Ching

Här sitter jag och väntar på Alex. Ikväll skall vi i alla fall bara "va" och det kommer inte bli något change of plans här inte. Ellenpellen kom ner till oss idag och än så länge har hon varit på underbart humör och då är det underbart att ha henne här.

Viva Espana

Kom precis precis hem från SisjöBaren där jag varit med Alex och hans två arbetskollegor Helen och ett namn jag inte kan stava till. Jag och Alex skulle egentligen bara "va" och se matchen hos mig men när jag hoppa in i bilen fick jag veta att planerna hade ändrats för han lovat bort sig till Helen innan så jag hängde på. Alexs Helen är ett orginal minst sagt på alla (bra) sätt och vis. Daniel kom förbi en stund med och det är så en 24årsdag skall firas. Det gör vi om när du fyller 25,  30, 50 och 100. Alla som har "fördomar" om att Askimsbor är rika och uppsnofsiga borde ta sig en tripp dit så kommer ni få se vilka jordnära alkoholister och whitetrashs som finns här. Men inget om SisjöBar det var god mat, gott att dricka och väldigt trevlig personal.

Tro mig jag om någon suger åt mig komplimanger som en svamp men när det kommer av någon som till exempel en alkoholiserad 39åring i en riktigt ful skinnjacka så känns det inte lika mycket.


Saxat från Raaaawsings blogg

Saxat från Raaaawsings blogg:

Hon är faktiskt jättelik Rihanna ni vet hon som gjorde hitten "umberelle."

Merci

Min kära Daniel kommer som sagt från Thailand men envisas och påstår att människor tror att han är från Frankrike. Min första tanke när jag ser en thailändare är inte direkt "han måste vara fransk". Innan påstod han att folk trodde att han var från Great Britain men det är en annan historia. Inatt skickade mamma ett grattis meddelande till Daniel och fick tillbaka detta: Qui mercie bu que. Jag tror han menar merci beaucoup men är inte riktigt säker. Det är ungefär så mycket jag lärde mig under fyra år av franskalektioner. Det och je ne sais pais (jag vet inte).


ChicDet här är inte chic.

You can run, but you can't hide

Alla borde kunna hittas på eniro. Jag vill inte ringa upp till okända nummer och så visar det sig att det är min farmor som vill prata om bullar eller nåt (ja, jag skämtar). Nej men att det är någon torr människa man absolute inte vill prata med. Hade visserligen bara två okända nummer som missade samtal när jag vaknade idag (ingen bootycall här inte....buhu) och ett är fortfarande okänt. Det andra var från Alexs mamma så han har väl lånat hennes mobil och jag trodde jag var populär för en sekund.

Igår var vi ute. Att säga alla var där är typ sant, alla var på Push. Förutom Alex och Emil. Och Daniel men han är utomlands. Han fyller hela 24 år idag, det är ingen som kan tro det inte. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA DANIEL.

Jag ligger några steg för mig själv. Innan jag somnar efter blöta kvällar så raderar jag alla sms från min utkorg. Då kommer man inte vakna med någon ångest när man ser att ens värsta farhågor har besannats och att man har skickat ett sms till denna där. Nu när man vaknar har man ingen aning, lika hemskt det med.

Nu skall jag ringa Nickie.

Diva!

Anders Eklund kan (är) Sveriges mest hatade person men jag kan inte hjälpa att tycka detta är lite roligt. "Han beställde mat till rummet och betedde sig som om han bodde på hotell, berättar en källa." Snacka om att han inte förstår vad han har hamnat, this is not Four Seasons, inte ens Formel1.

Att känna

Att känna värmen av sprit i kroppen. Det är den känslan jag saknar allra mest nu så det skall jag se till att jag får känna ikväll. Jag vet inte om jag borde vara lite orolig men det är jag inte. Jag behöver bara få lite kul och kul skall jag ha.

Va med mamma och handlade mat idag. På Willys och där tänker jag inte sätta min fot igen. Dom måste skämta? Hela affären var juh ett kylrum så man fick gå runt och frysa halvt ihjäl och heja på alla med glada tuttar.

Det här tyckte jag var kul:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2775387.ab?service=galleryFlash

TransformersInget på denna bild är snyggt. Varken den första tatueringen, den nya och "förbättrade" eller killen. Fast jag kan inte låta bli att tycka den första är charmig. Tänk att man går in och säger att man vill ha en värstingtiger och får den där barnteckningen på ens arm. Jag hade skrattat sönder mig, därefter gråtit och sedan hoppat från en klippa.

Humor

Alla delar inte samma humor, den saken är säker. Jag försöker och försöker men jag ser verkligen inte det roliga i att göra sig så ful som möjligt, ta ett kort och lägga upp det. Men däremot är det roligt att hon gick till finest.se och hade hundratusentals läsare och nu landar hennes mest lästa inlägg på 15000 (fast fortfarande 14999 mer än mig,tack du som läser detta nu, du är den enda).
Och sen det där med att hon ogillar tjocka människor. Är det verkligen så smart när hennes egna syster har en tjock benstomme som det så fint heter.


Later

"I have OCD mixed with ADD. You try living with that. It's complicated" säger Justin Timberake. Haaallllllååååå, försök leva med det utan att haft sex med Britney Spears, Jessica Biel och Cameron Diaz så kan snacka sen.

Eller?Han kan inte tycka han är snygg på allvar, det går inte. Världen fungerar inte sådär, eller?????

Jag vill...

Jag vill göra något med mitt hår. Närmare sagt färga det Tori Amosrött eller Lily Allenrosa men tänker för allas skull låta bli. Man blir inte lika snygg och cool (fast jag tycker inte Lily är speciellt cool och hennes musik suger) som personen bara för att man färgar håret vilket var något jag trodde förr. Jag tänker inte ens säga vilke jag hade i åtanke när jag hade svart, mörkbrunt, ljusbrunt och rödbrunt hår. Alla de andra mindre smickrande färgerna som gul, orange och grönt var aldrig meningen.


Även jag tycker det är pinsamt

Det jag medvetet glömde skriva till inlägget "Sverige campar" är att jag campat själv en gång. Jag tyckte det var hemskt, mamma tyckte det var hemskt, Becka tyckte det var hemskt, Ellen tyckte det var hemskt, pappa älska det. Mammas krav på att hänga med var att vi skulle hyra den största husvagnen som fanns. Sagt och gjort. Grejen var bara att den var flr stor och lång för att pappa skulle kunna köra med den så den stod kvar på campingplatsen med fyra andra husbilar i en vecka. Detta inträffa i tredje klass och thank God har vi inte gjort det igen.

Nu har jag varit vaken i några timmar och har gjort allt man kan tänkas göra under morgonkvisten hemma så nu har jag kommit till andra stadiet, uttråkad. Ikväll skall jag ut och jag har hört att Sara är lika på g som moi. Härligt! Känns väldigt gymnasie när man ser framemot en utgång i en vecka men vi skall köra på stort ikväll. Om det är bra eller dåligt återkommer jag med imorgon.

Bra förhållande

Bra förhållande man hade när den här killen var the mastermind bakom "vår" låt:


Sverige campar

Älskar reklamen till "Sverige campar" när lilltjejen säger vi skall ut och campa. Det känns lite pinsamt tycker jag.

Hjärnsläpp

Idag fick jag hjärnsläpp. Smällde igen dörren och hade finget kvar i dörröppningen. Annars händer inte överdrivit mycket, passat barn idag, skall till pappa imorgon, ut på fredag och så vidare.

Träffade Zandra som jag gick i samma klass med i mellanstadiet. Hade med mig Julia och presenterade henne som min dotter. Hon gick på det halvt i en sekund tills jag berätta sanningen.

Självinsikt

Kissie, 17, vill att man skall skicka in frågar om sex så hon kan ha en sexpanel. Hade jag erbjudit denna tjänst vid 17års ålder hade ni inte fått veta mycket. Barn kommer från storken och därmed basta.

Idag har Daniel varit en snäll kompis, bjöd mig på mat och visade mig världen. Eller världen och världen, men jag lämnade lägenheten och det räckte gott och väl. Daniel är inte världens smartaste men världens roligaste. Dessutom vet han om detta och just därför så kan man fortfarande respektera honom. Däremot människor som är ointelligenta men tror något annat och säger helt absurda saker går inte att respektera. Vi pratade om våra kompisar som är kusiner:

- Ja, Annas mamma och Viktors pappa är syskon.
- VAAAA?
- Ja hur trodde du dom blev kusiner? Det är inget man bara blir sådär.
- Men du vet mig, jag orkar aldrig hålla reda på sådana saker.
- Din pappas systerbarn är dina kusiner.
- Nej, eller....hmmm....jo, det stämmer juh.

En vinnande kombination

Vad skulle man göra utan kombinationen pantade brudar och bloggar? Hittat en ny favorite, http://annacarinw.blogg.se/, och hon är ingenannan än RobinsonRobbans ex. Även om jag anser att hon inte är det vassaste kniven i lådan så verkar hon inte hålla med. Hon är smart, hon fick nämligen MVG i filosofi i skolan:

"Jag är en väldigt filosofisk människa. Jo, det är säkert. Jag hade dessutom MVG i filosofi i skolan.
Funderar otroligt mycket kring existensiella frågor. Vad händer när man dör? Vart slutar universum? Med mera.
Universum är jobbigt att tänka på tycker jag."


Hon, Linda Ekholm och några andra tjejer jobbade på KISSefterfesten och skulle "se snygga ut" (citat från henne, ej från mig) och hon skriver om två pinsamma tjejer vilket inte är allt för svårt att klura ut vilka de är.

"Måste dock säga att jag skämdes en aning över mitt eget kön igår. Fy f*n vad en del tjejer beter sig slampigt!
Det var två blonda tjejer som klängde, bokstavligt talat, på Gene. En av tjejerna var jättetjock och en av dem hade bara jättetjocka läppar. De sprang efter honom hela tiden och kramade på honom och bad om hans nummer m.m. Shit! Tjejerna var omkring 25 år. Snälla... Gene bara kollade på mig och såg helt uppgiven ut......jag vet bara att jag skulle skämmas REJÄLT idag om jag var dem."

Komplimang

Har inte varit inne på flashback på ett bra tag så var tvungen att gå in och kolla runt lite. Dom är ganska roliga där, dom hade åsikter om Chippens flickvän Oksana och skrev att kalla henne osmart är en komplimang. Sant eller inte så är det likförbannat roligt.

Jag vet inte hur många som ser på Kanal8 men idag var det en djävla bra dokumentär som handlade om Bibelns tillkomst och arkeologiska fynd som kan styrka dess innehåll. Ungefär det jag ville syssla med henne mitt liv för något år sedan. Jag är inte torr nä.

The Corrs

Lyssnar på gammelmusik och av alla artister och band jag diggat måste The Corrs (jag lånade en cdskiva med dom av en kompis storebror som då måste ha varit en 19. 19 år och lyssna på The Corrs, han borde skämmas, inte jag. Men "what can I do to make you love me" är väl ändå liiiite bra) vara de töntigaste av alla. Och då har jag räknat med Mora Träsk, Pernilla Wahlgren och att jag dog i början av "Högt över havet" med Arja Saijonmaa för jag tyckte den var så bra.


Jag tar tillbaka

Jag tar tillbaka det där jag skrev om msn. Msn är enbart bra i vissa enstaka tillfällen som det som står i föregående exempel. Annars så använder jag sällan msn, jag förstår inte riktigt varför man skall prata med sina bästa vänner där när man ses var och varannan dag och pratar med varandra i telefon. Sedan är det juh alltid bra att ha om ens vänner inte befinner sig inom en femmilsradie (som om de skulle få för sig att åka till Kungsbacka eller Kungälv.....typ). Men nej jag tycker inte det är speciellt givande att skriva hur mår du och vad gör du till en person jag pratade med för fem minuter sedan.

Nu kollar jag på "The prestige" och tycker den faktiskt är riktigt bra även om vem som skall få det sista skrattet vänder tusen gånger om, men men.

Have a Pepsi Day!

Nu har jag äntligen pratat med Svante, thank God för msn. Planet ankommer någon gång den 7:e juli men det var egentligen inte svaret på när han anländer. Han har en tendens att ta saker som det kommer. Men han sa att han var tvungen att komma på för han skall jobba på Högsbos gamlinghem. Hoppas han hookar upp med någon fräsch 90åring och de kan leva lyckliga i alla sina dagar. Om han inte hört av sig innan den 9:e åker jag upp med mamma till hemmet och dumpar av henne där för då måste jag juh få träffa honom. Det är juh ändå inte så långt kvar (älskar älskar dig mamsen, skämtar bara).

När pappa var i Barcelona för några månader sen ville vi ha presenter. Ni vet en parfym eller något lätt som vet att ens döttrar vill ha. Vet ni vad Becka fick? Det man köper till varje 19åring. En liten "prydnads"motorcykel (hur mycket kan det vara en prydnad?) gjord av Pepsiburkar. Vem köper det?!?!? Jag såg den först i lördags och tog en bild på den. Fan för att jag inte vet hur man överför skitbilderna från mobilen till datorn.

Här hitta jag något snarlikt från kära google:Det bästa av allt var att när jag kollade på den och min haka var någonstans nere på golvet så säger Ellen snart 18, men erkänn, den är juh ganska cool.

Fan det ÖSER ner regn nu och Tor åker runt med sin hammare Mjölner där uppe. Först tänkte jag, vilka töntar blir rädd för sådant? Men när man hör att det slår ner nära en så är man inte lika cool längre.

Min bara min

Jag hängde med mamma när hon var och handla och jag tror att vi båda är överens om att inte handla tillsammans mer. Mamma försvann hela tiden och jag lägger alltid in allt jag ser i vagnen. Vi gick på en av mammas gamla arbetskamrater som berättade att han hade en dotter, Sara, som gick ut samtidigt som mig på samma skola. Efter jag fick tänka lite kom jag på vem det var. Hon hade en crush på Alex och tyckte att jag brukade ge henne onda ögat i korridoren som i "rör inte min kompis, han är min och bara min" (jag om någon skulle bli skitglad om Alex träffa någon, tro mig. Jag, Alex + en, sicken trio). Jag hade ingen aning vem det var men när jag fick reda på att hon trodde jag gav henne onda ögat var jag juh tvungen att börja göra det. Man skall leva upp till sitt rykte. Så ja, hans dotter hatar mig. Ingen Frölundareunion här inte.

Ynkrygg, inte jag alltså

Jag ringde mamma för att berätta "att jag tror jag är lite sjuk": Vad gör hon då? Hon skrattar åt mig, hon tror mig inte.

Blondes have more fun....speciellt när någon annan betalar kalaset

50Cent påstår att groupies är prostituerade, andra påstår att Wags är golddiggers och jag påstår att dessa är en blandning: http://candybaux.blogg.se

Är det inte fruktansvärt dumt att skryta om 600pundskor som man absolute inte har täckning för att köpa själv, dyra middagar, champagne i överflöd och resor överallt. Okej att ni gör, får och blir köpta på det sättet men att skriva om det? Då får man allt vara bra djävla dum. Men man måste ge dom credit för de inte längre hänger nöjer sig med någon drink här och där per kväll som i den gamla goda tiden här i Göteborg.


Now I ain't sayin' she a golddigger, but she ain't messin' wit' no broke...

Fortfarande hård men rättvis. Ibland att det tur att så få läser min blogg, annars kunde jag juh blivit hatad. Fast det kanske jag redan är.


Så synd på en så söt tjej

Jag väntar in Simpsonsavsnittet och sen skall jag sova. Alex vaknade minuten innan jag skulle väcka honom och när jag fråga om han skulle gå (som i promenera) till jobbet svarade han "nej, jag skall flyga". Hans morgonhumör är inte att leka med.


 

Kollar på MTV och den söta tjejen Sara Vargas (första?) musikvideo spelades. Så synd på en så söt tjej men hon har väl skrivit låten själv. Den var nämligen dålig men hon är väl bara en i raden av söta tjejer som försöker knepa ihop lite text och musik likt Anine Bing. I alla fall så spelades den SNYGGE killen i videon av Let's DanceDaniel.....hohohoh.....stor humor. Dom hade även gått lite hårt till med vindfläkten för hennes småhår blåser hela tiden Det är väl en hederlig hårtork som används. Hon kom faktiskt fram till mig föe några månader sen och sa att jag var väldigt vacker. Det tackar man för (jag suger åt mig som en svamp) och säger detsamma, hon är juh minst sagt några resor till månen och tillbaka vackrare än jag men jag kan ta det. Helgen därefter läste jag på Hibbs blogg att hon hade sagt detsamma till henne så antingen är det en given replik till tjejer på krogen eller så är alla Annor i Sverige vackra.

Jag är egentligen snäll....bara rättvis, lite hård men definitivt rättvis. Som Simon Cowell men med allt. Eller jag kanske är dum i huvudet? Är låten bra? Jag hoppas nästan det för det är verkligen synd på en så söt tjej. Men jag säger som idolen Bert, första låten måste vara jättestark, en hit. Och detta är ingen hit, utan en avslagen 3,5.

Det där med spontanitet

Jag undrar hur spontana Horsemouthiiiiibrodern av the Schulmans är med sina sms. Det känns som nästan varenda sms skall ha en tanke och vara lite roliga med bilder här och där nu när allt läggs på deras sida. Sedan är det så lätt att se vilka han slickar röv på och vilka han tar för givet som vänner.

Stjärnklara nätter och sådant (underbar)skitSvårt att gissa hur nykter jag var idag när jag skriver detta inlägg kvart över fyra på natten. Men jag fick i alla fall med mig hem en snygg karl(?). Han ligger dock i Ellens rum och är min bästa vän och inget annat. Jag pratar om Alex (tog ditt kort Amela som du kanske märker, jag bjuder på en Bugg eller något sådant festligt, jag vet att jag lägger upp massa bilder på Alex men är han inte vacker (jag är så fruktansvärt stolt över honom, hoho, jag älskar när människor säger så om sina vänner för att de enbart är vackra. Jag har varit bästis med honom i alla väder, till och med när han rakade av sig sina ögonbryn för en hundring i högstadiet)? Vet ni, han tycker det själv men det är absolute förbjudat att skriva det, han skall juh såklart själv inte vara medveten om att han ser bra ut men det gör han) såklart.

Tror Becka har läst min blogg för hon ringde och fråga om vi ville komma till snyggHenke. Hade han inte varit 89:a hade jag suttit i hans knä innan vi ens hade hunnit lägga på. Men sen klarar jag mig ganska bra, jag och mina drömmar om öppna landskap och stjärnklara nätter...hehe. Men jag kanske är lite smått betuttat, i en icke-89:a och väldigt passande till min ålder. Men då får jag nog glömma allt det där med att sitta vid havet i timmar och prata om allt och inget och om nätterna peka ut vilken stjärna som är min och vilken som är hans.

Alex skall upp om två timmar och jag funderar på om jag skall gå en promis med honom tills hans jobb. Har inte överdrivit mycket annat för mig. Vi kom aldrig så långt som till Ogges fest igår, jag skulle gissa på att han däcka 11. Däremot träffa vi Amela, Aida och hennes pojkvän och det är inte fy skam det heller. Och så såg vi matchen och vilken match! Turkarna är alltså mer än vackra (med undantag för målvakten, vilken frisör har han mött i en mörk gränd?).

Jag såg även humanisten snyggaste (och enda snygga) kille idag. Trodde han egentligen var en synvilla när man såg honom i skolan för tro mig inga snygga läser humanistiska kurser. De läser ekonomi, juridik och industriell ekonomi. Men han fanns alltså, på riktigt.

Practical joke

Nu har vi ätit och är mätta och glada. Skall bara dela med mig av en sak Alex berätta för mig. Egentligen så hemskt men vi kunde inte låta bli att skratta och sluta skratta. En som känner som någon bytte ut sin systers pepparspray mot sådan där rolig partyspray där sådant gojs kommer ut. Så när hon var på väg så var det en man som närmade sig henne och så spruta hon.....gojs (serpentin tror jag det var).....på honom. Hon blev våldtagen den kvällen.

Varför är alla turkar i turskiska landslaget öööhhhhh snygga medan turkarna i Sverige bara är turkar. Svenssonarna i svenska landslaget ser juh ut som svennar ser ut i Sverige men turkiska landslaget är en helt annan historia.

Hatmail (som i HAT inte hotmail) mottages på
annabraun@live.se


Vi får la se...

Nu har jag varit hos pappa och hämnat min laddare, kollat när Ellen packat  (du har inte med dig några sovkläder och lakan och sådant? nej jag hade tänkt och bli så full att jag kan lägga min på golvet och sova? du skämtar? haha....ja....typ. ELLEN!) och tatt med mig lite öl. Han har för mycket av den varan och jag alldeles för lite. Sedan skjutsa vi Ellen + kompisar (min andra syster har sovit hos snyggHenke i några dagar som har fest idag, skall vi dit eller? När jag filmade på Beckas student blev det alltid några inzoomningar där) till tåget som skulle iväg på midsommaräventyr i Fjällbacka. Själv så bryr jag mig inte om midsommar. Först skulle jag vart hos min moster och hållt min kusin sällskap men stannar hellre hemma med Alex och mamma och äter midsommarmat och dricker vin (och öl). Fick ett  sms av den gamla räven Ogge som hade fest så visst om man bjuds in på festligheter så varför inte jag är juh inte den som tackar nej och tänker inte vara principfast för det är midsommar.

Men han hade börjat festa sedan tiiidigt och trots jag vet hans gräns så är jag inte säker på hur länge han lever. Han sa dock att han skulle fortsätta till onsdan.

Jag kan inte släppa töntarna på Locatelli från i onsdags. De bodde i Borås, alltså en 7 mil härifrån, och betedde sig som om de kom från en annan värld. Åh dialekten, den var inte charmig. Yves Saint Lauren skulle vrida sig i sin grav om han visste vad de hade på sig,  fast i och för sig kan jag nog tänka mig att han skulle göra detsamma gällande mig med.

Mamma kollar på studentfilmen och säger "aha, du kanske skall tänka om med det där med film" och senare "kan man inte klippa filmen". Du, varenda sekund är dyrbar.

Glad Midsommar!Glad Midsommar önskar jag och Roland! Drick nu mycket vitt vin med en skiva citron i så är festligheterna säkrade.

Something I can never have


Midsommar

Imorgon är det Midsommar och jag kan egentligen inte bry mig mindre. Midsommar har jag aldrig förknippat med bra minnen. När jag var mindre åkte vi alltid till farfars land som ligger i Källvik och allt blev alltid så fel. Farfar ville att alla skulle se glada ut, dansa runt midsommarstången  och lyssna på när han spelade dragspel (där förstår ni vad som gick fel). Det som hände var att det uppstod konflikter, det bråkades, människor blev ledsna och någonstans mitt i kaoset brukade farfars älskarinna ringa. Ja han var över 70 år och hade fru och älskarinna. Jag själv fick aldrig vara med de stora kusinerna och längtade som alla andra bara hem.

Tog några (jag tog typ alla....som var på mig...hoho) bilder från Nickies blogg som togs i lördags. Hoppas det inte gör något, om det gör det....oppps.Jag och världens vackraste Nickie
Träffade Alexs f.d tränare som öste lovord över honom, fo' shizzle my dizzle (jag vet inte när man skall använda det)Jag är så spexig va. Döda mig


Jag dörJag dör (jag måste dött typ (typ typ typ tusen gånger om nu) 1:25 in i videon. Musiken är så vacker. Letat efter denna "låt" och en som spelas i trailern till I am Dina i åratal nu. Ingen som vet, ingen som vet?????

Imagine

Okej, slaget är vunnit jag kan inte sova. Jag stängde av min datorn, vred mig några varv och gav upp. Jag är för smart för att kunna somna, det är på allvar min tanke, tes och slutsats. Fan vad synd att jag inte vet vad min laddare till min videokamera är för då skulle jag spela in lite kvalitéefilm. Jag kommer ihåg när jag spelade in på min bandspelare. Ni vet en sån liten som psykologer talar in i efter deras patient gått, typ "min patient tänker döda sin familj, dags att öka dosen.....mmm förresten är jag sugen på lasange till middag idag, skall nog ringa min man". I alla fall så spelade jag in på den och använde den som lite allt möjligt. Alex hittade den och så lyssnade vi på den tillsammans. Det kanske inte var det bästa för helt plötsligt hörde man prata om hur elak Alex kunde vara. Då gav han mig the killereyes och sen spolade han fram lite. Då hör man mig sjunga John Lennons "Imagine". Det var då jag fortfarande trodde jag skulle bli nästa Britney Spears, alltså i första ring. Jag måste blivit så tappad som liten.

Nu sitter jag (ligger i sängen....ohalala) och kollar på Peter Apelgren. Hahahah, han är så rolig:


Jag känner en som känner en som känner en....

Min syster påstår att hennes kompis pojkväns kompis har suttit i finkan för kannabalism och jobbar nu som obucent. Någon som kryddat ihjäl denna historia tro?

Facebook is resulting in social drama for me

Så nu kan jag inte sova. Det är nu jag skall ha mitt egna förråd av sömntabletter men det är okej jag kollar på sports mum and dads och dom är helt crazy. Gick in på mitt facebookkonto för se om Svante är hemma in Sweden då han så käckt GAV BORT sin mobil till en taxichaufför i Rumänien där han pluggar så det är lite svårt att nå honom. Han är inte hemma, han är fortfaarande kvar och jag tror det har något mer att göra att ölen kostar typ en krona styck. Så ja, jag förstår honom. Jag stör sönder mig på att jag blev av med min mobil där jag hade ett sådant härligt klipp på honom, han är verkligen världens bästa. Det finns en världens bästa mamma, Alex, Daniel, Emil och Svante, ja jag tror det är dom.

När man tar bort sin facebookkonto (man kan inte ta bort den, bara inaktivera) så får man kryssa i varför. Detta valaternativ finns: facebook is resulting in social drama for me. Så det får det absolut bli, men det är typ sant, man blir helt galen av att ha så koll på alla. Han är sur, hon är ledsen, en annan är kär och fem stycken har taggat sig när de kysser någon gammal flört till en. Nej, då vill jag inte veta. Alla andra får leva sina liv så lever jag mitt, alldeles ensam.

Tack Amsan!

Okej nu är jag hemma. Amsan och jag skulle träffas kvart i åtta på Markland och kom precis samtidigt, baaa vaaaa vad är sannolikheten? Hon tvinga på mig min jacka och sa att jag fick ta mig den sen när det vi var inne och vara sexig där. Hahahha hon läste sönder mig.

Efter att ha gått till tusen ställen där det antingen var för fullt, dom tänkte inte ha LJUD på matchen (vaaaa? men i efterhand så förstår vi dom) osv. så gick vi till host host Chezan. Där såg jag en våldtäksman. Historien är lite konstig för jag påstår att Daniel berätta det för mig och peka på honom och han påstår det motsatta. Men jag berättade det i alla falll för Amsan hon blev smått rädd. Sedan hoppas jag nästan att han är det för jag har gärna gått fram till honom några gånger på fyllan och berättat att jag vet vad han är för någon. Men i alla alla fall, först satt vi ute och såg ett träd, sen fick vi komma in när det fanns lediga plaster och jag fick nackspärr och såg 25% av matchplanen och efteråt fick vi äntligen se båda två. Vi förlora och Amsan blev sur medan jag blev mer aha nähä. Men nu skall jag vara lite töntig och säga heja Sverige, inte så att någon ville att vi skulle förlora men vi var inte bara bra nog. Men däremot hoppas jag att hela gänget går ut på Stureplan och blir rådissade, till och med av Slitzbrudar. Men det kommer nog hända när Daniel får Nobelpriset. Sen får vi gärna avskeda Lagerbäck för han är en tråkgubbe.

Vi gick därefter till Locatell och träffa två bönder (och jag såg myran, det är mitt och Daniels smeknamn på en i Sisjön som jobbar som bartender. Var (och är i mina ögon) jättetönt, börjar jobb som bartender, låter håret växa ut i en fet kalufs och har det i en tofs och voila han är cool, svenska mentaliteten om vad som är coolt...döda. Då är han som hade en skylt där det stod "Jesus älskar dig" vid ingången till Nordstan coolare. Han har sadlat om nu och säljer Faktum och. mamma brukar le åt honom. Som en leende betalar hans mat för dagen, thank you very much). Jag har alltid haft fördomar mot Boråsare och tro mig dom alla är besannade. V-ringade tshirts, drakar till halsband och dialeketen.....döda mig. Amsan dödade dom i och för sig i diskussioner men dom var för dumma för att förstå det. De bor i svit (hohoh yeah right) 471 på Rubinen om någon vill hälsa på, men sätt er då på en helkroppskondom som dom har i den nakna pistole för allas bästa nu när vi inte hört så mycket om galna kosjukan och fågelinfluensan, det behöver gärna inte blossa upp nu. Töntarna gav oss drinkar och pappa som lärt mig allt jag kan här i livet gjorde så jag var tvungen att ta emot. Inte för att han sagt till mig att det ofint att tacka nej till saker utan att gratis är gott. Champage skall vara kall, torr och gratis. Jag brukar nöja mig med vad som helst bara det är gratis, förutom körsbärshots. Varje gång man beställer shots och säger "vad som helst så länge det inte smakar körsbär" så hör de ALLTID fel och man får något som smakar körsbär. Men det kanske är dumt att nämna körsbär om man inte vill ha det.

Och vi träffade Martin NORÉN så hela namnet står här. Han blödde näsblod för han sovit för lite, hahaha. Tönt! När vi sa hej  så sa jag "hej daaaa Martin" till en annan Sisjökompis och han sa "hej daaaa Kirjonen". Det är vårt sätt att förolämpa varandra. Kalla aldrig med Daniel, chippenes, Kirjonen tack.

Tack Amsan för kvällen!

Och här av vi Amsan:Can I join?

MmmmmSkit i videon, men låten mmmmmm. Har skrivit ett CV idag, oh my, det tog sin tid men nu är det klart. Jag struntade i det där med popcornätande och söndagseftermiddagar inland behöver man inte vara sååå personlig. Snart skall jag iväg till stada och se fotboll med Amsan. Hon sa att jag var hennes favorite drunk och det tar jag som en stooooor komplimang. Jag menar Alex vill juh helst av allt dumpa mig i rännstenen när jag är full.

Mamma pratade om att hon ville se matchen ute igår men när hon fick reda på att den började vid niosnåret blev det alldeles för sent men vi kan gå till kvartetskrogen om du vill. Döda mig nu, aldrig. Och aldrig mamma, hon kanske får ragg....haha. Älskar när vi Christina och Alex var på kvartetskrogen vid Askim ibland förut (de får nog inte sälja alkohol längre men det är en annan historia) och alla gick fram stötte på Christina.

Ååååååhhh du är snygg.
Ja men det är du nog med.
Tycker du?
Nej

Såg lite på dokumentären Born Rich efter läst om den i aftonbladert /dn/expressen och så hade Thina skrivit om den i sin blogg. Jag såg som sagt inte hela men dom tyckte det var viktigt att påpeka att jobbar dom inte får dom inte pappas 20 billioner och det var juh lite hårt. Arbetar inte vi vanliga dödliga så vad händer då, vi dör. Man behöver arbeta för att överleva. Inte för att jag verkar har förstått det.

Så lätt att läsa av dom små liven. Becka KNACKADE precis på min dörr, då vill man låna någonting. Annars är det bara att storma in.

Groove is in the heartJag börjar bli haj på det där med touchknappen även om det stör mig något otroligt att behöva använda den, jag tycker inte om moderniteter. Det skall vara Nintendo 8-bitars, mp3spelare som tar 50 låtar och datormus. När jag och Alex skulle köp vårat dagliga sockerdos, godiset, så såg vi en cyklist med hela kitet. Cool mountinbike, cykelshorts, sådan där ful hjäl och hela munderingen. Han cyklade långsamt och trillade. Okej om han körde en gammal Monark från 80-talet med korg, men nu var allt väldigt high-tech. Istället för att vi ställde oss för att peka och skratta högt som Nelson i Simpsons så började vi bara småfnittra som tjejer. Jag vet att jag sagt det förr men Alex är världens roligaste killar. Att kalla killar småcharmiga man ser i olika mediaforum är en skymf mot Alex. Jag garvar sönder mig när vi umgås och nu har vi en djälva affärsidé.

Har tagit en sömntablett nu så jag skall kunna sova ikväll. I med att mamma LÅSER in mina tabletter (ja ni läser rätt, i med att jag har en förkärlek för självmedicinering och överdosring så gör hon så, väldigt förnedrande. Ibland går jag tretton steg bakom istället för ett framåt i utvecklingen när jag bor hemma känner jag) så jag fick snällt be om en. Hon tyckte inte att jag skulle ta en för de är beroendeframkallande men när jag tagit en varje dag i en vecka kan jag lika gärna fortsätta. Men det fungerar.....groovy.Imorgon skulle jag se matchen med pappa men han kan inte. Anledning är att han skall fira Kathes barn som fyller år (min styvbror om man tääääänker väldigt långsiktigt) vilket jag tycker är lite konstigt. Kathe ville inte vara med på Beckas student för det skulle vara konstigt men pappa är med och firar saker när Kathes söner fyller år och när hennes f.d man är med.

Be kind to my mistakes

Inget ont om polacker men det låter som om vi kom från Polen igår så jag skall väl skriva om meningarna så man förstår att vi är födda här.

Skulle iväg på promis förut och tänkte sätta mig på något så ohippt som en stegräknare. Nu är det bara eftermiddagskaffe och stavar och sen är jag officelt en tant. Jag fick i alla fall inte igång den men när mamma kom hem hade hon allt fått liv i den lilla djäveln. Så med andra ord är jag bara oteknisk. "Hur får man den att sluta räkna steg" frågar hon så där konmmer jag in i bilden. Sätta igång saker är inte min grej men avsluta, med våld eller icke. "Lilla mamsen, lägger vi den på bordet så kommer den nog inte räkna några steg. Nu får du ställa dig spisen kvinna, Alex kommer om fem". Hade pappa hört mig prata så till mamam vet jag inte riktigt vad som hade hänt men han var ganska duktig på att se till att mamma gjorde mat och han konverserade under middagarna när de var gifta. Allt han klagar på mig har han varit rätt duktig på själv som att ha åsikter om folk, skämta om andra, vara dramtisk och barnslig. 

När en kille säger att han har heeelt galna kompisar skall ni fly fort som satan. Att ha galna kompisar brukar inte handla om att de dricker som as utan snarare att de är som Gareths kompisar i "The Office". Kom bara att tänka på det nu apropå ingenting, inget specifikt som hänt på sistonde som fick mig att tänk på det. Så du kan känna dig lugn.

Oldies

När jag kollar på fotboll så håller pappa inte tyst en endaste gång, de vanligaste fraserna eller orden är utan tvekan "Hollywood" eller "han borde få en Oscar" till motståndare som  filmer och till domaren, "domaren är mutad". Detta har man hört i 22 år så¨det känns som fantasin är en aning urholkad.

I lördags var jag en sväng på Toscana där Nickie, hennes sambo som fyllde år och deras kompisar var och vi begav oss till Ritz l lite senare. Jag trodde att Ritz  var ett hotell att det skulle ha en liten hotellbar men fy fick jag. Det var om jag missförstod rätt en restaurang med en stor bar. Jag tyckte om det, lagom stort, lagom med människor, bra musik, fräscht., låg centralt och man behövde inte kännas sig rånad efter en fylla. Dräefter åkte vi til lPush där jag är varje helg numera har jag räknat ut. Jag var u¨bersocial och gick runt och mingla själv större delen av natten trots av vi var ett stort sällskap. Men jag kom därifrån med nya och gamla vänner.  Hörde att Amela och Iris var där men såg inte er? Såg ni mig och gjorde en turn and walk away? Det kan jag inte tro.

Fått mina sömntabletter nu och känner mig som en kärring på pensiönärshemmet. Städar dom mitt rum och ger mig chokladpudding til lefterrätt varje dag så flyttar jag redan imorgon tack!

Midsommarfirar du med  oss på fredag eller har du (och vi....höhöh) andra planer?

Sedan en liten tanke till Ntacha Peyre som visst blivit "påhoppad" av Pernilla Wahlgren som påståd att Natachas största önskan alltid gar velat bli känd och att hon tar varje chans att hamna i media som när hon berätta om sin bröstförstoring. Ahaa.....ah. Behöver man ens säga något mer om det där? Det är juh sant, från första början till nu har hon försökt sig på en karriär som den svenska syndenexpo i herrtidningar men som skulle resultera till kändisskap. När man visar upp brösten i Mooore vad vill man då? Förmedla konst som de högkulturella borgen skall uppskatta eller är inte bara vanliga utvik. Utvik som kan några drink/bikiniresor runt om i landet, en medveran i Paradise Hotel och gå ut så mycket som möjligt. Eller har jag missat något, var din ambition när du tog av dig bikini framför en kamera första gången att kämpa för kvinnors rättigheter där  de är förtryckta, dela ut majs och kosttillskott i Afrika och bilda människor om farorna med sex utan k ondom kan ge ? Men nu skall du till LA för spela in radio vilket låter såååå nytänkande i en stad där 80% av invånare talar spanska. Ta av dig bikinin igen. 


Lite film är bättre än ingen

Nu har jag och Beckis kollat igenom det jag filma från hennes student. Jag funderar på om jag skall sluta att drömma om att jobba med film, efter det jag sett skulle jag nog inte ens platsa att koka kaffe till platsansvarig. Åh det var så dåligt, inzooming, utzooming, suddigt, på marken och hackigt. Jag filmade utspringet, sa att jag fick världens bästa film och nu när vi kolla på det såg man bara skor. Va faaaan, hur kan man tro att man filmer på några människor som springer ut när jag bara filmar marken. Aja, lite film är bättre än ingen, eller?

Kul att man hör sig själv tänka högt. Som när Alex läste i hennes studentmössa och någon hade skrivit du har så vackra ben och jag säger va fan var någon full vid tio redan, han måste ha däckat nu om han skrev så. Ellen du borde se filmen, du är sån djävla bitterfitta, precis som i verkligheten.

I med att jag har...

I med att jag har en stor respekt för mina ägodelar och har slängt min trådlösa datormus i golvet en gång för mycket måste jag använda touchknappen och jag får cprycket. Det tar sån djävla tid, förstår inte hur alla orkar använda det. Jag är en sån tönt så om jag skulle känna för att vara lite cool och ta med mig datorn för att "jobba" på något café hade jag tagit med mig datormusen med.

Igår så åkte jag och Alex till Spännis kompis som bodde mitt i stan. Jag hade det jättekul, det blev en liten, med betoning på liten, klassreuion och tur var väl det för alla i vår klass var inte helt 100 och lite annat löst (låter som den största komplimangen ever) folk.. Synd att inte Emil kunde vara med men han är på Bosön med laget. Vi satt där och drack i några timmar och pratade gamla minnen om Alexs raseriutbrott som han själv verkar ha glömt av. Som när en lärare hade slängt en dörr i hans ansikte och han öppnade den och sa "gör aldrig så mot mig igen, jag är snygg och du är ful". Vi gick till Nef och jag som alltid trott att sist jag var där så var det någon slags temafest fick fel, det är alltid samma människor som hänger där. Jag tog spårvagnen hem igår, horror, och det är så hemskt att ta den på fyllan. Aldrig mer (förhoppningsvis). Spännis tycker att det är så konstigt när man träffar på gamla klassiar, "alla ser juh ut som russin", så dessa 4 år har tagit hårt på oss. Men han konstaterade att vi låg på topp och jag kunde inte annat än hålla med.

Nu skall jag ringa Nickie och se hur planerna för ikväll ser ut.

Och snälla visa aldrig Damallsvenskan på tv igen.

For real my dear (trodde det skulle rimma, men icke!)

Mitt hjärta brister, DE ÄR JUH SÅÅÅ SÖTA, for real. Men jag tror jag skall lägga undan mina skärp nu. http://blogg.aftonbladet.se/22112/


Fredagshumor

http://www.kvp.se/nyheter/1.1197955/moske-far-byggas-i-karlskrona-sd-rostade-ja-av-misstag

Potenial

Den här helgen har potenial (haha....tönt) att bli riktigt bra trots att ekvationen två utgångar och Anna Brauns ekonomiska situation egentligen inte skall gå ihop så gör det på ett konstigt sätt. Idag skall jag träffa Gabbe  (eller smash, efter att ha sagt det efter slagit ut en golfboll "vilken djävla smash") och Spännis (födelsedagsbarnen på bilden) som både fyller eller har fyllt år i dagarna och Alex och sen vet jag inte mer.
Imorgon skall jag iväg och träffa Nickie (host host Stureplans 3:e snyggaste TROTS ATT VI VAR UTE PÅ AVENYN och så vill hon umgås med mig, känner mig mycket hedrad. Jag har många kompisar som är übervackra och modeller och jag undrar hur det går ihop, vill de ha mig som deras fulare hälft?) hennes pojkvän och hans 50 kompisar för han fyller år. Det skall bli riktigt trevlig det med. Sen så har vi Sverigematch och pappabesök inplanerat. Måndagsångesten kommer inte bli nådig.

Mamma skulle ut och dricka vin med några kompisar och så ringde jobbet och sa att hon var tvungen att åka in. Tycker så synd om mamsen men hon kan inte hjälpa att Sahlgrenska står och faller med henne. Ungefär som videoaffären där borta står och faller beroende på om jag är där 5 gånger i veckan och köper godis. Än så länge håller dom öppet.

Gott & Blandat

Fan vad mycket moln det skulle vara ute idag, gick runt på lilla gräsplättan och letade efter solen men den var gömd bakom mål och jag fick ligga där i bikini och frysa utav helvete. En gammal dam med byxor (nähä), jacka och tanthatt kollade konstigt på mig men jag fick liiiiite färg så jag borde leta upp henne och säga haaaaaa haaaaaa kolla! vem är det som skall kolla konstigt nu av oss?

Var inne på bloppis nu och såg att ett par skor som aldrig varit använda som var köpta för 8000 kronor har kommit upp nu. Och en kjol som aldrig har använts och så är det en bild på Aninie med kjolen på. Jag förstår juh själv att hon bara satte på sig den för visa hur den såg ut men jag tyckte det lät roligt. Aldrig använd och vips så är kjoltyget på människan på bilden. Självklart är den inte använd, det är juh en köksduk.För övrigt så tror jag inte vi är så svenniga och blyga här i Sverige som vissa vill få oss att tro oss att vi är. Jag tycker var och varannan människa utnämner sig till kändisar, experter och skryter om sina egna meriter som egentligen inte är något att hänga i granen med.

Ikväll Österrike mot Polen och sen bums i säng.

Grattis älskade underbara Spännis på födelsedagen!!!!!!

Så nu förlorade Tyskland. Får dom aldrig nog? Först två världskrig och nu en fotbollsmatch.

Att välja rätt yrke...

Jag är inge vidare med paint märker jag och detsamma kan jag tänka mig om att photoshopa och hela den där biten. Klass 9A har nu gått ut och alla (på bilden) fick bättre betyg och här kan man läsa vad de vill göra nu. Vad tycker ni om detta?Det man inte ser så bra på bilden som jag visar med (egengjord) pil är att hon  i slöjan vill bli frisör. Jag vill inte klippa mig hos människor med hockeyfrilla eller femtio färger i håret men inte heller hos en som bär slöja. Men tro nu inte att jag har något emot muslimer, jag känner flera stycken (haha älskar när människor gör så, typ men jag har inget emot bögar, en på mitt arbete är det)

Livslängd på smycken, väskor och pojkvänner

Det är lite kallt ute fortfarande så jag laddar ner en film och loggar runt på olika sidor där de säljer smycken på nätet. Jag hittade det perfekta armbandet som jag bara måste ha, annars dör jag. Men i med att det var ganska dyrt och min ekonomi inte är den bästa så får man låta bli om man inte får mamma att köpa det. Pappa skulle jag aldrig fråga och ens kompisar ber man inte om sådana saker. Jag HATAR att låna pengar av kompisar, så det gör jag aldrig. I sådana fall är det sådana små summor att dom lånar tillbaka någonannan gång och man inte riktigt håller koll på det utan det går ungefär ut jämt. Jag skäms faktiskt för att få saker betalda (förutom på Locatelli hoho) och även om jag dejtade en multimiljadär (stor chans) hade jag hellre velat ha det där garnbandet (alternativt detta armband) istället för någon diamant i världen. Jag tvingade dock min pojkvän att köpa en väska till mig en gång. Den var ingen dyr eller så och är fortfarande användbar vilket är mer än vad man kan säga om honom, hoho.


Upp som en sol, ner som en (peppar)kaka

I med att jag inte somnat än så går jag ut och solar om en timme istället. Jag har inte solat på tre veckor och det som varit så fint väder. Jag har allt som halvt varit ute tre eftermiddagar om jag räknat rätt och jag som kunnat vara brun som en pepparkaka. Fast då hade jag i och för sig haft ångest varje dag det var dåligt väder för har man en snygg bränna skall den fan behållas och det har jag juh inte.

Check check check check.....check the meaning

Alla har väl någon rent etiskt tänkt på självmord och om det är rätt eller inte? Får en människa inte ta sitt eget liv eller är det inte ens eget? Är det lika mycket mitt som alla de människor som investerat i det? Föräldrar, syskon, släkt och vänner. Descartes mest uttjatade citat jag tänker, alltså finns jag, kan appliceras på denna debatt som människor känner till min existens, alltså finns jag. För så länge människor vet om min existens så påverkar det dom, men vad händer då med dom utan nära och kära? Om ett träd faller i skogen, men ingen ser det, har det då fallit?


You're hired!

Mamma vill att jag skall leta sommarjobb så imorgon skall jag ringa på ett. Jag har ringt till den där Uffe ett bra tag med han är aldrig inne. Hoppas man inte hamnar med denna brutta på anställningsintervju om denna mentalitet gäller (får väl antagligen ta bort bilden inom fem röda för annars blir man avstängd när polisHelena är ute i farten):


Jag är mera en Jean-Jacques Rousseautyp:

Jag känner mig som Jag älskar att lata mig. Jag älskar att syssla med struntsaker, påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda, komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst... och bara följa ögonblickets ingivelse.

Om jag vore

Om jag var kär skulle jag vilja sova med täckjackan på utomhus för att kolla på stjärnor, jag skulle kunna på i en pappkartong och hellre få ett armband gjort av garn än något som kostat något. Om jag bara fick göra det med dig.


Angel

Heeeeelllllllooooo kan Celebrity Rehab börja snart så jag kan se min film sedan och därefter somna. Jag har siktet inställd på Angel som är ett påkostat kostymdrama och inte den där bajfilmen med Helena Bergsträm som har samma titel.


Sleep, don't weep

Jag kan inte somna och jag har gjort flera tappra försök. Känner mig som Magnus Uggla som är på jakt efter den perfekta sovplatsen. Innan har jag prövat soffan (fyllekvällar), fåtöljen, min säng såklart, Ellens säng när hon inte är hemma och nu ikväll, balkongen. Ville se stjärnorna men det fanns inga, det var bara kallt och sen kom regnet. Men efter regn kommer solsken och efter solsken så kommer det dessvärre regn.

Så vad gör man när tankarna går i 180 och man hinner avverka allt från varför jag inte alltid kommer vara singel men aldrig hitta någon själsfrände som jag så starkt tror finns (någonstans, dock nog inte i Sverige eller Göteborg för den delen, svenska mentaliteten ni vet som alla skyller på, jag är för utländsk, har fått hett temprament, precis som italiernarna och blablablabla. Jag är nog bara för irrationell och impulsiv men det har lite med serotonin och dopaminhalter hit och dit. Det har väl gjort mig till den jag är halvt om halvt även om det inte alltid har varit a walk in the park om man uttrycker sig så) trots att jag halvt om halvt är cyniker till att jag tycker om mitt orangea nagellack. Till det orangea nagellack skulle jag döda för den här klänningen, det är ett konstverk. Hopp, det blev något djävla error på det så jag får väl visa den någonannan gång.

Inte idag men på torsdag fyller världens bästa Spännis år, inte glömma!

Hemma igen

Nu kom jag hem precis. Varit på Södraliden som ligger vid Kungshöjd (vid PC som alla vet vart de ligger om man någonsin varit ung i Göteborg. där kunde man låna sin adopterade kompis leg och komma in för att dricka Piggelinshots som bara innehöll Piggelin) och ätit, druckit, sett Sverige vinna som ingen i Sverige kan ha undgått och så vann jag vadet. Jag tippade rätt vad resultatet skulle bli. Jag tippade i och för sig bara mot de som var med oss som syster, pappa, Kathe, Ingegerd, Hans, Rikard, Eric, Lisbeth, Håkan (min gudfar) och Dennis men  det blev en liten peng. Fem minuter innan matchen var slut var det någon idiot som snubblade över sladden och drog ut den. Det tog fem minuter att fixa det hela och då var matchen slut thank you very much. När han skulle sätta sig igen sa jag till honom att akta sladdfan för helvete och det var egentligen inte meningen att han skulle höra mig för så cool är jag inte. Dom som satt framför mig var sådana skandalmänniskor. Jag är på allvar rädd för att bli 35 och dejta 35åringar. Dom hade på sig hemska kortärmade skjortor som var rutiga där det stod saker som red devil på (öööh jag kräks) och trekvartsshorts och flint mitt på huvudet.

På vägen hem gick jag och Ellen förbi en balklänningsbutik och jag frågade henne om jag får vara hennes tärna när hon gifter sig. Självklart sa hon, det måste du. JAAAAAAA!

Ellen tog ett kort på mig och gjorde det svartvitt för jag är finare då, med andra ord är jag ful i färg. Jag tyckte bilden var okej för att vara moi och sa att hon kunde ha den som bakgrundsbild och hon fnös åt mig. Hon kunde tänka sig den att ha den när jag ringer henne, kanske. Jag älskar henne såååå och hon behandlar mig som skit. Bitch! Just det ja, jag har en syster till men även om vi pratar nu är jag fortfarande sur, jag är långsint. Hon gjorde att jag missade Celebrity Rehab i onsdag, då förstår ni. Alex skrattade åt mig när jag förklarade varför jag var sur men jag har sett ganska mååååånga avsnitt av detta och följer lixom det och jag tänkte fan inte se det på mitt rum. Nu har jag inte riktigt koll på vem den avdankade Baldwinbrodern har skickat nakenbilder till där inne på rehaben. Kul att vara den mest misslyckade brodern av dom, det finns rätt så många Baldwins.

Åh vad söt att Linda Bentzing uppträder på fyran nu med någon EMlåt. Jag tycker verkligen hon är söt men allt annat med henne är fel. Hennes låtar suger, hon är alltid käck och hennes låtar SUGER!

Imorgon hade jag tänkt att lära mig när man skall använda punkt och kommatecken. Märker att jag hittar på min egna grammtik som inte riktigt fungerar a la Sweetholycrap och Lazygirl på glife.

Smile

Sådär ja, nu skall jag snart gå. Klänningen jag har på mig köpte jag på H&M för typ nada kronor och är jättelång. Mamma tycker hon skall sy upp den lite men jag vet hur det går när hon säger lite. Jag skall bara känna på din lösa tand lite och sen hade hon den i handen och så fick man en tia av tandfen. EN TIA! När man var mindre och alla andra sparade ut håret hade jag lugg vilket innebär att jag gick runt med mittbena och två spännen på var sida av luggen i två år i mellanstadiet, såg ut som eff offer. Mamma ville hela tiden klippa luggen lite och så blev det snett och så skulle det klippas lite till och sen hade man en lugg på 2 cm som stod rätt ut. Och jag frågar mig fortfarande varför min bästis Susanne alltid blev uppbjuden när det var tryckare och inte jag, men haaaa, det har jag tagit igen nu.
Smile!!!!


Töntarnas tönt

Alla vill bli advokater, läkare eller journalister i dagens samhälle verkar det som. Vissa vill dock bli kändisbloggare för det låter så glassigt men då måste man faktiskt ha medverkat i en dokusåpa, vara så störnade a la Kissie så 99% av alla som läser hennes blogg hatar henne eller vara fruktansvärd som Hertiginnan. Det finns inget däremellan.

Att bli advokat eller läkare kan inte vem som helst som inte vill tillbringa fyra år i Rumänien (hej Svante!) eller Ungern (hej Fabian!) utan man behöver faktiskt betyg till detta så denna dröm läggs ofta ner för dom som är realistiska. Men att bli journaslist det kan vem som helst bli, då kan man göra någr inträdesprov och voila så läser man på någon folkhögskola eller så behöver man inte ens det. 50% av journalister är som sagt inte utbildat sig. Jag tycker det där med journasliter är helt banans, för några år sedan ville jag med bli det men det finns ingen framtid för mig att hämta där. Jag skriver inte spciellt bra, är inte känd och har inga kontaker. En kille i min filmvetenskap berättade att han hade kommit in på Ljungskiles Folkhögskola på klassfesten. På journalistutbildningen och när vi pratade om det så sa jag att du tror väl inte på allvar att du som första jobb kommer få skriva om sport åt någon stor tidning. Jag tror han tror det och att han blev lite sur gör mig inget, jag tycker inte om honom och han hade en ful väska i skolan och HANDBOLLSSKOR SOM VANLIGA SKOR. Det är ungefär lika fel som när en kille i min klass i ettan i gymnasiet hade hotpants i gympan så man såg hela paketet så fort han hoppade eller sprang. Tänk er då när han stod på händerna.

Inatt när vakna var jag bara tvungen att skriva ner lite kludd på ett papper, en story till en bok. Jag sov inte alls när jag skrev detta utan var i fullt medvetande och fick en snilleblixt. . När jag vakna idag såg jag att jag skrivit detta:

TOMHETEN (titeln)
Deprimerad man vinner multum på lotto
typ 375 milj
börjar köpa saker, resor, stora lägenheter, går ut mycket, får ytliga bekantskaper, tjejer, droger
delar med sig av sina pengar och blir utnyttja
har en stor stor fest och som final hoppar han från en bro
dör han, är det ett självmord?
(kanske möjlig uppföljare)

HAHAHAHAHAHAHAAHHA LÅT MIG DÖ, DÖDA MIG! Jag är värre än alla människor med journalistdrömmar, värre än min klasskamrat, värre än allihoppa tillsammans. Jag skrev alltså detta inatt, 2008, inte för tio år sedan.

TYP 375 MILJ, KANSKE MÖJLIG UPPFÖLJARE. OHHHHH MYYYY! Men ganska bra, tyyyp.

För övrigt tror jag att jag måste godkänna alla mina kommentarer när jag bloggar fårn publishme även om jag har samma bloggadress. Jag hoppas att det inte är så men ibland så väntar det kommentarer när jag loggar in som jag får trycka i om jag vill godkänna eller ta bort. Jag godkänner allt såklart, även om det är dödshot. Men nu skall jag försöka ändra på det om så är fallet.


Tillsammans är man mindre ensam

Nu har jag målat naglarna IGEN. Jag är för rastlös för att låta två lager nagellack torka så jag syselsätter mig snabbt med något lätt och nagellacken smetas ut på valfri plats eller klädsel och då är det bara att göras om. Inte för att jag egentligen bryr mig, brukar gå runt med avskavt nagellack mest hela tiden men har ändå inget bättre för mig förtillfället. Pappa kommer och hämtar mig kvart över sju det vill säga tjugo i åtta i pappatid och sedan skall vi som sagt till Södralide för att äta, dricka, pussa på Ellen men främst för FOTBOLLEN! Är du på Alex, tycker inte om när du är för fin för inte ta mina samtal men du jobbar väl? Eller så är du fri som fågel och vägrar svara, jag tror självklart på det förstnämnda.

These are a few of my favorite things

Jag har alltid lite små saker för mig. Saker som främst min syster Ellen som, självklart är den coolaste i stan tycker jag är töntig för att jag gör. Som jag sedan ett tag sen alltid har målat ringifngret rött. Spelar ingen roll om de resterande naglarna är gnallgula, rosa, neongröna, svarta, genomskinnliga eller som nu orangea. Det röda på ringfringret stör för den uteblivna ringen där och jag kommer antagligen dö med den färgen på om inte jag tar mig till Las Vegas och Annafull en natt, morgan, dag.

Imorgon skall jag leka dricka öl och kolla på fotboll med pappa på Södraliden. Hoppas att Alex hänger på även om Alex tycker att hans språk inte alltid lämpar sig för vuxna när han kollar sport. Tro mig Alex ditt språk lämpar sig aldrig när det involverar en TV för du snackar hela tiden. Öl, Sverigematch, storbild, mig och pappa. Kan du hitta något fel? Jag kan hitta ett men inte hans plånbok. 

Mammatips

Vilket nagllack skall jag ha?
- Det rosa.

Då tar man det orangea.

Inte den klänningen, killar får fel uppfattning av dig i den.
Då tar man på sig den.

Drick inte så mycket ikväll!
Då kommer man hem med två vrikade fötter light.

Rise and shine

Nu skall jag slå ett slag för verkligheten. Det sista jag gör när jag lägger mig på natten är antagligen att jag slickar på en klubba efter jag borstat tänderna och tar i princip aldrig av mig mascaran så när jag vaknar har jag mascararester runt ögonen. Det första jag gör när jag vaknar (förutom idag då satte jag på datan och tog detta underbara kort) är att duscha så på natten kastar jag bara ihop håret i en knut så det inte skall klia i axeln. När jag sen vaknar och tar ut håret från tofsen så ser jag ut såhär. Som en liten barnunge, i nattkläder som ser allmänt ovårdad ut. Alla tar sådana kort där de är sååå vackra osminkade och nyvakna ut, förutom Katrin Schulman som alltid vill visa hur skitig och äcklig hon kan se ut.  Detta är verkligheten, vare sig mer eller mindre, även om jag försöker posa haha:Jag sa faktiskt det till min psykolog sist jag var där, nästa kille jag tycker om får fan tycka om mig precis som jag ser ut (för mig själv är jag alltid även om jag alltid svarar Hej, det är Anna väldigt trevligt i telefon till en början med och ger kramar och sådant när man ses, det försvinner med tiden, hoho).

Never mind

Dom här solglasögoen tror jag pappa köpte för en 20-15 års sedan som jag alltid retat honom för. Han har inte använt dom på år och dar, thank God för dom är juh buttugly. Men så för några dagar sedan när vi var ute på äventyr så hade jag glömt mina och lånade dessa och tyckte att dom inte var så fula längre, nästan lite snygga.. Ellen tyckete det inte men jag är juh inte sån, trender följer man, stil har man eller vad det heter. Jag blir konstigt nog påverkad av trender och tycker dom här är rätt retrocoola så dom är mina nu. Vad tycker ni?Never mind mitt lila nattlinne/myslinne och jag skulle måla naglarna patriotiskt gula och det hamna som vanligt lika mycket runt naglarna som på naglarna, det skall bort.....snart.

The D-day

Imorgon är det the big D-day på många sätt. Alex berättade för mig att han tänkte låna lite pengar av sin pappa och tänkte ringa imorgon. Aja, hur mycket skall du låna, 5, 10, 15? Nej nej 50 000 kronor. Good luck.

Och så är det den stora Sverigematchen, nu kommer det avgöras om Zlatan är Zuper eller Zämst som alla roliga rubriksättare sätter när de skall vara lite käcka med orden.

Nickie är motsatsen mot mig, hon tycker om att ta kort och hon tar kort på sig och andra i hennes sällskap. Jag hatar juh som sagt det av många anledningar men nu fick jag i alla fall se några svarvita och då behövde jag juh inte dö. Ni vet juh att jag sminkar mig very Mimi i Drew Carey Show.

Från att inte vilja vara med i bild så knuffa jag ut henne helt.Bara jag.Lite båda.


Idoiten

Vem är idioten som bestämde att Sideways skall visas runt ett på natten på TV3?

Tjejfotboll

Jag och Alex kollade på fotboll ikväll i med att vi båda har långa karriärer inom denna sport. Jag var med ett läger  en vecka mellan trean och fyran and no more och Alex spelade fotboll ett litet tag och gick runt med konerna och lekte. Mina båda systrar, plus kusin, spelade länge fotboll. Det var horror att hänga med så mamma fick alltid muta mig med något. Ibland var det så kallt att jag satt i bilen och kolla, ibland skadade sig hela laget och alla började lipa och andra gånger förlorade dom med mycket. Det var egentligen en sak de bjöd på och det var action. Inte action som i bra fotbollsspel. Mina systrar var väl okej men laget var dåligt även om dom tror fortfarande att de var världsbäst. När jag försöker få pappa att erkänna att dom inte var så bra som dom trodde ställer han sig alltid på deras sida. Men han har inga problem med att erkänna att jag uppfann en egen ridstl när jag red. Åh det var så hemskt, red bara för min bästa kompis red. Men papsen kommer du inte ihåg när Becka var målvakt en gång, skulle skjuta ut bollen, snubblar på den och det blir mål, självmål!!!!! Snabbaste målet ever.

Jag tycker faktiskt att matcherna är lite väääääl långa när det inte är VM eller EM och SVERIGE som spelar. Jag frågade mamma hur långa Beckas och Ellens matcher var och de var visst 2 x 20 och även om de brukade förlora med mycket så lyckades som med en sak. Att släppa in 13 mål på 40 minuter är juh en bedrift i sig. Ungeför såhär var tempot när mina systrars lag hade bollen: 

 

Apropå fotboll och EM kan inte Lars Lagerbäck vara den mest okarismatiska människan i detta avlånga land ever?

Ypperligt

Igår hade jag och Nickie en helkväll. Träffades klockan nio utanför Rubinen (okej jag kom en kvart försenad och gick dessutom på en kille på spårvagnen jag alltid går på när jag är ute som är halvdöv. Det är han som egentligen inte skall höra vad jag säger men jag hör aldrig vad han säger så våran konversation bestod av vaaaa? vaaaaa? en gång till! och vaaaaa?). När jag väl kom fram så stod hon där och såg så vacker ut som vanligt. Vi åkte upp till Rubinens takterass som har den bästa utsikten Avenyn kan erbjuda. Vi hittade sittplatser direkt (ka-ching!), beställde öl och vin i den lilla baren som ser ut som en korvkiosk och bjöds på någon drink och shots som vi inte hade en aning vad dom innehöll. Det lönar sig att ha kompisar som är bartender. Sedan gick vi till Locatelli som alltid är knökfullt. Det går princip inte att ta sig fram där om man inte har en kropp som en orm och kan slingra sig fram. Jag älskar att när man skall beställa där så har de tre bartender på en 250 gäster (250/3 shall I do the math? Inte direkt min grej men svaret är error) kanske, vet ni hur lång tid det tar att komma fram? Sjukt lång tid och sen skall alla beställa drinkar med femtiotusen ingredienser. Vill ni inte ha vin, cider eller öl, fine, men har ni hört talas om rom och cola, vodka/redbull eller en hederlig white russian? Vi gick därefter till Push och dit kom även Alex, Jakob, Amela och Iris. Jag älskar hur Alex gör upp planer på fyllan, igår hette det att han skulle med Jakob till Paris och modeveckan idag, men ikväll var han fortfarande i min (mycket obekvämma, det borde ha medkommit ett klippkort hos närmaste kiropraktor) soffa.

Vi gick på Hibbs och i med att jag hatar att vara med på vimmelbilder och jag var inte ens där när kameran var det så var det ypperligt att dom två fastna på bild. En Nickie och en annan (väldigt söt och snäll, så du bytte upp dig Nickie) Anna:Jag höll på att glömma berätta att jag gick på Rolle the legend igår. Han kramade mig som alltid men jag misstänker att han inte har den blekaste vem jag är utan kramar alla och det känns juh. Jag var juh med från BÖRJAN! Han kunde först hittas på Locatelli där han satt vid ett drinkbord som jag dock misstänker inte var hans och sen skulle han till Parkan of course. När jag och Alex var på väg för fyllemat gick vi på honom igen och Parkan var inte så br så han skulle pröva på Valand och då var klockan halv fem säkert. He´s a partyanimal!!!! Han har färgat håret för er Rollefans som Olle. Underhåret är svart, vert Christina Aguilera under hennes Dirrtyperiod. Men han förklarade att han snarare fått sin inspiration från Ola Salo i The Ark. Vi får väl hoppas att han tänker anamma fler saker som att ha en fjäderboa runt halsen, fjädrar på jackan och plattåskor. Och som gräddet på moset hade han på sig solglasögon a la E-Type under 90-talet (fast han har väl dom fortfarande, han vägrar juh att förnya sig med sitt hår, läderpants och solglasögonen, jaaaa jaaaa). Rolle the legend är så mycket mer än en frisyr och solglasögon, mannen(?) är ett original.

Nu dog jag

Nu dog jag. Var inne på aftonbladet.se och läste lite och så möts jag av den här rubriken lite längre ner:

Multikonstnären Dogge Doggelito i stor intervju: "Kungen borde ge mig pris". Det finns juh inte ett rätt i den meningen. Ser det här ut som en multikonstnär i era ögon:


Kurvor

Nu skall jag snart in för att hänga med min vän Nickie och alla som vill får hänga med så det är bara att höra av sig. Imorgon spelar Österrike som med 99,9999% chans kommer förlora alla sina matcher så skiter jag i det. Den fjärdedelen i mig som  är österriksk får vara patriotisk och heja även om jag mest gör för att kunna sprida mina chanser på avancemang från gruppen med något lag från ett land jag kan säga härstamma ifrån. Synd bara att det är från Österrike farfar skall komma ifrån. Tänk om jag vore en fjärdedels spanjorska, då hade oddsen varit på min sida men som vanligt är dom inte det. Det är lite synd att jag aldrig har fått uppleva min farfars Wien eller att min pappa aldrig har fått göra det. Han flydde undan kriget, hans mamma deporterades och när farfar Josef kom tillbaka hade hans lägenhet plundrats, vad han trodde hade tagit deras ägodelar och hade inga planer på att lämna tillbaka det och lägenheten var en affär.

Jag tycker det är ett himla tjat om att tycka om sina kurvor. Alla runt 100 kilo som Hertiginnan af Uppsala till 50kilotjejen Carin da Silva älskar sina kurvor. Är det verkligen möjligt att båda dessa kan prata om samma kurvor, Carin är juh fit som fan. Uppsalakärringen påstår sig ha timglasfigur och jag ser ut som Naomi Campbell.

Nu skall jag och mina kurvor göras i ordning.

För övrigt är jag fortfarande sur på min syster. Hon kallade mig "djävla slampa" igår när jag inte orkade ta telefonen vilket jag tycker var mycket roande. Att kalla mig djävla slampa berör mig inte det minst i med att jag inte är det. Jag är för fan oskuld på nytt, jag borde giftas bort i ett arrangerat äktenskap.

Sådär ja...

I torsdags när jag var på väg till klassfesten fick jag frågan hur jag kunde gå i mina klackar? Jag avfyrade (haha.....tönt) ett leende och svarade, till en början gick det åt helvete, då såg jag ut som Bambi på is men jag har lärt mig. Några timmar senare hade jag vrikat båda fötterna light. Jag kan gå på dom men herre djävlar vad ont jag hade igår när jag och minstingen skulle ner till Hovåsbadet och bada. Jag badade dock inte, inte för att jag är en badkruka utan för jag var tvungen att ha uppsyn över hunden Charlie så det inte försvann iväg för att äta upp ett barn eller dylikt. Jag tycker om barn, det värsta är dock avsaknande för förståelse för ironi och satir så man får roa sig på andra sätt. Som hur dom kan växla på fem röda från att prata bebisspråk och vilja läsa Barbapapa till säga saker som jag skulle ha tatt med mig ett äpple, jag behöver energi efter den här promenaden men den var uppfriskande. Que?Kollar på fotbollen nu, eller införsnacket och hör hur Berg säger dom är väl helt okej om ett lag. Och människor säger att det är en fördom att de flesta fotbollspelare inte är dom mest brighta. Fråga mig vad som helst och jag har mer att säga än helt okej och speciellt om något som är mitt liv, mitt jobb, min passion. Men om ni vill ha banbrytande f
tankegångar får ni allt läsa Ekwalls blogg. Sicken kille, haha.

Väldigt mig

Snart skall jag iväg och träffa klassen och jag känner mig lite som Messias i med att jag inte alltid har varit där. Jag har återuppstått men jag tror ingen bryr sig, inte direkt så att jag är en viktig hörnsten i klassen.

Igår var vi på två studentmottagningar och det är en livsstil jag kan tänka mig fortsätta ett tag till. Mamma köper present och jag hänger på och minglar (hoho....kallpratar), dricker champagne (mousserande vitt vin närmare) och äter mat, skitbra!

Igår blev jag väldigt sur på halva delen av min familj. När jag blir sur så har jag självklart alltid rätt (även när jag har fel) men kan bete mig som en barnunge. Sa till mamma att jag bad inte om att bli född (touche, den funkar alltid....om man är tio) och suddade ut mitt namn på skriffeldörren där vi skrev våra namn på och grattade Becka på studenten så det skulle vara det första hon såg på studentdagen. Väldigt moget och väldigt mig.

Veckan som gått och går

Hade filmkameran i högsta hugg hela dagen igår och kände mig som en fotograf som skildrar krig. Det var slagsmål för att ta sig närmast scenen där de sprang ut på och jag stod nära. Kunde filma länge och bra i med att Becka vägrade lämna scenen trots att det var andra klassers tur att springa ut. Men för att komma dit fick man använda vassa armbågar och trampa människor på fötterna, inte för att jag hade något emot det. 

Studentforandet var hos pappa och människor kom och gick, vi åt gott och drack gott. Pappa skötte kaffebrygararen och mamma allt annat. Becka hade en übersnygg killkompis där som jag aldrig sett innan, han var dock 89:a och hade flickvän. I och för sig var Ellen inte säker på könet på hans flickvän, hon gjorde en sån blunder. Hon gick igen bilderna på hans mobiltelefon, såg hans tjej som hon inte visste var hans tjej, och frågade om det var en kille eller tjej. Han svarar det är min flickvän och hon säger Guuuud vad söt hon är. Haha, tönt. Alex var självklart där, nu kommer ha inte få en chans att lämna min sida och efter studentmottagningen, vid midnatt, så åkte jag och Alex till mig och satt och pratade och kollade på världens vackraste Flatåsutsikt. Tänk så mycket vackrare allt är efter lite vin.

Nu skall jag iväg på några (två, så många känner jag inte) studentmottagningar, imorgon är det klassfest, fredag passa barn och till helgen kommer Jakob så då har jag och Alex planer för honom (och oss). Alex är hemma, roliga planer inför veckan, det går bra nu.

Jag bad Alex köpa med sig en tischa som modebloggarna säger där det stod John McCain for president. Tror ni det fanns i NY? NEJ, bara en massa Obama.


ÅÅÅÅÅH

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH nu är jag UPPRYMD! Halv tolv landar Alex, kärlek! Becka springer ut vid ett och efter jag lämnat blommor till henne och hennes kompisar som jag lärt känna under åren som går ut på Hvitfeldska så borde han vara i stada.

GRATTIS PÅ STUDENTEN BECKIS! GRATTIS SARA! GRATTIS LINDA! GRATTIS EMELIE! GRATTIS OLIVIA! GRATTIS SOCKERTOPPEN! GRATTIS NI ANDRA JAG GLÖMT AV FÖR TILLFÄLLET!

Diddley Diddy

Rock'n'roll-pionjären Bo Diddley har avlidit och P.Diddy hurrar. Lite smaklöst kan man tycka men det här namnet har han länge suktat efter.

Vit som snö

Nu har jag städat mitt rum, dammsugit i lägenheten och rensat min gaderob. Jag har så mycket sketna kläder som jag inte har den blekaste när jag använda, antagligen aldrig, så nu har jag slängt lite saker. Medan jag vek kläder satte jag mig på balkongen och kollde jag på barnen som lekte (det där kan inte låta fel hur ni än försöker vrida på det) och såg min granne ligga på gräsplätten och sola. Hon SOLAR ALLTID och är fortfarande lika vit som snö. Ganska kul tycker jag att svennebanan som klagar så ofta vi är uppe efter tio inte kan få färg.

Golden boys

image921image920

I med att jag är som jag är så var jag vaken inatt och såg MTV Movie Awards då det visades (döööööh). Inte jättekul men hellre det än någon bajscifiserie så 6:an. Tompan var där och gjorde väl sitt smartaste drag i media på flera år. Kom dit snygg, solbränd och gjorde inga konstigheter. Sedan var Depp där och såg precis ut som han gjorde för 15 år sedan. Han hade klippt sig och såg ut som en rörmokare och gick bredbent som han hade världens största paket. Förlåt han såg ut  som en nyklipp, rörmokare med stort paket som är rik, snygg och känd. Rent estetiskt går det väl knappt inte att klaga på honom och han verkar vara en trogen familjefar som älskar sin fru och barn allra högst. All cred till honom för det men annars tycker jag han är ganska ointressant, jag själv skulle välja Aaron Eckhart före honom alla dar i veckan. Där snackar man charm.

Så nu måste jag städa om Alex skall kunna bo här. Vet dock inte om han bor hos Pelle om det är ledigt där eller hos oss men jag behöver i alla fall städa, tyvärr.

Asslicking

Mår helt bananas och känner att jag kan börja gråta i vilken sekund som helst. Vet inte om det beror av lycka eller av sorg men jag satsar på det förstnämnda. Skall bli så skönt att Alex kommer hem på alla sätt och vis. Blir mer och mer selektiv i mitt val av vänner och blir smått förskräckt av att alla andra gör precis det motsatta för att det är bra att ha den om det och det skulle hända eller om jag skulle behöva hjälp med något. Det kallas asslicking.

Faaaaan

Gårkvällen var rolig eller trevlig eller vad man nu säger om en 50årsfest. Vi kom för ovanlighetens skull inte först vilket man alltid brukar göra när man är med mamma. Men vi gick sist, så bjud aldrig in oss på party. Hade med min filmkameran men glömde att ta med mig fler band så någongång mellan talen dog den och jag fick inte dokumentera morbror Anders dans vilket var hela idéen med att ta med sig filmkameran, men men. Vi fick skjuts dit av Daniel (tack tack) och när vi skulle ringa efter taxi erbjöd sig Anders kompis som inte hade druckit något att skjutsa oss. Mamma sa följ den bilen utan att veta vart den skulle så vi hamna inte helt rätt.

Idag har jag letat och letat efter par underbart vackra och icke användbara skor som jag tänkte göra till användbara. Dom har skyhög klack och ingen rem runt hälen så det tänkte jag fixa men jag hittade dom ingenstans. Var i gaderoben, några skåp, lilla förrådet vi har utanför oss och i källarförrådet. Men jag hittade två andra skor och en polaridkamera jag fick i fyran. Hur den hängt med i så många år i olika lådor är ett under men den är coolersretro så den åkte upp igen. Men jag hittade inte mina skor faaaan faaaan. Och när det kommer till skor är jag ganska återhållsam med inköpen, man skulle lika gärna kunna kalla mig realistisk och köper inte tusentals skor. Det måste utmärka mig från andra tjejer men jag är galen i örhängen, judiska smycken och klänningar, så dessa skor skulle bara bli en bonus.

Logga in på msn för ovanlighetens skull nu och av 30 inloggade har jag tre som inte är blockerade, en kusin och två kursare. Är det fel på mig eller på alla andra? Jag orkar verkligen inte med folk.