Working 9 to 5

Hon tjejen jag jobbar med var lite rolig igår. Jag tyckte hon var lite lik en norsk glamourmodell så jag sa du liknar men hann aldrig komma lägre innan hon sa jo jag vet, alla säger det, Angelina Jolie. Yeeees, okej. Idag fick vi stå utomhus som två snöbollar och se töntigast ut i stan. Förutom att jag jobbade hur aktivt som helst om mina arbetsgivare läser detta (jag gjorde verkligen det!) så tog jag en liten avstickare för att fika med Alex. Sedan såg Alex en han hatar, vi kan kalla honom tjjjaaaa varför inte André (man skall akta sig för människor med apostrof, går inte Andrea lika bra som Andréa?) bara för enkelhetens skull och då säger Alex:kolla på honom, han tror han är värsta kungen.....................men han är juh typ det. Det lät i alla fall kul och inte lika turkigt som det låter.

Nu lite senare tog jag vägen förbi Torget för att köpa rouge men kom hem med en jacka. En som liknar den satinjacka jag tappa bort. Så nu har jag två jackor som liknar den jag älskade och inte ens ihop är dom hälften så snygga. Men däremot dyrare. Kan karma ha ett finger med i spelet tro? Eller vad säger du flygvärdinnan?

Kommentarer:
Postat av: flygvärdinnan

Ja om karma ser ut som den klåfingrige jäveln som stulit din äkta första bästa jacka så...kanske?

Om inte annat så avvaktar vi tills det blir lite varmare sen bedriver vi hetsjakt på svarta satinjackor tills vi hittar den djävulen... ?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback