Ypperligt

Igår hade jag och Nickie en helkväll. Träffades klockan nio utanför Rubinen (okej jag kom en kvart försenad och gick dessutom på en kille på spårvagnen jag alltid går på när jag är ute som är halvdöv. Det är han som egentligen inte skall höra vad jag säger men jag hör aldrig vad han säger så våran konversation bestod av vaaaa? vaaaaa? en gång till! och vaaaaa?). När jag väl kom fram så stod hon där och såg så vacker ut som vanligt. Vi åkte upp till Rubinens takterass som har den bästa utsikten Avenyn kan erbjuda. Vi hittade sittplatser direkt (ka-ching!), beställde öl och vin i den lilla baren som ser ut som en korvkiosk och bjöds på någon drink och shots som vi inte hade en aning vad dom innehöll. Det lönar sig att ha kompisar som är bartender. Sedan gick vi till Locatelli som alltid är knökfullt. Det går princip inte att ta sig fram där om man inte har en kropp som en orm och kan slingra sig fram. Jag älskar att när man skall beställa där så har de tre bartender på en 250 gäster (250/3 shall I do the math? Inte direkt min grej men svaret är error) kanske, vet ni hur lång tid det tar att komma fram? Sjukt lång tid och sen skall alla beställa drinkar med femtiotusen ingredienser. Vill ni inte ha vin, cider eller öl, fine, men har ni hört talas om rom och cola, vodka/redbull eller en hederlig white russian? Vi gick därefter till Push och dit kom även Alex, Jakob, Amela och Iris. Jag älskar hur Alex gör upp planer på fyllan, igår hette det att han skulle med Jakob till Paris och modeveckan idag, men ikväll var han fortfarande i min (mycket obekvämma, det borde ha medkommit ett klippkort hos närmaste kiropraktor) soffa.

Vi gick på Hibbs och i med att jag hatar att vara med på vimmelbilder och jag var inte ens där när kameran var det så var det ypperligt att dom två fastna på bild. En Nickie och en annan (väldigt söt och snäll, så du bytte upp dig Nickie) Anna:



Jag höll på att glömma berätta att jag gick på Rolle the legend igår. Han kramade mig som alltid men jag misstänker att han inte har den blekaste vem jag är utan kramar alla och det känns juh. Jag var juh med från BÖRJAN! Han kunde först hittas på Locatelli där han satt vid ett drinkbord som jag dock misstänker inte var hans och sen skulle han till Parkan of course. När jag och Alex var på väg för fyllemat gick vi på honom igen och Parkan var inte så br så han skulle pröva på Valand och då var klockan halv fem säkert. He´s a partyanimal!!!! Han har färgat håret för er Rollefans som Olle. Underhåret är svart, vert Christina Aguilera under hennes Dirrtyperiod. Men han förklarade att han snarare fått sin inspiration från Ola Salo i The Ark. Vi får väl hoppas att han tänker anamma fler saker som att ha en fjäderboa runt halsen, fjädrar på jackan och plattåskor. Och som gräddet på moset hade han på sig solglasögon a la E-Type under 90-talet (fast han har väl dom fortfarande, han vägrar juh att förnya sig med sitt hår, läderpants och solglasögonen, jaaaa jaaaa). Rolle the legend är så mycket mer än en frisyr och solglasögon, mannen(?) är ett original.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Anna, du är bäst på att beskriva upplevelser. Hur ska jag slå det här då? Aja, mobilen min är halvdöd, ingen nätåtkomst står det på den, jag börjar få panik känner jag. Därav inget svar från mig :)

Nu ska jag sova, imorgon kommer bilder!

Kram

Postat av: Nickie

Anna, du är bäst på att beskriva upplevelser. Hur ska jag slå det här då? Aja, mobilen min är halvdöd, ingen nätåtkomst står det på den, jag börjar få panik känner jag. Därav inget svar från mig :)

Nu ska jag sova, imorgon kommer bilder!

Kram

2008-06-08 @ 23:32:17
URL: http://www.glife.se/NickieA
Postat av: Iris

Peacock har inte bytt lokal, utan de har sin torsdagsklubb på restaurang Hamngatan. Vi borde check it out. Vad sägs? =)

2008-06-09 @ 16:48:25
Postat av: anna braun

THANK GOD, jag såg till och med ut som en människa man kan vistas ute med ;). dock lite med hjälp från teknikens värld misstänker jag, typ som gjort bilderna svartvita och tusen saker till ;)



iris: det tycker jag låter som en bra idé att vi får göra någongång snart

2008-06-09 @ 17:21:10
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Nickie

Nä Anna, nu ska du inte gå och inbilla dig att jag har fixat och ändrat saker i photoshop! Bara ändrat till svartvitt och fixat med ljuset, sen så har man ingen tipptopp kamera iofs.

Jag är också nyfiken på peacock på hamngatan. Har vart på fest där innan och lokalen är fantastisk!

2008-06-09 @ 21:25:38
URL: http://www.glife.se/NickieA

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback