.
Hälsa och fred på jorden (OBS! ironi. Hatar fred)
En säsong till av PH.
Sverige i OS-final i hockey.
Att Ellen är på bra humör.
Pappa slutar laga kyckling varenda gång man äter hos honom.
Sömn. Att jag får en normal dygnsrytm.

 


DivaDet står Leif Pagrotsky med vän. MED VÄN! Sveriges största diva kommer inte bli glad.

Snabba Cash

Älskar killarna som recenserar Snabba Cash i slutet.

Jimmy Lundberg:

Jag tycker den var riktigt djävla dålig.

Varför?

För den höll sig inte till boken, den var dåligt upplagd.


Mike Kaiser:

Det var mycket som inte riktigt hände i boken som dom försöker klämmer in för spicea det hela anser jag men dom lyckades inte enligt mig så jag går utifrån här ganska neutral.

Skönt

Kom och tänka på en sak att det är skönt att vissa personer aldrig kan göra en besviken för man har inte så höga tankar om dom.


Sin far upp i dagen

För några dagar sedan var jag och Daniel och köpte graviditetstest åt en kompis. Hon tyckte det var pinnigt att köpa det själv så vi gick in och jag tror han i kassan trodde att jag och Daniel var ett par och tänk om vore så. Vi skulle få snygga, karismatiska med framför allt smarta barn. Herregud.

Nu måste jag vila benet för fan vad ont jag har. Har lekt med Lizzie och Daniel idag och nu tänker jag inte leka med någon som inte har en hiss på länge.


Familjekort

HEHE.

Kort på barnbarnen till kungen när han fyller 80.


Morden i Midsomer

Gud hatar mig.

SVT1 21:00: Morden i Midsomer.

TV3 21:00: Morden i Midsomer.

Men nej, alla har dött i Midsomer.

Barnskådis

Daniel för några dagar sedan:

Jag vet vad jag skall bli när jag blir stor. Jag skall bli barnskådis.

Okej. Du vet att du är 25 år.

Man ba vah

MAN

BA

VAH.

Om man skäms över vår generation där size 0 är idealet och anser att Christina Hendrix är världens vackraste kvinna förstår jag inte varför man inte äter upp sig till en storlek 40 istället för att skriva att man drar storlek 34.

Vill man ändra världen får man väl först ändra på sig själv. Är det inte fruktansvärt tröttsamt med människor som säger en sak och gör precis tvärtemot själva.

Slutet gott allting gott

Trodde min skola började imorgon eller i bästa fall på tisdag men när jag kollade på schemat så såg jag att jag inte börjar förens nästa tisdag vilket innebär ännu mer lov och det är jag värd. Varit på stressigt på senare tid när jag både skall hinna duscha och äta middag under en och samma dag.

Bad mamma köpa Rollo-kola till mig idag när hon var och handla men det lyckades hon glömma. Jag kan köpa det när jag hämtar Ellen om du verkligen vill ha det sa hon och jag svarade om du tvingar mig. Mamsen trodde att hon skulle få åka till 421 som ligger på vägen men det blev det inget av för konsistensen på Rollo-kolorna på Frölunda Torg är perfekt så dit var hon tvungen att åka. En halvtimme senare ringer hon och säger att bilen gått sönder utanför Frölunda Torg och jag får panik. Inte över bilen eller mamma utan över kolorna. Har hon hunnit köpa kolorna än?

Det hade hon och bärningsbilen kom snabbt och fixa bilen på en sekund för mamma hade väl glömt stoppa in nyckeln i låset eller något. Slutet gott allting gott.

Ellen gick precis så allt som allt var divan här i två timmar. Schysst att avvara hela två timmar. WOW.


Ich don't like you

Nu är min syster här så skall umgås med henne till hennes stora glädje. Ellen och pappa har varit och åkt skridskor idag och pappa bjöd in sig själv när han såg några spelade bandy och spelade som sitt liv stod på spel. Han vann vilket gjorde honom glad men det som gjorde honom gladare var att de var tyskar om pappa tycker inte om tyskar. Varför? Andra världskriget. Skönt att någon som inte ens var född då kan känna ett sådant hat.

For my people

Göteborg var så dött igår att man i princip kunde ha lärt sig för-, efternamn och ålder på alla som var där om man hade velat.

MISSY!

En lektion

En lektion hur man gör så man slipper att diska någonsin igen. Man häller på en massa diskmedel och sen är man klar. Plus: slipper att diska igen. Minus: söndagsmaten smakade diskmedel.


Ut.Nu drar jag till Nickie och sen skall vi ut. UT! Som jag längtat.

Stylish

Såg en bild på WAG:en Yulia Voronin som är gift med Andriy Voronin. Han spelar tydlugen fotboll i Dynamo Mosco och har en känsla för what's hot and not. Sicket par alltså.Jag tror inte det är okej att klä sig sådär. 50 mil längre upp i landet ser Ekwall på samma bild och känner monstergravings när han ser DG-jackan. Glansigt material och stor logga slår aldrig fel. ALDRIG.

I see gay people

Och den här flickfavoriten från Twilight är också ganska gay. Embrace (skall googla och se om det betyder det jag tror det gör) yourself, love yourself, admit it.
I can see gay people. Den är min gåva i livet.


Be cool, stay in school

Jag älskar när Stureplans bruttor skall börja plugga. Det blir ett djävla tjat på dom om sina studier och färgglada kollegeblock, överstrykningspennor och Ordning & Reda pennfack kommer att fotas febrilt.

Jag har pluggat sedan 2005 och tro mig det är ingen big deal. Alla klarar av det. Sen att hon skall plugga till civilekonom är humor i sig. Jag har alltid tyckt om siffror. Öh ja, siffror är kul när de är ens saldo.

Peyre frågar sig om hon skall gå på Elle-galan i år. Såklart hon skall! Hon kommer vinna årets bäst klädda och senare i år blir hon bjuden till Nobelfesten och vinner där med. Jag kan fortfarande inte komma över att hon är i USA på grund av talangvisum. Humor, humor, humor.

En sak till bara. Jag förstår inte varför den där Jon bloggar på engelska. Är han the big deal utomlands eller är han bara sjukt internationell?

Gay = glad

Alltså Rabih.

Om någon känner igen mig är det nog från Idol.

Nähä.

He's so gay it's not even funny.


Payback is a bitch som kolla PH-Andreas sa

När det ringer hem på hemtelefonen brukar jag 9 av 10 gånger ignorera den. Jag låtsas som att jag inte hör den och då finns den inte. Oftast är det mammas väninnor som ringer och i med att jag hatar att kallprata så skiter jag i telefonen. Nu ringde det precis och det var en envis djävel som vägrade att ge upp så till sist svarade jag och det visade sig vara någon som ville ställa frågor om ens vanor när det kommer till byggmaterial och byggvaruhus. VA? Jag svarade att hon det får prata med mamma om men hon inte är hemma just nu. När kommer hon hem frågade hon och jag sa att ring på måndag efter sex för då är hon garanterat hemma. Glöm inte att fråga efter Brita.

Så nu får mamma se hur roligt det är att prata i telefon med människor man inte vill.


Bombastic

Hyllningskonsert till Michael Jackson visas på ettan nu. En hyllningskonsert när han förvisso levde men ändå, ha lite respekt för the king of pop och bjud inte in Shaggy. Men jag tycker om Shaggy. Har manbyggt hela sin karrär på att sjunga skitåtar som It wasn't me och Bombastic och tjänat storkovan är man rätt cool faktiskt.

Lite roligt att se Michael Jackson sitta med Elizabeth Taylor på ena sidan av honom och Macaulay Culkin på andra. Sicken trio.


Seal tight

Fick till sist komma in på sjukan och de tog bort mina stygn och gav mig nytt gips. Skönt att jag inte fick panik över eventuella ärr på grund av operationen för det var inte alls så farligt utan såg mer ut som vampyrbett som sjuksköterskan sa örutom ett på knät men men.

Mötte upp Daniel sen för att se Sherlock Holmes och det var inte direkt my cup of tea. Tycker inte om Guy Richie och fyndiga dialoger under slagsmål men fotot var underbart. Hehe. Därefter gick vi till Bliss och tog en öl och nu är jag hemma igen. Ja, det var min dag. Sjukligt intressant.

Kunde köpa den här såg jag hos sjukan. Superdupercravings. Kul att vara modell för en duschstrumpa. Dock är det inte vilken som helst utan seal tight. Fina grejer.


Sjukan

Är på sjukan och väntar på att en läkare skall kolla på mitt ben och ja, jag vet faktiskt inte vad de skall göra. Ta bort stygnen kanske, säga att jag kommer vara halt resten av mitt liv eller att allt ser bra ut. En tanke bara, om man pluggat i sju år borde man inte lärt sig klockan då med.

<3

Robin Söder <3.

Nu är det bara mitt ben som skall läka.


Mr businessman

Jag och Daniel skulle gått på bio idag men i med att det är röd dag kommer det säkerligen vara tusentals pers där och jag pallar inte det så jag sa det till Daniel. Sekunden efter vi lagt på får jag ett sms av honom;

Då tycker jag man ringer o säger att man inte vill. Du kan inte ta det för givet för jag hade kunnat boka in ett annat möte. Ciao

But excuse me mr businessman. Boka in möten. Hehehe....heh. Nu kommer han i alla fall hit och jag har köpt biljetter till imorgon så boka in mig då.

W to the hitneyVill gå ut.

PH

PH var så bra idag att det inte finns ord som rättvist kan beskriva dess storhet. Alla grät, Dalin blev runtskickad bland killarna och Ramin var kung.

Skräll att det slutade med att känslokalla strippan Dalin som höll på med fyra killar på två dygn grät. Alltid dom som säger sig att de inte bryr sig som börjar lipa.

En lektion i hur man är alternativt crazy

När jag ändå är hatisk så kan jag lika gärna undra vad de här tjejerna gör.

De är som Tyra & gänger fast tvärtom. Så alternativt crazy, galna och sköna.

Ett nyårsfirande ser inte ut såhär om:

1. man är 14 och gjort värstinghäxan.

2. någon säger "nu lägger vi alla oss i en hög och ser romantiskt trashiga ut som i en indiefilm" och knäpper av några kort.

3. det fanns duktigt med droger på festen.

Tror starkt på alternativ numero 2. Möjligen i kombination med alternativ 3.

20971_233646741890_546326890_3711637_2230094_n

Slutspurtsrea

Missa inte! Slutspurtsrea.

Öh. Kläderna är lika fula även när det är REA. Tacky high school-bal skriker det om dom.

Den här klänningen är så ful att det är skrattretande.
Yes indeedy doodilyNär jag ser den här bilden dör jag lite. VAD SYSSLADE JAG MED. Langa posen!

PS! Men visst ser jag farlig ut. Yes indeedy doodily som Ned Flanders skulle ha sagt.

Är helt uppspelt för snart visas
In my country på trean som jag har höga förväntingar på. Varför visas bra film bara efter två på TV3?


Hare Krishna

Jag känner mig harmonisk. Harmoni finns i mitt liv vilket är skrattretande och komiskt på en och samma gång. Jag har alltid haft kaos i mitt liv och hatat det lika mycket som jag älskat det men nu känner jag någon slags inre harmoni.

Framför allt så ältar jag inte saker. Hopp, jag bröt benet, de operera mig och jag kommer få några smäärr på benet. Inget jag kan göra åt det så varför få panik åt det. Däremot när mamma skämta om att mina ben inte kommer ha samma längd och att jag kommer gå konstigt så var det inget kul. DET, DET ÄR ATT GÅ ÖVER GRÄNSEN. SKÄMTA OM VAD DU VILL MEN INTE OM DET!!!!!!  sa jag. Nu är det inte sant men det är en sak som man inte ens får skämta om. Sen att hon tror att jag inte skall gå i klackar längre är ganska roligt. Jag internetshoppa ett par igår om du vill veta.

Är någon inte så perfekt som du ville tro, som han/hon/det framställt sig själv är det bara att släppa det illa kvickt. Han är inte det han sa han var så hej då, sayonara, goodbye, buenos aires (obs Alexinternt).

Nyårsdieter och panikbanta.
Jo för att äta kålsoppa non-stop i en vecka är nog bra. Vill man gå ner i vikt skall man ändra sina vanor för alltid och inte tokbanta i en vecka eller två och sen äta som vanligt igen. Sen är det nog inte jättenyttigt att tro att ens egenvärde är det samma som ens yta.

Blogginlägg skriven av: Anna/Dr. Phil, atarax och zolpidem sandoz. Så mycket för den inre harmonin.
Humor

Hon den där Tyra som både är vän med Kenza och Blondinbella verkar vara så djävla skön. Så djävla crazy. Gör roliga miner, hoppar fult och bara skiter i allt.Helcrazy. Tänk att fastna i en hiss med Tyra, Kenza och Blondinbella. Dödens död.


Britabil

Det går så mycket skit på TV under jul och nyår att  jag kände att jag var tvungen att ta mig till videoaffären och hyra film för min egen överlevnad vilket var lättare sagt än gjort. Jag fick inte gå ensam för att det är halt ute och sen fick jag fick inte ens gå.

Mamma tyckte vi skulle åka bil de 300 meterna till videoaffären pga av is och kyla. Jag sa att det skulle vi inte göra och satte på mig en tröja och tog mina kryckor och hoppade till videoaffären med mamma ett steg bakom mig. Väl framme vid videoaffären sa jag till henne att hämta bilen så jag kunde åka Britabil de 300 meterna tillbaka för det var ganska kallt och isigt. Har inte mamma höga tankar om mig tänker inte fan jag heller ha det.

Tjena

300 kronor för en 62 sidor lång bok om kärlek skriven av en modebloggare. Jo tjena.

Verkar vara en urgullig tjej men snälla.


GuldAtt skapa något vackert.


Favoritekillar

Har haft mina två favoritekillar i hela världen under samma tak ikväll och umgåtts. Alex som är på miniturné i Göteborg och hälsar på kompisar sover hos mig ikväll innan han åker upp till Stockholm igen imorgon. Vi åt middag med mamma och Beckis och sen kom Daniel över. Vi har spenderat kvällen med att spela TP där Alex vann men hjälp av en snäll tärning som gav honom de siffror han ville och tog honom från pluppchans till pluppchans om och om igen. Jag kom på en hedrande andraplats (inte alls bitter. LOVAR!!!!!!!!!!!!!!!!), Daniel förlorade inte helt otippat och Beckas insats var inget att skryta om.

Vad hette den kända kompisitören mer än Wolfgang Amadeus?
Beethoven svarar Becka och tar tärningen och säger; det trodde ni inte om mig va.

Kaxigt. Synd bara att det var helt fel. 

                                                                                                  

Happy new year

Nyår igår och det undgått någon och ett bra sådant. Fick ångest över att jag inte skulle fira tolvslaget med Daniel som vi lovat varandra så jag tog taxi från min ena favoritepojke, Alex, till min andra. Kom tio i tolv, fick min puss, drack lite champagne, kryckdansa och kände mig som en cirkusartist när Daniel visade upp min fula sko för människorna på festen. Sen i en taxi igen och tillbaka till Christina och Alex och det verkade som om de inte ens hade märkt att jag hade varit borta.

Väl där med Alex och Christina blev vi förföljda av en tjej men piercing i läppen och en body på sig. Bara. Jag vet inte varför jag tog av mig kjolen sa hon och jag ställde mig samma fråga. Det fanns en galen dansant kines där med som ställde sig på scenen och gömde sig i en gardin fem gånger varje låt för att sen för entre och dansa lite.
Världsrekord som Ralf Edström skulle ha sagt.

Galen kines som är inringad.


Sån jag är

Ligger i min säng och har benet på en kudde. Mamma säger att det är viktigt att jag har det och då gör jag så. Sedan säger hon till mig att jag är duktig och jag känner mig som fem igen när man egentligen inte var sjuk men låtsades för att man skulle få äta glass i stora lass och få Bamsetidningar. Nu är förvisso mitt benbrott inte fejkat men ibland tar jag i lite extra så människor skall tycka synd om mig.

Du är en riktig kämpe sa pappa till mig i tisdags. Sån jag är. En kämpe.

Emil 4

Emil 3 är död. RIP. Skulle byta vatten och det gick väl sådär kan man säga. Eller det gick bra, vattnet är bytt men firren är död.

Köper en ny imorgon. Emil 4.

Förlåt pappa Olle men jag såg aldrig röken av något child support (är internationell, han bor i Stockholm och där är man väldigt världsvana har jag hört och pratar säkerligen bara engelska).

Nu skall jag sörja Emil. Klar.