Lobsters

Det här får bli dagens skratt. Dom påminner lite om mig när jag gick i judo. Jag hatade det. var totalt omotiverad och framför allt dålig, men å andra sidan var jag det när jag gick i teater, cheerleading och allt annat. Eller jag tyckte jag bra i teater men ingen annan verkade göra det. Är fortfarande sur över att jag fick spela trashank och duva i Bröderna Lejonhjärta.

 

Väntar på att min syster skall vakna så jag kan ta hennes dator i med att min kom tillbaka från reperationen men fortfarande är helt retarded precis som dom som jobbar där. Skall sitta med en hemtent och inlämningsuppgift som jag inte hade en aning att vi hade men de skall vara inne på måndag men det är nemas problemas om det bara finns en bok jag behöver på Akademibokhandeln, annars är jag körd. Inte så att jag kan ringa Ingegerd och Jan-Olof och komma över på en fika och låna deras böcker i med att jag inte har några kompisar i klassen. Mamma tycker jag skall träffa mer människor som man i vardagen, på jobb, skola och sådant. Problemet är A. jag har inget jobb 2. det går pensionärer, en tjej som kommer från Örebro och det går bort och en strängt troende som ställer sådana dumma frågor att jag alltid flackar med blicken när han öppnar munnen.

I helgen hade jag tänkt att gå på bokmässan, plugga och det är ungefär det. Jag behöver en nykter helg både för mig, min mamma som tycker om att jag inte dricker så mycket för jag är i farozonen för att bli missbrukare och för mina studiers skull. Satt igår och försökte räkna ut vad jag har för examen och om jag räkna rätt så kan jag ta ut en magisterexamen om jag pluggar något år till. Det låter ganska flott även om människor rynkar på näsan om man säger att man pluggar något annat än till läkare eller advokat. Men tro mig teologi och religionvetenskap kommer komma tillbaka nu när samhället är postmodernt och Gud har återuppstått. Så är titeln på en bok vi var tvungna och köpa i bibelvetenskap i alla fall.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback