Fantastiska torsdag

Fantastiska torsdag börjar med busstur genom vackra Sisjö industriområde. Det regnar inte ännu och jag hann med bussen idag så dagen börjar över förväntan

Idag har jag........gjort inget intressant. Inget värt att nämnas så då bloggar man om det.

Idag har jag...

Varit rastvakt i ösregn. Frågade läraren om det var okej om jag var inne och höll koll på barnen genom fönstret istället. Okej, jag frågade inte det men jag tänkte.

Letat runt på stan efter en mask i Eyes wide shut-tema till PUSH på lördag. Kom hem med en som snarare ser ut som jag är indian/påfågel så jag rev sönder den och skall köpa en sjukt maffig imorgon. Förhoppningsvis.

Jobbade över lite på plastiken ikväll och ringde mamma för att hon säga det i med att hon, host host, skulle hämta mig vilket hon, host host, alltid gör varje onsdag men kvinnan svara inte. Hon hör inte sin signal säger hon eller att hon trycker på fel knapp men hon lyckades i alla fall kunna klara av alla ringa upp sin röstbrevlåda och höra att jag talade in ärthjärna.

Ätit Göteborgs, nej Sveriges särklass sämsta kebab. Det där var inte kebab utan en råtta dom hittat på golvet i deras närpizzeria och bankat ihjäl.Snyggt

Hur skön är inte den här tjejen som blir sur över att människor tror att hon photoshoppar bilder på hennes läppar.

Det kallas läppglans över hela käften.


Stålmannen

Jobbet ringde tjugo i åtta och frågade om jag kunde komma till åtta. Så i och med att jag är stålmannen letade jag upp närmsta telefonkiosk, bytte om till min stålmannendräkt och flög iväg. Kom kvart i nio.

M<3ndag

Idag har jag varit på bio med min bästa vän. Mig själv.

Såg till och med att
Amela efterlyste en biokamrat till The social network med då hade jag redan köpt min biljett via internet. Var först och fick välja vilken plats jag ville och valde en på raden längst fram. Om chansen finns att jag slipper sitta bredvid någon så tar jag den och nackspärren är bara en mysig bonus. Såg The social network 18:30 och sen när jag skulle gå hem gick jag inte hem utan såg Hämnden.Innan bio var jag på stan ett tag och köpte några klänningar. Hittar jag något jag tycker om och det finns i andra färger så köper jag dom med. Mina syskon och mamma retar mig för det men jag tycker det är toppen. Så den svarta jag hade på mig i lördags har tre syskon. En grå, en puderrosa och en mönstrad.

Och så blev det en kavaj.

Och en ryggsäck. Ryggsäck är det nya svarta eller något.

The city that never sleeps är inte Göteborg i alla fall. Stan var helt öde när filmen var slut vid lite över elva om man bortser från tre vilsna själar som var på Berså. God have mercy. Döm dom inte för hårt.

Efter alla hemskheter som inträffar i detta avlånga, vackra och ibland helt värdelösa land gör att man inte alltid känner sig riktigt säker. Tänk att vara man och inte behöva oroa sig speciellt mycket. I alla fall inte en måndagkväll då det inte är någon fylla på stan. Själv ser man poteniella våldtäktsmän överallt och känner sig inte helt trygg när man går av i ett becksvart Frölunda.

Ticks

Min syster Ellen berätta igår att hon hade sätt något konstigt när hon väntade på bussen på morgonen.

Jag såg en kille som hade ticks eller vad heter. Han gjorde piruetter hela tiden.


Why, oh why

Är jag helt efterbliven eller varför har jag missat den här sköningen?
Julbord

Så vem var det som har min pappa på Handels och frågade om han tyckte om gårdagens julbord?

Haaaah, haaaah, haaaah?

Berätta!

25 år

25 år av allt.
'

No more b'day

Födelsedagen är över och för några år sedan hade jag gråtit. Jag älskade att fylla år så mycket när jag var yngre att jag låg sömnlös full av förväntan. I samma stund som klockan slog 00:01 och 20 oktober blev till 21 oktober fick jag ångest över att dagen snart skulle vara slut.

Samma med julen. Julen var som bäst den 23:e  när granen var klädd, pepparkakshuset klart, fult och fallfärdigt, presenterna under granen och Ett päron till farsa på TV. Så nära julen man kunde komma utan att den skulle förbrukas och då firade vi ändå jul i dagarna tre. Tänk då paniken över att bara har en födelsedag, ett dygn.

Haft en jättebra dag idag. Bara vår lilla familj samlad minus Becka för min moster är sjuk, hennes man i Berlin och min kusin i Jönköping och pluggar.

Alex hörde av sig men inte på det sätt jag hade velat. Hade varit perfekt om han hade kapat ett plan och hoppat ur med en fallskärm och landat på min balkong 23:59 för ge min födelsedag ett perfekt avslut.

Fick Bingo Rimérs självbiografi som jag vill läsa av samma anledning man läser Hänt extra och Se&Hör och den gjorde mig så besviken. Inget kul skvaller alls utan 167 sidor som tar mindre än två timmar att läsa. Nu skall jag se
Miller's Crossing som även det var en present och sen skall jag sova.

Min syster Ellen gav mig ett jättefintfetinghalsband man knappt kommer kunna bära för det är så tungt. Köpt på Rag Lady och säkert dyrt och jag får nästan dåligt samvete. Eller hell no. Hon frågade om jag tyckte om det och jag sa:

Ja
Så du vill inte byta den?
Nej.
Bra. Vill låna den på lördag
och så tog hon den ifrån mig och just nu ligger det hemma hos pappa i hennes rum.

Grattis Judy

Idag fyller Judge Judy år. Och jag!!!


Fail

Idag har jag varit på ett dagis, förlåt förskola, man säger inte dagis längre som var lite blabla. Barn kan 100 språk men lär sig bara ett, de är en produkt av vår kultur så därför skall man inte begränsa dom. Säg inte nej utan fråga istället hur dom tänkte.

Så tänk er, rent hypotetiskt, att ett barn cyklar på dig på utegården. Då skall man inte säga ajabaja så gör man inte utan fråga: hur tänkte du nu lilla gubben. Kan hända att han cyklar på dig igen, skrattar och cyklar därifrån.

Eller ett barn som håller på att svälja ett häftstift, slå till sin kompis, kasta mat på golvet, hoppa upp på en stol så barnet ifråga ramlar så säg för guds skull inte nej. Utan fråga: hur tänkte du nu med en vänlig, nyfiken röst.

Skrattade sönder mig när jag kom på mig själv ta ifrån ett barn ett häftstift han höll på att svälja och fråga: hur tänkte du nu hjärtegull?

Efter jobb 1 åkte jag till Specialistkliniken och jobbade där och nu till sist har jag äntligen fått duscha av mig allt barnsnor och väntar (och längtar) till Kungarna av Tylösand.

Om mindre än fyra timmar är det en stor dag. My b'day (alltså födelsedagsdag era tröga djävlar).

KPR!

Varit hängig, illamående och tom även idag så jag stannade hemma från jobbet. Har inte riktigt koll på hur mycket jag har fuckat upp det för mig själv men man måste juh få vara sjuk.

Helgens utgång ställde jag in för jag inte mådde bra och gör jag det så mår jag verkligen inte bra för jag tycker juh om mina utgångar milt sagt. Men nu mår jag bättre och hoppar upp på hästen igen.


ULLARED:


 

Både Drängarna och Pontiak gästade
kvällens Ullared så det var sjukt bra musik som det bjöds på. Pontiak har gått och blivit värsta divan vilket kan hända vilken världsstjärna som helst. Ur vägen så han när han gick inne på Ullared och det inte var några människor som ens var i vägen.LITE SÄLLKAP:Skall nog bli med i Lite sällskap-Ninas grupp KPR. Kvinnor för porrfria relationer. Nina (på bilden) har i många av hennes relationer blivit åsidosatt av männen hon träffat för deras stora kärlek till porr istället.

KPR, KPR, KPR, KPR, KPR!!!!
Förra veckans ISMET. Ej KPR:are så vitt jag vet utan citatmaskin.


Välkommen till Hollywood Carey MulliganNU
Prinsessa

På torsdag fyller jag år och då får jag bestämma vilken mat det skall bli. Inte för att jag inte gör det alla andra dagar i veckan men på födelsedagsmenyn ser ut följande.

Julbord.
Prinsesstårta.

På sant.

Är trött men kan inte sova. Min kropp är med på noterna men inte min hjärna. Min överaktiva genialiska hjärna. Tänker inte ta en sömnis för att visst är det jättebra att man somnar av den men det är inte lika kul när jag sen skall vakna och känner mig mer död än levande vilket jag har gjort de senaste veckorna. Kämpar mig sen för att hålla mig vaken om dagarna och vissa dagar har jag dragit en filt över mig och sovit de 30 minuterna jag har rast. Kul, helnormal tjej.Det går bra nuLivet går bra om man heter Magnus Hedman. Smuggelvodka, efterfest med 18åringar och barturné med Jockiboi och Nemo

Det kanske mest tragiska är att han kräver total tystnad när han skall sjunga någon låt och säger till en tjej att lägga på telefonen när hon pratar. Hon svarar nej och han säger då men lägg på för fan då.

Ödmjukhet och framgång går inte alltid hand i hand men ödmjukhet och kändisfördärv gör det absolute inte.


PH

Alex gjorde ngon fotogrej med Paradise Hotel-Julia för några år sedan. Ganska många år sedan skall tilläggas.

Någon aspirerande fotograf som behövde några bilder och resultatet blev väl sådär.Julia, Alex och några till supermodeller.Julia och inte Alex.Skulle vara intressant att få höra vad "fotografen" tänkte med dom här bilderna.


När man inte kan låta bli

Vissa saker man skriver om kan man lika gärna skippa. Man har en åsikt om en person som är känd och som inte når den enda kända personen för man är själv icke-känd och egentligen är det rätt bra för att oftast är det inte någon hiss utan diss som delas ut. Så djävla onödigt men så fruktansvärt att motstå.

Som med
Anna Book och hennes vikt. Såg när hon uppträdde i Dansfeber förra veckan och det såg ut som om hon skulle knäcka ryggen på en stackars dansare som skulle lyfta upp henne. En människa som gör en gastrisk bypass-operation går ner myyyyyycket i vikt. Alltså riktigt mycket. En kompis kompis mamma gjorde det och hon är idag en pinne. Anna Book är idag inte en pinne. Och om man läser hennes blogg så handlar hälften om allt hon skriver om mat och hälften av bilderna är på måltider hon lagat. Jag tror hon har lyckats "besegra" sin operation och är på väg upp i vikt igen.

Precis som jag sa. Totalt onödigt och kanske elakt men jag var tvungen.

Men självklart äter hon inte mycket enligt henne själv för hon gör nämligen aldrig något dumt. Ingen hon umgås med gör något dumt. Hennes mamma dog i lungcancer för inte så längesedan och det är jättehemskt verkligen och jag beklagar men i ett inlägg har Anna skrivit såhär:

Min mamma var aldrig nån storrökare….drog inte ens halsbloss & började att röka då hon var närmare 30….så där ser man hur allvarligt det är att röka.

Liksom tjena. Visst. Drog inte ens halsbloss. Varför röker man då?Har varit hemma idag. Har inte mått något bra. Illamående, snurrig och helt tom i bollen.

Det glittrar. Jag tycker om sådant. Glitter och glamour.Jag tycker om mitt silvriga nagellack men min syster tycker jag ser ut som en fjortis. 

120% TGIF eller något töntigt Olle skulle ha skrivit

Problemet när det kommer till pojkvänner och familjen Braun är i första främst om jag skall uppföra mig och inte skrämma bort någon poteniell friare till min systrar. Ellen har en pöjk, Sebban, som vi alla är mycket förtjusta i och nu har även Becka träffat en kille.

Vi fick träffa honom först i torsdags då Becka är hemma från plugg i Ö-vik och han åkte ner från Nyköping till Göteborg. Trevlig kille och mamma verkade leka 20 frågor och frågade frågor. Jag lätt stackarna vara ifred efter ett tag men fick reda på idag att mamma tydligen hade frågat honom vad han tjänade. OMG!

Han sa att sådant frågar man inte om utan packa sin väska och åkte hem. Eller nej, det gjorde han inte utan svara 30 000 och så var vi alla glada. Han hade sagt att han var flygplanstekniker om jag minns rätt och mamma frågade nyfiket aha, vad kan man tjäna då och han svara. Eller det är så jag hoppas det gick till. Inte att han presentera sig och mamma frågade vad han tjäna.

Jag älskar min mamma så mycket.Trots att hon glömde köpa finn crisp till mig vilket var under all kritik vilket jag sa till henne. Brie, finn crisp och vndruvor skulle sitta hur bra som helst nu.

Hängt hos Sarah ikväll med Sarah. Och Nickie, Kicki, Kaveh och Henkis såklart.Tvingade till mig den här bilden för några veckor sedan när vi var ute. Sa något med att nu lägger vi varsin hand ovanpå varandras som skulle symbolisera hur sjukt bra vår utgång skulle bli och att vi inte skulle tappa bort varandra (dvs jag tappar bort dom eller dom tappar bort mig). Nickie, Henkis, Anna. <3

Sarah får vara med på sådant kort imorgon om hon hänger med ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Heffaklump

Mitt favoriteavsnitt av MTV's My super sweet 16 är på TV nu.

När Chanae fyller år.Gör man entré i den där outften och tycker att man är super duper fly så kan man inte göra så mycket annat än att tycka om henne.

Dessutom att alla andra får bilar och hon en (i och för sig tre) scooter är med humor.

Vågar man hoppas på hemsläp ikväll kanske?På aftonbladet.se under bostad & inredning
. Hoppas på inredning.


Hej då

Förstår inte storheten med den här bloggen. Skulle kalla den medioker om ens det.

Om någon vill veta alltså.

ABC-kändis?

Tydligen något som heter Kändisarnas favoritkomiker som kommer hända i Stockholm imorgon där helt enkelt några kändisar sitter i juryn och väljer ut son favoritkomiker som uppträder under kvällen.

Jag vill inte verka elak men jag förstår inte vem som skulle vara kändis ur juryn.

Och i juryn sitter:
Knappen från NRJ morgonshow
(Idol-)Eddie från gruppen Rebound
Filip Benko skådespelare känd från bland annat Andra Avenyn
Izabella Fröberg Toppbloggerska på Finest.se samt f.d. modell

Ursula

Fyller år nästa torsag. Då har Ursula namnsdag. Brukade gråta över det när jag var yngre. Tycker verkligen inte det är ett fint namn och vill inte dela min dag med alla Ursulas i Sverige vilket i och för sig inte kan vara så många.This is Ursula. Kommer väl ihåg henne från Den lilla sjöjungfrun.

Jobbat idag. Som vanligt. 18 timmarspass. Typ. 12 timmar och det räcker gott och väl och speciellt när man dör av tristess i en reception i fyra timmar. De andra åtta timmarna spenderades på dagis sjungande på tidlösa hits som Ge mig mera köttbullar.

Vi lyssnar på den här låten minst fem gånger på dag och barnen blir helt vilda när den kommer på. Det här är en bra sång. Alla ställer sig i en ring och går runt, runt, runt för det är tydligen så man dansar. Eller nickar med huvudet. Barn <3 (mellan 0- 3,5).


Nobody


Ge dig!

Den här killen har verkligen tappat all kontakt med verkligheten.  Det han gör med FAR (fighting against rape) är jättetoppen så det är inte vad jag syftar på utan hans beskrivning om sig själv.

Idag höll han ett föredrag om den farliga drogen och när han kom fram till sist slutsats bemöttes han av jubel. Heheeh. Jovisst. Jag vet hur det går till under seminarier när man håller ett kort föredrag och det funkar inte så. Från hans blogg:

"Slutsats: Enkel matematik visar att om vi Européer inte olovligt kör fortskaffningsmedel under berusning av alkohol så har vi det dokumenterat och färdigt att alla trafikolyckor kommer att reduceras med 50% rakt av!

Den farligaste drogen i världen enligt mig är: Ohälsa! Man skall motionera!

Och här i detta ögonblicket kom nästan en dirigerad applåd från hela klassen."Alltså jag skiter i hans slutsats men en dirigerad applåd från hela klassen. Hehehhe. Ge dig!

anoshsheytan

Som toppbloggare på finest (med tusentals andra) blir han självklart sponsrad. One-piece nästa kanske? Då går det tydligen riktigt bra.Spy-Eva och Mammas pojkar-Jane.


Coolers

Känner en som är med i PH. Känns coolt.

BevvanBästa låten. <3

Älskar hans karaktär i Bevvan.
En fattig outsider som slog ängalika Donna. Läste någonstans att han kickades från serien att han inte ville ha det ihop det med den riktiga Donna, Tori Spelling.

Okej. Hon är inte världsfräsch men vill man ligga sig till toppen är det inte helt fel med att börja med the Godfather of all series.

Sharon Tate

Kollar på Roman Polanski - efterlyst och eftertraktad. Vad skall man göra åt alla dessa högt respekterade män som tillåts göra och komma undan medan vad som helst.  

Hans fru, Sharon Tate, som mördades av Mansonfamiljen kan vara en av de vackraste människorna jag någonsin sett.


Älskade hjärta

Jag tycker nog om min okomplicerade blogg här mer än någon annanstans.

Kollade på Holland - Sverige förut men mitt fotbollshjärta gjorde för ont så jag zappade över till
Elvis i glada Hudik där hela ensamblen var på väg till New York. En ur ensamblen frågade om man skulle säga att man var terrorist eller turist i passkontrollen. Älskade hjärta.

Apropå fotbollen och resultatet 4-1 kan väl knappast påstå att det var jättebra men vems är egentligen felet? Att vi spelar dålig fotboll är fotbollsspelarnas och förbundskapten & co, men förhoppningarna och förväntningarna vi har? Det är vårt eget och medias fel. Man får för sig att vissa tror att vi skulle kunna slakta hela Holland med bara Zlatan på plan och det är juh dess värre inte korrekt. Som vi märkte.

Men jag älskar mitt landslag och hoppas att vi spelar bättre fotboll nästa match.

Flyttfågel

Har flyttat igen. Tredje gången gilt nu (kanske).

Från blogg.se till metrobloggen där jag skulle tjäna a shit-ton of money för att citera
IT-killen från The Office. Därefter gick resan till 1000apor och nu sist till djungeltrumman.

Djungeltrumman-Jesper frågade om jag ville blogga där och jag frågade vad de erbjöd och om vi säger såhär, såhär, en hemlighet mellan dig och mig, så är inte Kenzas 200 000 lax i månaden speciellt mycket. 

Nej. Jag känner för att hänga där för det är tusen gånger coolare än finest och nattstad tillsammans.

www.djungeltrumman.se/SellOuts


Jämförelsevis


Dj Dane, Dj Bagge, Dj Wåtz, Dj Brinkensjärna och Nemo och Jockiboi från Kungarna av Tylösand.

HAHAHAHAHAAHAHHAAH!

Linda & Faddes turné de hade med Brinkenstjärna för några år sedan framstår som värstavärsta grejen. A-kändisar jämförelsevis.

It

Ser på Bartenderskolan på TV3 som kommer att bli vad man nästa it-program. En tjej påstod att hon hade dyskalkyli och jag skratta åt det. Visste inte ens att det fanns.

Googla det och insåg att det faktiskt existera.

Har dyskalkali själv,det tasslar till det hela tiden med pengar,klockan,tider o glömma alla koder osv.

Låter som Ellen. Hehe. Puss.

BeauMin kompizzz Amela har startat en
beautyblogg där jag misstänker att jag kommer göra gästspel på ofta. Som stilförebild och dagens inspiration skulle jag gissa.

Hon tycker jag är lik Brooke Hogan och det tackar man ödmjukast för. Klädstilen med kanske?

Bartenerskolan

Bartenderskolan på TV3 kan både bli ett roligt och ett matnyttigt program. Nu lärde man sig hur man pressa ut en lime.


Jockiboi, Jockiboi, Jockiboi

Han är så DJÄVLA BALL ALLTSÅ. Den där Jockiboi från Kungarna av Tylösand är kung alltså.

Humor när den är som bäst.

BAH, DÖ.

Hans blogg heter liksom Livet efter Kungarna på Tylösand.

I'm kinda busyJag fattar inte varför killen inte går in på letssingit.com eller någon annan sida där man söka upp låttexter så han kan sjunga med i alla fall. Jag gjorde alltid det förut men sen fick jag sångförbud hemma. Så mycket för att stötta ens barns drömmar.


Kurtan

Var hos en 2a idag och hängde med tjejerna när de skulle spela handboll. En riktig handbollstränare skulle komma och jag tänkte mig någon hunk men fick istället Kurt Olsson. Besvikelsen var enorm.

Sen när jag var på väg hem gick jag förbi där jag och mamma bodde förut och gick på min cp-granne som brukade ringa på när vi var för högljudda. Som när vi spelade yatzy.