Peppar peppar ta i träd

När man går in på facebook och ser att man fått mail känner man sig alltid extra speciell. 9 av 10 gånger är det något massutskick om någon sketfest på något sketställe som typ Berså eller något ställe i Lund. Nu hade jag fått ett mail av min syster Becka som har sitt rum några meter från mig. Vi bråkade i torsdags och med handen på hjärtat var det inte mitt fel för hon började. Sedan kanske jag sa de hemskaste sakerna men hon började. Nu när jag fått en mobil igen tyckte jag det var käckt om jag hade hennes nummer men i med att vi inte pratar med varandra så skickade jag iväg ett mail på facebook och nu har jag både hennes och min kusins nummer. Jag är verkligen inte långsint men jag tänker verkligen inte be om ursäkt först. Öhhhh, kanske det som är långsint.

Imorgon skall jag äta middag hos pappa och det är väl som alltid en kulinarisk upplevelse om man tycker salt och peppar är spännande (jag skämtar bara papsen). I alla fall så är pappas kusin på besök från den kungliga huvudstaden och hon och hennes man hade en restaurang i herrans många år, hennes man är dessutom kock och likaså hennes son så hon kommer bli mäkta imponerad av pappas kunskaper i köket. Men man får väl dricka några glas vin då brukar det mesta smaka bra.

Läste ni Gynnings fantastiska krönika i Punkt.se idag. Hennes sura smiley var inte att leka med idag. Det stod något liknande med att det var så djävla tråkigt att det var avspärrat en gata från hennes bostad i Stockholm i söndags. Bombhot eller något liknande. "Tänk om jag hade gått där vinglades efter en utekväll och dött. Så djävla trist." Hahaha.

Det är kul att Daniel har höga tankar om mig men när han tror att jag är en läkare och frågar om han har cancer, hur många som får cancer och liknande så undrar jag hur länge vi har känt varandra. Hoppas att det här ryktet med att jag är läkare inte sprider sig för då vet jag vilka två jag kommer få efter mig. Inga namn nämnda Alex och Challe.
 Daniel rökar som en borstbindare och börjar bli orolig nu. Fast egentligen är det lugnt han har satt en ålder då han skall sluta. Först var det 20 år och så fyllde han det, därefter 21 och det hann han fylla med,  22 ,23, ja ni förstår och snart fyller han 24 och har satt gränsen på 40 år. När han är 40 år skall han sluta och jag tycker det är skönt att han ställer rimliga krav på sig själv. Alex har även han börjat röka igen, vem tycker ni passar bäst i en Marlbororeklam. Min röst lägger jag på Daniel. Fick precis ett sms av honom "är d taken" vilket jag tror skall betyda är du vaken och ja det är jag, ring!

image804
image803


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback