Sell

Jag måste nog ta mig att köpa något fint snart från Nelly.se. Anine Bing dansar runt i reklamen och har aldrig sett gladare ut så om den känslan kan köpas så är jag först i kön.

Skall till min psykolog och jag vill verkligen verkligen inte. Att gå till henne, första personen jag tycker om, på fredagar är helt okej. Det är fredagseftermiddag, helgen är och väntar runt hörnet och alla är glada. På måndagar är det inhumant att ta sig dit. Måndagsångest i hela kroppen och där skall man prata om små och stora problem. Missförstå mig rätt, jag tycker inte synd om mig utan konstaterar bara fakta. Jag mår djävligt dåligt. Synd bara att jag inte är kille. Det där med tragiska själar brukar juh gå hem hos tjejer medan killar flyr all världens väg.

Kommentarer:
Postat av: N

Gillar din blogg!

Postat av: Pseudonym

Du har ju ett riktigt intressant skriftspråk - classy men ändå lite ledigt som det hade hetat i en modeblogg. Men är du GBG:are..?

2008-03-04 @ 10:01:30
Postat av: Sara

Alltså, det där har du jävligt rätt i. Träffar man sen nån jävel så är han minst lika trasig han och drar ner en tills dess att man mår ännu värre/alternativt hamnar på psyket. Var finns alla trygga stabila fanskap som inte vill ngt hellre än att offra sin själ för vår hälsa (à la tjej style)? Skål!

2008-03-04 @ 12:21:38
Postat av: Mattias Göteborgaren

grannen ;D har vi hälsat idag?=) haha ja blev så fundersam vem det va tog en stund innan polleten rammla ner :P aja nu är den jobbiga biten över iallfall haha =)

2008-03-05 @ 14:42:31
Postat av: anna braun

pseudonym. stop it, du får mig att rodna ;)

n: thank you very very much

mattias: ja tror du jag går runt och är så ubertrevlig och hejar på allt och alla. så ja det var jag

2008-03-05 @ 22:24:07
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: Mattias Göteborgaren

haha mm ja men det va trevligt :D klart man får heja på sina grannar =) va gör man inte för gransämjan haha ;P

2008-03-06 @ 14:53:30

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback