Extas

Utöver det faktum att Fadde snart kommer till stan så mår jag sjukt bra idag. Total harmoni och jag känner den underbara fredagskänslan även fast jag inte skall göra något speciellt. Plugga, umgås med mamma, kanske träffa Daniel, möjligtvis bokmässan om det finns intressantare personer att se än Lasse Åberg som alltid är där och plugga lite till.

Skall snart iväg till biblioteket för att läsa lite och kopiera lite sidor ur några böcker som jag behöver läsa. Bok- och tidningsbiblioteket ligger mitt emot Handels så jag skall komma titta in hos pappa med lite tårta och sådant.

Jag har klickat hem lite saker från internet idag, lite smycken, några t-shirts från NBC med min favorite Conan O'Brien på och Seinfeld, en till t-shirt, lite mer smycken och en t-shirt till. Det var sjukt längesedan jag köpte något riktigt kul, en fin klänning ett par partyskor eller något sådant och det får vänta ett tag till. Jag håller mig gärna borta från att gå i affärer för jag vet hur det slutar annars. Jag hittar något och skall ha i alla färger, får dåligt samvete och köper ännu mera. Men jag måste svänga förbi och köpa strumpbyxor, ett par leggings och sådant. Bas bas och ytterligare baskläder men men.

För övrigt lura dom mog på skoaffären jag ville helst ha svarta med dom fanns iiiiinte men i onsdags så jag dom allt. Aja dumt att köpa likadana skor i olika färger men det är juh det som är min grej lite.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback