Don Kalif

Okej. Helgen som gick.

Surrealistisk.


Men apropå helt normala saker så var jag på wrestling i lördags. Teen Wolf som gjorde entré i en avklippt fejkpälsväst och riktigt sunkiga Adidas-sneaker, och Manimal, jag citerar;

Historien om Manimals öde är otäck. En helt vanlig kille på semester som kidnappas av gamla nazister och deras barn som flytt undan krigsslutet. Efter mängder av otäcka experiment under tortyrliknande förhållanden, ser vi nu resultatet av denna sjuka och vansinniga lek med naturens lagar. Vi ser Manimal, en korsning mellan gris och människa – alltid under sträng bevakning av Ilse Edelweiss.

i all ära men Don Kalif med hans undersköna Veronica stod för kvällens underhållning. I hård konkurrens med Steket och Andreas. Jag skratta så mycket att jag grät.

 
.

Född i Toscana i Italien. Don Kalif är känd för sin utstrålning och förmåga att charma galanta damer.
 
Känns som om han behöver jobba lite på att få till den där perfekta italienska-brytningen.

Älskar denna man
Att Pontiak kan skriva med. En man av många talangar.

Boken handlar om....en blandning mellan Beck och James Bond.


Efterblivenhet

Pratade med en kompis om killars efterblivenhet. Hur dom inte kan uppvakta en kvinna. Jag kommer inte ihåg när jag blev uppvaktad sist. En gång fick jag i och för sig svindyr chocklad hemskickat till mig från Scheiwz när jag blogga på 1000apor. Bad Ellen provsmaka chockladen för jag vill ogärna kola vippen på toppen av min karriär. LOL.

Var på IFK-Gefle idag och det blev 3-0 of course och min kärlek till Philip Haglund har avancerat.

Gick till Sarah sen och kindpussades med hennes släktingar och aldrig känt mig som en stelare svenne än jag gjorde där. Visste inte hur många pussar som skall delas ut och på hur många kinder. En vetenskap det där.


Club Goa

Såg reklamen för Adam Alsings nya program där man får se ett klipp där Jugge säger "jag är kändis" från Sveriges i särklass bästa program någonsin, Club Goa.

Jag dör av skratt.
Om du inte håller tyst så går jag och lägger mig.
Nalle Knutsson <3

Det är champagnen. Jag har aldrig druckit champagne förut, det var skitkul.

Well, if you compare Sweden to India and Goa it's like heaven and..........................................very cold.


Så kommer en liten indier med en liten digitalturistkamera och en typ rostig sladd och såhära en 500kronors mick som man kopplar in på hemstereon.

Ferdinand Braun

För inte så längesedan kom det fram en kille och frågade om jag visste vilken känd person som delar mitt efternamn. Jag heter juh Braun så jag antog vad han skulle säga och sa; jo, antagligen vet jag vem du syftar på.

Så du är intresserad av fysik?
Va?
Ja.
Ferdinand Braun. Han fick Nobelpriset i fysik 1909. Vem trodde du jag syfta på?
Öh, ingen.Nej, det har aldrig hänt men det skulle kunna. Eller? Aja, kanske inte.

File:Braun 1909.jpg

Poke

Pedram Yazdani poke:a mig precis. Nu kan jag dö lycklig! Vi har två gemensamma kompisar så jag vågar inte skriva något elakt här men.........why.
BUSMEJL

Olle, som övrigt hade Sveriges särklass roligaste blogg (och Flygvärdinnan och Stureplans Vackraste), skrev om den här sidan på facebook idag och med det gjorde min dag. Satt och skratta för mig själv i receptionen och kände mig som Kim i mellanstadiet som alltid gjorde det när han läste Bert-böckerna.

BUSMEJL!!!!!!!!!!

ASSMAN

Jag fattar ingenting. Är det rumpan alla vill ha? Kate Middeltons syster Pippas? Vad jag kan se SÅ HAR HON INGEN RÖV! Vad hon däremot kan ha gjort är att gå ner i vikt för att få en mer timglasfigur eller fettsugit höfterna. /Från specialisten som sitter i receptionen och trycker på en knapp så dörren öppnas och svarar i telefon.


Det här är en RÖÖÖV. Som vanligt behöver man inte känna sig vilsen utan lämna över dig själv i Kenny Powers våld så visar han vägen här i livet.


Som en jävla flodhäst

Läste det här i fredags och dog av garv. För övrigt verkar det vara de ord som används mig allra mest i både skrift och tal. Verbal liten djävel jag är.

Rednex-Annika skulle gifta sig med hennes Jens och anser att deras bröllopsdag förstördes av ingen mindre än Anna Book.

"– När ceremonin var som vackrast och tårarna rann kom Anna Book in som en jävla flodhäst och förstörde allt, säger Annika Ljungberg till tidningen.

Enligt Annika Ljungberg ska fadäs­en vid vigselceremonin följts av att Book höll inte ett, utan två tal vid middagen, som ”handlade mest om hennes bukoperation”.*Visar hur en flodhäst ser ut på riktigt*


You're fucking out, I'm fucking in

Kollar på några klipp med min idol Kenny Powers och dör lite. Och människor tycker att Vänner är roligt.

 


I don't tell you what to do with your money. Don't fuckin tell me wht to do with mine! And Cassie, do NOT stare at me with those dead eyes you church bitch! Instantly I regret saying that, that was a terrible thing to say. It's just- I'm Kenny Powers! I'm very upset with how I'm acting right now! I'm having a very hard time expressing my emotions and I can't stop from yelling! So I'm very sorry! I don't mean to offend you Wayne, you had fuckin pissed me off, but I'm just very upset right now. So I'm just gonna go ahead and go. But I'm not gonna stop yellin, cause that means I lost the fight! So please leave a key under the mat. I love yall very much. Peace out!

LivinBästa Joakim skickade en länk till den här videon till mig tidigare i veckan och då hade den 13 000 sett den. Nu, några dagar senare är siffran över 320 000. Varför? Because he's livin de life.

Men vad skall man göra om man har för mycket pengar och en liten medelålderskris?

YADA-YADAPratade med Daniel idag som var på väg till flygplatsen för att hämta några kompisar.
WHAAAAT. Det skulle du aldrig göra för mig?
Jo, om du ringer i förväg och säger att du köpt presenter.

Apropå Daniel så missbrukar han yada-yada. Och han har inte ens sett Seinfeld. Utan han använder yada-yada till allt och förhoppningsvis inte när det kommer till sex.

Vad har du gjort idag?
Varit på jobbet och yada-yada du vet?
ÖH, nej.

Vem var du ute med igår då?
Maria, Tobbe och yada-yada.
Okej. Vart var ni då?
Magnus och magnus och yada-yada.Man får fan inget vettigt ur människan men det får man ändå inte.Första dagen på jobbet idag och yada-yada det var väl som vanligt. Förutom att minstingen har lärt sig att prata över sommaren och välkomnade mig med genom att peka på mig och säga; titta, Anna och sen sprang hon fram till mig ch gav mig en bamsekram. Sen sekunden sparka hon till mitt knä och ville ner but still, jag fick en kram!

Sen efter jobbet gick jag förbi Erik Ulf på jobbet som jag alltid gör när jag är på Torget. Han måste tro att jag är kär i honom eller dyrkar honom och det sistnämnda ligger inte så långt ifrån sanningen. Roligaste människan på planeten. Punkt slut. Efter det till Ellens jobb för hon fråga mig igår om jag kunde komma förbi och jag tolkade det inte så mycket som en fråga utan kom hit! Säger hon hoppa frågar man hur högt? Typ så vår relation är. Livrädd för henne.

Var och betalade förseningsavgiften på några böcker jag trodde ingen sakna men det gjorde visst någon. Biblioteket.

Angels

Angels in America på TV nu. Älskar allt med det och framför allt introt. Klart det är Thomas Newman.

Och nog dålig skådespelare: Meryl Streep, Al Pacino, Emma Thompson, Mary-Louise Parker, Justin Kirk, Anna Braun, James Cromwell, and so on and so on.Ridge <3 BrookeUndrar hur många timmar man sett Ridge och Brooke hånglat.
Daniel kommer ikväll vilket är en enorm uppoffring för honom. Han ogillar att lämna en bra parkering. En gång så dumpade han mig för en bra parkeringsplats. Jag kommer inte ikväll för jag har en för bra parkeringsplats för att lämna. Man bah, öhhh, den var ny men han är ändå min bästis.

Haj haj

Var inne på gammalt usb-minne och hitta massa götte.Bra belysning. Så snygg är (var) är jag inte.När jag puttar undan alla barn på dagis för att göra värsta båtkanalen.Basket. Emil <3Mitt brutna ben.På jobbet, plastiken.Alla receptionister målar naglarna på jobbet.Den tråkigaste boken jag någonsin läst när jag läste religionvetenskapSnygg´heten´.Haj haj.Random tjej + hattMidsommarBröt benet. Utnyttja det till max.Bästa mobilenStackars benetCool cheiVinst. Helgen därefter rasera mitt liv. I två veckor. Fan vad kär jag var. Sist tog det 18 timmar.

Ariel

MÄNNEN (i mitt liv)Steket
Här är Steket som kan vara den bästa människan på jorden. Jag älskar honom i alla fall. När vi var i Båstad stod han vid receptionen och pratade och pillade på några souvenier man kunde köpa med sig om man ville. Ville man? Nej. I alla fall så rasar alltihoppa och destu mer han försöker ställa upp dom så trillar ännu fler mer. Han säger sedan till receptionisten; det händer väl rätt ofta och får tillbaka svaret helt iskallt dessutom: aldrig hänt. Heheh.

Det här är i alla fall min bror enligt Andreas för vi är såååååå syskonlika. Jag ser det inte alls utan tackar för att det är steket som är min bror. I Båstad var den en "välkänd profil inom nattklubbslivet" som gick fram till honom och sa; va fan du tar alla mina brudar. Alla är på dig. True story.

Upplevde dock inte samma effekt för mig men visst jag var väldigt singel i Båstad som Natasha skrev på sin facebookstatus. Fast jag gick självklart hem och skeda med min Tashi.


Status?

En sak som hände för några veckor sedan. Går hem med en kille, en sinnessjukt snygg kille, och hånglar på helt allvar i tre timmar. Som om vi var tonåringar. Han pussa på mina ärr jag fått efter jag bröt benet och sa att det var inte bra Anna, du får ta hand om dig själv och inte göra dig illa så och så pussade han på det onda knät igen. Jag dog. Sen kysstes vi i två timmar till.

Status idag: hörs ej.

Fotboll

Matchen idag var underbar. Inleddes dock mindre bra då AIK gjorde 0-1 efter 1 minut 45 sekunder, 1 minut och 45 sekunder!!!!!!!!!!! Tio sekunder senare får vi straff som Selakovic snyggt tog hand om och vid halvlek stod det 2-1 efter att Sebastian Eriksson nätade efter en snygg passning av Philip Haglund. Denna Philip Haglund skall vi gå in på senare. Tro mig.

Andra halvlek var precis som första, underhållande med mycket bra fotboll. Hysén hade a one man show och visade varför alla IFK:are ÄLSKAR honom och resultatet blev till slut 3-1.
I alla fall Philip Haglund. Nyförvärv som förutom sin snygghet även är smart. Såg honom 2009 när Ekwall och Lundh intervjuade honom och blev kär på direkten. Det finns en ny kille i stan.
Illasittande jeans får ett ansikte (och ja, jag har en svart väska på ena höften. Inte en megahöft och en normal). Efter matchen var jag hos Sarah i tre sekunder för hälsa på Maral och sen åkte vi till Tashi. Bra med kompisar. Dom behöver man.

Jaha

Note to myself: Sänk garden.

1

En vecka sedan jag skrev något sist. Idag är det IFK-AIK och jag hittar inte min IFK-halsduk. Mitt största problem just nu så det är hur livet ser ut.