Mmmmm



Skit i videon, men låten mmmmmm. Har skrivit ett CV idag, oh my, det tog sin tid men nu är det klart. Jag struntade i det där med popcornätande och söndagseftermiddagar inland behöver man inte vara sååå personlig. Snart skall jag iväg till stada och se fotboll med Amsan. Hon sa att jag var hennes favorite drunk och det tar jag som en stooooor komplimang. Jag menar Alex vill juh helst av allt dumpa mig i rännstenen när jag är full.

Mamma pratade om att hon ville se matchen ute igår men när hon fick reda på att den började vid niosnåret blev det alldeles för sent men vi kan gå till kvartetskrogen om du vill. Döda mig nu, aldrig. Och aldrig mamma, hon kanske får ragg....haha. Älskar när vi Christina och Alex var på kvartetskrogen vid Askim ibland förut (de får nog inte sälja alkohol längre men det är en annan historia) och alla gick fram stötte på Christina.

Ååååååhhh du är snygg.
Ja men det är du nog med.
Tycker du?
Nej

Såg lite på dokumentären Born Rich efter läst om den i aftonbladert /dn/expressen och så hade Thina skrivit om den i sin blogg. Jag såg som sagt inte hela men dom tyckte det var viktigt att påpeka att jobbar dom inte får dom inte pappas 20 billioner och det var juh lite hårt. Arbetar inte vi vanliga dödliga så vad händer då, vi dör. Man behöver arbeta för att överleva. Inte för att jag verkar har förstått det.

Så lätt att läsa av dom små liven. Becka KNACKADE precis på min dörr, då vill man låna någonting. Annars är det bara att storma in.

Kommentarer:
Postat av: Christina

hahaha i still got it;)

Postat av: anna braun

you never lost it ;)

2008-06-19 @ 04:31:12
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback