Excellent

image463

Trött som få och utan att Daniel (som är och klipper sig nu, må han inte komma hem och se ut som en medlem i familjen Coneheads igen) är här och kan bekräfta det så är jag helt hundra på att jag ser ut som ett ras, ett kalasras till och med. Ute med Svante i torsdags, fredags med hela Daniel & company, lördags med Challe och igår var vi och kollade på film till klockan tre och sen

Ikväll blir det Örgryte.

Damien Rice - 9 Crimes


Facebook

Idag skaffade jag mig facebook (Alex gör detsamma du med och Amela du med, skynda skynda) och som med allt nytt jag inskaffar så blir jag lite nojig när jag loggar in. Tror alltid att dom kan se mig, och inte se att jag är inloggad utan se se mig som Carrie i "Sex and the City" tror när hon mailar till Aidan. Men nu kan jag handskas med det för mig nya mediumet och förstår att dom inte kan se se mig.

Sarah Slean - Drastic Measures


En trevlig tisdag...

image462

Nu när Alex har åkt så har jag tid för Daniel (och han för mig, han har inte direkt haft mitt nummer på speed dial så att säga). Efter mediedagboksredovisningen i ja ,mediekunskap, så mötes vi upp utanför Handels och gjorde det vi brukar göra. Daniel (personen som vill ge en private tour via hans näsborrar till hans hjärna(?), jag ser bara svart som i ett vakuum) rökte, ringde för att se om bilen hade hunnit bli klar än (Pärlan går sönder varje vecka) och vi hann förolämpa varandra fram och tillbaka för att sen gå till Avenyn. På Avenyn skulle jag köpa en likadan klänning som jag en gång ägt. Klänningen gick förra veckan ett hemskt öde till väga då mamma (jag klagar inte (bara lite), får väl tvätta själv om det inte passar mig)  tvättade den så den inte längre var en klänning utan linne. Den fanns, i samma färg och storlek så nu har jag en lila klänning och inte linne i min gaderob. Därefter slängde vi i oss en cheeseburgare var och sen stod det mellan satt åka hem eller ta ett glas vin.

Vi valde det sista alternativet och begav oss till Chezen och drack ett, två, tre glas på rekordtid och sen gick vi på Niklas (på bild han med) och tänkte bara ett glas till. Bara ett glas till blev kvällens ledmotiv och vi blev kvar i en fem timmar och både Frida och Emelie hann komma. En minut innan tio var jag på Ica som ligger mittemot Schillerska för att inhandla allt jag såg. Citroner (!!!!), popcorn, glada kon, smörgåsrån, Pepsi (inte Pepsi människan han får man gratis, utan Pepsi i flytande form) och tusentals andra saker köptes och jag gick därifrån med två tunga kassar.

En trevlig eftermiddag/kväll mitt i veckan.

Nu Starveillance på kanal5.


Bortskämd


image459

Jag har blivit så bortskämd med att ha Alex  från i somras hos Sebbe, snacka om att inte supa med klass som Peter hade uttryckt det, Golden Gaten är framme och min, förr var jag en Golden Gate-tjej men har nu gått till Aussie, stil och klass är synonymt med mig, det är jag och alkisarna) i min närhet i fyra-fem veckor nu så jag har lyckats vänja mig vid det och tagit det som en självklarhet vilket alltid är ett stort no no. För nu rycks mattan bort under mig och han skall iväg på nya äventyr (till London).

Får i alla fall hoppas på vackert väder snart så man kan dra ut Daniel på afterwork varje dag (trots att jag inte jobbar någonting, spela roll).

Ryan Adams - Harder now that it's over

Hello Africa!


image458

Man blir alldeles varm och det gör fruktansvärt ont i hjärtat av att se på "Hello Africa". Johnnie & Mattias (med hjärtan av guld och favorite snickarna i tv, Martin Timell kan slänga sig i väggen) får en verkligen att tänka på att ingen kan göra allt men alla kan göra någonting. Och bör göra någonting, vilket direkt inte är tanken jag får när man är på stan och representanter från Rädda Barnen, div rädda djur och naturföreningar med fler är som blodiglar. I alla fall, göra någonting (många bäckar små...), stort eller litet, för en själv och andra.

Tycker om att  i dagens avsnitt lyckades Johnnie i princip göra sönder den enda karusellen på den enda lekparken i hela Afrika när han skulle ta dunderfart åt Mattias och hans två barn som satt på någon slags snurra.

Om jag vänder mig om ser jag elefanter då?

image457

Idag visades Om jag vänder mig om och istället för att ansluta sig till mängden och berätta hur bra den var (vilket den var) borde minst lika många hylla Knuts (spelad av Ingvar Hirdwall) replik om vem som pryder 100 dollarsedlarna: det är Benjamin på, inte Benjamin syrsa utan Franklin. (eller snarlikt, dollarsedel, Benjamin Syrsa, Benjamin Franklin nämndes)

Nästan lika roligt som när Alex skulle leka djurvänskämpe på fyllan en gång i tiden och befria elefanter från cirkusen som ibland gästar Göteborg på Heden. På gott och ont så misslyckades han.

För övrigt

För övrigt klarade jag min senaste tenta. Den var rättad och klar i fredags så jag fick lite äta upp mina ord.

And the winner is...

image455

Såg på  barnfrågeprogrammet "Amigo" igår och de fick frågan, vart ligger Luxemburg? (eller något dylikt) varpå ett av de tävlande svarar Nangijala och programledaren, Ola, börjar apskratta. Sådant upppskattas av mig.

Igår var ett gottegäng ute och trott eller ej vi hamna på Parkan till sist.

00:01

Klockan är 00:01 så tekniskt sett är det en ny dag och ett nytt dagens kort  kan postas om jag nu skulle vilja (och det vill jag).

image453
Från Mykonosresan 2006, jag, danskorna som vi hängde med i en fem dagar och därmed borde jag kunna veta namnen på, Ann-Sophie och Fijives tro? och världens bästa Alyossa (och trott eller ej, den enda Alyossa jag känner)

Nu har det gått hela tre veckor sedan senate tentan gjordes och nu skall tentaresultatet var inne men icke. Imrogon stormas kontoret så jag kan få mitt tentaresultat, icke godkänt (skulle jag sätta mina pengar på), så min helg kan förstöras. Icke godkänt, godkänt eller väl godkänt (inte en endaste chans) är vad som kan ges. Och hur det än har gått vill jag gärna ha mitt resultat efter tidsramen som getts. Vi har en och föreläsarna har en.

To do

Imorgon är sista och andra skoldagen för mig denna vecka. Är det vackert väder kanske man strossar runt på stan ett tag, fattig som en kyrkråtta, och planerar in måndagens köp (då mitt CSN kommer).

Vad som händer i helgen har jag ingen om, blir det ännu mer frossande så jag inte ens kommer kunna knäppa mina byxor mera? Antagligen en av kvällarn) Skall vi till Parkan? Det kan jag svara på själv. Nej! Skall vi ut? Förhoppningsvis. Och möjligen förbi Skål och dricka goda drinkar man blir nykter på. Plugga? Ser mörkt ut och inte för det känns som det är behövligt till denna kurs för denna delen. Motionera? Något som behövs och något jag skulle kunna tänka mig göra en kort stund, som ölbrännboll eller upp och ner för trapporna till min lägenhet.

Leif GW Person

image452

I dagens "Efterlyst" fick Leif GW Person frågan om det funnits några kvinnliga seriemördare var på han svarar:
Ja och det finns en som jag är speciellt förtjust i.

Jag har sagt det för men det tåls att sägas igen, jag älsar Leffan. Synd bara att han verkar ha ena foten i graven om man ser till hans kondition. Han blev andfådd av att bara prata.

Dagens bild

image451
Dagens bild är Ross (
http://blog.nbc.com/ross_blog), innan han blev Ross the Intern med hela världen (eller i alla fall med mig, Alex, Gwyneth Paltrow (hon är i gott sällskap) och delar av den konservativa amerikanska befolkningen) med Tiffani-Amber Thiessan (Valerie Malone i Beverly Hills) som var hans idol en gång i tiden (möjligtvis fortfarande).

Martha Stewart's Homekeeping

image450
Kollade ne stund på Martha Stewart idag när hon gjorde reklam för sin bok Martha Stewart's Homekeeeping Handbook som hon först benämde som en uppslagsbok men därefter ändrade sig till lexikon. Hon är ödmjuk den där Martha, fast det kanske man inte behöver när man har ett imperium i kronor räknat i alla fall är ett miljardimperium.


The good old days

Sitter och väntar på Alex och minns de dagar då jag kunde stänga min tröja jag har på mig och faktiskt sitta ned med mina ben i kors i dessa jeans. Det var bra dagar, för 1,5 år sedan. Men för att vara rättvis har det funnits den tid då jag inte skulle kunnat få på mig jeansen i huvudtaget.

Snyggve

Jag brukar bildgoogla på olika ord för att se vad man får fram. På snyggve erbjuds både David Hasselhoff och Christian Bale.

O holy night

Alla människor har något dom är svaga för. En viss person, skor, choklad, örhängen eller Chez Amis pizzor. Jag är Chez -Amis-pizzor-svag-människa, inget går upp emot deras (möjligen Pizza Huts pizzabuffé så man kan äta massor) Hawaii (hur rolig är jag på en skala, äter pizza med ost, tomat, skinka och ananas som alla andra tioåringar). Vi (jag, Alex, Jakob och Frida) skulle träffas på Chezan halv åtta och jag kom sist, för fint folk kommer sent heter det (alternativt fint folk bor i den oglamourösa stadsdelen Flatås och då det tar tid att ta sig in till stan). Alla åt pizza (och jag lämna en liten en cm knat i vanlig ordning och sa att nu orkar jag verligen inte mer) förutom Frida som beställde in någon pasta, parmensan, bröd och smör som alla kom in tio minuter efter varandra.

Vi gick på Daniel och Emelie och senare på kvällen fick jag ett sms av Daniel som gone mental och beteede sig om vi inte kände varandra. I smset stod det  något i stil med "att det var trevligt att träffas ikväll, Super D" som om vi bara träffats tre gånger innan. Och så är inte fallet, även om man ibland hoppas (jag skämta Super D), vi träffas snarare tre gånger i veckan än i livet.

Därefter tog vi oss till Skål och drack drinkar och nu är jag hemma och väntar på L Word. En helkväll på 5 timmar.

image447
Alex & Jakob på Chezan

image448
Jakob & Frida på Skål

Idag hade jag hela 324 unika besökare och vilka är ni förutom Amela, som var den enda vänliga som ville svara igår. Jag undrar hur många av er som läser min blogg som hatar mig. Jag själv läser mer bloggar jag hatar än älskar (kolla bara själv på min länkar, hur mycket tror ni jag ser ut till Daphne Leon på en skala. Skvallret om henne på 
http://stureplanocensurerat.blogspot.com är hur kul som helst. Särskilt alla kommentarer som bekräftar det. Daphnes bror och kusin Dogge borde sluta rappa (?) eller var man nu kan kalla det "cykel på köpet" i reklamen för ElGiganten utan snarare rappa (ännu en gång frågetecken?) "syster på köpet").

Klarade mig

Klarade mig, med en hel halvtimme till godo.

För övrigt hade jag idag 238 unika besökare igår (tisdag), får man fråga vilka jag har nöjet att underhålla (i wish), jag menar dela mina pinsamheter, tankar, upplevelser och spydigheter med?


Klockan är

Klockan är 00:33 och ett arbete om tredjepersonseffekter skall påbörjas nu (precis nu, på sekunden) och måste vara klart till 02:45 då L Word börjar.

Är trött som få, sov bara tre timmar inatt, och har idag varit på stan hela dagen med Alex och gått runt runt och återigen runt för att egentligen inte göra något förutom att gå. Jag tror vi var i en fyra affärer på hela dagen, inkl Konsum, och gick minst en halvmil. Det känns i alla fall.

Kvällen spenderades med världsklass i frossning av räkor, vitlöksbröd, chpips & dip, OLW's hjärtan och godis.

Jag kan stava, kan du?

Har dagens storsäljande artister brist på inspiration och kan inte få ihop en hel låttext utan vill de bara främja allmänbildningen och lära oss att stava?
Fergie - G l a m o r o u s och nu Rihanna med Umbrella

image446

Nu L Word med Mia Kirshner (bild).


100 Höjdare av vaddå?

"100 Höjdare - Skandinaviens Skönaste Människor" kan snart även tillskriva sig 10 skönaste låtarna. Jag undrar vem som väljer ut låtar som:
Anthony and the Johnsons - Hope There's Someone
Josh Rouse - Winter In The Hamptons
Josh Rouse - Quiet Town


Klagomur

Någonstans borde TV3 och Kanal5 dra sin gräns angående tv-filmer de köper igen. Igår kunde jag inte somna och i med att det var Naöppet på fyran och poker på femman blev det självklara valet TV3 som igår visade en vansinnigt dålig tvfilm vid namnet "Midnight Express" som handlade om en amerikan som åkte fast i Turkiet efter att ha försökt smuggla hasch. Och trots att det var en b-film i alla kategorier så måste det kosta en hel del pengar att göra en sådan.

image444

Nu är det "Design: Simon & Tomas" (bild) på trean som kan vara dom mest smaklösa bögarna som visas på tv just nu.

När jag ändå är på klagohumör vill jag klaga på: modebloggar á la Engla, att man efter ha läst 40 poäng i religionvetenskap på GU måste till nästan 100% driva sina studier på eget håll (vilket jag redan gjort en termin innan och inte har lust med mer, jag vill ha mer och fler föreläsningar om bibelvetenskap av härliga Göran), att Alex har gått och blviit färgblind och sa att de mörkgröna shortsen var slut, att jag inte innehaver något sommarjobb, Karolina Lassbos guide till studentbalerna (bild), att L Word visas först vid tre på natten (men det är värt att vara vaken till och gå runt som en zombie dagen efter), människor som på allvar tror de är kulturella för de läser böcker som Snabba Cash, Ego Girl, Nattens barn, Bergdorf Blondes, etc.,  människor som självtitulerar sig som modeller (för att de då och då dyker upp i någon billig herrtidning alternativt någon sketen bar på landet i behå och hotpantsa för en femtiolapp och tre öl) eller entreprenörer.

image445

Ursäkta ordspråket som Özcan från Framen och Club Goa skulle sagt, men jag är en bitterfitta.

Hört och sett

Väl på polisstationen lördagsmorgon med Alex, Challe och mamma som agerade chaufför dit så fick jag frågan om hur personen i fråga såg ut. Jag hade visst gett ett klockrent (ett ord jag inte får använda för mig själb) signalement. Jag hade sagt något i stil med att det är en han, mellan 23 till 30 år, blond eller brunhårig och har massvis med billig gele i håret. Därefter hade jag fått frågan vad mitt personnummer och telefonnnummer var. Något jag hade glömt av och fick fråga mamma om. Då var hon stolt över sin dotter.


Stilikonen Patrik Ekwalls frisyr går nu att hitta på Stureplan en partylördag

David Hellenius presenterade ironiskt Patrik Ekwall som stilikon i "Let's Dance" och ingen trodde att han en dag kanske skulle ha rätt. En stilikon följer inte bara trenderna utan skapar dom även och Patrik Ekwalls nya frisyr är något som the one and only Richard "von mingel" verkar ha snappat upp.

image443
bild stureplan.se


The ocean called

Har suttit och pillat med min ansökan till universiteten vilket tog en evighet och var en vetenskap, men nu är det i alla fall gjort.

Varenda gång jag och Alex har rört alkohol i varandras sällskap sedan han kom till har våra kvällar slutat i kaos för en av oss eller båda och igår var det tur igen. Jag och Alex frossade i räkor (vilket fick mig att tänka på ett av veckand Seinfeld avsnitt när Riley säger till George "Hey George, the ocean called, they're running out of shrimp") , drack vin och inväntade alla våra tre (med viss ironi, viss sanning) kompisar Emil, Challe och sist men inte minst Jakob.

Vi gick till världens bästa (eller i alla fall Avenyns) hotellbar, Rubinen, och drack äckliga drinkar som inte innehöll någon alkohol enligt Alex och blev panka på kuppen (dock inte jag, Alex skall alltid bjuda när han rört alkohol och jag gör inget för att få honom på bättre tankar, snarare "make it two" (fast utan engelskan)).

I alla fall går vi vidare till Park dit jag alltid går en-två gånger i veckan och som alltid är mitt och Challes säkra kort i Göteborgs djungeluteliv. Jag går i vanlig ordning till spelbordet och de andra gör det man skall göra på en nattklubb, beställer drinkar, minglar (läs: kollar på folket och konstaterar att det bara är bönder där ikväll) och dansar.

En timme framåt i tiden hittar man Alex nedtryckt på asfalten av två vakter utanför Park av egentligen ingen förståenlig anledning i huvudtaget (utkastad eller som jag kallar det uteskoterad okej, men nedtryckt mot asfalten är inte okej) och två timmar framåt i tiden sitter vi på en polisstation. Vad som hände låter vi bli osagt, men det blir en rolig anekdot att berätta för andra i framtiden och mindre roliga utekvällar för mig i med att jag i princip inte är välkommen dit längre för jag frågade vad som hänt (läs: vad fan har ni gjort med min kompis. Vilket man borde få fråga med eller utan fan, men tydligen inte av vakter som gått en två dagars utbildning där dom verkar lära ut maktmissbruk och hybris åt höger och vänster).

Tänk på följande:

Var inne på mitt piccaboo.com konto för att kolla på vimmelbilder från helgen och läste massinbjudningar alla får och reagerade på vad som stod i inbjudan till Breeze på onsdagar på Deep:

"Tänk på följande

Det är vakterna/Pointern som bestämmer vilka som kommer in och inte kommer in. De kriterier som vakterna bedömer är ålder, klädsel, uppförande och nykterhet. Vakterna har dock befogenheter att neka en gäst att komma in utan att ge en anledning. Vi har en rekommenderad ålder på 23år men kan släppa in ända ner till 18år beroende på klädsel, uppförande och nykterhet. De är därför viktigt att du alltid har med dig legitimation."

Påbörjade en ny kurs idag, mediernas publik, och tyckte till skillnad från vår förra om vår föreläsare idag. Sedan fick man höra om vad som hänt Fredrik på lovet och det gjorde rasten. Det måste vara dom 15 minuter som går snabbast hela dagen.

Mötte upp Challe och vi fikade, strossade omkring i stan och gick hem. Hann därinnan gå på Alex av en slump och kvällen har spenderats med honom, tacos och att se både LHC och Roma krossas.


112

image442
kortet är tagit i Paris och på bilden är Frida, Jakob, Alex och två jag inte vet namnet på, från fridaochjakob.com

Igår var jag på Gossip med Alex, Frida, Jakob , Jakobs bror Mårten och några av hans kompisar. Vi hade bestämt tid halv tio men för att få åka mammabil in till stan så var jag där redan kvart i nio. Där satt jag som ett fån vid bardisken, bedyrade att jag faktiskt hade kompisar som skulle komma och halsade öl. I med att vi var på Gossip som är Vasastans svar på Gretas var det ingen större överraskning att efter en stund droppade smygbögarna in och placerade i olika hörn av lokalen.

Efter en stund kom folket och vi drack, prata och dansade på det näst intill obefintliga golvet. Där efter gick vi Smaka med jag vek av på grund av att jag druckit lite för mycket på fastande mage och kände att det var lika bra att kasta in handduken.

Hemma bjöds det på drama, av mig, och när jag fick för mig för femtielfte gången att flytta (vilket jag aldrig tänker göra, jag har halvt om halvt på skämt sagt att jag tänker bo hemma så länge mamma inte behöver min hjälp mer än jag hennes) och när jag inte fick upp dörren och mamma tyckte det var dumt att jag skulle ge mig av till ingenstans, mitt i natten, full och inte öppnade ringde jag 112. Innan jag visste ordet av så fick jag pratade med en kärring som inte alls förstod mitt problem och sa att hon inget kunde göra och jag blev fort distraherad när en person som varit sur på mig i månader ringde.

La Familia

image441

Emilio Ingrosso skall skriva tre böcker, La Familia 1, 2 och 3 som skall avslölja familjehemligheter om Pernilla Wahlgren, Charlotte Perrelli och Christina Scholin (
http://www.expressen.se/nyheter/1.629373). Lite Gudfadern-feeling över boktitlarna dock kommer nog inte innehållet vara lika raffinerande utan bara innehålla en massa lögner från en dömd man för olaga hot och övergrepp i rättssak.

Häxorna från Eastwick

image440

"Häxorna från Eastwick" på tv nu, om filmatiseringar av Agatha Christie deckare tillhör julen så är "Häxorna från Eastwick" helt klart en påskfilm. Följande kan konstateras, Susan Sarandon har en gång i tiden varit vacker, även så Cher innan hon totalt opererade sönder sig och Michelle Pfeiffer är en av (om inte den vackraste) de vackraste kvinnorna i hela Hollywood (Sharon Stone och hennes välgörenhetsjippon då hon mest visar bröstvårtorna i genomskinnliga klänningar är ett skämt jämförelsevis), vilket är något jag tyckt ända sedan jag såg Vit Oleander.


En glädjens stund

image439

Bröllop på Tjolöholm slott (bröllopspar (nähä!) och någorlunda anonym bild då man ömöjligt kan se vilka det är, tacka mig, min kamera och fotografen), båda sa ja, so far so good.

Jag har inte har varit på många bröllop i mitt liv, två tre stycken och om man inte riktigt vet vad som skall hända på en bröllopsmottagning vet man i alla fall vad som inte skall hända. Kvällen innehåll allt från slagsmål till gråtande ex. Och som om inte det vore nog så sket en fågel på Alexs huvud. Mer än så kanske inte skall sägas, inte här i alla fall.

Inget ont som inte har något gott med sig, det var öppen bar och det avnjöts av mig till fullo. Kom hem med två blodiga knän och alla pengarna kvar i plånboken på grund av att kalasfull och utgång inte brukar gå hand i hand om man inte blir det ute på stället.

Nu för tiden när jag vaknar så brukar jag efter att se att plånbok, mobil, pass (jag har inte inskaffat legitimation ännu och snart lär det inte bli med mina Japan photo kort jag tatt som jag aldrig tänker visa och ännu mindre ha på ett leg), kreditkort och det vanliga se om alla mina tänder är kvar i käften. Man vet aldrig, igår fick jag en örfil som sagt.

Gay or British?

image434

perezhilton.com har skrivit gay or british? som underrubrik till denna bild på Kelly Osbourne och killen som är gay or british? (kanske både, sicken kombo) och jag kan inte sluta att le.

Lady in red

Sitter och väntar på att mina nymålade naglar skall torka. Som om hela maskeradbröllopen skulle stå och falla på om jag som djävul kommer dit med röda eller neonrosa naglar. Jag verkar i alla fall tro så för här sitter jag och slösurfar och väntar på att dom skall torka så jag kan stratsera med mina röda naglar i ett dygn, sen försvinner dom och chockrosan är på igen.

Var inne på mitt gu-konto och fick reda på att min tenta i filmvetenskap hade tappats bort i flyttkaoset men att den var upphittat, rättad och jag var godkänd så nu sitter jag med 85 akademiska poäng (jag har klarar allt jag rört vid i princip om man bortser från när jag fick för mig att läsa hebreiska och hoppade av efter tre veckor, jag hade tagit mig vatten över huvudet. Hebreiskan klarar jag av när jag jobbar på någon mysig kibbutz i Israel), känns vuxet och samtidigt lite onödigt i med att jag inte tror det kommer hjälpa mig så mycket i min framtida(?) yrkeskarriär.

Stalker

image438

Det här är Alex när han springer ifrån sin stalker, jag själv, enligt vissa.

Fått några kommentarer (läs pikar) om att jag skulle dyrka, avguda och stalka min bästa vän Alex för att jag skriver mycket om honom. För det första så kanske jag inte dyrkar honom, men älskar honom och är stolt över att vara hans vän och att jag är hans, ni vet, som man är med sina bästa vänner. Sedan att man skriver om personer man håller kärt, saknar och umgås mycket med är väldigt naturligt precis som era vänner förekommer i era liv. Anledningen till att jag kommentarer det är av den enkla anledningen att jag faktiskt tycker om att vara småhatad, missförstådd och ge svar på tal så ni kan ogillar mig destu mer. Jag har en bästa vän som är så snygg att han kan leva på sitt utseende och ni står inte ut med detta. Inte det faktum att jag är kompis med Alex för han är Alex utan för att ni skulle vilja vara hans kompis för han är snygg.


Ylva Trillstierna

Dagens bästa: Insiders Ylva Trollstierna (http://www.vipstar.nu/trollstierna) som svarde fel (läs spåde/läste tarotkorten) på alla 15 deltest i dagens program, (nu mera slimmade) Ross the Intern ( http://blog.nbc.com/ross_blog) på dagens Jay Leno, pappa-middagen och när jag och Alex åkte igenom biltvätten utan att ha stängt alla fönster.

image437

Från http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=1177&Itemid=1295:

"Tarot-test med 100 000 kronor i potten

Christer Sturmark, ordförande i förbundet Humanisterna, sätter 100 000 kronor på spel i säsongens sista Insider.


Förbundet Humanisterna har instiftat ?Kristallkulepriset? som går till den som påstår sig ha paranormala förmågor och lyckas visa detta under vetenskapligt kontrollerade former. I ett direktsänt test ska spådamen Ylva Trollstierna, försöka gissa rätt på dolda boktitlar för att vinna 100 000 kronor.


Christer Sturmark är en av Sveriges mest kända skeptiker när det gäller det övernaturliga. I ett tidigare Insider-program, 15 februari 2007, möttes Sturmark och Trollstierna i debatt om övernaturliga frågor. Sturmark frågade då Trollstierna om hon var villig att testa sin förmåga, och hon antog utmaningen. Testet kommer att genomföras under vetenskapliga former och har analyserats av statistisk expertis."


Days of our lives

image435

"Days of our lives" har fått en ny kuliss, ett gym, så där är dom hela tiden nu. Man samtalar, har hett sex i bastun (Bo & Hope som är lika crazy in love som alltid när han inte är på uppdrag och skall frälsa staden från all ondska), gymmar, är i juicebaren, bråkar, flörtar, ja halva avsnitten utspelas i gymmet nu för tiden. Själv älskar jag när dom är i utomlands som i Afrika där en ormbunke någonstans skall var dom är eller i Frankrike där en baguette skall vägleda oss.

Back on earth

Skall snart hoppa in i duschen för en välbehövlig sanering och sen skall jag ge mig ut till stan för att inhandla förnödingheter som djävelhorn till bröllopmaskerad (på en långfredag, hell here i come), alkohol för det behövs alltid, strumpbyxor och bröllopspresent. Sen skall familj (exklusive mamma) och Alex till pappa och äta påskmiddag som brukar bestå av kokta ägg i en kastrull (that's it, enjoy!) och sedan vet jag inte så mycket mera.

Imorgon bröllop som sagt, vilket kan sluta hur som helst, och utgång förhoppningsvis (om vi kommer så långt d.v.s och pengar har trillar in på konto för en viss person).

Ozzy Osbourne - Back on earth

Sökes:

Från GP, under bekantskap:

"Looking for black women, 25 to 50 years old for marriage. I am a white man at 40 years. I am very kind. You have to like to hug."


Som much drama so little time...

Helgens nyckelord: drama

Hann med utgång både fredag och lördag med sedvanliga rundan och är idag fattigare än innan, intagit en massa kalorier i form av alkohol, fyllemat och bakismat och slitnare. Kommer se ut som 40 innan jag fyllt 25 år misstänker jag.

Idag spenderade jag alla dygnets vakna timmar med Alex och vara kompanjon drama som verkar genomsyra en stor del av våra liv just nu, på det ena eller andra sättet, vissa betydligt allvarligare än andra.

Har inga planer på att gå ut snart igen, i alla fall ingen barrunda med samma hållplatser, utan nu skall det påskätas och sparas pengar med eller utan vårsol (helst med skall tilläggas).