Fotboll

Matchen idag var underbar. Inleddes dock mindre bra då AIK gjorde 0-1 efter 1 minut 45 sekunder, 1 minut och 45 sekunder!!!!!!!!!!! Tio sekunder senare får vi straff som Selakovic snyggt tog hand om och vid halvlek stod det 2-1 efter att Sebastian Eriksson nätade efter en snygg passning av Philip Haglund. Denna Philip Haglund skall vi gå in på senare. Tro mig.

Andra halvlek var precis som första, underhållande med mycket bra fotboll. Hysén hade a one man show och visade varför alla IFK:are ÄLSKAR honom och resultatet blev till slut 3-1.








I alla fall Philip Haglund. Nyförvärv som förutom sin snygghet även är smart. Såg honom 2009 när Ekwall och Lundh intervjuade honom och blev kär på direkten. Det finns en ny kille i stan.








Illasittande jeans får ett ansikte (och ja, jag har en svart väska på ena höften. Inte en megahöft och en normal). Efter matchen var jag hos Sarah i tre sekunder för hälsa på Maral och sen åkte vi till Tashi. Bra med kompisar. Dom behöver man.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Imponerande att din G502:a håller ihop fortfarande. Min startar om sig själv till förbannelse. Och frekvensen ökar med åldern.

2011-08-05 @ 17:53:31
Postat av: anna braun

haha ja.

skicka sms, stängs av

får sms, stängs av

efter samtal, stängs av

och sen lite när den känner för det



men mitt fel. haft den så länge att det är bara att gå in och uppgradera sig eller avsluta konto och skaffa sig en iphone. jag är bara lat. alltid varit. och oteknisk.

Postat av: Anonym

Precis, jag har faktiskt en iphone idag och är mer än nöjd, särskilt med hur snabbt det går att smsa och maila samt FB:a. Däremot är det sjukt att Apple av inlåsningsskäl har gjort så att man inte kan överföra ens bilder med bluetooth.

2011-08-06 @ 16:44:21
Postat av: SAga

Fin blogg!

Allt bra?

2011-08-06 @ 17:30:03
URL: http://yoogie.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback