Happy new year

Nyår igår och det undgått någon och ett bra sådant. Fick ångest över att jag inte skulle fira tolvslaget med Daniel som vi lovat varandra så jag tog taxi från min ena favoritepojke, Alex, till min andra. Kom tio i tolv, fick min puss, drack lite champagne, kryckdansa och kände mig som en cirkusartist när Daniel visade upp min fula sko för människorna på festen. Sen i en taxi igen och tillbaka till Christina och Alex och det verkade som om de inte ens hade märkt att jag hade varit borta.

Väl där med Alex och Christina blev vi förföljda av en tjej men piercing i läppen och en body på sig. Bara. Jag vet inte varför jag tog av mig kjolen sa hon och jag ställde mig samma fråga. Det fanns en galen dansant kines där med som ställde sig på scenen och gömde sig i en gardin fem gånger varje låt för att sen för entre och dansa lite.
Världsrekord som Ralf Edström skulle ha sagt.

Galen kines som är inringad.


Kommentarer:
Postat av: tovan

Hallå på tal om galen dansant kines så dansade jag en svängom med ingen mindre än Roland på juldagen, inte på parkan, utan på Vasastan! Härligt =)

Postat av: anna braun

inte sett han ute på år så jag var orolig att han hade gått och dött men skönt att höra att han lever och mår bra. hehe

2010-01-02 @ 17:45:35
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Christina

jooo vi märkte visst att du va borta!!!! ja sikka människor det va där den kvällen.. en klorblekt bög som mimade till alla låtar på en pidestal... en galen kines som inte verkade förstå att man kunde se honom.. en efterhängsen beyoncé wannabe, men ack så långt ifrån.. å för att inte tala om en från Norrland.. aj aj!

2010-01-13 @ 19:41:30

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback