What a beautiful day

Okej, dagens första misstag var att ens gå upp ur sängen. Det var inte snöstorm när jag skulle ta mig ut utan hade nått en helt ny dimension. Det var kaotiskt, kallt och jag kunde inte se för jag fick snöflingor i ögona när jag skulle ta mig till vagnen. Då ringde jag mamma och berättade att det här inte var något för mig men jag tog mig i alla fall dit. Min kompis var försenad och innan hon hade kommit så kom en kille som kan ha varit något år yngre än mig men med destu mindre hästar i stallet om man säger så. Jag vet inte om han var efterbliven för då borde han väl vara på något slags hem utan jag tror bara han var psykisk sjuk. Han kom fram till mig 5 gånger innan min kompis kom och sa till honom att sticka därifrån. Han skulle fram och hälsa på en och ta i min hand, sedan skulle han gå och då kramade han mig (där dog jag eller i alla fall frös till is och gick och köpte alcohgel, något jag borde ha upptäckt att det fanns tidigare i mitt liv), men efter en minut eller två var han tillbaka med en lakris puck och frågade om jag ville smaka. Nej tack, det ville jag inte och då frågade han vart jag bodde, efter mitt namn, telefonnummer och om han fick bjuda mig på något...en juice kanske. Så stör inte mig ikväll, jag har en date. Nej men sen kom min räddare i nöden och hon var coolers.

Sedan bar det av till skolan,  fick reda på att något med uppsatsen skulle vara inlämnat klockan 12:00 och då var klockan 11:45 så det blev det inget av. Sedan på redovisningen kom killen med filmen med när vi hade bestämt att jag skulle ta med mig den och verka viktig, sedan tog han över redovisningen och hey jag bryr mig inte så mycket om det men däremot så skulle jag önska att du skulle kunna sluta prata så mycket på rasterna. Så om du läser det här lämna snacket, skorna och din väska hemma. Dessutom kommer inte laget du håller på vinna Champions Leauge. Det finns en tjej och ett fåtal killar jag tycker är okidokers i klassen och han är verkligen inte en av dom om ni inte förstod det.  Nu är jag hemma och dör av trötthet.

Kommentarer:
Postat av: peoplecoverdinfish

Jag ville ju bara få kontakt!?

Nah, skämtåsido, vilken amatör, lakritspuck, piggelin bjuder man ju på, har hört att även pucko funkar som ett bra brytaisenmedel.

Postat av: Mattias Göteborgaren

hej hej nu är ja tbx ifrån en vecka på madiera :P hoppas att du inte saknat mina kommentarer här allt för
mkt =)

2008-03-25 @ 23:02:20
Postat av: flygvardinnan

jag känner mig rätt billig som hade fallit för en lakritspuck...

2008-03-26 @ 11:03:44
URL: http://auktoritaren.blogspot.com
Postat av: anna braun

pucko och piggelin är okej men hade han haft en storstrut hade jag älskat honom i nöd och lust till döden skiljer oss åt

2008-03-26 @ 20:40:02
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback