Men det är juh inte 1 april.

Kolla här vad jag gjort.


Eller nej det har jag inte. Det är en peruk och en väldigt ful sådan. Skall ha på mig den när jag träffar pappa och sen vänder jag mig av, tar av den, säger tada och sen kommer vi nog skratta så vi får ont i magen. Pappa kommer säga att jag är finurlig och jag kommer hålla med och så skrattar vi lite till.

Det är inte 1 april idag men jag tycker det är viktigt att bjuda till. Ett skratt förlänger livet sägs det och med detta skämtet kommer han leva minst tio år mer.


Kommentarer:
Postat av: Hstd

Hmmm, kanske skulle vara brunett ändå?!När ska du rycka bort påhänget kring benet? Annars, fortsätt med dina knivskarpa och ibland cyniska samhällsskildringar!

2010-01-21 @ 18:25:12
Postat av: anna braun

pappa tyckte det var fint men jag håller inte med. jag skall dit nästa vecka så antagligen då men det stör mig inte så jag kan lika gärna ha det på när jag har kryckor för det är kryckorna och att inte kunna få ha högklackat som är det värsta. hehe. det jag har nu kan jag ta av när jag duschar och byxor är nemas problemas då byxbenet inte behöver vara över gipset. och tack!

Postat av: sarah

I like it Braun!

2010-01-22 @ 01:21:42
URL: http://litensvart.blogspot.com
Postat av: hehe

Men det är ju skiiiiiitsnyggt

2010-01-22 @ 03:15:18

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback