Storyteller

Har alltid gått runt och trott att jag är en bra storyteller. Jag gör ganska många klantiga saker och kommer på mycket dumt som jag kan dela med mig av och när jag berättar vad jag gjort så har jag trott att jag ägt. Men idag sa Cissi;

det är så roligt när Anna skall berätta historier (äsch, sluta tänkte jag men hon slutade inte där utan fortsatte och där kom förolämpningen) för hon berättar allt i samma tonläge och med noll inlevelse.Va fan.

Märry me

Min framtida flickvän. Natasha tror juh att jag är lesbisk och henne umgås jag juh jämt med så hon borde känna mig.
Farzad till RAW

Jag känner mig och ser säkerligen ut som en boll. Skall få viktig fest i helgen så det passar inte. Den viktiga festen är egentligen världens underbaraste glöggfest hos Nickie och Staffan, Stickie, som flyttat ihop.

Apropå något helt annat. Min kompis, Farzad, som bloggade på 1000apor när jag gjorde det har sedan ett år tillbaka kunnat titelera sig som komiker och har nu chansen att få vara en del av RAW om tillräckligt många like:ar hans uppträdande. Så gör det, för att 1. Han är rolig 2. Han förtjänar det och det viktigaste av allt 3. För att jag säger att ni skall göra det.
SÅ IN OCH LIKE:A HÄR.


Merry christmas

Önskar mig inget speciellt i julklapp, eller jo, pengar och mamma tyckte det var tråkigt och efter att frågat mig tre gånger varje dag i en månad om jag verkligen inte önskar mig något annat så tog jag mig friheten och beställde lite serier och sådant från internetet.

Fyra säsonger av Alla älskar Raymond
Båda säsongerna av Eastbound and down
Rescue me första säsongen och samma med Nurse Jackie
Weeds säsong 1-4
Två filmer och
Två böcker
Berättade det för mamma och hon sa; men Anna, var inte det lite onödigt. Vad skall man önska sig? Doftljus för 500 spänn styck som Ellen vill ha låter juh jättevettigt.Kan som sagt inte hjälpa att jag älskar Alla älskar Raymond. Är uppe till halv två på kvällarna bara för att se det.
Övrigt

Läste GP på rasten idag och hittade det här.Kommer ihåg när jag hade en annons i GP om jobb. Skrev att jag sökte "allt av intresse" för inte verka som om jag var för fin för något. Tyckte att det lät så djävla bra, som om jag hade världens arbetsmoral och var världsvan men fick ca 100 samtal med förfrågningar av intimmassage. Blev helt knäckt och gav telefonen till mamma till sist. Bästa av allt var det första samtalet jag fick sex på morgonen av en kille som ville komma hem och pröva mina kläder och att jag skulle sminka honom. Lättaste 2000 kronor jag tjänat. Skämta!


Musikhjälpen

Middag med Håkan Mild och Mikael Stahre

Musikhjälpen auktionerar ut en
middag med Håkan Mild och Mikael Stahre och gissa vem som leder budgivningen as we speak? MOI. Har lagt ett bud på 4500 men antar att när auktionen väl är avslutad kommer den ligga på 24000 och riktigt så roligt kan jag tyvärr inte ha det.


Nobelpriset i litteratur

Skärmavbild 2011-12-05 kl. 15.46.10.png

Om jag skall köpa den! Nobelpriset i litteratur 2011! Boken i kombination med hans blogg, twitter och all annan poesi han skapar gör det till en lågoddsare. Men jag tycker om Ekwall, alltså genuint tycker om. Tycker han är en rolig kille/man/gubbe även om Sarah hatar honom.

Fredag?

Idag frågade ett barn på jobbet om det var fredag. Tyvärr är det inte det.

Varit på Universium men jobbet och ätit räkmacka och nu har jag huvudvärk och skall kolla på senaste Dexter.
Die Antwoord. Så djävla coola.


Fredag, lördag, söndag

Vad kommer efter söndag? Jo min favoritedag måndag fast morgondagen kommer inte vara lika hemsk som den brukar. Jag har tidiga passet och när jag slutar halv två skall jag promenera hem, duscha, byta om och sen till Universium med jobbet och sen skall vi till Gothia och äta deras räkmacka. APT-möte avslut och för mig det första jag är med på. HÖ HÖ.


I fredags mötte jag upp Ellenpellen och vi gick och åt på Manana så jag fick som jag ville. Deras vitlökstekta champanjoner är att dö för och vi åt och åt och vi drack och drack. Fyllda vetetortillas, lamm, oxfilé, tigerräkor, kycklingspett, vitlöksbord, lax i rojo  mojosås och med mer. Och drycken. Vanlig mojito, passionmojito, hallonmoijto, cava och lite vitt vin på det så var vi mer än nöjda.

Ellen skulle hem med sin pojkvän och Tashi var på andra lång så jag åkte och mötte upp Tashi, Cissi med kompisar på Tullen. Hann vara där i en halvtimme innan ringklockan ringde och det var sista beställningen så när Zak och Malin kom kunde man inte ens längre beställa mer. Så vi gick till Kellys där andra vänner var och samma sak hände där. Vi kom, beställde, umgicks och sen efter någon trekvart var det dags för stängning. Aja, jag avslutade kvällen på Yaki-Da med Tashi, Zak, Malin och LillAhlman.

Gick på en kille som tog mitt nummer och då säger Natasha; hur skall du komma hem ikväll, hämtar din mamma dig eller? Där dog nog mina chanser med 100 procent. Och hon sa det inte för att vara elak utan för det är sant och det är just det som är så hemskt. Hähähä.

På lördagen sov och sov jag och sen åkte jagf och Tashi till Cissi på inflyttningsfest/utflyttningsfest för att någon skall flytta och lägenheten är nu Cissis och bara Cissis. Blev återigen Yaki-Da fast bara ett kort tag för Tashi mådde dåligt och ville hem och den andra tjejen vi åkte in med gick till sitt gäng och jag gick till Sarah och hennes kompis och var med dom. Sarah ville till park, oklart varför, men det kan vara kul så vi gick dit och hade kul.

Vaknade och såg detta på min fb som Sarah skrivit:  Lever du? Tack för att du är så fin vän och hindrar mig när jag ska slå ihjäl folk genom att sätta upp foten på bordet och be dem slicka din sko. 

 
Men fan dom var otrevliga.Sett något vackrare pepparkakshus? Trodde inte det.48 HOURS MYSTERY!

Veckans höjdpunkt är söndagarna då nya avsnitt på 48 Hours mystery finns uppe på hemsidan. Hela förra julen satt jag upp hela nätterna och kollade igenom varenda avsnitt och programmet har funnits sedan 1988.

Minnen <3

Hittade mitt gamla balfoto. Googlade white trash. Oklart varför. Skall gå nu. HEJDAAA HEJDAAA!


Tydligen

Tydligen vinner vi EM efter dagens lottning. KUL! Sätter mina livsbesparningar på det och tack vare Ericsson är det inte mycket.

Apropå pengar; vart kommer citatet vet du vad noll gånger noll är?
Fucking Åmål
Nej, från mig när jag såg min lönespec.


Sa den i onsdags och kom på den i sängen förra veckan och tänkt på det sen. Ville leverera. Vara rolig. Tänk komiker på RAW i klass med Mårten Andersson typ men fick noll respons som Mårten Andersson borde få. Så vi är typ lika. Älskar att den är "inne" att skriva på fjortisspråk. Är väl medveten om att man egentligen inte skall använda ord som typ, börja meningar med men eller och eller *stjärnor* men är väl lite av en innetjej så jag gör så.

Ellen betalar

För några veckor sedan skulle jag och min syster ut och äta men hon fick magknip och jag blev rädd att det var magsjuka och att hon skulle smitta mig så jag gick ut och åt med Natasha istället. Men igår, hör och häpna, ringde hon mig och frågade om jag ville ut och äta. Hon är tjejen, systern, som klagar på att jag ringer för ofta och när jag ringer henne säger hon; broschan, jag måste har lite viktigare saker för mig. Människor som tycker jag lägger på fort och hinner säga hejdaaa hejdaaa på en millesekund skall höra henne. Fast bara när hon pratar med mig för med hennes kompisar är hon heeej gumman, puss, kan vi ses och ta en kycklingtoast snart.

Nu när det är Ellens tur att betala skall jag sätta på mig resårjeans aka leggings och beställa in så mycket mat och dryck för jag är min pappas dotter trots allt. I och för sig är hon min pappas dotter med så hon sätter väl stopp för det när hon betalar. Angående legginsen skoja jag. Skall ha mina jeans som jag spräckt och när jag la dom i tvätten av misstag för några veckor sedan trodde jag att jag aldrig skulle få mig dom igen.