Terry Bradshaw hos Leno, "Caesars Palace 24/7"

Terry Bradshaw gästade Jay Leno i nattens program för säkert 25:e gången och deras samspel är magiskt. Förlåt mig för att jag är en tönt, men det är det.

Dessutom var "Caesars Palace 24//" underhållande, shadowdansören Beaver som tror hon är en livslevande sexosande pinuppa är skrattretande. Rosa läppstift, blå ögonskugga som hon säkerligen köpt på 99 cent store och en pojkvän som en stor "plastig" skinnjacka och jazzliknande hatt, scccchnygggt! I dagens program (dom visar två på raken, jackpot!) så kunde man få följa henne och hennes syster som även hon såg grotesk ut med samma sminkning och rött hår som vill flytta till Vegas och lyckas (det vill säga dansa bakom en skärm på en bar som en "shadowdancer" för att man är ful för att vara framför skärmen, det är inte sensuellt som Beaver kallar det, du är bara helt enkelt för ful. För ful för att människor som är dyngraka och som spelat poker hela dagen lång skall vilja se på dig och då är det illa) som hennes syster gjort.

Tyvärr Daniel, jag tror Alex har puttat ner dig från tronen nu när han kommit hem. Ring och skäll ut mig, eller just det ja du ringer inte för det kostar pengar. Maila mig eller skicka gratis sms från någon internetsida, haha. Älskar dig!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback