En liten morot

Gick in på min GU-konto som aldrig fungerar för att kolla min e-mail och se om jag fått några nya studieresultat och fick reda på att min kompletering i kristendom-yada yada var godkänd och att jag hade fått vg på min senaste tenta. En liten liten morat till att fortsätta och slava med denna tenta.

Jag ljög sist

Jag ljög sist när jag sa att tentan i allmän religionshistoria var överdjävlig och antagligen är det värsta jag varit med om i skolväg, denna tenta är det. Helt klart.

Ännu en helg har passerat...

Ännu en helg har passerat och även om förra helgen var trevlig så gav den en mörk skugga över vardagarna som kändes som hemskt långa, hemsk mörka och hemsk ensamma. Det hoppas jag att slippa känna denna vecka, så denna helg var tusen gånger bättre (förutom att jag fick vara med Alex förra söndagen, det kan inget slå!). Åkte till Emil på fredagskväll (han hämta mig, tack) och nu har vi lovat varandra evig trohet även om han inte vet om det ännu, som går ut på att vi skall höra av oss, umgås och gå ut med varandra när våra kompisar finns överallt förutom i Göteborg. Oskar och hans kompis kom senare och till sist hamna vi på Tvåkanten för att sen ta oss till Park Lane. På Parkan var det kändisar så långt ögat nådde, Lizzie, Spännis, världens bästa Anna, barndomskompisar och annat trevligt. Avslutade kvällen på samma sätt som förra veckan, på efterfest (jag har blivit en efterfesthora om man bortser från att jag faktiskt inte horar mig) och förra helgens oavslutade kapitel är så avslutad nu att man kan säga att boken är stängd. På lördagen gick jag ut med Daniel som hade med sig den största väskan jag någonsin sett någon ha med sig när man skall till Danmark och bada över en dag. När han la in den i garderoben ville han ha papper under väskan så den inte skulle bli smutsig hahaha, men dom sa bara "ställ ner den" varpå Daniel säger till halvhögt "vet dom inte vem jag är, jag är Prince of Africa". Öhhh lite fel världsdel men efter någon timme eller två så hade han ändrat sig och sa "Prince of Asia" vilken var ett mer rätt i alla fall.

Köpte en massa kärlek förra veckan (filmer i massor) och har sett på "Ett hus av sand och dimma" som var underbart tragisk och vacker och "The Cooler" som var mindre bra. William H. Macy som spelar huvudrollen kan vara den minst osexiga mannen i världen och man fick självklart se honom helt naken.

Grattis Alex på födelsedagen och mindre grattis till mig som måste fortare än fortast påbörja min Religionspsykologi-tenta nu nu nu.

Dessutom högskoleprov på lördag i MÖLNDAL! Vad skall jag till Mölndal och göra (förutom att göra provet det vill säga), jag har alltid gjort det på Chalmers och nu skall jag till Mölndal och mamma jobbar. Hur skall jag ta mig dit, det lär ta två timmar att ta sig dit med bussförbindelserna, fan!


Ännu en helg har passerat...

Ännu en helg har passerat och även om förra helgen var trevlig så gav den en mörk skugga över vardagarna som kändes som hemskt långa, hemsk mörka och hemsk ensamma. Det hoppas jag att slippa känna denna vecka. Åkte till Emil på fredagkväll (han hämta mig, tack) och nu har vi lovat varandra evig trohet även om han inte vet om det ännu, som går ut på att vi skall höra av oss, umgås och gå ut med varandra när våra kompisar finns överallt förutom i Göteborg. Oskar och hans kompis kom senare och till sist hamna vi på Tvåkanten för att sen ta oss till Park Lane. På Parkan var det kändisar så långt ögat nådde, Lizzie, Spännis, världens bästa Anna (och inte mig, haha), barndomskompisar och annat trevligt. Avslutade kvällen på samma sätt som förra veckan, på efterfest (jag har blivit en efterfesthora om man bortser från att jag faktiskt inte horar mig) och förra helgens oavslutade kapitel är så avslutad nu att man kan säga att boken är stängd. På lördagen gick jag ut med Daniel som hade med sig den största väskan jag någonsin sett någon ha med sig när man skall till Danmark och bada över en dag. När han la in den i gaderoben ville han ha papper under väskan så den inte skulle bli smutsig hahaha, men dom sa bara "ställ ner den" varpå Daniel säger till halvhögt "vet dom inte vem jag är, jag är Prince of Africa". Öhhh lite fel världsdel men efter någon timme eller två så hade han ändrat sig och sa "Prince of Asia" vilken var ett mer rätt i alla fall.

Köpte en massa kärlek förra veckan (filmer i massor) och har sett på "Ett hus av sand och dimma" som var underbart tragisk och vacker och "The Cooler" som var mindre bra och William H. Macy kan vara den minst osexiga mannen i världen och man fick självklart se honom helt naken.

Grattis Alex på födelsedagen och mindre grattis till mig som måste fortare än fortast påbörja min religionspsykologi tenta nu nu nu.

Dessutom högskoleprov på lördag i MÖLNDAL! Vad skall jag till Mölndal och göra (förutom att göra provet det vill säga), jag har alltid gjort det på Chalmers och nu skall jag till Mölndal och mamma jobbar. Hur skall jag ta mig dit, det lär ta två timmar att ta sig dit med bussförbindelserna dit, fan!

Fredrik Strage - Fans, sid 283 haha (Hamster Girls)

Läste lite ur Fredrik Strages bok "Fans" om när idoldyrkan går till besatthet. I alla fall så ägnas ett kapitel åt "Hamster Girls" som är fanatiska Westlife fans som är sura över att  Westlife "bara" fick 3 plus på en konsert dom spelat i Sverige.
"-Det är bara för att Westlife räknas som pojkband. Jag blir så jävla förbannad! Så fort Kent eller Bruce Willis spelar live får de fem plus!
-Bruce Springsteen menar du väl? säger jag.
-Det är samma skit."

Hahahahhahahahahah

Jag har åsiskter om allt men fan den som har någon om mig

Ja, jag kollar på Big Brother och måste skrika ut mina åsiskter lite smått. Bra att Anton har ångest över sitt hår det skulle jag med ha om mitt hår var tuschpennesvart (vilket jag haft),att Gabriella påstår sig vara überintelligent framkommer i alla fall inte av hennes verbala begåvning, jag förstår inte heller varför Daniel och Samuel försöker sig vara amatörpsykologer och felcitera varenda ordspråk eller förnuftigt som någonsin sagts, kul kul däremot att Carinas pappa försöka vara cool och trixa med trumpinnarna mellan varenda slag och det såg ut som han skulle tappa den varenda gång, varför Malin (som nu gått ut) bryr sig så djävla mycket om hennes makeup alltid är perfekt när hon ändå väger 100 kilo och slutligen  varför envisas vissa av deltagarna med att gå runt nakna och göra mig smått illamående varje vardag när programmet sänds.

Varför försöker sig alla blondinbimbos i hela Sverige skriva en självbiografi?

Varför försöker sig alla blondinbimbos i hela Sverige skriva (med en spökskrivare såklart) en självbiografi? Bara för att världens charmigaste Gynning gjorde det galant så är det inte skrivit i stjärnorna att någon bryr sig om en av systrarnas Graafs liv (ingen aning av vem det är och bryr mig heller inte) eller om Rosings liv. Linda Rosing är Linda Rosing och att citera henne och se henne idiotförklara sig själv på TV är en sak, att läsa en 300 sidors bok om hennes liv som ja ingenting är destu mindre intressant. Tror det var i "Sex and the City" som Carrie sa att om man är under 20 år eller dylikt så får man skriva en självbiografi endast om den inte innehåller prozac och incest och hon har nog rätt i det. Jag vill helst vidga på det och säga inte under 30 om en random depression, att man varit naiv eller blivit utnyttjat om det inte på något vis är spektakulärt. Ungefär som när jag och Alex gick på rättegångar ett tag, vem fan vill se en dålig rättegång? Inte vi och vem fan vill läsa en ointressant bok (tappade röda tråden vid första bokstaven märker jag, hahaha)?

Födelsedagspresent till Alex

Jag har funderat lite på födesledagspresent till Alex och fattig som en kyrkråtta jag är så skriver jag direkt till dig Alex och frågar om du har någon möjlighet att ladda ner musik på internet på internetcaféerna? Impulsiv som jag är har jag redan betalt in till en betaljsajt som man kan ladda ner musik ifrån som är lagligt så om det inte är världens sämst uppkoppling borde det väl gå? I alla fall är sidan www.mp3searh.ru och låtarna kostar O.10 dollar styck och jag har laddat på för 20  dollar som en liten liten present. Har lösenord och sådant om det skulle gå.

Tack till Per

Tack till Per som kommenterat min blogg med mer än tre ord och dessutom två gånger. Kan däremot inte ge någon feed-back i med att det finns mer än en Per i hela Sverige och du har inte efterlämnat någon bloggadress eller dylikt (jag vet att du vill ha mig, jag skämtar!).

Ja, ni förstår kanske varför jag blivit till denna person jag är

Min pappa var på snabbbesök hos min mor ikväll och jag tror dom håller på och finna tillbaka till varandra....öh nej! I alla fall så hann han slänga ur sig några saker som jag tycker var smått roande, som till exempel när Becka berätta att ännu av hennes kompis dog för två veckor sedan så säger han "jag orkar inte engagera mig, dina kompisar dör var och varannan vecka". Hahahaha, hade vi sagt så till honom hade ni fått se på hus i helvete. Dessutom hade Becka kommenterat att den "nya" mattan i vardagsrummet var ful varav pappa nästan hade börjat gråta för det var farfars gamla (som är död). Ja, ni förstår kanske varför jag blivit till denna person jag är.

Keep breathing

Jag har blivit (eller varit länge) en person som citerar ur låttexter för att försöka beskriva en känsla och likaså denna rubrik jag har på dagens blogg (hey, jag är deprimerad men humorn är i alla fall kvar. Vissa säger att hoppet är det sista som lämnar kroppen men va fan hoppet är sedan länge borta och i mitt liv råder det att humorn är det sista som lämnar kroppen/människan/eller-va-fan-man-säger. Det enda som kan vara mer pinsamt är människor som drar fram gitarren på förfesten och skall spela "Wonderwall".

Har spenderat natten med att kolla på en fransk film ("Kaos") på femman som självklart visats innan (och det upptäckte jag halvvägs in i filmen, smart) och lyssnat på Kate Bush. Har som sagt inga fullspäckade aktiviteter som kan göra mig fysiskt och psykiskt utmattad (kanske skall bli scientolog, ifrågasätter man läran och är en nobody så disciplineras man och måste bland annat springa vart man än skall, alltid) så min hjärna spinner på och tankarna flödas. Jag skulle vilja beskriva mig som en exotisk blomma mitt i öken som överlever trots ingen näring, dvs känslor, men jag tror snarare att jag skulle vara en kaktus i en sådan liknelse.

Resten av veckan kommer barnpassning, tentaskrivning, utgång(ar), Kate Bush, tårar och sökandet av något inre lugn (kanske skall åka till USA helt själv och finna det som Daniel gjorde. Vissa åker till andliga platser i Fjärran Öster, andra till USA...(eller källaren som jag och Alex har en teori om, haha)).

Legenden Daniel tycker till om "Det nya landet"

När vi väntade på vagnen (ja vi tåg språvagn in till stan i lördags) så går Daniel fram till en man på spårvagnshållplasten och berömmer honom för hans insatser i "Det nya landet". Mannen blev glad för en sekund för att sedan säga att det inte är han. Smart, för dom var inte ens lika. Skulle vara som om någon kom fram och sa att jag var grym i Ally McBeal som Ling (Lucy Lui).

Smått och gott

Jag är kär i Kate Bush, Lars von Trier, Things you can tell just by looking at her, Angelo Badalamenti, Patti Smith, Vit Oleander, Audrey Tautou, Ani DiFranco, The last days, Under Byen, George Can't-stand-ya, Ricky Gervais, Shannyn Sossamon, Seinfeld, Storytelling, Davidstjärnan, Tori Amos, Tim Burton, atarax, Nick Broomfield, Frida Kahlo, Mykonos, ALEX, Daniel, mamma, Sascha Baron Cohen, The office, släkt & familj,


Tom Cruise är ingen vanlig scientolog

Alex berättade för mig att han hade läst i en artikel när han väntade på flyget hem till Göteborg (via Aten där han fick vänta i 14 h och därefter i Paris, grattis!) att Tom Cruise är inte vilken scientolog som helst utan han har uppnått den förståelse och kunskap att han kan flytta på saker genom tanken, wow!

Oj, jag har visst varit vårdslös och glömt av att han även kan glöm kan kommunicera med djur och lämna sin kropp när han vill. Nu vore kanske ett bra tillfälle när hela media aldrig upphör att lyncha honom och jag förstår dom. Free Katie (fast ändå inte är hon dum nog som hookar upp med honom får hon skylla sig och är dömd till ett liv med honom)!

Ett hej, lycka till och grattis

Ett hej, lycka till och grattis till min kusin Erica vars film hon medverkar i "Heartbreak Hotel" har galapremiär idag, måndag om jag uppfattat allt rätt.

Filmmusiken till "En långvarig förlovning" av Angelo Badalamenti är så övernaturligt vacker, speciellt "Mathildes theme".

"En långvarig förlovning"

Såg ”En långvarig förlovning” med undersköna Audrey Tautou i lördagsmorgon, vilket är den tidpunkt på veckan som film uppskattas bäst hos mig. Den var underbar och mitt hjärta skrek efter att känna någon slags kärlek och hopp som Mathilde gör i filmen. Självklart så existerar den inte i ens liv och allt man ser är en värld som konsumerar människor en engångsvara och jag hatar det, jag hatar er.

Jag blev dessutom efter jag sett filmen vansinnigt sur och förbannad på att precis som med Andra Världskriget så fanns min släkt och ursprung i krigets hjärta och fick utkämpa strider som jag inte vet ett ord om. Jag vet inte ens vad min gammelfarfar som fick tapperhetsmedalj hette (Bernard?), men  en sak är säker och det är att jag kommer aldrig få någon.


Mitt hjärta det gråter

Umgicks med Alex idag för första och sista gången på länge. Han kom hem i onsdags från Grekland och imorgon åker han till Paris igen. Jag vet inte ens hur jag skall formulera mig mer än att det gör ont. Det är min bästa vän och han är både fysiskt och psykiskt långt bort ifrån mig ständigt. Det känns som ett elakt skämt att man får umgås med honom i fyra timmar för att han sedan skall lämna mig helt ensam för det är vad jag är. Det känns så i alla fall, jag, Anna är ensammast i världen. Det spelar ingen roll hur många människor som är i samma lokal som mig på minsta möjliga yta och om man skulle pressas ihop som sardiner i en burk, jag hade ändå känt mig ensam. Man får till slut alltid betala för att man försökt stänga av sina känslor ett bra tag för nu sitter jag här lik förbannat och gör det jag aldrig vill göra igen och hoppades att slippa göra i hela mitt liv, gråter. Mitt hjärta gör så förbannat ont och att få det synonymt med kärlek går inte i min värld. Det ända mitt hjärta gör är att precis låta mig leva, vilket som det känns nu som det kvittar, och det åstadkommer mig fruktansvärt smärta och alla ord som kan beskrivas med tomhet

Jag var ute igår och jag fick mig en puss, en trevlig sådan men det är bara att konstatera att jag inte har någon karaktär och mina känslor är i intakt för att hålla på med sådant. På väg till förfesten så hade jag med mig två par strumpbyxor, ett par nätliknande med mönster (hello kassler!) och ett par helt vanliga svarta. Efter många om och men kom jag fram till att dom svarta såg mer städande ut eller i alla så skulle inte människor kasta enkronor efter mig. Men då upptäcker jag att dom har världens maska och att ha på sig dom då är helt uteslutet, det kan inte bli mer white trash men då kommer räddaren i nöden geniet Daniel och säger  "vänd dom ut och in". Öh vaaaa...

"Är det viktigt med märkeskläder?"

Graffiti i lördagens GP, del 3 frågar några barn/ungdomar och märkeskläder är viktigt och såhär svarar Bille Hersi 13, Hjällbo: "Märkeskläder är bra, de är liksom perfekta." Hahahahah, så sött.

Jamie Oliver säger att dom behandlar barn som idioter

I reklamen till "dokumentären" (lite smått överpretentiöst att kalla det för dokumentär kanske)om Jamie Olivers liv som heter "drömmen som blev sann" eller dylikt så säger han i reklamen att dom (syftar på bamba(för er andra icke-göteborgare)skolmatsalspersonalen) för att dom serverar äcklig, flottig mat som är formade som glada ansikten och figurer. Va fan! Det är precis det jag skulle velat äta när jag gick i skolan, figurer och glada ansikten åt barnen!

Regina Lund stormar därifrån

Läste någonstans att Regina Lund hade upprörd lämnat Fredrik Virtanen efter någon fråga jag inte har en aning vilken det var för att senare, halva vägen bort, ändra sig och gå tillbaka till Fredrik Virtanen och hans tjecka studio. Nu spelar det egentligen ingen roll vilken fråga han ställde, hon borde kyssa hans fötter att hon får tv-tid. Artisteriet som ständigt floppar och hennes film "Kärlekets språk"  gick väl inte oerhört bra. Typ, från bio till utförsäljning på videouthyrningsaffären på mindre än en vecka. Med dessa ständiga floppar så är och förblir hennes gyllene tid när hon var med i "Rederiet" som Mona Kjellgren (by the way kan jag inte förstå att Rediar är död och så undrar jag vad Vera Bengtsson gör nu för tiden?).

Hey Baberiba förstärks av Agneta Sjödin

Hopp nu förstår jag vad man menar med destu fler kockar destu sämre soppa. Agneta Sjödin förstärker "Hey Baberiba"??? Tsss, snarare själper. Hon är så humorbefriad dom kunde lika gärna blivit förstärkt av en kaktus. Tv4 har gått så långt med "Lets Dance" och "Rampfeber" succéerna att dom vill pröva den i programform, hybris hybris.

X-rated på MTV

När man skickar in sitt namn och partnern och genom det så mäts en chanser som par av "x-rated" på MTV brukade vara helt barnvänligt förr med fraser som "Lisa tycker om presenter" blir på nattetid "Ni är goda vänner med uselt sex. Eva är sexuell" och "Ni kommer guppa tills ni dör, Andreas vill överallt", öööhhhh mer än vad jag ville veta!


Terry Bradshaw hos Leno, "Caesars Palace 24/7"

Terry Bradshaw gästade Jay Leno i nattens program för säkert 25:e gången och deras samspel är magiskt. Förlåt mig för att jag är en tönt, men det är det.

Dessutom var "Caesars Palace 24//" underhållande, shadowdansören Beaver som tror hon är en livslevande sexosande pinuppa är skrattretande. Rosa läppstift, blå ögonskugga som hon säkerligen köpt på 99 cent store och en pojkvän som en stor "plastig" skinnjacka och jazzliknande hatt, scccchnygggt! I dagens program (dom visar två på raken, jackpot!) så kunde man få följa henne och hennes syster som även hon såg grotesk ut med samma sminkning och rött hår som vill flytta till Vegas och lyckas (det vill säga dansa bakom en skärm på en bar som en "shadowdancer" för att man är ful för att vara framför skärmen, det är inte sensuellt som Beaver kallar det, du är bara helt enkelt för ful. För ful för att människor som är dyngraka och som spelat poker hela dagen lång skall vilja se på dig och då är det illa) som hennes syster gjort.

Tyvärr Daniel, jag tror Alex har puttat ner dig från tronen nu när han kommit hem. Ring och skäll ut mig, eller just det ja du ringer inte för det kostar pengar. Maila mig eller skicka gratis sms från någon internetsida, haha. Älskar dig!

Vad håller Shakira på med?

Vad håller Shakira på med? När hon "sjunger" låter det som on någon fört ner en kuk långt ner i halsen på henne och hon ändå försöker skrika för fulla muggar, dessutom så hennes mix av höftshakande och stel-som-en-pinne-dansen när hon liknar en zombie smått förvirrande.

http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Feminism/feminism_is_evil.htm

Snubbla på den här länken på en blogg (http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Feminism/feminism_is_evil.htm) och nu vart jag mörkrädd, så gå in på den....nu. Skall även  tilläggas att jag varken är kristen eller feminist. Att vara feminist och tro på jämställdhet är två helt olika saker, feminism är elitism och inget annat. Att kvotera in kvinnor i samhället som om vi vore dumma ja-sägare allihopa utan egen handlingskraft är befängt. Ja till jämställdhet och lika villkor men det är inte feminism vad du än har att säga om det. Jag börjar för övrigt digga musiken som spelas på sajten jag länka till efter en stund, lite filmmusik a la skräckerotik. Tänk er den barbröstade kvinnan skall precis lägga sig när den blodtörstande vampyren smyger sig på henne, yeaaah!


Legenden Daniel

Åh jag måste berätta om legenden Daniel. Det finns mycket man kan berätta om honom, han är snygg, stark och modeguru, nej nej nej. Han har hur mycket pengar som helst som han FÅR av sina föräldrar och han är så snål att han börjat maila folk istället för att ringa, och ja det är sant. Det han tvingar mig att höra på nu (förutom Glenmark, Eriksson och Strömstedt) är hans eviga tjat om presenter han gett till sina kompisar. Han påstår att han gett dom AHA-UPPLEVELSER (vilket han trodde var när man fick uppleva något spännande och nytt så att man säger aha, hahahahaahahahhahahahaahahahahahahahahahahahahah, vilket det inte är utan när alla bitar faller på plats) och nu vill han ha till sin födelsedag en resa till USA eller något annat så blygsamt.


Veckan som gick:

Alex kom hem i onsdags, sett "Match Point" på biosalongen vid Sveaplan och dom sålde inte popcorn så dit går jag inte igen. Becka är i Hemsedal med skolan och lyckats i måndags göra illa handen när hon spelade volleyboll så hon har gips, lyckat. Skall ut imorgon och fira Tobbe.

Hey Baberibas lätta poäng

Okej ”Hey Baberiba” är fyndigt men vem kan inte göra satir av Schlagerfestivalen? Det måste vara det tacksammaste temat någonsin.


Pubrunda på Chalmers

Veckan har gått lite på rutin, ända tills igår. Spontanringde Svante på kvällskvisten och han skulle göra en Chalmers pubrunda och jag bestämde mig för att hänga på. För er som inte vet så är Chalmers ”en teknisk högskola med stark förankring i naturvetenskapen” som det beskrivs på deras hemsida och det vill säga gör alla som går där till potentiella ”FC Z” deltagare. Allt är till självkostnadspris i princip vilket gör att alla är dyngraka och beställer in dussintals shot för 25 kr/ st och dom få som beställer in champagne för 165 kr blir utskrattade. När jag träffade Svante hade han redan lämnat in sitt kort på ett ställe innan och var redan aspackad men det hindrade honom att dricka i samma takt som jag om inte fortare och hade bara grundat med en endaste drink innan. Som alla andra som blir fulla fick även vi smått hybris och började dansa på något som jag antar man skulle kalla dansgolv och vi tyckte at vi satte upp en show utan dess like. När det är Chalmers pubrunda så har alla sina institutioner sin egna lilla pub så man sprang omkring och drack och förundras över hur så här många människor kan samlas på ett och samma ställe. Det var i alla fall skitkul som man alltid har när man är full och inte är på lipen. Svante fick stämplar i hela ansiktet och jag beslöt mig för att sova hos honom med eller utan hans tillåtande. När vi sen åkte hem gick vi till Sibylla för att köpa fyllemat då alla människors blickar riktas mot en person som kommer in dyblöt av champagnekrig säger han högt och många gånger om, som kastar upp till Louis Vuitton plånbok och American Express black kortet och säger att han skall betala var mat. Han säger även att vi måste hänga med på efterfest där vi skall basta och dricka Dompa hela natten kväll. Jag är som jag är och tänker för mig själv varför inte och Svante som hade tenta idag tog maten och gick hem till sig ensam och glad är han nog för det. I taxin sitter två till kompisar smått avdäckade och en av dom spyr sedan i taxin till taxichaufförens stora belåtenhet. Björn som han hette pratar högt på stockholmska hela resan även fast han är göteborgare om pengar, märken, att champagnekriget kostade honom 19 000 kr och att jag var en mycket söt tjej fast jag kanske skulle behöva bleka tänderna, hahah. Allt var så absurt och det enda jag tänkte på var min och Daniels biljett in till alla ställen vi någonsin vill till när vi går ut, men jag är inte den som är den vill jag klarlägga och sa även till Björn att rör du mig kommer du få se dig själv på ”Efterlyst” nästa torsdag (charmig som jag är). Vi åker hem till Björns kompis och Björn skriker till taxichauffören att han skall stanna vid den största villan och varvar med att säga att imorgon måste vi köpa massvis med kläder till mig, haha. Vi stannar och Björn får betala 1500 kr för taxiresan och sedan bryter helvetet lös. Kompisen har inte bara glömt nyckeln han har även en fru och två barn och frun var inte överlycklig över att se sin man aspackad med två kompisar varav den ena är så full att han inte kan stå och mig. Av det hon skriker förstår jag att hon inte är vansinnigt överlycklig att en ”random” tjej som hon kalla mig kommer till henne mitt i natten och skall ha sex (vilket jag ännu en gång vill klargöra att det hade jag INGA planer på alls om inte killen är min själsfrände eller drop-dead gorgeous, vilket han inte var). Tog taci med Björn in till stan och vi lämnade av mig på vägen och det kan vara som Björn sa i taxin hem ”detta måste ha varit den sämsta efterfesten mankind” och visar med armarna. Haha, han var rolig och jag var en upplevelse rikare och förhoppningsvis en-biljett-in-på-alla-ställen-jag-vill-rikare (jag skämtar, men ändå inte! Haha), men jag måste nog bleka tänderna innan.


Kicki Berg är en snyggare version av Sofie Fahrman

Man kan säga vad man vill om Kicki Bergs utstrålning, men en sak är säker och det är att om Sofie Fahrman skulle återgärda hennes kosmetiska fel som att hennes panna ser ut som stekpanna och kanintänder skulle hon se ut som Kicki Berg.

Melodifestival

Det är ingen chock men Sverige har ingen smak, rättare sagt, vi invånare i Sverige har inte det. Björn Kjellman i en Melodifestivalfinal, med en låt som inte ens är en låt. Han går runt på scen och sjung/pratar, säger några fraser på franska och går vidare till final bara sådär? Hallå! Lite kul att se Sandra Dahlbergs min när hon fick reda å att Björn gick vidare till final och hon snöpligt hamnade på en femte plats. Hon är nog på sitt hotellrum och svär, skriker och gråter ögonen ur sig just nu, stackaren. Sedan undrar jag var Carolas nya vältränade kropp höll hus? Carola var på scen men inte hennes vältränade kropp, allt jag såg var den vanliga gamla blubbkroppen som var invirad i hur mycket tyg som helst och diamanter. Eloge till att hon sjunger bra och har utstrålning men låten var som den i och för sig skall vara i svensk schlager hemsk.

Kul att alla som har en blogg antagligen sitter hemma och kommenterar dagens Melodifestival, vi har inget liv helt enkelt.


Nyckelord: våldgästning

Igår efter att panikartat letat efter en bok jag MÅSTE använda på hemtentan som inte fanns någonstans på hela Göteborgs Universitetsbibliotek. Gick senare på en gubbe jag sett gå in och ut på föreläsningarna som hade boken och jag fick kopiera dom sidorna jag behövde ur den, tack.

Gick ner stan (alla 400 m) och väntade på att Daniel skulle komma med hans halvskabbiga bil och direkt när man ser halvdan silvrig Volvo med en chippenes som kör galet fort vem man att det är han. Vi skulle luncha men Daniel som ungefär lägger ner 7000 kr i månaden på kläder minst ville inte lägga ut pengar på mat så jag fick äta min överkokta pasta med äcklig kyckling dränkt i pepparsås och en morotsstav helt själv. Vi bestämde premilert att vi skulle gå ut ikväll (igår fredag) och när jag bestämt en sådan sak så går det inte att stoppa, då är jag redo för utgång och skall ut till varje pris. Letade efter något att ha på mig men det slutade med att jag kom hem med ingenting förutom sprit. Under dagens gång så hann Daniel ändra sitt ja till nja och därefter nej. Men som sagt när jag vill ut då skall jag ut så jag ringde Svante och mer eller mindre bjöd in mig själv för han skulle ut och partaja (Disco-Stu kan man alltid lita på). Fick se hans lägenhet som låg precis ovanför Marilyns Video så det är galet centralt och mycket tänkbart att jag kommer våldgästa honom mitt i natten någongång för att be och tigga till mig en sovplats efter någon partajnatt.

Åkte till Mölndal med Svante till Svantes kompis som fyllde år och ännu en gång så kändes det som om jag våldgästat någon men full och glad som jag var brydde jag mig inte för fem öre. Blev aningen rastlös efter 10 minuter och såg på Svantes och alla hans öl och whiskey att han skulle stanna där ett bra tag till så jag ringde Amela som fyllde år och skulle ut och bestämde att möts upp dom i stan (våldgästning ännu en gång). Tiggde till mig skjuts av en som skulle leka taxi hela natten och betalde en slant för hjälpen i natura (jag skämtar). Träffade Amela och co lägligt när dom stod längst fram i kön och gled in på Parkan. Dansade, spelade Blackjack (aldrig mer och nu menar jag det), träffade på kändisar som Zacke, Hampus och Beckas kompisar som är 89:0r, va fan. Åkte hem relativt tidigt för att Daniel hade lovat mig skjuts och tro det eller ej så ville jag inte att han skulle behöva vänta upp hela natten på mig (förresten tack Daniel).


Hur kan en Oscars-gala var så otroligt lång?

Oscars-galan igår och jag kan verkligen inte förstå hur en gala kan vara så lång men ändå ha så litet innehåll, en Oscar till bästa film, regi, huvudroller och biroller och sen skall det vara klart. Vem bryr sig om kostym, smink etc. Tyckte det var kul att det var någon som var nominerat för bästa ljudklipp eller dylikt för 18:e gången och har ännu inte vunnit. Sedan så tyckte jag att Eric Bana skulle ha vunnit bästa manliga huvudroll men han var inte ens nominerad så det kunde ha varit lite svårt.


Cdon.se

Dom säljer ut massa dvd på cdon.se så om ni inte sett Gosford Park (39 kr) eller Irreverisble (29 kr) borde ni slå till. Dessutom säljer dom ut en massa Vänner dvd (39kr/st) för er som tycker om det.

The Delays - Valentine

Jag har uthärdat dagen tack vare The Delays med "Valentine". Möttes av ett berg med disk hos familjen jag passar barn hos i eftermiddag. Det hade varit släktkalas i helgen och disken talade sitt klara språk. Istället för bjuda släkten på brakmiddag hade dom kunnat ge föda åt ett mindre land eller till mig.

Canterbury tales

På SVT (närmare kanal 1) visas nu "Canterbury tales" som är en brittisk dramaserie med småerotiska inslag. Mindre kul är bara att alla skådespelarna är curry-nam-nam och tankarna går då till Apu i "Simpsons".

Apropå Apu så  visades trailern till "The Guru"  hela förra veckan (för den visades i lördags på fyran) och jag skrattar halvt ihjäl mig när dom säger:
- "Nämn en känd indisk skådespelare i Amerika?"
- "Den där killen i Simpsons".

HAHAHAH


Hej Liseberg, hej då Liseberg

Förresten fick jag mail från Liseberg idag, jag var inte önskad men jag kan alltid ansöka om tjänst här nästa säsong stod det, tjena! Jag var till och med sarkastisk i min jobbansökan, det fungerar inte det heller verkar det som. Man skall inte vara trevlig, inte personlig och inte visa att man har någon humor man skall vara John, haha.

Dubbelköra

Jag får helt enkelt dubbelköra, jag har egentligen inget val. Kollade precis upp när min sista religionspsykologi föreläsning är för då får jag min hemtenta och som ett (oönskat) brev på posten är den på onsdag. Så jag får helt enkelt dubbelköra med religionsbeteende tentan och religionshistoria, underbart! Känner mig helt urholkad och att min själ är på väg att överge min kropp för att nå andra mål, med andra ord så mår jag inte toppen. Ut i kylan och gå till Hovås för passa barn och sedan skriva på religionsbeteende tentan hela kvällen och sedan samma procedur hela veckan. Tacka Gud för "Montys Loco" - Try to push it och betalsajter som gör att man kan ladda ner och köpa låtar på sekunden.


Tjena hallå jag är en kuf och ännu värre en kuf men dålig musiksmak

På en community är det någon kuf som broadcastar att Patrik Isaksson var grym i gårdagens Melodifestival och att låten kom från ovan. HALLÅ? Nyp mig nyp mig nyp mig nyp mig nyp mig, va fan stab me!

Vad händer med världen?

Vad händer med världen? Varför tror alla att dom helt plötsligt blir fotografer så fort dom inhandlat en digitalkamera och likaså varför tror alla att dom är modeller så fort deras kompis vill provfotografera? For real...

"München"

Vet inte om jag nämnt det innan men jag såg "München" i veckan med pappa och den var över all förväntan. Lång så man fick valuta för pengarna, jag skämta, snarare så att den var så lång att popcorna hann ta slut innan filmen innan en tiodel av filmen hade visats. Eric Bana som hade huvudrollen är dessutom syndigt snygg och jag är inte den som brukar påpeka sådant för det är så primitivt men det är helt enkelt köttets lustar som ger sig uttryck.


Helgens sammanfattning

Denna helg kan sammanfattas som dyr (men har bara mig själv att skylla, pengarna riktigt brinner i fickan), god mat, hyfsat roliga kvällar och Daniel. Daniel har blivit min nya partner in crime nu när Alex är borta och vägrar höra av sig. Jag hoppas att du inte varit med i Mykonos tredje drunkningsolycka på någon månad.


Efter fredag kommer lördag

Igår var jag och Daniel på middag hos Pepsi och jag åt världens godaste maträtt, en köttgryta med paprika, persilja, lök och annat gott med pasta till. Har tagit receptet och skall försöka på mig det i veckan. Min och Daniels blanddricka tog slut så i kyla, snö och is fick vi ta oss till Snipens pizzeria för att inhandla mer för att snubbla tillbaka till värmen. Vi tog oss till stada där vi mötte upp Lizzie och Frida och vi skulle dit vi går varenda lördag Parkan. Skitbra, skitkul, skit också vi kom inte in, dom skall vara stenhårda på 25 års gränsen från och med denna helg så det var tack och hej för oss och åtskilliga andra och tur det att det inte vi var dom enda som blev nekade. Vi hade egentligen ingen aning vart vi skulle ta oss nu med det var fortfarande apkallt och i ren förtvivlan kom vi fram till Vallgatan. Väl utanför Vallgatan var det bara smått folk överallt och vi tog vårt förnuft till fånga och åkte till ”Vasastan” där Daniel alltid hänger men vi kom inte in där heller, det var 25 år där och när Frida frågade ”vi är alltid här, från och med när blev det stenhårt 25” så sa vakten (som är längst nere på samhällstrappan, hata hata) ”från och med nu”. Man känner sig och är totalt maktlös och skulle känt mig mindre dissad och någon kille sa att jag det fulaste han sett och kastar en drink i ansiktet på mig (typ, fast det har aldrig hänt vill jag tillägga) än när man går strikt efter åldern. Överallt förutom i Göteborg i princip så går man mer efter målgrupp än just åldersgrupp (och här i Göteborg verkar åldersgruppen var det viktigaste när man ser vilken målgrupp som tilltalar just dom. Har du på sig en kortärmad skjorta med en hamburgare på, skor med tjock sula, jeans med märket Batistini (från Dressman) och har åldern inne så välkommen).

 Vi tog oss till ”Noon” och därefter till ”Ish” som visst hade samarbete med nattstad.se och det kan vi inte acceptera så jag och Daniel tog oss hemåt efter ett stop på McDonald’s (of course).


Och kvällen fortsatte

Sedan tog jag och Daniel oss till ”Vasastan” och blev smått förfriskade och var allmänt mobbade. Vi båda lyckades göra två dundermissar, min var att jag spana in en kille i baren som stod och pratade med sin tjejkompis/flickvän och inte ägnade en endaste sekund att ens kolla på mig men jag skulle bestämt prata med honom, han kan trots allt vara min själsfrände (denna helgs själsfrände det vill säga). Närmade mig mitt offer vid bardisken ner hans kompis/flickvän gick och precis när jag skulle fyra av något fyndigt som jag inte ens hade kommit på så gick han. Hej hej, där stod jag vid baren och kände mig dum och tvungen att köpa något. Så jag och Daniel fick helt enkelt försöka ner ännu ett glas vitt vin som smackar toalettrengörings medel. Daniels stora miss var att efter ett sms och mail från BLVD trodde att han hade vip-kort där så vi tog oss utan ytterkläder till Avenyn och BLVD och frös halvt om halvt ihjäl för att Daniel skulle förstå att han inte alls var speciell och vipig och att i princip alla som har efterfesten, nattstad, dylikt har fått ett sådant erbjudande. Så inget vip-kort, kö företräde och gratis inträde för Daniel inte.

Discobowling

Discobowlade i fredags vid bowlinghallen vid Frölunda Torg för att Daniel beställde banor och det var visst lite billigare där, typiskt Daniel haha. Jag kom sist, av hela sex personer men lyckades i alla fall göra en strike och kasta mig själv ut på banan när mina korvfingrar fastnade i dom alldeles för små hålen på bowlingklotet, sexigt.


Leif GW Persson hoppar av "Efterlyst"

Fan fan fan, Leif GW Persson hoppar av "Efterlyst". Han kan nog vara den ende som kan locka en till skratt efter inslag efter inslag om våldtäcker och rånmord. Kom tillbaka!

Bertan Karlsson is the man

Bert Karlsson är sedan länge min stora idol. Såhär uttrycker han sig efter Jessica Andersson fiasko i Melodifestivalen där hon slutade som femma: "Bert Karlsson var så arg efter tävlingen att han kräktes på sitt rum flera gånger, och han var inte med på efterfesten i natt: "Jag spydde ned hela rummet. Det är inte maginfluensa, utan det beror på allt det här, säger han."

Natacha Peyres sångkarriär

Natacha Peyre har spottat ur sig ännu en ny låt. Det är bara ett litet problem, hon tar inte en ton själv. Den enda som sjunger är sångfågeln Brinkenstierna och trots att det är hemskt kanske man inte skall klaga. Vi kanske skall skatta oss lyckliga att det är han och inte Natacha Peyre som sjunger men så fort låten spelas på Ztv så ifrågasätter jag detta starkt.


VM-formen är här för att stanna

3-0 till Irland, är detta den blivande VM-formen tro? Toppen, fan fan fan...

Leve Rebecka

Okej, idag fyllde min syster Rebecka år vilket självklart skall firas men hon verkar tro att hela dagen är tillägnad henne och bara henne. Hon har pekat med hela armen hela dagen och vi andra har gått på tår och följt hennes regler och lagar som om hon vore landet Brauns diktator. Nu är hon i alla fall borta och kollar på OC hos någon kompis och som det tidigare är känt så dansar råttorna på bordet när musen är borta och likaså här. Hade jag haft facit i handen hade jag inte gått upp vid sex för att ge henne frukost på sängen (mamma jobba natt och hann inte komma hem), gett henne en chokladmuffins till frukosten som jag själv hade kunnat äta upp, gjort tårta och snittar till middagen ikväll och köpt med mig diverse godsaker till hennes kompisar som skulle äta fika här. Jag hade bara gett henne sin present och sagt grattis, varken mer eller mindre.


Ännu en dag på teologen

Åkte till skolan igår och kom dit en hel kvart för tidigt vilket resulterade i att jag var en kvart längre på institutionen som verkligen är helvetet på jorden. Fick min hemtenta i alla fall efter 3 timmars föreläsning om riter och ritualer som gick in på precis allting ytligt. Det enda som är värt att nämnas från gårdagens föreläsning är att man fått den uppfattning om att det kom 3 vise män till Betlehem när Jesus föddes vilket inte står i Bibeln. Det står däremot att dom visa männen kom med tre gåvor men aldrig hur många dom var.

Hemtentan var som latin för mig, jag och Andres kollade undrandes på tentan och på varandra. Vi började rådfråga andra och fick till sist ett litet hum om vilket böcker som skall användas till tentan. Vi fick låna några böcker av vår föreläsare (tack Britt-Marie) så vi gick iväg till humanisten för att kopiera. Att kopiera så att allt kommer med och att man får önskat format är en hel vetenskap. Vi provkopierade säkert ett tiotal gånger och fick ut allt från två sidors text förminskade till en tändsticksask till en halv sida som prydde ett helt A4, men till sist fick vi våra sidor kopierade och var nöjda. Andres körde med mig så jag fick gå upp och lämna en av böckerna vi lånat och sedan tog han med den andra hem så jag får snällt vänta tills han är klar med den.