Serenity nowFick mitt paket med "SERENITY NOW" och Conan O'Brien t-shirten idag. Dom ljög inte när de sa att det var stora storleker men hur stora får amerikanare vara? Paket levererades till dörren av FedEx så det kändes väldigt lyxigt, annars får man ta sig till Blommans Närköp och hämta ut paket i en affär som har ett paket med fiskpinnar, en saftsort och en chockladkaka. Marknadsekonomi som det så fint heter.

Snål vs. ekonomisk

Åhhh nu har vi haft mysmiddag jag, Ellen och mamma och suttit och pratar och skrattat óch INGET BRÅK, hallelujah! Vi pratade om mitt orginal till pappa och hans ekonomiska sida som han så fint kallar det. När hela familjen bodde i Sisjön hade vi en apelsinpressare som verkligen höll på att dö, den var i princip dödsförklarad för den hade började låta. Slängde pappa den? Nej, Använder han den nu? Ja. Men den låter juh? Inget som inte öronproppar klarar av.

Öronproppar!!!! Vi får köpa en apelsinpress åt honom eller ett paket öronproppar.

Nu kommer Färjan på Kanal5, kan bli hur patetiskt roligt som helst.


Life is good

Idag var det redovisning av ett arbete i skolan. Jag hade ingen redovisning utan jag lämnade in ett litet arbete och min megastora tenta. Min tenta gjorde att jag var tvungen att gå upp sju imorse men som sagt det gjorde inte så mycket när man fick se Fadde i tv-rutan.

Redovisningen skulle vara 15 minuter på grupp men en kärring fick för sig att prata hur djääääävla länge som helst. Som om vi verkligen brydde sig om vad hon hade att säga och hennes man som även går där för dom är pensionerade fick inte säga någonting. Gruppen därefter frågade om det skulle vara 15 minuter per grupp eller 45 minuter på människa så dom tänkte i alla fall precis som jag. Och den stackars indiern jag förstår inte ett ord vad han säger och han pratar och han pratar och han pratar och ställer frågor och ställer frågor och ställer frågor.

Tog en sväng om stan och hittade äntligen en lång silverkedja som föll mig i smaken så nu kan jag använde mina silvriga smycken jag köpt på mig i ett år. In i affären kom Peter Siepen i hans vanliga kläder som består av cowboyboots och hatt of course, jeansväst, slitna jeans, en bandana runt halsen, papegojörhängen och eyeliner och köpte den pråligaste ringen jag sett. Att vara diskret faller inte han i smaken och så började även han prata och prata. Fan vad alla människor pratar idag. Sen gick jag och köpte några tröjor i olika färger och det är inga konstigheter med det inte i min värld.

Men jag har haft en bra dag, mår toppen av någon konstig anledning och imorgon kommer den första av fem leveranser till mig. Vet dock inte vilken så det får bli en liten överraskning. Och nu börjar regnet ösa ner precis nu när jag kom hem. Life is good

Faddeism

Såg Fadde som gästa Vakna med the Voice och jag tyckte nästan synd om honom. Han stacka sig precis hela tiden, kunde inte ens företagets namn vars gps och överfallslarm han gjord reklam på, han sa inget vettigt alls och boken såg verkigen taning ut.

Dagens rubrik

En mer  narcissistisk människa än Linda Raaaawsing får man nog leta efter. Idagens Expressen kan ni läsa om mig och Blondinbella(Isabella) skriver hon under den här bilden:Kul att hon fick vara med i tidning men haaaallllåååååå någon hittades död i en grop igår!


Desperate

Jag har en kompis som känner henne men jag är ledsen jag kan inte hålla tyst längre. Hennes blogg heter A desperate sportwife och hon verkar faktiskt ganska desperat att hitta en idrottsman att gifta sig med. Det känns lite som hon borde försöka hitta sig själv hellre än andra.  Bloggen beskrivs såhär:

Respekt och ödmjukhet. Två begrepp som Aveny.se´s Andréa Lukic använt sig för att klara sig i en hårdhudad och mansdominerad värld. "Snart är hon komplett-och då smäller det" och "En av de mest lovande skribenterna" som kollegorna (rivalerna) använt att beskriva henne. Till vardags arbetar hon med att intervjua inhemska och internationella personligheter. Länkar till de nyaste finner du i bloggen allteftersom.

Jag undrar vem som sagt det som citeras. Sen har hon en webshop som får bloppis. nu att framstå som ett miljardprojekt.

Jag är kär


Jag är kär! Kolla bara på honom, väldigt mån om säkerhet och alla vill ha en man som kan beskydda en.

Ser ni på "Ensam mamma söker"? Alla säger till ena mamma att hennes ögon är så vackra och en drar till och med att man kan drunkna i dom. Tjejer, säger killar till er att era ögon är vackra är man antagligen ful. Det är ungefär som man säger till tjockisar att åhh men du har juh ett väldigt vackert ansikte.


Söndagsbråk

Här i min familj brukar vi inte äta tillsammans så ofta. Dels för att jag alltid vill äta något annat än de andra och dels för jag tycker om att vara ensam. Men på söndagen äter vi tillsammans allihoppa men jag äter alltid något annat som vanligt men då skall vi samtala utan bråk. Det är mammas önskan och inte vill vi henne neka henne någonting. Om jag kune hade jag gett henne hela jorden och lite till men att inte bråka en söndagsmiddag kan ibland vara för mycket begärt.

Ellen hade jobbat natt igår och berättade att en lärare på Hovåsskolan som senare blev rektor där efter jag slutat, Christer, kom in igår med S/M-kläder på sig. Han hade på sig läder, latex och hundkoppel och sådant. Ellen är helt säker på att hade varit på S/M-klubb och jag och Becka var säker på att han måste varit på någon konstigt temafest. För vem går runt med sådana kläder och tar en hamburgare om man har den livsstil, ingen väl? Och sen så var bråket igång och hon slutade att prata med mig ett tag för jag höjde rösten fast det lugnade ner sig tills Becka sa att hon skulle till Hvitfeldska där hon tog studenten i våras för hon måste göra sitt projektarbete. Ah det är väl på tiden sa jag och då stack hon. Fan vad människor är överkänsliga. Och innan hon gick sa hon mamma jag tycker du skall säga till Anna och då sa mamma Anna så får man inte säga men det nöjde Becka sig inte med och sa du får säga till på skarpen mamma men hon sa inget. Men såhär får man väl inte heller göra?


Där har vi juh honom

Här har vi juh honom. På bild och allt. Göteborgs största mysterium eller snarare största hårmysterium. Ja menar killen är väl rätt söt, eller snygg, fina drag och så men han ALLTID OCH DÅ MENAR JAG ALLTID den där bandanan på huvudet och jag är ingen Sofi Fahrman men den har väl inte varit inne 5 år på raken eller inte ens en dag på dessa fem år?Han måste juh ha en rejäl flint där under inget annat är godtagbart.

Apropå ingenting men ser inte de där dansarna rätt roliga ut som är med i Singing Bee.
Vad jobbar du med?
Jag är dansare?
Vad kul, vart jobbar man då?
Dansar på Singing Bee.
Aaaah trevligt att råkas, hej daaaaa.

TP

- Ellen vilken upptäcksresares namn är ett klädmärke?
- Gucci.

Och den stående favoriten.

-Vilken kanal i Sverige har flest slussar?
- SVT.

Jag tar lite tillbaka det där med tentan igår. Behövde verkligen kopiera några till sidor i en bok så jag var tvungen att ta mig in på biblioteket på en lördad för att göra det. Gick till samma kopiatormaskin som jag gjorde sist då det tog mig 10 papper och två frågor och innan jag slutade kapa av texten rakt av. Nu stod det däremot att man skulle trycka på on-knappen vilket jag gjorde och inget hände. Då kollade jag mig runt och hittade inget annat än en knapp som jag trodde hade något att göra med kopiatormaskinen men det hade den inte utan med datorn bredvid mig. Han var inte överdrivit glad men han skrev bara ett mail så det gjorde inte så mycket. Glad att det bara var en dator och inte alla i hela salen i alla fall. Jag frågade om kopiatormaskinen och de sa att det fanns en på fjärde plan och fan vad jag leta men hittade ingen, frågad en som sa att den fanns i hörnet och dit gick jag och stod och kolla men jag hitta ingen s då åkte jag ner igen. Nu fungerade i alla fall kopiatormaskinen där nere och en tjej sm skulle kopiera massa sidor lät mig gå före. Skit bra så jag började kopiera mina sidor utan att trycka på rätt inställning och kollade det först efter jag hade kopierat alla sidor och fick göra allt en gång till. När hon började se lite besvärade tipsa jag henne om den på plan 4. Men till sist gick juh allt bra.


Hallelujah

Andra gången i mitt liv  mina kunskaper (haha) i religon hjälp mig med något livet. Den här tentan håller på att bli bra, riktigt bra, han kan till och med bli tårögd. Men det där med perfektion har jag sagt innan och då har jag fått tillbaka en tenta med röda streck, utveckla gärna mera och hur menar du överallt.

Första gången var när jag sa att jag studerade religionvetenskap när en kille på Ferdinand, ett av Göteborgs skabbigaste ställen (men jag var där för lyssna på en killes band som sjöng Let me entertain you och We will rock you femtiofem gånger vardera) spela. I alla fall han frågade, jag svara och sen började han snacka om korståg i en timme och jag nickade ibland om jag brydde mig om vad som är fel repsektive rätt i Sveriges mest överskattade författare, Jan Guillous böcker. Dä refter om barnkorståg, svenska korståg och annat. Egentligen hjälpte det inte mig så mycket för 1. kortståg är jag inte jätte insatt i, typ inte alls och 2. jag nickade bara och drack ljummen öl för man var trots allt på Ferdinand.

Igår såg jag han som inte har alla chips i påsen som står på Avenyn och SKRIKSJUNGER med sin bandspelare och mikrofonen han kopplat in. Very tidigt 1990-tal. Gav honom lite småmynt och fan vad han tjänar pengar. Låg massa guld och sedlar så det är väl kul att det lönar sig att vara ett miffo. Letade efter klipp på honom på youtube och miffo på Avenyn var sökningen.

Läste att Natacha Peyre skall byta namn. Femtio spänn på att hon byter till något helt bananas, därefter byter tillbaka och säger att självkänslan sitter inte i namnet

You're killing me

Saxat från Faddes blogg:

Har suttit och övat på att skriva min namnteckning i snart en timme nu! Det är ju boksigneringen i Tyresö bokhandel idag!

Hahaha...jag kan inte andas.

Sprungit runt på stan som en tok idag och stressat halvt ihjäl mig. Var överallt och leta efter bokfan men hittade den till sist och kunde kopiera några sidor ur den. Dock tog det en tag innan jag förstod mig på den för jag kapade sidorna rakt av men nu har jag dom, hela, fina och läsbara. Var förbi pappa och tog pluspoäng med bakelser och Frölunda Indianshalsduk. Sjukt hett att gå runt med en pappa som har en sådan.

Apropå kopiering:


 
Nu skall jag hoppa in i duschen och sen kolla film. Kanske inte världens intressantaste kväll men det duger för mig.

Önskelista

Jag fyller år den 21 oktober och har idag skrivit en önskelista jag tejpat upp på kylskåpet för inga magneter skall användas där inte. Jag har inte skrivit en önskelista på år och dag men jag känner mig grymt nöjd.

Extas

Utöver det faktum att Fadde snart kommer till stan så mår jag sjukt bra idag. Total harmoni och jag känner den underbara fredagskänslan även fast jag inte skall göra något speciellt. Plugga, umgås med mamma, kanske träffa Daniel, möjligtvis bokmässan om det finns intressantare personer att se än Lasse Åberg som alltid är där och plugga lite till.

Skall snart iväg till biblioteket för att läsa lite och kopiera lite sidor ur några böcker som jag behöver läsa. Bok- och tidningsbiblioteket ligger mitt emot Handels så jag skall komma titta in hos pappa med lite tårta och sådant.

Jag har klickat hem lite saker från internet idag, lite smycken, några t-shirts från NBC med min favorite Conan O'Brien på och Seinfeld, en till t-shirt, lite mer smycken och en t-shirt till. Det var sjukt längesedan jag köpte något riktigt kul, en fin klänning ett par partyskor eller något sådant och det får vänta ett tag till. Jag håller mig gärna borta från att gå i affärer för jag vet hur det slutar annars. Jag hittar något och skall ha i alla färger, får dåligt samvete och köper ännu mera. Men jag måste svänga förbi och köpa strumpbyxor, ett par leggings och sådant. Bas bas och ytterligare baskläder men men.

För övrigt lura dom mog på skoaffären jag ville helst ha svarta med dom fanns iiiiinte men i onsdags så jag dom allt. Aja dumt att köpa likadana skor i olika färger men det är juh det som är min grej lite.

En man med många kvalitéer

Fadde kommer till Göteborg den 7:e oktober och skall stanna här i två dagar och jag är självklart överlycklig, i extas kan man nog säga.  Man kan boka honom till lite olika saker under hans vistelse:

Ni kan boka mig som:

Gästvakt

Föreläsare om säkerhet.

Boksignering av min bok.

Moderator.

En man med många kvalitéer.


Grandma

Suttit sedan 08:00 med tentan och började med den 11.00 för jag brukar vara lite trög i starten men nu hade jag i alla fall gjort min inlämningsuppgift och halva tentan. Det är sådana här dagar det är jobbigt att vara student men annars är det rätt soft att vara humaniststudent. Nu skall jag snart sova.

Kolla

Städade mitt rum som var väldigt välbehövligt och kollade även igenom lite saker jag skrivit under åren och jag skäms lite. Liknelser mellan mitt hjärta och det vilda havet och sådan skit men så hitta jag den här med. Ser ni vad det är? Guldmedaljen av någon billig metall som man mina killar vann i gymnasiecupen bland de andra basketgymnasium i Sverige. Fanns kanske inte jättemånga men vi, dom, utklassade alla. Något borde jag fått för allt vattenhämtande genom åren och så var jag lite som en del av laget fast jag inte spela. Alex spelade för oss båda och satt på bänken för oss båda.En sak till, jag hatar när människor skriver att de älskar
Seinfeld som om de precis upptäckt serien för den går på femma och det är säkert det de har jag gjort. Men i med att jag är lite bättre än genomsnittligt så såg jag, skrattade och älskade dom när de visades på SVT på onsdagar back in the days. Därefter ringde jag och Alex varandra och sa vad vi tyckte om dagens avsnitt.

Jag hade Georges answering machine-meddelande  på min mobiltelefon. Nu har jag en som Daniel hatar i med att jag säger om det är Daniel så behöver du inte spela in något. Väldigt oproffsigt om någon viktig ringer men jag tycker om den.

Pimp my

Såg på Pimp my car igår och tycker nästan de fallfärdiga bilarna ser bättre ut än dom de får tillbaka. Alla och då menar jag ALLA har smaklösa flames på sig och bilen lär bli snodd dagen efter i hooden. Sedan hatar jag när Xzbiit kör in bilen och alla skakar på huvudet, säger no way, håller för ögonen....ja de överspelar varenda djälva gång. En gång var de synd om en fet afroamerikan och hans bil, innertaket var så söndrigt att stoppningen trilla ner på honom så han var tvungen att ha på sig skyddsglasögon för att se när han körde. Hahahah...poor thing.


Den nya Celine

Vi tror vi skall vinna VM i fotboll, ta massvis med guldmedaljer i OS och vinna Eurovision. Det är okej, man får faktiskt tro så men när halva Sverige och Idoljuryn tror att vi har en ny Celine Dion i gänget och säger det är bara hon Anna och Celine som får mig känna sådana rysningar. Jag undrar om de enda konserter de gått på inte ens är konserter utan småspelningar innan en signering på Fröluna Torg.För övrigt älskar jag Titanic, jag älskar dyra filmer där allt är så flott och välgjort att man kan njuta av filmen utan att dess handling är tiptop. Men nu tycker jag juh om allt med Titanic för att det är den film som är mest kopplad till ens tonårsår. Den, Cluesless och två thrillers som jag då tycker var geniala, sicken vändning tyckte jag då. Och så är Kathy Bates med som den tjocka, nyrika och vulgära Molly.

Lobsters

Det här får bli dagens skratt. Dom påminner lite om mig när jag gick i judo. Jag hatade det. var totalt omotiverad och framför allt dålig, men å andra sidan var jag det när jag gick i teater, cheerleading och allt annat. Eller jag tyckte jag bra i teater men ingen annan verkade göra det. Är fortfarande sur över att jag fick spela trashank och duva i Bröderna Lejonhjärta.

 

Väntar på att min syster skall vakna så jag kan ta hennes dator i med att min kom tillbaka från reperationen men fortfarande är helt retarded precis som dom som jobbar där. Skall sitta med en hemtent och inlämningsuppgift som jag inte hade en aning att vi hade men de skall vara inne på måndag men det är nemas problemas om det bara finns en bok jag behöver på Akademibokhandeln, annars är jag körd. Inte så att jag kan ringa Ingegerd och Jan-Olof och komma över på en fika och låna deras böcker i med att jag inte har några kompisar i klassen. Mamma tycker jag skall träffa mer människor som man i vardagen, på jobb, skola och sådant. Problemet är A. jag har inget jobb 2. det går pensionärer, en tjej som kommer från Örebro och det går bort och en strängt troende som ställer sådana dumma frågor att jag alltid flackar med blicken när han öppnar munnen.

I helgen hade jag tänkt att gå på bokmässan, plugga och det är ungefär det. Jag behöver en nykter helg både för mig, min mamma som tycker om att jag inte dricker så mycket för jag är i farozonen för att bli missbrukare och för mina studiers skull. Satt igår och försökte räkna ut vad jag har för examen och om jag räkna rätt så kan jag ta ut en magisterexamen om jag pluggar något år till. Det låter ganska flott även om människor rynkar på näsan om man säger att man pluggar något annat än till läkare eller advokat. Men tro mig teologi och religionvetenskap kommer komma tillbaka nu när samhället är postmodernt och Gud har återuppstått. Så är titeln på en bok vi var tvungna och köpa i bibelvetenskap i alla fall.

Kärlek

Jag älskar dessa killar.

I med att det är lillördag idag så skall jag unna mig lördagsgodis, lördagsgodis i form av att ringa Alex.

Kuttersmycke

Att man bara har själv låter så pessimistisk att säga men det är dess värre nästan sant. Jag har mamma, pappa, Ellen, Becka, min moster och Alex men därefter är jag rätt ensam. Eller jag har Daniel med men han har varit så självisk på senaste så han får inte stå med utan han är mer som ett ess i skjortärmen. När man frågor vad som är viktigt hos en vän svarar de flesta att en vän skall vara lojal, trevlig, rolig men det de glömmer ta upp är utseendet. Många tjejers främsta merit är att de är vackra och det gäller inte längre som ett kuttersmycke på armen till en kille utan även kompisar. Just nu är jag trött på allt och alla och  vill sova i 100 år som Törnrosa. Jag vet inte vad som talar nu, depression, frustration eller min nya medicin.

När man tar den får man inte dricka alkohol och när hon berättade det för mig trodde jag att det var ett grymt skämt men det kanske är det nya att detoxa med addtabletter. Ingen alkohol och så kan man tappa matlusten men jag tror inte den chansen är så stor.


My story

Faddes bok skall alltså heta "Fadde - min story". Hahahahah....jag dör men jag köper självklart köpa den, den och Daniels Nyhléns bok. Har man Gynnings och Rosings bok kan man väl lika gärna köpa deras med.

Var inne på hans
hemsida han har en av någon konstig anledning och boken är på 119 sidor. Får de ens kallas bok då, är inte det är texthäfte istället?Här är han med sitt texthäfteOch här med. Tror ni han har med sig den i en väska vart han går. Till ICA, gymmet, till sin mamma där han inte får nämna Lindas namn utan refererar till henne som dokusåpakändis.

Här är en intervju som ni borde se om ni uppskattar ord som och, öööhhhh öööhhh, och så vidare. Sen älskar jag hur han pratar om krogvaktsyrket som om det tar flera år at utbilda sig, det är väl en helgkurs typ.

God jul

Hade inställningen på att inte bli full och det fungera väl ett tag. Kvällens första problem var att jag inte hittade något presentpapper som det inte var tomtar på eller någon etikett att ha på så det var bara improvisera. Hittade till sist ett papper och tog en juletikett och strök över, voila.Körde på hatt igår med och nu hatar jag mig själv. Jag hatar människor som har hattar för de skall vara speciella och vara några steg före i trender, typ 50 år men jag hade min i alla fall. Ellen frågade om det var temafest och sa att jag likna Charlie Chaplin och Amela sa what´s up med hattarna för jag var med i lördags med. Kände mig som Amelas plåster igår så jag vet inte riktigt hur jag känner för att gå ut på ett tag.

IFK....NANANANANANA

IFK vann svenska cupen och vad skall man säga? Inga konstigheter med det, väntat.

Partaj

Gissa vad jag hade på mig igår när jag gick ut? En hatt...jag hatar människor som har på sig hattar och mina har alltid legat och skräpat hemma och det var tanken att de skulle fortsätta att göra men icke.

Kändes som jag mest umgicks med mig själv och människor jag hitta på vägen mellan baren och på terassen där jag letade efter mina rökande vänner. Till början stod vi vid ena hörnet av baren och då gick det bra men puts väck så va alla borta eller så höll de sig borta från mig. Det alternativet finns med. Var på Skojarebacken först igår där Amela, Iris, Reza och alla höll hus och på en skriffeltava stod det "hellre en grogg för mycket än en för lite". Kan tänka mig att de ångrar när 50+arna är där och nyper tjejerna i rumpan. Därefter gick vi till Push och det var där alla försvann, så tappad är jag inte att de kunde försvinna på Skojarebacken så jag haffa tag i en tjej på toaletten på Push och tog detta kort på oss.Idag fyller Reza år så ikväll blir det Bliss.

HattfnattFunderar på att vara lite härligt modealternativ ikväll i med att jag har den här hattenhemma som jag köpte för läääängesedan precis som alla andra. Jag köpte den för att kunna ha teater hemma på samma sätt som jag köpte min indiansak. Nästa sak som skall inhandlas är kattöron.

Heja oss!

Jag älskar inte bara mig utan Ellen med. Hon satt inne i mitt rum och överförade pengar och på något sätt skrev vi 09 istället för 08 så om ett år kommer hon få sig en suprise. Hon ringde från vagnen och sa är det inte 2008 och så var det ett oj fan, men nu överförde jag med rätt år. Heja oss!

CRAAAAVINGS

En kräfta till sin lobster, vill ha! Glöm inte att jag fyller år snart och inte den 23 september Alex trodde. Det är den 21:e oktober så han var nära...hmm.


Smart

Hoppas det är med en megastor portion humor hon svarar på den här frågan, men troligtvis inte:

E du smart?

16 rätt av 18 möjliga på mensatestet säger väl det mesta!


Anna Braun är du smart?

Hade hundra rätt på multihundra I sexan under två minuter och det säger väl det mesta!
Bara den här lobstern var snabbare än mig, damn you, och Alex brukade få psykbryt, riva söndret pappret och skrika att han inte klarar det. Han jobbade inte så bra under press.

Darlings

I med att jag inte har några bilder på grund av att datan went bananas så får man ta vara på dom man går över på internet. De här är mitt favoritepar, alla kategorier, och jag skulle inte ha något emot att bli adopterad av dom. Så söta, vackra, kära, snygga, smarta och roliga.


¨¨
Frida och Jakob. På nästa sida kommer mitt och Alexs uppslag men vi kände kändes oss heta så det blev en röd Ferrari of course.


För övrigt behöver man inte vara i samma stad för att umgås med Frida, ser henne överallt i olika reklammer, på tidiningomslag med mera. 


DISTRÄ

Becka har epilepsi så då tyckte Ellen det var lämpligt att skriva sitt projektarbete om det för att förstå hennes sjukdom och vad man skall göra när hon får anfall, eller så kanske det ligger närmare att hon kan få hjälp här hemma då. Så när hon  man skall bestämma vad man skall skriva om skriver hon dyslex för det är juh vad Becka har. Efteråt blir hon lite orolig och skickar sms till både mig, Becka och mamma och frågar vad heter Beckas sjukdom och får svar att det är i alla fall inte dyslexi. Dagarna går och hon har glömmer av det där med epilepsi och dyslexi och det faktum att det inte är samma sjukdom. Men en natt, dagen innan man verkligen skall bestämma sig och det inte finns någon återvänding så vaknar hon vid 3tiden på natten och springer in i pappas rum, väcker honom och skriker VAD HETER BECKAS SJUKDOM? Pappa håller på att få en hjärtattack och hoppar i kläderna för han trodde något allvarligt hade hänt men så stoppar hon honom och säger att det är för val av ämne till sitt projektarbete. He was not happy.

Hon skriver om epilepsi, Becka om ätstörningar och jag om OCD. Ser ni en röd tråd tro? Om mamma skaffar några barn till (mission impossible dock) så dom skriva om ADD, depression eller något annat vi har i släkten Brauns godispåse.

What's cooking goodlookingHemma från bion och
den var dess värre inte alls så bra som jag hade förväntat och hoppats på. Biobesökets bästa var att han som satt bredvid oss verkligen låg över Daniel, stirrade på oss och flinade fult varendra gång vi sa något. Inte va tyst-minen utan vad pratar ni om-minen. Jag tror inte han var helt 100 men han somna till sist och då blev vi av med honom och jag kan inte klandra honom för att han inte kunde hålla ögonen öppna. Det fnns lite sevärda saker i filmen, härlig dekor, vackert fotografi, ljus OCH huvudrollsinnehavaren Matthew Goode som är något av det vackraste jag sett. Det är en sådan kille man vill gå på stupfull, han alltås inte jag, i Vegas så man kan lura med honom till ett äkta smaklöst bröllop med en Elvis som präst. Daniel tyckte däremot att han var lik Bob Saget men så är Daniel som han är.

Ellenpellen

Vi pratar pappaminnen som på julen när pappa hade köpt en present till Ellen. Hon känner på den, sliter upp pappret och skriker en dator för att vända på den och inse att det är en transportbur till hennes hamstrar. Ni skulle sett hennes min, haha, och stämningen i rummet blev lite tryckt. Skulle man skratta åt henne, klappa henne på axeln eller säga men det här var det jag alltid önskat mig som Ellen sa. En mycket god dotter med andra ord jag kommer ihåg en jul när jag inte fick en plattång som jag var tvungen att ha här och nu för jag skulle platta håret innan julmiddagen så jag blev så sur att jag gick runt och sa att jag hatade alla. Med andra ord var jag äldre en fem och bortskämd skitunge. Den enda gången hamstertransporturend användes var när hamstrarna blev transporterade tillbaka till affären. Pappa köpte en hamster, bur och massa saker till den, den var en hamsterburdeluxe. Därefter sa dom i affären att hamstrar mår dåligt av att vara ensam så kö gärna en till och det gjorde han.Första dan var hon överlycklig och en månad senare hade hon tröttnat och pappa hann inhandla bästa julklappen ever, transportburen, och i januari lämnade dom tillbaka allting. Så affären gick plus på Ellens hamsteräventyr.

Date

Ikväll skall jag på bio med Daniel och han var inte jätteentusiastisk över mitt förslag så jag var tvungen att muta honom med att betala hans biljett och popcorn. Nästan som en date med andra ord fast det är jag som betalar och killen är inte snygg, haha. Men han tycker det själv skall ni veta det är inte bara en gång om dagen han kollar sig i spegeln och säger fan vad snygg jag är.

Dödens död

Detta var mina favoriteörhängen förut men dom är döda nu. Jag älska dom men vissa kalla dom stora som Globen och människor gick fram och tog på dom när man var ute och fråga om de inte var tunga.Igår när vi kom hem så satte jag på datorn och tänkte det var en bra idé att köpa en resa till mig och mamma. Tur att jag somna på soffan innan jag hann trycka på köp och sen att jag inte har några pengar är en annan femma.

I love my car

Desperat har fått en ny innebörd.

Sicken kille

Sicken kille Daniel är, en riktig pjäs. Igår ringde han Bennet och pratade oavbrutit om sig själv i en kvart för att sedan fråga ah just det ja, hur är det med dig och innan hon hinner svara säger han att han måste lägga på. Vi var i alla fall på Bliss och därefter Peacock och det var inget speciellt. Varken svenkul eller tråkigt men det var destu roligare att se när Daniel bjöd alla för jag visste han skulle vakna upp med ångest idag och mycket riktigt gjorde han det. Dess värre gjorde han det hemma hos mig och blev surare och surare efter varje kvitto han hitta. Därefter hitta han en 7Eleventändare och då brast det för honom, de har lurat mig, jag behövde ingen tändare, varför köpte jag en, de tvinga mig.

Nu har jag varit hos hjärnskrynklaren som vissa hippa människor kallar det och fått min ADDmedicin. Detta skall bli väldigt spännande.

Och så flyttar Ellenpellen hit idag vilket är underbart....i sådär fem minuter.


Heeeeelllllooo

Fått nya läsare idag märkte jag när jag skulle visa Daniel att jag inte alls bara har pappa som har som koll på mig (kul när han får reda på att jag rökt gräs. Men mamma har rökt hasch på typ 70talet, är det samma sak för båda  mamma och jag visste inte? och syskon som läsare så heeeeellllooooo älsklingar. Jag skall behandla er som syskon. Inte för att det säger så mycket, speciellt inte om ni kommer hem från Turkiet med inga presenter. Men så var hon Alanya så jag vet inte riktigt vad skulle vilja ha därifrån men kanske lite vodka, eller vodka eller varför inte vodka. Men jag vill gärna åka till Istanbul och Ankara så Iris jag är kommer snart.

Nu skall vi nog åka när Daniel kommer i efter sitt andra "stänga dörren"-samtal som har hållt på i en kvart är klart.

Odds

Daniel sa att han inte kände för att gå ut längre och jag blev asglad, sedan avfyra (älskar det ordet haha) värsta leendet och sa NNNNEEEEEEJJJJJJ VI SKALL UT. Men säger han ett ord fel, att det jag har på mig är för fult, för snyggt(???), att mitt hår är skandal, örhängen för stora eller vad som helst så stannar jag hemma. Jag har oddsen på min sida.

Nu ringde någon honom och han går in i et rum och stänger dörren...hahha....ursäkta. Hatar när människor gör så som om man inte är värd att få höra hans samtal.

Efter sett Vem slår Filip pch Fredrik så märker man vilka übertäntar de är. Inte så att man inte förstått det innan men nu är de fullfjädrade übertöntar. Jag undrar hur och varför Filips
söta, vackra och begåvade fru älskar honom. Skönheten ligget i betraktarens ögon men hon har väl fan inte gråstarr.

Världens bästa vän

Skulle städa, måla naglarna, se en film och hopp i säng men nej så blir det inte. Daniel ringde och ville verkligen verkligen gå ut. Jag känner verkligen inte för det för fem öre, inte ens för 1 öre men i med att jag skrev värsta långa mailet till honom hur jag alltid ställer upp för honom och aldrig han för mig så är jag så illa tvungen att göra det, ställa upp alltså. Men du är skyldig mig den största tjänsten i världshistorienskall du veta. Om jag skulle behöva skjuts till Jokkmokk, Paris, Kairo eller Tokyo så står du där med Pärlan. Detsamma gäller med Ullared. Daniel ville träffa någon klasskamrat till honom och när han sa hans namn så svara jag vad sa du att han hette? och då säger Daniel alltså han är en bra turk. Det finns alltså dåliga och bra turkar människor (det gör det faktiskt host host).

Thina skall du ut, du går juh ut på torsdagar ibland. Känn på det, vi skall ng till Bliss ett tag och Bliss tycker du juh om. Puss

Och så får jag hemsläp ikväll i form av en Daniel, kunde juh varit bättre.

Ge upp?


Är det bara jag som undrar när
hon skall ge upp? Okej hon sålde några skivor i Japan för hundra år sedan men det har även Pandora gjort. Inte världens största merit med andra ord. Jag tycker synd om Pras. Lauren Hill är en legend, Wyclef behöver inte närmare pesentation och Pras får jobba med DeDe. Skall inte dom lägga ner tanken på att deras singel Turn you on skall slå. Skriv en kommentar vet ja i hennes blogg vet ja. Skriver ni en elak så bryr hon sig inte och skriver ett inlägg om det sekunden efter kommentaren postas, så det är ungefär som Gynning då.  


Film film film film

Tänkte att jag och Daniel skulle gå på bio ikväll men när jag tittade igenom vad som fanns så fanns det inte så mycket. Snarare inget sebart men på fredag har En förlorad värld premiär. Boken som blev tv-serie och nu även film. Den skall jag dock se själv någon dag efter skolan och förhoppningsvis nästan helt ensam i biosalen. Att se en bra film i en nästan tom biosal med stor skärm och popcorn är det bästa. Annars är några andra av mina favoritebioupplevelser när jag såg Dogville. Hade ingen aning vem Lars Vom Trier var och när det gick upp för mig att hela filmen skulle utspelas på en scen med kritstreck och en minst sagt sparsmakad  rekvista höll på att dö. Men jag dog inte utan gick därifrån frälst.

Men nu skall jag se Elizabeth: the Golden age och därefter Amadeus. Är lite insnöad på kostymdraman.

GAH

GAH, världens bästa säsongsavslutning av Weeds. Ni ser väl på det?

Vill ni vinna Dominika Peczynskis kokbok? Det vill inte jag och jag tror inte heller det kommer bli någon försäljningssuccé för de som kommer från ÖstEuropa kan göra östeuropeisk mat och vi andra, ja vi äter det inte ens om vi får betalt. Men hon har en rolig blogg i alla fall och en söt dotter.

Jag håller på att shoppa mig lycka eller snarare försöker mig på. Ebay fungerar inte för mig för det var något jag fuckade upp sist så jag kunde inte handla och kan inte det heller nu antar jag. Så jag internetfönstershoppar och tafsar på lite annat i andra webshops som jag skall handla så fort pengarna kommer in på kontot. Jag lyckades nämligen göra av med de senaste rätt fort men det är lätt hänt när man inte kan handskas med varken pengar eller en blodigel till lillsyrra med inget samvete WSE.

Sylvia Browne fortsätter att briljera

Montel Williams visas igen såg jag i TV-tablån och Sylvia Browne fortsätter att briljera. Den värsta är inte att hon inte är det minsta synsk utan att hon är så djävla dum och inte ger vaga svar utan säger exakt vad som hänt, händer eller skall hända när det alltid visar sig vara helt fel. Enjoy:


Just shoot me

Jag tycker Christina Aguileras nya version av Genie in a Bottle är gym, grymmare, grymmast:


Sluta

Min favorite på Cops är när de skall stoppa prostitution och de tar en man som är utklädd till kvinna. En man som är transvestit med andra ord. Då brukar dom alltid men oj har jag läppstift på mig, men oj kjol...oj peruk...oj oj oj. Hur hände det här, min fru kommer nog bli sur, kan du sluta filma, SLUTA FILMA FÖR FAN!

Rena rama paradiset

Daniel och jag är vänner igen. Jag blev sur i onsdagsnatt och på lördagen var det över. Vi bråkar faktiskt ganska sällan på riktigt och när vi väl bråkar går det över på någon dag eller två. Det är så det är med bästaste kompisar. De försvinner inte ur ens liv och man vill inte heller så här allt bra, rena paradset.

HAT

När jag sätter på min dator så loggas jag automatiskt in på min msn. Hat hat hat. Jag skall bara in och kolla mailen och så loggas man in och alla tror att det ända man går om dagarna är att msnar. Inte så att jag blir bombaderad av meddelande men jag har en image att tänka på haha. Dessutom tycker jag inte om att msna, jag har inte så mycket övers till konversationer som ser ut "hej, hur mår du, vad gör du, gjort i helgen, skall göra i helgen, hej då".''

Går igenom min blockat-lista och det är inte få man blockat genom åren. Kul bara att man säkerligen är med på minst dubbelt så många sådana listor.

Min msn är inte helt ny märker jag, gjord någongång innan Första Världskriget så det är väl bara att ladda ner ett nyare program.


En bra dag

Idag har jag varit och köpt tråkiga saker som man är så illa tvungen att ha som bastoppar i massor, strumpbyxor, mascara och sådant. Inge kul alls men ett måste om man inte vill gå runt barbent och se upp som en hora. Nu är det för kallt att gå barbent eller med genomskinliga strumpbyxor mitt på ljusa dan. På natten är allt okej hehe.

Var uppe hos pappa och fick mina NYpresenter och dom var perfekta, for real my dear. Fick dom obligatoriska I <3 NY myskläderna, ett jättefint armband med massa judiska symboler på och lite annat judiskt. Anna Braun is very happy. Det här gjorde verkligen min dag.

Ikväll skall jag äta tacos och förhoppningsvis se någon bra film så idag är en bra dag.

För övrigt tyckte min pappa mina skor var snygga så nu är det bara att lämna tillbaka dom. Han frågade sen precis som han alltid gör, vad kosta de, och då var jag tvungen att avlägsna mig. Han tycker nämligen allt över hundringen är dyrt  typ.

I swear to tell the truth...

När man ser en bild på Briken vill man helst av allt duscha för det finns en gräns på hur mycket smaklöst man klarar av. De slitna jeansen, spetsiga skorna, solariebrännan and so on and so on. Men i ärlighetens namn är han lite härlig, i hans blogginlägg d.v.s. Där han skriver som det är, i alla fall i hans ögon, och hymlar inte. Sedan vet jag inte hur duktig han var på dela ut löner på sina dokusåpaturnéer men men jag har aldrig varit med i någon och tänker inte det heller så det är inget problem för mig.

Det finns så sjukt många som säger att de inte knarkar men gör det. Då är det ganska uppfriskande med människor som Isabel Adrian som skriver att hon hänger på Stureplan så klart som fan har hon knarkat. Nu är det väl så att jag skall bikta mig med men det finns inte så mycket att säga. Jag har rökt gräs en gång och kände ingenting. Kan bero på att jag var full som en kastrull och kommer nog aldrig göra om det. Eller snarare jag kommer aldrig göra det igen, jag har för dålig karaktär för sådant.

Rude boy

Läser på flashback om artisen vars namn alla vet om som är anklagad över att ha misshandlat sin fru trots att hon förnekar det. Hon påstår att det är hennes panikångestattacker hon får när hon tänker på sina ätstörningar som gjorde att hon slog sig. Jag vet inte riktigt, men jag har och har i viss mån fortfarande har ångestattackar och ätstörningar och även om man ibland vill göra sig illa så slår man sig själv nog inte med något tungt i huvudet. Lite lättare att skära sig i armleden än att leta upp det tyngsta man har hemma och kasta upp den som om det vore en fotboll och nicka. Jag köper det inte och tror helt enkelt hon vill skydda sin man. Här är en kommentar på flashback som var lite smårolig:

Det här har ju onekligen lagt sordin över Emmas 40 års kalas, han behagar komma utspökad till Octopus ur Spiderman i sin vattentäta silverdräkt vilket borde vara åtalbart i sig. endast en drogpåverkad människa kan kombinera en sådan utstyrsel ihop med Fälldins gamla glasögon och för att fullborda galenskapen en liten hatt som täcker över den begynnande gubbflinten. Kommer han finnas kvar på festfixarnas listor i framtiden tro?Impulsiv

Vi lämnade in min data förra veckan för att den dog. Den köpte vi när min andra dator dog som nu återuppstått. Vi hade en datakille här och det tog honom 5 minuter och sen levde den. Lite så vi kör här. Skulle iväg till Siba och köpa tv för några månader sedan för min hade gått sönder. Men nej det var bara sladden som hade åkt ur.


Jag är överlcklig den här är så liten och nätt men snart är min andra lagad och då hamnar dne är i Ellens ägorantar jag. Den andra bärbara är mycket större och klumpigare för jag skulle ha någon supersak så jag skulle kunna använda den för att redigera mina blivande Hollywoodrullar. I love myself, ingen självinsikt eller kritk och ingen verklgihetsuppfattning.

Tala är silver, tiga är guld

Bild från helgen med Nickie. Kanske skall sluta håna Patrick Ekwalls silvriga jacka för som ni ser har jag en alldeles egen.Det roliga när alkohol och kameran blandas med varandra är att man gör miner som man annars aldrig skulle göra . Som pussmunnen jag försöker mig på, eller poserandet med champagneflaskor som
Daphne kör med. Jag kan tänka mig att hon skulle göra det vilken tid på dygnet som helst och i vilket tillstånd i och för sig.

Thank you very much

Nu är jag sur. Går igenom kort från barndomen och jag var söt från 0 till 3 år. Sen har jag sett ut som fan....tills nu då hoho. Mamma påfund med 3cm lång lugg har förstört mitt liv. Lugg, lugg, lugg och ibland även pottfrilla. Inte konstigt att jag inte fick några "får jag chans på dig"-kort. Och hon säger alltid nej ditt hår skiftar inte grönt när man färgat håret från blont till brunt eller nej det hår se blont ut och inte gult. Men nu är mitt hår fint, hoppas jag.Det var någon som sa att du måste nog köpa möbler det är ganska kul för det har gått ett år och allt jag fått upp på väggen är en spegel och en hylla.

Etik och moral

Jag vet inte vad som hänt med min mamma. Hon städar och har sig. Det enda bra med det är att vi hittat ett par örhängen jag inte sett sedan vi borde på Värslevägen för 2 1/2 år sedan. Vi hittade Stora Etikettboken som jag fick i studentpersent av någon. Vet inte av vem i med att jag slet upp alla mina presenter på rummet men vem ger sådant? Mamma frågade om vi skulle slänga den men jag tycker att vi lägger den i Ellens rum, hon behöver den.

Jailbreak

Fängelsedokumentär på Kanal5 nu. Bra skit, älskar att se hur de jäser bröd och juice för att få fram alkohol, gör knivar av tandborstar och se gängen bråka med varandra. Det är det närmsta jag kommer Kvinnofängelset och det duger bra det.


Fashion

Ellen tyckte det var världens bästa idé att vi skulle sitta ute igår för det var varmt vid fyra då hon satte upp partytältet. Det var svinkallt ute men det blev konstigt nog inte kallare och kallare destu senare det blev utan varmare. Thank God för alkohol, det gör en inte bara snyggare i andras ögon (då de är plakat) utan gör att man slipper frysa ihjäl. Var uppe och letade i pappas gaderob efter någon tröja att ha på mig men hittade den här. Vad är det?


Succé

Jag var hos pappa igår  på Ellens kräftskiva och behövde inte alls komma vid elva utan en halvtimme innan folket anlände. Det kan ha att göra med att jag hade kläder mig men what the fuck. Jag tror till och med att jag gjorde succé igår eller i alla fall inte var så hemsk som Ellen befara att jag skulle vara. Hjälpte till lite, hällde upp dricka och sjöng med i låtarna. S-U-C-C-É med andra ord. Fick höra om tjejernas kk och jag börjar tro att jag är halvpryd. Jag har aldrig haft en kk i mitt liv och känner inget behov att ha det heller.

Åkte in till stan för att träffa underbara Nickie och så gick vi på underbara Thina. Idag har jag dess värre inte gjort succé men det är en annan historia som jag berättar om ett år när det längre inte är pinsamt och ingen kan bli sur på mig. Nu väntar jag på kinamat och sen skall jag inte göra mycket. Pappa kom hem idag och hade dammsugit NY på McCain-tshirtar. De fanns ingenstans precis som Alex sa när han var i NY och alla blev sura när pappa fråga om dom.

Check

När jag jobbar med Göteborgs glammigaste jobb som flyersutdelare så känner jag mig som Elaine i Seinfeld.

Yeah, and when I see freaks in the street, I never ever stare at them, and yet I'm careful not to look away, see, because I want to make the freaks feel comfortable.

Jag delar nämligen ut flyers till alla:
slöja - check
fyllegubbar - check
gubbe som letade burkar att panta - check
tjocka - check
Downs Syndrom - check

Frågade Ellen när jag skall komma ikväll. Kom vid elva svarar hon. Vid elva, kommer alla andra så sent? Nej och det är just därför du skall komma då. BUUUUU BUUUUU!!!

Va fan!

Va fan! Nu tar vi dom, nemas problemas vi är juh trots allt änglarna från GÖTEBORG.

De går la anDet här är min farmor. Hon heter Ulla precis som min moster och är 82 (83? gammal i alla fall). När jag och Ellen var där för något år sedan så sa hon till mig att snurra runt ett varv. Sagt och gjort och sedan kollade både jag och Ellen på henne och undrade vad var meningen med detta. Då kollade hon på min bara ben (jag hade klänning, tänk inte ens tanken) och sa helt acceptabla. Öhhhh....  Jag har försökt att se det som en komplimang men jag vet d fan om det var det.

Jag har fått massa nya (engångs?)läsare och jag precis vem jag
har att tacka (veckans tjusigt, host host)) det för och det gör jag ödmjukast. Vill ni inte säga hej? Någon måste säga hej annars förstår ni väl hur dum jag kommer att framstå. Som ungen som inte blev uppbjuden till tryckarna på mellanstadiediscona men när pappa och mamma frågade hade man visst dansat. Vi pratar om mig nu alltså, men Johan frågade ibland för han frågade alla för han hade ett hjärta av guld. Skriv en kommentar annars så får jag fejka kommentarer som BlondinBella gör när hon har frågestund. Ditt hår ÄÄÄRRRR SÅÅÅÅ VACKERT, hur gör du.

Alkemisten

Jag vill inte påstå att jag skulle droppa Paulo Coelho bland mina favoriteförfattare som för övrigt Rami Shaaban gjorde i en intervju. Då gick han från snygg och snygg till patetisk. Men att frenetiskt läsa Ebbas bokklubb för att hitta boktips för en meddelmåttigt intellektuell människa är som att....är som att....äh jag ger upp. Älskar ni inte alla tanter som är med i bokklubbar för att få den fula väskan eller billiga smycket som ingår. Mamma har den fula väskan och något sketbok som skall lära en tänka positivt.

Rock n'roll

Nu är mamma hemma. Hon meddela att man kunde spotta Rolle vid sex så han håller ställningarna när jag är hemma. Här händer det inte mycket, ingen rock n'roll (fan vad jag skall dricka champagne imorgon om man blir Jugge-rock n'roll av det, dock aldrig ta droger som Jeff Conaway nog har gjort. Här är han på Celebrity Rehab. Det som tyvärr inte är med är att efter han snackat säger Chyna Doll "i think you have to recap och så lägger hon av värsta garvet, haha) här inte. Ringde mamma vid sex och hörde knappt vad hon sa. Hon var inte plakat utan det var så mycket ljud omkring så hon skrev ett sms att hon skulle ta ETT glas till och sen åka hem. Klockan hann bli åtta och ingen mamma var i närheten och tro mig det tar inte två timmar för min mamma att dricka ett glas vin. Mamma får vara ute hur länge och ofta som helst men inte när hon säger att hon skall komma vid sju och ha med sig pizza hem. Jag höll på att svälta ihjäl men nu är det okej.

Någon?

Jag tror hon är i Polen och tar ut sina fotbollssillisar mot lite mindre. Någon som sätter emot?När jag tänker efter kan hon eventuellt vara där för att förstora dom. Hon är i alla fall inte i Paris, London eller Milano.

R.I.P

Mina skor gick sönder idag. Dragkedjan satt fast och jag drog som fan och sen dog skorna. Gör egentligen ingenting i med att de var rätt fula i ärlighetens namn och jag redan sett ut ett par nya skor. Gick iväg och köpte dom och kom hem och stirrade på Beckas skor som är snarlika med mycket snyggare. Vi köper ofta rätt lika skor, bara att mina är alltid fulare och hon har större storlek.

Förra sommaren brukade jag låna ett par skor som satt perfekt med två-tre raggsockar i. Ringde i alla fall till Bianco och la undan skorna för att på 12 minuter hinner man ingenstans. Skall hämta upp dom imorgon klockan tio då jobbet börjar men får väl jobba över lite. Nu är jag på jakt.efter snygga höstpartajskor nu när det börjar bli kallt. När jag och syster var på Zara så stirrade skorna på mig igen men Ellen sa att det så lite billiga ut och man endast kan ha dom med stuprörsjeans eller ett par av
dessa (mer smickrande får man leta efter), why not. Det är vad jag tycker om med Ellen hon är så himla fashion. Så frukantsvärt inne.

Top 3

Top 3  i besvikelser:

1. första gången jag skulle äta hambrugare hemma och mamma inte hade köpt bröd till hamburgarna. Jag var väl 5 år men kommer ihåg det som om det var igår. Det var en hemsk dag.

2. 2003, mamma och pappa har skiljt sig. Det är jul och mamma hade köpt ett Lancomeläppglans som morgongåva vilket var något pappa inte visste om. När han fick reda på att mamma hade gjort det åkte han ner till ÖB för att kompensera och bräcka henne. Han lyckades inte, han slog in överstrycknigspennor och tygtofsar.

3. 2000 vet inte om dvdspelaren riktigt hade slagit igenom då. I alla fall inte i vårt hushåll och detta inträffa julen med. Jag, Ellen och Becka skulle öppna en varsin present samtidigt för de hade köpt likadana. Det brukar innebära en varsin tv, mobiltelefon eller så. Vi öppna paket och våra hakor träffade marken. Det var ett videoband, ett sådant man kan spela in på. Pappa drog mig åt sidan och sa "Anna, du vet väl att man kan spela in saker på banden om och om och om igen". Som om jag skulle dö lycklig om jag dog då.

Bästa:

1. jag tog sjöstjärnan och fick välja vilken glass jag ville. Jag var 7 år och valde åtta kulor. Alex fick baddaren när han gick i lågstadiet...hahaha.

2. när jag fick mina rullskridskor. Jag var såååå lycklig men kunde inte åka på dom. Första gången ställde jag mig i Sisjöbacken (som egentligen inte är någon backe) och åkte ner. Jag visste inte hur man bromsa och fortsatte att åka tills jag trillade och slog upp knäna.

3. VM94 när jag och pappa lämnade mamma och skitungarna hemma och var ute i Visby och slog runt. Nej men han drack öl och åt ölkorv och jag drack läsk och åt glass. Det, fotbollen och pappas sällskap var en underbar trio.


Mest tappade ögonblicket:

Nyår 2002. Alla skulle ha med sig egen dricka. Jag kom med Fanta.


Ellen

Jag är sjukt trött. Gått runt med syster och inhandlat saker till kräftskivan. Fick stanna åtta gånger på vägen från Nordstan till hållplatsen för att andas och nu har jag ont i mina stackars armar. Skall upp till pappa nu och hjälpa Ellen att bära upp saker för mamma skulle gå och ta ett glas vin med Nina. Hon kommer antagligen komma hem sex imorgon för förra gången hon var hos Nina för att äta lunch kom hon hem nio. Anna was not happy, jag var hungrig.

Ellen skall ha 24 tjejer där imorgon. 24 tjejer som antagligen kommer skratta sig fördärvade om någon gör något crazy som att använder kräftskivehatten som näbb eller något. CRAZY, liksom. Den där Bella är gaaaaalen. Typiskt crazy, hoppa i poolen med kläderna på. Cohen och Ellen:


Skolka?

Skolan idag var intressant. Var på Världsmuséets utställning, Drömmens syster, som ligger vägg i vägg med våran föreläsningssal. Man blir helt yr i huvudet över att sitta där och tänka på helgens äventyr, alkohol och snygga skor medan man pratar om en indianstam i Ecuador och hur västvärldens marknadsekonomi håller på att inte bara skövla ner skogen de lever i utan även de få kvarlevande indianerna. Yta, djup, yta, djup och så slår man bort djupet likt man zappar över till någon annan reklam när Rädda Barnen visas på tv för man får dåligt samvete. Sedan orkar man inte ta sig an världsproblemen på ens axlar för vad kan man göra åt det....ingenting. Vi har en indier i sina bösta år, 65+, som alltid ställer frågor jag tror inte någon förstår vad han säger. Jag hör bara curry curry curry.

Skulle träffa Ellen efter skolan eller jag skall det fortfarande men hon skicka hem mig emellan för hon var tvungen att gå på en lektion till. Hört talas om skolka?

Ni ser juh

Ni ser juh att det är fint. Hippt och fint.


Papsen

GRATTIS på födelsedagen pappa. Grattis grattis grattis. Älskar dig och älskar dig mera om du kommer hem med sakerna jag beställt från NY.

YMCA

Åkte till Ullared idag. Inga bussar gick så jag charma med mig mamma dit. Hon har sagt att hon aldrig tänker sätta sin fot där men hon kunde inte säga nej till mig och mina hundögon (snarare jag dödar dig om du inte hänger med blicken). Köpte ett halvt kilo till henne till som tack och i med att jag hatar kantareller och höra hur de fräser i köket så tycker jag att jag var snäll. Köpt med mig massa krsfs och lite bra saker. Är nöjdast över min fjäderindiangrej man har runt huvudet. Den kommer användas flitigt....hemma. Har alltid velat ha en sådan sedan jag såg videon till YMCA (alla dansa dansen till låten på mellanstadiediscona och jag försökte jag med. Kan fortfarande inte den) när man var typ 5 år. Men nu har jag en och kan leka indian hemma.

Ullared

Just det ja. Imorgon skall jag till Ullared. Jag älskar Ullared som den white trashbrud jag är. Mamma HATAR Ullared, pappa älskar det. Mamma köper saker som är snygga framför användning som dom där citruspressarna från Alessi och pappa gör tvärtom han köper billigt framför hur bra dom fungerar. Billigt är bra.

Jag skall till med Daniel trodde jag. Nu skyller han på att han är förkyld men jag sa till honom att visst du behöver inte hänga med. Men säg inte att du är sjuk utan säg att du hatar det. Så hänger inte han och bilen med så står jag vid Avenyn 06:45 och tar direktbussen till Ullared med Ulla-Stina, Gerd och andra tanter. På rikigt, jag skall dit.

Nu är det fotboll. Att åka från Ungern till regniga Stockholm för att se en VMkvatmatch det är kärlek det.

SellOut

Steffe vill se mer hud. Det är därför ni läser. Jag som trodde det var för mina texter som både kan kamma hem Nobelpriset (i ekonomi kanske?) och Pulitzer Prize. Numera tror jag inte att Steffe är ett smeknamn för Stephanie utan Staffan. Steffe eller Stefan jag hatar att ses som ett objekt. Vet du hur jobbigt det är att alla jämt säger hur snygg, söt och vacker man är och aldrig tar en på allvar. Hahaha.....jag skämtar of course.

Varit på bokturné idag. Inte åkt runt och signerat några utan lämnat tillbaka böcker. Trodde att jag skulle ha mamma med mig och BILEN då men nej det blev ensam och spårvagn. Tog mig två timmar tat åka runt till Biomedicinska, Bok och Tidningsbiblioteket och därefter Centralbiblioteket. Det regna med. Ringde mamma
Mamma jag är på Acessakuten
Psykakuten?
Nej Axcessakuten.  Min arm gick ur led när jag bar alla böckerna
Ojdå det var inte bra


Men sen sa jag som det var, jag sitter på vagnen och är skitsur på dig.

Sedan tog jag mig in till stan och letade efter likadana skor som min syster har men hittade bara några liknande som dessutom var för stora. Gick på Zaraskorna igen som är stövlar med skyhög klack. Kändes som man var med mamma när jag såg dom igår. Daniel sa saker som kan du verkligen gå i dom skorna, när hade du tänkt ha dom, ser lite horigt ut och är det skinn. Jag köpte dom inte för det såg billigt ut med fejkskinn men jag hittade sex par örhängen i alla fall, diskreta som alltid.

Fan vad jag säljer ut mig, jag är en sellout.Mamma lämna in min dator idag som har dött. Den dog visst p.g.a kortslutning eller att något brann upp i den. Fläkten hade gått sönder vilket jag har tänkt på ett tag då min dator har blivit så varm att jag fått brännmärken på mina ben och ibland gjort värsta ställningar med fjärrkontroller, kamar och böcker så den datorn skall stå som ett litet kaffebord och inte på sängen. Men nu är den död men skall kollas på. Ge mig en ny dator nu tack för fan. Tack!

Excuse me moiPå vägen hem från stan säger Daniel:
- Jag tror jag kommer lyckas i livet. Bli VD och sådant. För Amex i Norden.
- Och då kommer jag bli nästa Britney Spears.
- Men Anna man måste ha lite verklighetsförankring.

Min mun var nog öppen i fem minuter. Visste inte vad skulle säga. Daniel......VD.......Amex......verklighetsförankring. Något är fel, väldigt fel.

Mogna män gör saker tillsammansTycker det är lite sött med dessa fotbollsspelare som i alla fall åldersmässigt är män. Nu när det är VMkvalmatcher så får de umgås lite....tillsammans.  De blir tillsagda precis vad de skall göra och vara, på deras fria tid går de ut tillsammans för visa upp sig, går och fikar på de mest diskreta ställen (som ExpressoHouse i NK i Göteborg när de är här)...tillsammans i flock och sedan är det samling igen. Ge dom mer fria tyglar som att släppa dom fria på en flygplats klarar juh inte pojkarna ta sig till rätt plan. Jag älskar vårt landslag men vi kommer aldrig vinna något för Lagerbäck avgår, jag är helt hundra på det. Svennis for president!

Ett lite hoppigt inlägg om fotboll jag egentligen inte har sådan koll på. Inlägget andas Patrick Ekwall.

Tillfreds

Nu känner jag mig väldigt tillfreds. Det regnar ute, börjar bli mörkare ute och allt är skandal. Jag tycker om när allt är skandal, mitt liv är skandal, jag ser ut som skandal och mest av allt älskar jag att jag kan skratta åt alla skandaler. Nu skall jag ringa my brother from another brother. Hahahah älskar det, så skandalöst ghetto. 

Kommer ni ihåg killen som blev skjuten i Göteborg för några månader sedan? Nu händer det i och för sig varje dag här för tillfället men detta inträffa vid Marklandsgatan. Amela gick förbi stället där han blev skjuten där det nu finns massa ljus och brev. På en lapp stod det jag älskar dig, from a brother from another mother. Ha lite respekt för de döda sa Amela då. Hahah så rätt. Typ dagen efter det inträffa åkte vi runt med limousine där för hämta upp någon. Har inte berättat om den händelsen för jag fortfarande skäms. Limousine känns väldigt anno 2003 och Honey och inte jättemycket 2008 om man inte är B-glamourmodell.

Love him

Jag är ledsen Daniel men maten var verkligen inge god. Jag tvingade mig till hans skola och därefter tvinga jag honom att äta kinatmat som han dessutom betala och det var nog inte riktigt en kulinarisk upplevelse. Jag tror jag mår lite illa till och med eller så är jag bara äcklad. Flottigkinamat är inte flott. Försökte mig på ordvitsa men det gick inget vidare.

Hittade ett par fina stövlar på Zara, väldigt fina så nu tänker jag på om de skall bli mina. Annars gjorde vi inte så mycket,  Daniel blev sur för att jag kollade runt för mycket och gick därifrån. Hittade honom i bilen och han sa att han var en sekund från att ha kört därifrån...haha....got a love him.

Alex brukar klaga på att jag kommenterar personer och personers kläder, gångstil, whatever när de står precis bredvid mig. Dessutom gör jag det högt och inte viskar som jag anser att jag gör. Jag tycker inte det alls men jag är medveten om att jag stirrar på människor när man skall kolla lite fint och fort på någon. Det gör vi Braun:are, vi stirrar och tror vi är diskreta. Men snacka högt när personerna man pratar om står bredvid håller jag inte riktigt med om. Det gör däremot Daniel. Va fan det är inte OS skrek Daniel till en kille i rullstol som höll på köra på oss men han hade inte riktigt rätt. Det är visst OS nu, väldigt passande då det är Paralympics, men de håller till i Peking och inte i Nordstan.

Kursivt

Jag hatar människor som skriver inlägg med kursuv text. Det kursiva finns till för andra saker än hotta till inläggen. Känns väldigt gymnsieaktigt då man trodde att arbeterna blev snyggare om det skrevs i partykursivt. Vad fan håller ni på med? Ni går i gymnasiet sa dom och så ändrade man sig. Men här på bloggen finns det kursivtjejer i lite olika åldersgrupper. Vissa som inte gått ut gymnasiet än och andra som inte gick i gymnasiet alls.

Play me a song

Jag läste i Simonssons blogg att hon var en texttjej när det kommer till låtar. Jag är tvärtmemot och lyssnar mer än gärna på instrumentalmusik, gärna med  en stråkkvartett inkluderad. Så många kan skriva men så få kan förmedla det genom instrument. Jag prövade på en gång och  spelade blockflöjt med hälften av klassen i ett år. Det gick halvdant, inte succé på direkten men jag tänkte fortsättat spela i mellanstadiet. Jag vet, jag vet, men det krocka med engelskalektionen så jag och min kompis beslöt sig att gå på dom istället. Tur det, inte för att min engelska är mycket att hänga i granen men tänk er och jag fprtfarande skulle ha spelar blockflöjt. Tänkt att ta med den på förfesterna istället för dra fram gurran. Fast det finns inget jag hatar än när någon tar fram en gitarr på förfesten. Spelade i alla fall två jular hemma när tomten kom. Det blev de vanliga låtarna och när jag spelade den tredje jullåten på min blockflöjt blev tomten alldeles tårögd. HAN VILLE JUH FAN HEM TILL SINA FAMILJER OCH ÄTA OCH SUPA OCH INTE LYSSNA PÅ MIG. Så tolka inte jag det då dock så jag spela en till.

Top notch

Hög klass på Kristallgalan i år igen. Jag borde på allvar bli tvrecensent. White trashtvrecensent med en touch av finkultur. Jag älskar att se dokusåpor och ibland försöker jag vara lite kulturell så jag är väl som varje svensk. Bara att de numera ratar fylla, sex och bråk i ett Big Brotherhus och hellre ser på avdankade kändisar som dansar. Jag förståååår ingenting, det går utför. Apropå white trash så kommer aldrig Sanna Bråding kunna göra comeback. Inte för hon har knarkat och åkte fast utan för hennes blogg visar hennes true colours....vitt slödder. Inte för att man trodde hon var en class act men hon våldtar juh svenska språket som alltid är väldigt eyyyy len.

Såg ni Özz Nûjens lilla "rösta på mig video" på Kristallgalan. HAHAHA....HAAAA. Nu skall jag inte göra något crazy eller roligt..... Jag tror honom. STOR CHANS!

EnEn sak till. Skulle köpa Plaza idag enbart för dvdfilmen. Vissa köper tidningar för att se på bilderna, andra för filmerna och några få för textens skull som för att bara ta en..... Natacha Peyre. Det jag skulle säga är att på framsidan till någon tidning var det en bild på fröken med rubriken "självförtroendet sitter inte i brösten". Jag blir faktiskt sur på henne, okej hon är inte världens brightaste människa men någon slags självinsikt måste hon ha. Hennes självförtroende sitter i brösten. Först körde hon på Pamelalooken och var hur nöjd som helst, sedan förminskade hon brösten och är hur nöjd som helst.

Good fortune

Jag är så djävla trött på när man går på gamla klasskamrater som skall hävda att de blivit något sedan gymnasiet. Det har ni inte. Men jag är ganska duktig på att ljuga med ibland men det bara för ni driver mig till det. En vanlig dag utan alkohol så säger jag att jag läser religion och politik, ja jag har läst jättelänge, inga direkta planer....mmm jag får väl sälja Faktum. På fyllan går det inte riktigt likadant till. Jag gick på en kompis som läser till läkare. Okej det är väl "något" men han gör det i utlandet och han är inte där för att insupa kulturen men gärna supa gärna ner sig billligt. Konversationen såg ungefär ut såhär (kommer inte ihåg varendra ord som sas det Alex och Katrin är experter på. Kan memorera konversationer som blir meterlånga när de skriver ner dom). I alla fall:

Jag är fortfarande i Ungern. Pluggar till läkare du vet. Och du?
Läser religion fortfarande.
Aha blir man präst då (HATAR HATAR DEN FRÅGAN.....NEJ!!!)?
Hahaha nej nej jag skall inte bli präst.
Utan?
Jag vet inte riktigt än.
Men du har läst jättelänge? Har du inga planer?
Nej.
Inga?`
NEJ JAG DOKTORERAR JUH NU SÅ VI FÅR SE SEN.
Doktorerar...oh shit.

Roxanne

Jag vantrivs i mitt rum när det är stökigt vilket är rätt jobbigt då jag är rätt lat och duktig på att stöka till. Städade i alla fall idag och nu vantrivs jag för jag inte kan äta i sängen för att jag är rätt duktig på att stöka till.

Idag har jag inte gjort mycket. Tagit mig in till stan för att gå på föreläsning men ångrade mig när jag väl var inne och gick upp och ner på Avenyn som är
prostituerad innan jag bestämde mig att köpa citronsorbet och ta mig hem. Varenda gång jag ber mamma köpa sorbet kommer hon hem med mango, nästa gång hallon, gången därpå mango och jag som skriker CITRONSORBET innan hon går. Men hon hinner glömma av säger hon. Det är inte sant utan jag vet att hon tycker om hallon och mango mer.

Dagens roligaste var att få höra lite indiskengelska på vagnen hem. Jag blir alltid full av skratt när jag hör det, osexigaste ever. Slår till och med norrländska.

Gud

Var vaken för att se Britney uppträda. det gjorde hon inte. Fick däremot se Rihanna uppträda för 145 gången i rad. Britney tacka Gud, PussyCatDolls tackade Gud och då var det dags att sova. 

Helvete

Min dator har dött. Min fittdator är död och är i helvetet vilket kommer bli min slutdestination. Är så djävla sur och nu sitter jag med systrarnas dator som är cp med.

Hittade dom hör bilderna på den här datan. Undrar varför jag sparat dom här sketna webcsambilderna men jag tyckte väl jag var snygg på dom...haha.Brunrött och skomakartummeTuschpennesvart...grät mig till sömns på nätterna och gjorde sedan om det två gånger till. Aldrig svart hår igen på mig.Åh kepan. Är inget stort fan av Rolling Stones utan tyckte mest logan var snygg. Känns väldigt modebloggigt.

Got it

She still got it.

Har du sett något oförklarigt, typ tomtar, vättar eller spöken?
Ja, Carola utan smink.

Jacob idag skall jag vara uppe lääänge. MTVawards börjar två och jag vill ha sällskap tills dess. Okej? Bra.

Knock knock

Chatfunktionen på facebook är det hemskaste som uppfunnits. Berätta något roligt skrev en partybekant nu. Det får bli ett knock knockskämt.

Softish

Blivit vän med Roland på facebook nu när jag aktiverat mitt konto igen. Fick ett mail av Rolle där det stod Hej börjar plugga till konditor i morgon !tänkte höra vilken helg du har tid att gå ut ? stor kram Roland ! Så har någon mer lite tid över någon helg så drar vi ihop ett gäng. Kollade igenom lite bilder och dog lite när jag såg den här bilden i albumet födelsedagsfest (PÅ HELT SANT):Och här har vi en bild rån albumet party (PÅ HELT SANT IGEN):Någon tyckte han var lite lik
Gordon Ramsey. Ni vet den arga superkocken som har resturanger runt om i världen. Hmmm Gordon Ramsay, inte helt olika :-) är svaret från Rolle.The one and only...Rolle. Softish

VärldensVärldens bästa låt och serie i ett. Älskar en av kommentarerna till videon, Tears go down my face when i watch this.

Fabulous

Förutom att mina syskon kan vara världens största bitchar kan de vara bra att ha ibland. Becka var jättesnäll igår och Ellen var jättesnäll igår. Var först med Becka och hennes bästakompis Olivia som även är min bästakompis. Det är lite så jag jobbar, svarar i telefon när de ringer och är hysteriskt rolig och säger Becka de vill inte prata med dig utan mig eller säger hej bästis. Och när de sover över lägger jag mig i Beckas säng och vägrar att gå. Så först var jag med dom och drack vattenöl på The Queen som du Julia har sagt är bra. BUUUUUU BUUUUUU, liar.

Därefter träffa jag Ellenpellen och var på Orgia och gick på några kompisar (typ 500, så poppis är jag) och var på Push ett tag och därefter Orgia igen. Kvällens höjdpunkt var när jag köpte glass på 7Eleven och lämnade både glassen och mina nycklar efter jag betalt och var tvungen att åka dit igen efter jag märkte det när jag kom hem. 99% skull för glassen och 1% för nycklarnas skull.

Idag blir det MTVawards som börjar 02:00, Sätter en hundring på att Britney uppträder.

Jag tror inte...

Jag tror inte ni förstår hur mycket jag saknar Alex. Jag saknar honom så mycket så det gör ont. Nu kommer väl häften (2 st..haha) hata mig men den vänskapen vi har, har inte alla. På helt sant. Han älskar mig och jag älskar honom hur mycket som helst. Jag är hans bästaste kompis (och Christina of coe) och han är min. Jag hatar London för att London har tagit honom ifrån mig men jag vet att han kommer vli en stjärna tack vare staden. Eller han är en stjärna likt Nalle Knutsson. Det sägs att man egentligen bara sig själv och det är ganska sant. Jag har bara mig själv, mamma och Alex att lita på i alla lägen. Det är inte fy skam men ibland kan man ändå känna sig ensammast på jorden, som nu.

Nu skall jag ut en sväng. Tro fan att jag är värd det, värd det mest av alla på jorden.


Aja...Aja, jag försökte i alla fall. Cheeeese.


Stabil, stabilare, stabilast

Stabil, stabilare, stabilast. Jag är stabil för tillfället.

Dagens fråga

Jag var så djävla ledsen, sur, arg och kände mig sviken igår kväll. Så jag sa till mamma på med skorna vi skall upp till Sisjön och så gick jag och knacka dörr och skällde ut människor jag var arga på. Första stopp Daniel, sedan Ellen och pappa. Jag var så arg att jag skaka och grät så mycket att jag knappt fick fram vad jag skulle säga. Jag vet inte om jag överreagera för jag känner mig betydligt lugnare idag. Vet inte om allt som hände igår fick mig att bli känslosam och fick upp allt jag förträngt länge. Nu kommer jag till problemet skall jag be om ursäkt. Inte till Ellen och pappa, dom förtjänar det, men till Daniel.

Fan vad
Virtanen var dålig igår. Var han full, speedad eller väldigt nervös. Sedan hatar jag hur han försöker vara kulturpretto och att det skall överväga hans fula yttre. Han är juh faktiskt fruktansvärt ful, ett ansikte endast en mamma kan älska. Där har vi det där med trevligastlistan på facebook igen.

Hello forehead

Det finns en tjej som gick i min klass någongång under min livstid. Mer så specifik än så kan man inte vara. Henns panna är halva hennes ansikte och hennes ansikte är lika stort som hennes lilla, korta kropp. Typ. Jag har ett kort på henne som jag ser på ibland och så säger jag hello forehead och skrattar. Där ser ni, kommer aldrig bli världens trevligaste på någon facebooklista.

Men sen har jag aldrig påstått att jag är speciellt trevlig. Eller det kanske jag har, ibland känner jag mig som världens trevligaste. Jag ler åt småbarn och sådant dock. Och en sak jag alltid gör vilket jag tycker är kul är att gå fram till varenda bloggerska som är småkänd och säga jag tycker verkligen om din blogg och ser hur de reagerar. Hon
Sofie and the City var trevlig men hon trodde väl på mig. Men den är väl småtrevlig. Hon är snygg, smal och alltid brun.

Sen hatar jag alla som påstår att de alltid har så mycket skinn på näsan, aldrig håller tyst om vad de tycker, aldrig snackar skit för de är inte sådana....de tycker liksom om att hänga med killar mest och de gör inte sådant. Dödens död åt er. Jag känner inte en enda människa som inte aldrig snackat skit i sitt liv och då käner jag några jag älskar.

Men Spännis då...

Spännis kan vi inte gå på en sån här temafest tillsammans innan du lämnar Göteborg och mig för London. Vad fan är och gör du förresten?Älskade älsk.

Okej...lite bitter

Bitterfittan här. På facebook så kan man ge en röst till vem av ens vänner som är smartast, roligast, sötast, trevligast osv och så får dom som fått mest röster får synas lite fint. Vissa är med på allt och då blir jag sur. Varför finns det sådana människor som skall vara allt. Jag köper det dessutom inte. Det går inte att vara världens bästa underbaraste i alla avseende, nej för fan.


Mörbultad

Jag känner mig mörbultad. Jag vill bara hitta på något kul och gömma verkligheten under en matta.

Sitter även och funderar över andra saker. Som hur en hemvändare som sparkar lite fotboll kan ändras radikalt efter lite uppmärksamhet från söta tjejer som inte fanns i utlandet. Ibland tror jag fotbollsspelare är de mest osäkra människor som finns. Lite uppmärksamhet där, lite uppmärksamhet här och så blir de oövervinnliga. I alla fall  i några år till tills deras bäst föredatum gått ut och tjejerna hoppar på en fotbollsspelare som är 10 år yngre. Egentligen är det ganska tragiskt att de sällan kan vet om varför tjejerna tycker om dom, för fotbollen skull eller för fotbollen. Men bryr de sig i stundens hetta, ich don't think so.

Tur att jag är så djävla annorlunda, för det är jag, ibland. Jag var det, jag tyckte om honom och bara honom.

Ibland när ord inte räcker till

Jag vet inte vad som skall skrivas och vad som skall lämnas utanför. Begravningen igår var väldigt vacker och precis som min kusin skulle velat ha det. Jag tror inte det var någon i kyrkan som inte grät. Det som är värre än att själv gråta är att se alla andra gråta och vara ledsna. Hennes fastrar och farbröder, kusiner, syskon, mamma, styvpappa, barn och man. Hennes vänner, arbetskamrater och människor hon känt hela livet.

Det var hemskt och vackert.

HoppDaniel försöker lura iväg mig på någon mingeltjohejsan för hans klass ikväll. För det första så vill jag inte så jag har försökt med att min mamma inte vill att jag skall gå men då svara han bara sen när började du lyssna på henne. Sant sant. Men jag vill inte mingla, jag är ingen minglare för jag klarar inte av speciellt många människor. I alla fall inte idag när jag känner mig panikångestdelightig. Hade jag haft lite mer ork och lite mindre mediciner i mig som gör mig likgiltig för att det inte skall gå upp och ner så mycket hade jag antagligen gråtit nu. Kan nog låta konstigt att man orkar och vill skriva sådana här saker men sådant här är dumt att dölja. Det finns hur många som helst som skriver om sina liknande upplevelser, många anonyma, många inte, så det kan lika jag väl göra. Sedan finns det väl fler saker jag är mer mån om att dölja. Man döljer saker tills man kommit över dom. Men jag tycker inte något vidare synd om mig utan det är mer hopp och så konstaterar man fakta.

Jag tror även att hela min kropp är i uppror inför fredagen. Skall bli jobbigt att se så många ledsna människor, ledsna släktingar, som sörjer min kusin som inte dog en naturlig död.

Pigg

När jag är trött så sover jag. Kanske låter som en självklarhet men jag menar att då lägger jag mig för kvällen. Idag somna jag vid halv fyra och nu är jag pigg och vaken.

Sista dagen jag jobba med Adam idag och så sa han en sak som gjorde att jag inte längre tycker om honom. Jag var inte crazzzzy i honom innan men han var okej. Du pratar Frölundagöterborgska. VAAAAA, DET GÖR JAG INTE ALLS! Det gör jag inte, jag lovar. Jag har bott här i två år, kanske två år för länge, men jag pratar Sisjögöteborgska alltså en göteborgska som inte utmärker sig. Inte frölundagöteborgska, Hisingsgöteborgska, Feskarebrödernagöteborgska eller jag har varit i Pars i en vecka så nu bryter jag på franska göteborgska. Men han bor i Partille tror jag och har tillbringat ett år i Karlstad så det är mer synd om honom än mig.

Hittat en pojkvän till mig,
sicken kille. Kärlek...


Sjukt tröttSjukt trött. Nu skall håret upp i en knut och de gröna byxorna på och sen är jag redo.

Ikväll skall jag bara titta på TV, äta chips och ta en sömntablett. Bästa kvällen på länge.

I'm on fire

Nu är skittentan äntligen inskickad. Jag vet inte i hur många dagar jag stirrat på den. Suttit vid skrivbordet hela nätterna och kollat på tv och sedan stirrat på tentan. Inte gjort något utan bläddrat lite i någon bok och sedan stirrat igen. Men nu är den inne, nu kan Sontag, Biskind, Sobchack och alla prettonördar försvinna ur mitt liv.


The Hills

Saker som sägs i The Hills varannan mennig.

Shup up
I'm so exciiiiited

Damn you

Jag håller på att fördummas. Jag vet vems fel det är, det är bloggarna....damn you Helena Floden. Egentligen är det lite synd om henne hon är hela bloggSveriges hackkyckling men så är det lite kul med. Skulle hon be mig sluta så skulle jag faktiskt göra det. Sån jag är.

Imorgon är det flyersutdelande som gäller och regnar det som det gör nu kommer det inte vara en glad Anna. Inte en glad Adam heller så vi kommer gå runt och vara arga tillsammans.

Existens

Daniel börjar ta livet av mig, han ringer mig 511 gånger om dagen och jag börjar bli vansinne slita av mitt hår. Och håret vill jag gärna ha kvar, känner mig redan som Homer Simpson thank you very much.

Min existens på denna jord skulle gått obemärkt förbi om det inte var för Nickie. Hon tar kort på mig (när vi är ute, inte så att hon säger Anna jag skulle vilja ha några nyskapande kort på en nyskapande tjej så ställ dig där) och i och för sig är det ingen garanti för att min existens inte skulle gå obemärkt förbi men nu finns det i alla fall på några kort som skulle kunnas sättas upp om jag försvann eller blev bortrövad. Som det här...


Jag vet, jag vetJag vet att alla med en dator och vet vad youtube är har antagligen sett den här videon tusen gånger om men jag kan inte hjälpa det, JAG ÄLSKAR HONOM!

En kompis mamma träffade en kille ett tag. Min kompis hatade det men det han hatade mest var att han luktade old spice. Can you blame him. Åh älskar reklamen...haha:Jacob where are you at

Och här letar jag....


efter kompisar


Duger i krig

Några (en) efterlyste mer bilder och inte bara på snygga Alex utan på högst alldaliga moi. Vad skall man göra, allt för er. Snart kommer idolbilder och autografer säljas här eller är det lite over the top kanske?

Kom precis hem från min kvällskurs. Jag skall inte berätta något om själa kursen för den var en besvikelse som allt i mitt liv men däremot skall jag för ovanlighetens klaga lite. Lärarna var superduperpositiva och käcka MEN det kändes som man var 5 igen precis som det gjorde i förmiddags. Vi är faktiskt smarta än vad vi ser ut, ni kan dra upp på tempot lite. Dessutom drog de över på tiden och då gick de från superduperpositiva och käcka till klimakteriekärringar.

Just det ja, bilden historia. Vaknade en morgon slängde på mig en trasa och tog detta kortet. Det är alltså såhär jag ser ut när jag vaknar, när jag är klarvaken. Nej det här är innan någon utgång för några månadet sedan. Jag vet inte vad man skall säga, varken snygg eller ful utan duger i krig.

Hellloooo

Nu är jag hemma. Hade helt rätt om klassen den var skandal som alltid och hälften bestod av härliga och glada pensionärer och resten av vilsna själar. Jag hittade en kille och vi skall bli BFF. 25 år, hatar religion, hatar staten, hatar allt och bor i Borås för det är billigare och pendlar därför varför varje dag. Jag tycker om honom på helt sant, en sån skön snubbe ni vet.

Vår föreläsare snackade till oss som jag gör till djur, som om de vore bebisar med bebisspråk. Hälften av klassen vr fan 40 år när du föddes så snälla snacka inte med oss som om vi vore handikappde. Och så var en tjej där som jag läst religion och skrivarkursen med. Hon brukade komma och gå precis som jag så hon la i alla fall inte märkte till att jag var där idag eller så har hon aldrig brytt sig om att registera min existens. Hon ställde sig upp för klassen och berättade om att hon hade dålig immunförsvar så blir man förkyld får man gärna stanna hemma. På religionen var det parfymallergi och på skrivkursen så tyckte hon inte om buller. Hydrokondriker och inte helt hundra med andra ord.

Därefter åt jag lunch med papsen och nu är jag hemma för sova en timme. Sedan blir det kvällskurs of course.

Även Daniel började skolan idag. Hans skola ligger vid Hvifeldska eller whitwlska som Daniel skrev i ett sms. Skolan kommer nog gå bra Daniel. Fast man slutade väl med rättstavning i mellanstadiet, lite väl tidigt kan man tycka.

Jag vet inte...Jag vet inte riktigt om det var såhär det gick till i OS.

Don't bullshit a bullshiter

Jag älskar människor som är så kryptiska i sina bloggar. Som om CIA skulle samla ihop ett göttegäng som skall tyda innehållet. Alla drar i mig från alla håll och kanter och jag har så fullt upp så jag glömmer bort mig själv. Jag är fysiskt och psykiskt slut eller varför inte ta det här inlägget som exempel.

Don't bullshit a bullshiter.

Eller människor som heter you think you know but you have no idea, mitt liv som X, livet ur min synvinkel etc. Ni skämtar va? VA VA VA?

Poor little things

Jag tycker så synd om alla stackars människor som börjar läsa sin första kurs någonsin på ett Universitet och ser framemot att träffa klasskamraterna och "hoppas de är bra" som man gjorde på gymnasiet. Jag slutade hoppas efter tre dagar på första kursen och den inställningen har varit ett vinnande koncept. Bara en massa freaks överallt med mig inkluderad of course och med 110% säkerhet imorgon med. Religion och politik.....pleeeeeease. Däremot ser jag framemot att plugga HÄR på Världskulturmuseet.